- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Mucu60Nicki hic hatirlayamadim ya. Valla. Dusun dusun cikaramadim. Insallah nick degismissindir yoksa acayip utanacagim bir kosede :)
Kuzu ikinciyi de aradan çıkarıp sonrasında kilolari da vücuttan cikaracam8 ay mııı
n'aptıın niye o kadar uzun süre izne ayrılıyorsuun
hamile misiiiiiiiinKuzu ikinciyi de aradan çıkarıp sonrasında kilolari da vücuttan cikaracam
Teşekkür ederim canım.. yine gelirim bura bağımlılık yapıyor birakamam zatenhamile misiiiiiiiin
geç düştü jeton kusura bakmabayağıdır uğramayınca her şeyden bihaber oldum.hayırlı olsun canım çok sevindiim. sonra gel ama beklerizz
Evet abla demiştim ya artk dusunuyoruz diyeCanımmm hamile misin??
Ne güzel bir haber, süper
ayyyy çok sevindim canımmm.. sağlıcakla alın kucağınızaDoktorum gelecem 8 ay sonra
oyy kıyamam ikinize deee..Ay ben bugünü cuma sanıp bildirim yapıyordum az daha aaaagunler birbirine girdi bende kızlar ılgaz dış çıkarıyo geceleri sapitti iyice uyku muyku hak getire ben tüm gece boleyim
Evet abla demiştim ya artk dusunuyoruz diyeteşekkürler darısı isteyen herkesin başına
Ay ben bugünü cuma sanıp bildirim yapıyordum az daha aaaagunler birbirine girdi bende kızlar ılgaz dış çıkarıyo geceleri sapitti iyice uyku muyku hak getire ben tüm gece boleyim
dünkü menüm
08:30 2 yumurta, 1 dilim chia tohumlu tam buğd ekemği, 1 kk peynir
09:30 sade türk kahvesi
12:30 1 kase mercimek çorbası, ıspanak soslu tavuk, yoğurt
16:001 kase yoğurt, 10 fındık, 1 mandalina
19:00 haşlanmış karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 dilim t. b ekmeği
21:00 kakolu sıcak süt (şekersiz)
su:2.5 lt
spor yok
9Mucu60
9
caniiimm hayirli olsun Allah saglikla afiyetle az kalan kilolarla almayi nasip etsin kucagina.
Evet abla yarin bildirim yaparım yineCanımmm tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Aminnnn hepimizinyine gel sohbete muhabbete. Peki cuma günü bildirim yaparak mı ayrılacaksın izne??
Yarın unutma ama :))))) kolaylıklar dilerim zor şu diş çıkarmak kuzucugum çabucak atlatır İnşaAllah...
Yine güzel menülerinle hoşgeldin canımmmm harika
Teşekkürler doktorumayyyy çok sevindim canımmm.. sağlıcakla alın kucağınıza
Amin canım öncekinde 10 kilo almıştım toplam umarım bu da öyle olur..9
caniiimm hayirli olsun Allah saglikla afiyetle az kalan kilolarla almayi nasip etsin kucagina.
Dagatesi birinciden korktu daha düşünmezDagatesi bakk herkes ikinciyi yapıyor. Hadiiiiii senden de bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?