Dagatesi birinciden korktu daha düşünmezben de hiç ilk başlarda dusunmuyordum 6 ay gazimiz vardı bizim inş bu öyle olmaz... Ama bu günlerde geçecek @dagatesi
Bide kizlar kilolari nezaman yaziorsunuz bugün 1 hafta oldu benim baslayali
Herkese gunaydin ve bol eksili haftalar dilerim. benim guncel kilom 78.0
Baslangic gecen hafta 79.4 idi
1.4/79.4 mu demem lazim (%1.76) bana bu dogru geldi
1.4/78.0 mi? (%1.79)
Bende zaten sataşmak istedimbu aralar düşüneceğini sanmıyorum dediğin gibi gözü korktu...
kuzumm süpersiinn.. bu arada yeni hedefin nedir 55 mi..Dünkü menüm
Sabah/öğle 13 (geç kalktım)
1 yumurta haslama
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
İki zeytin
Domates biber
2 hindi füme
Ara 15
1 türk kahvesi
Ara 17
3 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kuru üzüm
2 ceviz
5 çiğ badem
Akşam 20
5 kaşık türlü yemeği patates siz
1 kase yoğurt naneli pul biberli
2 lt su
1saat yürüyüş
oo maaşallahh.. inşallah en az zararla kapatırsın .. ben ikisinde de çok kilo aldım hala veremedimGünaydın kızlar ben de izin öncesi son bildirimi yapayım
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 68.3
Fark 1 kg
Hamilelik güzel başladı
Ben birinci de iyidim 10 kilo aldm toplam umarım bu da öyle olur... İlk başlarda bi verme surecim oluyor benim dekuzumm süpersiinn.. bu arada yeni hedefin nedir 55 mi..
oo maaşallahh.. inşallah en az zararla kapatırsın .. ben ikisinde de çok kilo aldım hala veremedim
Geçmiş olsun aman dikkat havalar çok aldatıyor insani... Benim paşa da grip ama çok şükür atlattı gibi artkgünaydın arkadaşlaar.. çok fena hastayımm.. bademciklerim iltihaplandı + grip.. gece çok zor geçti.. işteyim şimdi.. öğleden sonra izin aldım eve gidi çocuklar gelmeden yatıcam biraz
Canm sabitim reglimin 2.gunu :/Evett kızlar hadi bildirimler gelsinnn:)))))))
A afrodit26bluegreeneyes @Merops @myssteriouss siderolites
Günaydın kızlar ben de izin öncesi son bildirimi yapayım
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 68.3
Fark 1 kg
Hamilelik güzel başladı
günaydın arkadaşlaar.. çok fena hastayımm.. bademciklerim iltihaplandı + grip.. gece çok zor geçti.. işteyim şimdi.. öğleden sonra izin aldım eve gidi çocuklar gelmeden yatıcam biraz
kuzumm süpersiinn.. bu arada yeni hedefin nedir 55 mi..
oo maaşallahh.. inşallah en az zararla kapatırsın .. ben ikisinde de çok kilo aldım hala veremedim
Selam kızlar kilo bildireyim ex kilom 80,7 idi sanırım öyle hatırlıyorum :) son durum 80.3 böyle giderse 40 yaşıma gelince hedefime ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?