Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dagatesi birinciden korktu daha düşünmez ben de hiç ilk başlarda dusunmuyordum 6 ay gazimiz vardı bizim inş bu öyle olmaz... Ama bu günlerde geçecek @dagatesi

Bende zaten sataşmak istedim bu aralar düşüneceğini sanmıyorum dediğin gibi gözü korktu...

Bide kizlar kilolari nezaman yaziorsunuz bugün 1 hafta oldu benim baslayali

Canım iki hafta deneme süren var. Ama yine de her cuma sabah kilo bildirimi yapman lazım. O kural sadece takım listesine girmek için yoksa sen de takımdasın

Herkese gunaydin ve bol eksili haftalar dilerim. benim guncel kilom 78.0
Baslangic gecen hafta 79.4 idi
1.4/79.4 mu demem lazim (%1.76) bana bu dogru geldi
1.4/78.0 mi? (%1.79)

Herkese gunaydin ve bol eksili haftalar dilerim. benim guncel kilom 78.0
Baslangic gecen hafta 79.4 idi
1.4/79.4 mu demem lazim (%1.76) bana bu dogru geldi
1.4/78.0 mi? (%1.79)

Günaydın. Evet şuan kilon 78 ise yüzden 1.76 canım listeye iki hafta deneme süren dolduktan sonra giriyorsun ama tabi yine takımdasın bildirimlere devamm :)))))

jun_misugi tatlım giriş tarihin 27 Ekim olduğuna göre 11 Kasım Cuma günü listedesin.

Bugünkü kilon ile haftaya cuma günkü kilon arasındaki fark alınıp yüzden haftaya öyle hesaplanıp listeye gireceksin haberin olsun

***1.Takım 489.Etap***SEKİZİNCİ

ApriL_2007 (58.5/58.1/0.4/%0.68)
afrodit26 (59.7/59.6/0.1/%0.17)
bluegreeneyes (69.4/69.3/0.1/%0.14)
Merops (75.6///%)kilosu sabit
myssteriouss (72.2///%)kilosu sabit
siderolites (80.7///%)bildirimde bulunmadı

1.Takım Ortalaması: %0.165

((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))

***1.Takım 490.Etap***

ApriL_2007 (58.1///%)
afrodit26 (59.6///%)
bluegreeneyes (69.3///%)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
Merops (75.6///%)izne ayrılmak istiyor
myssteriouss (72.2///%)
siderolites (80.7///%)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü

1.Takım Ortalaması: %

@Merops tatlımm nasılsın??

Biliyorum izne ayrılmak istedinde,kilonu son kez bildireceksen bekliyorum isteğine bağlı yalnız bildirimsiz de izne ayrılabilirsin...

günaydın arkadaşlaar.. çok fena hastayımm.. bademciklerim iltihaplandı + grip.. gece çok zor geçti.. işteyim şimdi.. öğleden sonra izin aldım eve gidi çocuklar gelmeden yatıcam biraz

kuzumm süpersiinn.. bu arada yeni hedefin nedir 55 mi..
Günaydın kızlar ben de izin öncesi son bildirimi yapayım
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 68.3
Fark 1 kg
Hamilelik güzel başladı
oo maaşallahh.. inşallah en az zararla kapatırsın .. ben ikisinde de çok kilo aldım hala veremedim

oo maaşallahh.. inşallah en az zararla kapatırsın .. ben ikisinde de çok kilo aldım hala veremedim
Ben birinci de iyidim 10 kilo aldm toplam umarım bu da öyle olur... İlk başlarda bi verme surecim oluyor benim de

günaydın arkadaşlaar.. çok fena hastayımm.. bademciklerim iltihaplandı + grip.. gece çok zor geçti.. işteyim şimdi.. öğleden sonra izin aldım eve gidi çocuklar gelmeden yatıcam biraz
Geçmiş olsun aman dikkat havalar çok aldatıyor insani... Benim paşa da grip ama çok şükür atlattı gibi artk

Selam kızlar kilo bildireyim ex kilom 80,7 idi sanırım öyle hatırlıyorum :) son durum 80.3 böyle giderse 40 yaşıma gelince hedefime ulaşırım

Günaydın kızlar ben de izin öncesi son bildirimi yapayım
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 68.3
Fark 1 kg
Hamilelik güzel başladı

Canımmm gerçekten süpersin tebrik ederim. Hamilelikde de az kiloyla kurtarır isen doğumdan sonra zaten çok fazlan olmayacak. Bollll şanslar diliyorum bundan sonra ki günlerde sana

Ahhhh bebeğim cokkkkk geçmiş olsun. Çokkk güzel dinlen yat uyu yoksa geçmiyor o illet. Neyse ki haftasonuna geldi. Acil şifalar diliyorum...

He heee evet 55 ama bakalım olacak mı. Zor gidiyor sanki artikkkk attım kendimi bir maceraya hayırlısı olsun bakalım

Selam kızlar kilo bildireyim ex kilom 80,7 idi sanırım öyle hatırlıyorum :) son durum 80.3 böyle giderse 40 yaşıma gelince hedefime ulaşırım

Hoşgeldin karamsarlık niye öyle dedin. Üzülmesene eksileri görmüşsün iştee. Buda iyi hiç yoktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…