- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canm sabitim reglimin 2.gunu :/
Evett kızlar hadi bildirimler gelsinnn:)))))))
A afrodit26bluegreeneyes @Merops Homely_angel @siderolites
Günaydın kızlar ben de izin öncesi son bildirimi yapayım
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 68.3
Fark 1 kg
Hamilelik güzel başladı
canım kusura bakma bir iki gündür gelemedim, eşimin tarafından bir aile büyüğü vefat etti. cenaze için memleketlerine gittik, bu sabah döndüm. tartılmayı ihmal etmedim ama durum kötü. yolculuktan ödem mi, yoksa dengezsiz beslenmemi bilemedim.
Geçen hafta : 72,40
Bu hafta : 73,60
fark : + 1,2
Bugün iyiyiz gece de güzel uyudu geçen güne Gore bakalım..:)Tamam canım nasıl oldu Ilgaz paşamız??
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Canım o kesin ödemdir yolculuktan öyle oldu! Yoksa mümkün değil sen yediklerine dikkat ediyorsun...
teşekkürler canım.
ödeme olabilir, çünkü son 30 saat içinde 1000 km den fazla yol yaptım, saçma sapan uyudum. yediklerimin saatleri filan tamamen kaydı. bir kaç güne toparlarım inş. ama bugün ortalamayı mahvettim.
Teşekkürler canm darısı sana.... Bu arada basınız sağolsun...tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Bende olsam siserdim. Uzun yolculuklar mahveder. Olsun canım sorun değil
Teşekkürler canm darısı sana.... Bu arada basınız sağolsun...
evet bir de su filan da yeterli içemedim tabi. off bu ara her şey üst üste geldi. şu iş yerinden de kurtulursam tam bir programa girmem lazım.
haftaya telafi etmeliyim bu durumu.
Amin canım inşallahamiiin canım hem bana hem kaptana inşallah :)
teşekkürler tatlım.
Aksilikler olmuş canım neyse bitmiş toparlarsın tabiii. Hayırlısı olsun herşeyin Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah. Bakalım ne zaman kurtulacaksın? Sende benden olacaksın yakında :)))))) gel keyfim gellllll yapacagizzz...
Aa listede dort kişi kalmisi herkes izne çıkmak istiyor ..brn diyetisyen listeye tekrar başlamayı dusunuyorum kızlar bu ara düzgün beslenmedigimi farkettim sabah sadece yoğurt ve çay tuketiyorum ogleni atlıyorum akşam da hep aynı şeyler listeye herşeyden yiyordum spora da donus yapicam tekrar gobis kaldı bende öyle çıkıntı***1.Takım 490.Etap***
ApriL_2007 (58.1/57.8/0.3/%0.52)
afrodit26 (59.6///%)kilosu sabit
bluegreeneyes (69.3/68.3/1/%1.44)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
Merops (75.6///%)izne ayrılmak istiyor
myssteriouss (72.2/73.6/+1.4/%-1.94)
siderolites (80.7/80.3/0.4/%0.25)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
1.Takım Ortalaması: %0,045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?