Kaderdas misiz seninleMerhaba az önce buraya katılabileceğim söylendi, ne yapmam gerekiyor ?
90 küsür kilodayım , tek başıma kendi nefsime yenik düşüyorum özellikle üzgün zamanlarımda, eminim benim gibi hissedenler vardır, hayatmın yarısını kilolu olarak geçirdim kalanını mutlu geçirmek istiyorum .
selam kızlar bir süredir giremiyordum yine kusura bakmayın sizi çok özledim
Aa listede dort kişi kalmisi herkes izne çıkmak istiyor ..brn diyetisyen listeye tekrar başlamayı dusunuyorum kızlar bu ara düzgün beslenmedigimi farkettim sabah sadece yoğurt ve çay tuketiyorum ogleni atlıyorum akşam da hep aynı şeyler listeye herşeyden yiyordum spora da donus yapicam tekrar gobis kaldı bende öyle çıkıntı
ApriL_2007 nerdesin bebegim
Merhaba az önce buraya katılabileceğim söylendi, ne yapmam gerekiyor ?
90 küsür kilodayım , tek başıma kendi nefsime yenik düşüyorum özellikle üzgün zamanlarımda, eminim benim gibi hissedenler vardır, hayatmın yarısını kilolu olarak geçirdim kalanını mutlu geçirmek istiyorum .
Himm anladim benim 1 hafta oldu giremedim erken kizim rahatsizdi dis cikarioruz özür dilerim yinede bildiryim gecen hafta kilom 68.4 ve bu aksam tok karnima tartildim 67.2 idi yüzdeyi nasil hesapliosunuz bundan sonra daha dikkat ederimCanım iki hafta deneme süren var. Ama yine de her cuma sabah kilo bildirimi yapman lazım. O kural sadece takım listesine girmek için yoksa sen de takımdasın
Ya kızlar büyük tuvalet ile turuncu yağlı akıntı gelmesi kötü bisey mi başına gelen oldu mu dünden beri var ve ben çok korkuyorum nette hiç iyi yazmiyor
Himm anladim benim 1 hafta oldu giremedim erken kizim rahatsizdi dis cikarioruz özür dilerim yinede bildiryim gecen hafta kilom 68.4 ve bu aksam tok karnima tartildim 67.2 idi yüzdeyi nasil hesapliosunuz bundan sonra daha dikkat ederim
Yarın sabaha randevu aldım gozume uyku girmiyor düşünmekten çok kotuyumCanımmm benim bir bilgim yok geçmiş olsun. Ama öyle netden araştırma kafanı karıştırma canımm ya, bir doktora git. İçini rahatlat bişey yoktur canını sıkma lütfenn...
Himm anladim canim cok tesekkür ederim insallah sayenizde alisacammGeçmiş olsun. İlk haftalarda olur öyle aksilik zamanla alışırsın canımm. Yüzde hesaplama şöyle geçen hafta ve bu hafta arasındaki fark alınacak.
Mesela seninki;
68.4-67.2=1.2 1.2/68.4×100=1.75
Yani senin %1.75 oluyor sonuç
Yarın sabaha randevu aldım gozume uyku girmiyor düşünmekten çok kotuyum
Netten araştırmalar doğru çıksa ben çoktan ölmüştüm, yediğin birşeyden olabilir bir de makat çatlağı varsa da olur ki bu zaten ağrılı birşey hissedebilirsin ama tedavisi de yok kendi kendine iyileşiyor doğumdan sonra çok olur geçmiş olsun önmeli bir şey yoktur benceYarın sabaha randevu aldım gozume uyku girmiyor düşünmekten çok kotuyum
çok düzensiz beslenmişsin afrodit ya yediklerine dikkat et canımAa listede dort kişi kalmisi herkes izne çıkmak istiyor ..brn diyetisyen listeye tekrar başlamayı dusunuyorum kızlar bu ara düzgün beslenmedigimi farkettim sabah sadece yoğurt ve çay tuketiyorum ogleni atlıyorum akşam da hep aynı şeyler listeye herşeyden yiyordum spora da donus yapicam tekrar gobis kaldı bende öyle çıkıntı
hoş gelldin canım her hafta cuma kilo bildirimi yapıyoruz birde hergün yediklerini yazıyorsun içtiğin su miktarıyla birlikte okadar tabi birde muhabbet falan sen yediklerini yazdıkça tavsiyeler gelecektir birde sormak istediğin şeyleri de diğer arkadaşların listesinde merak ettiğin falan onlarıda sorabilirsinMerhaba az önce buraya katılabileceğim söylendi, ne yapmam gerekiyor ?
ishal gibi bişeydendir ama dr a git yinede sanki yediğin bişeylerden diye düşünüyorum benYa kızlar büyük tuvalet ile turuncu yağlı akıntı gelmesi kötü bisey mi başına gelen oldu mu dünden beri var ve ben çok korkuyorum nette hiç iyi yazmiyor
ApriL_2007 bende seni çok özledim
bluegreeneyes mucu nasılısn canım herşey yolunda mı baktım sayfalar arasında göremedim seni
dagatesi nasılsın canım seninle de baya zamandır konuşamıyoruz nasıl oldu bizim ufaklık hala huysuz mu okadar
@eclecticvegan sen en durumdasın bakalım sende bir ara verdin gelmemişsin daha nerelrdesin canısı herşey yolunda mı
Lady gogo canim hosgeldin
Kaptanim gelsin kurallari soxler
Biraz kendinden bahsetsen
Canımmm hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daimaöncelikle hergün menünü yaz o gün ne yiyorsak ertesi gün burada paylaşıyoruz. Yanlışlar varsa zaten zamanla düzelir. Birde spor yap mutlaka inan kendini daha iyi hissedeceksin. o duygusal açlık canım tabiki hepimizde var ama yeter ki iste azimli ol gitmeyecek kilo yok. Sonuç gelene kadar sabret bak ne kadar mutlu olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?