Biraz geç cevap veriyorum ama canım bol bol yeşillik al bide musli ve yoğurt süt eksik etme evden canım ha kutu meyvede alabilirsin tatli krizlerinden çok iyi gelirGünaydın kızlar, şimdi ben evde tek yaşıyorum, şu an dolapta hiçbir şey yok,alışverişe çıkacağım, pek yemek yapmasını da bilmiyorum.
Bana bugun mesela öğlen yapabileceğim kolay ve hafif bildiğiniz bir tarif varsa verir misniz?
Ve marketten 'şunu mutlaka al bulunsun' dediğiniz birşey var mıdır ?
Aklıma hiçbir şey gelmiyor belki yumurtalı taze fasulye kavurması yapabilirim.
Selam fistiklar nasılsınız hepinizi çok seviyorum çok özledim
Dagatesi bakk herkes ikinciyi yapıyor. Hadiiiiii senden de bekliyoruz
Dagatesi birinciden korktu daha düşünmezben de hiç ilk başlarda dusunmuyordum 6 ay gazimiz vardı bizim inş bu öyle olmaz... Ama bu günlerde geçecek dagatesi
ApriL_2007 bende seni çok özledim
bluegreeneyes mucu nasılısn canım herşey yolunda mı baktım sayfalar arasında göremedim seni
dagatesi nasılsın canım seninle de baya zamandır konuşamıyoruz nasıl oldu bizim ufaklık hala huysuz mu okadar
@eclecticvegan sen en durumdasın bakalım sende bir ara verdin gelmemişsin daha nerelrdesin canısı herşey yolunda mı
Evet kabus haftasonu geldiiiii :) uyandım eşim evde yok kızıma sordum üzerini giydirmiş kızımın çizgifilm izliyor , babam beni giydirdi markete gitti dedibu demek oluyor ki az sonra simitler poaçalar kaymaklar yağlar ile gelecek ağlamak istiyorum yaaaaa
Merhaba hoşbulduk. Teşekkür ederim güzel karşılamanız için, tamamdır hergün ne yediğimi yazacağım.
Aslında bu konuda çok bilinçliyim , su, spor ve sağlıkl beslenme konusunda, ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum.
Sporumu da yapacağım hatta bi 15 dk sonra çıkarım spor için, yürüyüş ve evde birkaç toparlayıcı hareketler biliyorum yaparım onları.
Umarım yapabilirim kızlar hayatım elimden kayıyor gibi hissediyorum.
Günaydın kızlar, şimdi ben evde tek yaşıyorum, şu an dolapta hiçbir şey yok,alışverişe çıkacağım, pek yemek yapmasını da bilmiyorum.
Bana bugun mesela öğlen yapabileceğim kolay ve hafif bildiğiniz bir tarif varsa verir misniz?
Ve marketten 'şunu mutlaka al bulunsun' dediğiniz birşey var mıdır ?
Aklıma hiçbir şey gelmiyor belki yumurtalı taze fasulye kavurması yapabilirim.
Biraz geç cevap veriyorum ama canım bol bol yeşillik al bide musli ve yoğurt süt eksik etme evden canım ha kutu meyvede alabilirsin tatli krizlerinden çok iyi gelir
Hahaha hic gulesim yoktu. Allahim suan sen koruu :))
Ay kizlar geceleri 2 saat yaziyla iki ) uyursam bugun uyudum diyorum o da 15 20 dk uyu uyan uyu uyan modunda inanilmaz yorgun bitkinim. Hastalikla beraber iyice sapitti. Bugun 5 de tamamen uyajdi ve 1 e kadar toplam 15 dk uyudu. Insanlar saat basi kalkiyorum 2 saatte bir uyaniyorum fln diye sikayet ediyor islak tuvalet terligiyle vurasim geliyor :))) hayat kalitem yerlerde. Aksamlari is yerinin isi evi toplarla gunduz hemen her gun disari cikiyoruz evde cok huzursuz. Ikinci hic hayal edemiyorum hamilelik vs nasil gecer ben kafayi yemeden. Kardesi olsun isterim ama suan hic ama hiiic hazir degilim.
Su kosede birakin beni uyuyacak var
Sağol canm sabah gittik esimle doktor muayene etti gaita testi yapıldı temiz çıktı doktor da bir hap verdi kolit diye bisey bu testlerde bilmiyormuş o olabilir veya barsak sonunda iltihap olabilir dedi bu akıntılar barsak emilimi bozukluğundan kaynaklanirmis ilacı bitirince akıntı biterse tamam ama bitmezse bekleme gel kolonoskopi yaparız dedi inşallah gerek kalmaz geçer :lCanımmm haber ver mutlaka. Bende merak ettim. Dualarım seninle İnşaAllah kötü bir şey yoktur...
Doğru söylüyorsun canm ama işte merak tutamadım kendimi baktim ..barsak emilimi bozukluğu olabilir dedi bakalım ilaci kullanıp duruma bakicazNetten araştırmalar doğru çıksa ben çoktan ölmüştüm, yediğin birşeyden olabilir bir de makat çatlağı varsa da olur ki bu zaten ağrılı birşey hissedebilirsin ama tedavisi de yok kendi kendine iyileşiyor doğumdan sonra çok olur geçmiş olsun önmeli bir şey yoktur bence
Tamam canm :)çok düzensiz beslenmişsin afrodit ya yediklerine dikkat et canım
hoş gelldin canım her hafta cuma kilo bildirimi yapıyoruz birde hergün yediklerini yazıyorsun içtiğin su miktarıyla birlikte okadar tabi birde muhabbet falan sen yediklerini yazdıkça tavsiyeler gelecektir birde sormak istediğin şeyleri de diğer arkadaşların listesinde merak ettiğin falan onlarıda sorabilirsin
ishal gibi bişeydendir ama dr a git yinede sanki yediğin bişeylerden diye düşünüyorum ben
Bir zamanlar kendimi görür gibiyim canm ama inan sonra gulerek hatırlayacaksın bu zamanları... Seni çok iyi anlıyorum aynı anlattıklarını ben de yasadim...Hahaha hic gulesim yoktu. Allahim suan sen koruu :))
Ay kizlar geceleri 2 saat yaziyla iki ) uyursam bugun uyudum diyorum o da 15 20 dk uyu uyan uyu uyan modunda inanilmaz yorgun bitkinim. Hastalikla beraber iyice sapitti. Bugun 5 de tamamen uyajdi ve 1 e kadar toplam 15 dk uyudu. Insanlar saat basi kalkiyorum 2 saatte bir uyaniyorum fln diye sikayet ediyor islak tuvalet terligiyle vurasim geliyor :))) hayat kalitem yerlerde. Aksamlari is yerinin isi evi toplarla gunduz hemen her gun disari cikiyoruz evde cok huzursuz. Ikinci hic hayal edemiyorum hamilelik vs nasil gecer ben kafayi yemeden. Kardesi olsun isterim ama suan hic ama hiiic hazir degilim.
Su kosede birakin beni uyuyacak var
alışverişimi yaptım , kahvaltımı da yaptım, şimdi ev temizliğine girişicem , tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , ben burayı sevdim baya ^^
Sağol canm sabah gittik esimle doktor muayene etti gaita testi yapıldı temiz çıktı doktor da bir hap verdi kolit diye bisey bu testlerde bilmiyormuş o olabilir veya barsak sonunda iltihap olabilir dedi bu akıntılar barsak emilimi bozukluğundan kaynaklanirmis ilacı bitirince akıntı biterse tamam ama bitmezse bekleme gel kolonoskopi yaparız dedi inşallah gerek kalmaz geçer :l
Doğru söylüyorsun canm ama işte merak tutamadım kendimi baktim ..barsak emilimi bozukluğu olabilir dedi bakalım ilaci kullanıp duruma bakicaz
Tamam canm :)
ya okudum yukarda allah kolaylık versin canım baya huysuz bir dönem geçiriyorsunuz hep beraber inşallah çabuk geçer bu halleri ama sabret bence az kaldı geçmesineO halleri op basina koymus. Simde daha fensyiz
hamile misindeadline canm bebis geliyor o yüzden izne ayrldim bu hafta 8 ay sonra yine devam ama... Tabi arada sohbete gelirim artk alışkanlık oldu burası... Sen ne yapıyorsun nasılsın
Oooo ne güzel ben bugün pek bir şey yapmadım. Zaten hsonları pek sevmem birde bugün çok geç kalktım oysaki erken uyanmıştım. Şimdide eşimle buluştum gezeceğiz biraz :)))))
Evet canm teşekkür ederim... Tokatin nüfusunu artiriyoruzhamile misinçok sevindim senin için ne diyim allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?