Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Biraz geç cevap veriyorum ama canım bol bol yeşillik al bide musli ve yoğurt süt eksik etme evden canım ha kutu meyvede alabilirsin tatli krizlerinden çok iyi gelir

Dagatesi bakk herkes ikinciyi yapıyor. Hadiiiiii senden de bekliyoruz

Hahaha hic gulesim yoktu. Allahim suan sen koruu :))

Dagatesi birinciden korktu daha düşünmez ben de hiç ilk başlarda dusunmuyordum 6 ay gazimiz vardı bizim inş bu öyle olmaz... Ama bu günlerde geçecek dagatesi

Ay kizlar geceleri 2 saat yaziyla iki ) uyursam bugun uyudum diyorum o da 15 20 dk uyu uyan uyu uyan modunda inanilmaz yorgun bitkinim. Hastalikla beraber iyice sapitti. Bugun 5 de tamamen uyajdi ve 1 e kadar toplam 15 dk uyudu. Insanlar saat basi kalkiyorum 2 saatte bir uyaniyorum fln diye sikayet ediyor islak tuvalet terligiyle vurasim geliyor :))) hayat kalitem yerlerde. Aksamlari is yerinin isi evi toplarla gunduz hemen her gun disari cikiyoruz evde cok huzursuz. Ikinci hic hayal edemiyorum hamilelik vs nasil gecer ben kafayi yemeden. Kardesi olsun isterim ama suan hic ama hiiic hazir degilim.

Su kosede birakin beni uyuyacak var

O halleri op basina koymus. Simde daha fensyiz

Canımmm böyle şeylere hazırlıklı olmak lazım. Hayatımızda ki diğer kişiler diyet spor yapmıyor ki onlar bize uymuyor biz niye onlara uyalım?? Sen ilk önce kendini düşün senin beslenme düzenin farklı olmalı yanında kim ne yerse yesin dokunamazsın. Oruç tutarken nasıl dayanıyorsun? Şimdide dayan bugüne kadar yedin de ne oldu? Lütfen canımm ağzına vur şu kilidi hedef kilona gelene kadar...

Bence yapacaksın. Herşey çok güzel olacak gidecek kilolar. Sadece dediğim gibi azimli ve istekli ol gerisi gelir. Çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız oluyor sende neden bunlardan biri olmayasın ki?

Dediğin tarif de süper tabii ki olur. Olmazsa olmazlar sebzeler meyveler süt peynir et yulaflı müsliler yumurta. Mesela köfte hazırla dondurucuya at elinin altında bulunsun. 1 kabak rendele az zeytinyağı ile kavur soğusun sarımsaklı dereotlu yoğurtla karıştır al sana doyurucu yemek. Salata yoğurt yardımcı yemeklerin olsun. Biraz kıyma bile kavurup yesen acil durumlarda iyi olur...

Biraz geç cevap veriyorum ama canım bol bol yeşillik al bide musli ve yoğurt süt eksik etme evden canım ha kutu meyvede alabilirsin tatli krizlerinden çok iyi gelir

Kutu meyve derken nedir o?

Ay kıyamam ya çok üzüldüm arkadaşım valla kolaylıklar diliyorum sana oysaki ne kolay hamilelik geçirmiştin sen. Tabi ki geçecek bu günlerde ama işte yoruluyorsun malesef. Islak terlik olayına da koptum huysuz veledini öp benim yerime kulağına da fısılda Seval teyzen uslu olmanı istiyor de

Ayy sonuncu olmuşuz

Haftaya cuma daha iyi olmamız dileğiyle kızlar lütfen asılalım da güzel derece elde edelim

alışverişimi yaptım , kahvaltımı da yaptım, şimdi ev temizliğine girişicem , tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , ben burayı sevdim baya ^^

Canımmm haber ver mutlaka. Bende merak ettim. Dualarım seninle İnşaAllah kötü bir şey yoktur...
Sağol canm sabah gittik esimle doktor muayene etti gaita testi yapıldı temiz çıktı doktor da bir hap verdi kolit diye bisey bu testlerde bilmiyormuş o olabilir veya barsak sonunda iltihap olabilir dedi bu akıntılar barsak emilimi bozukluğundan kaynaklanirmis ilacı bitirince akıntı biterse tamam ama bitmezse bekleme gel kolonoskopi yaparız dedi inşallah gerek kalmaz geçer :l
Doğru söylüyorsun canm ama işte merak tutamadım kendimi baktim ..barsak emilimi bozukluğu olabilir dedi bakalım ilaci kullanıp duruma bakicaz
Tamam canm :)

Bir zamanlar kendimi görür gibiyim canm ama inan sonra gulerek hatırlayacaksın bu zamanları... Seni çok iyi anlıyorum aynı anlattıklarını ben de yasadim...

alışverişimi yaptım , kahvaltımı da yaptım, şimdi ev temizliğine girişicem , tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , ben burayı sevdim baya ^^

Oooo ne güzel ben bugün pek bir şey yapmadım. Zaten hsonları pek sevmem birde bugün çok geç kalktım oysaki erken uyanmıştım. Şimdide eşimle buluştum gezeceğiz biraz :)))))

Canımmm bak şimdilik bişey yok sen ilacı kullan geçecek o şey gönlünü ferah tut...

Selam kizlar uzun zamandir giremedim.bu aralar sikintili donem benim icin.10gun once excimer lazer oldum.ram olarak iyilesmedim insallah gungun daga iyu olacagim.ilaclar falan derken giremiyorum pek unutdum sanmayin iyilesince aranizdayim))) cok opuyorum.diyet falanda kalmadi donunce sil bastan baslayacagim.ama kiloda almamisim sabitim

bluegreeneyes ApriL_2007 dagatesi @eclecticvegan nsılsın diye sormuştunuz bir ara cevap vermedim sanırım rutin kan tahlili verdim geçen haftalarda dra kilo aldım sanırım bu arada ama öyle çokta yemiyorum dedimki çok kolay kilo alıyorum ama ne yapsam çok zor gidiyor normalde kan değerlerimde sıkıntı yoktu ama ayrıntılı tahlil bakalım dedi zaten bu sefer tsh değerim biraz yüksek çıktı yani ultrasonla tiroidime baktırdım bir sıkıntı yok ama metabolizmam yavaş şu an için ilaç kullanmama gerek görmediler ama birde açlık kan şekerim normal ama şeker hastalığı yatkınlığı çıktı insülin direnci de varmış onun için ilaç kullanacağım bende böyle yani ben neden kilo veremiyorum diye stres yapmama gerek kalmadı

Merhaba kizlar kac gundur bildirim yapamadim
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi
Ara sutlu kahve
Oglen kofte, domates, yogurt, salatalik tursusu
Ara sutlu kahvee
Aksam balik, salata, zero kola.
Yarim saat yuruyus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…