Merhaba canm hoşgeldin :) ben 75ten başladım su an 59 kusurlerdeyimaaa ne güzel
bu arada kimler kaç kilo, kaç kilo verdiniz , sorması ayıp değilse ?
canım ben daha gelmemApriL_2007 bende seni çok özledim
@bluegreeneyes mucu nasılısn canım herşey yolunda mı baktım sayfalar arasında göremedim seni
@dagatesi nasılsın canım seninle de baya zamandır konuşamıyoruz nasıl oldu bizim ufaklık hala huysuz mu okadar
fitblack sen en durumdasın bakalım sende bir ara verdin gelmemişsin daha nerelrdesin canısı herşey yolunda mı
canım bak şeker hastalığı yatkınlığı çıkmış@bluegreeneyesApriL_2007 @dagatesi fitblack nsılsın diye sormuştunuz bir ara cevap vermedim sanırım rutin kan tahlili verdim geçen haftalarda dra kilo aldım sanırım bu arada ama öyle çokta yemiyorum dedimki çok kolay kilo alıyorum ama ne yapsam çok zor gidiyor normalde kan değerlerimde sıkıntı yoktu ama ayrıntılı tahlil bakalım dedi zaten bu sefer tsh değerim biraz yüksek çıktı yani ultrasonla tiroidime baktırdım bir sıkıntı yok ama metabolizmam yavaş şu an için ilaç kullanmama gerek görmediler ama birde açlık kan şekerim normal ama şeker hastalığı yatkınlığı çıktı insülin direnci de varmış onun için ilaç kullanacağım bende böyle yani ben neden kilo veremiyorum diye stres yapmama gerek kalmadı
merhaba,aaa ne güzel
bu arada kimler kaç kilo, kaç kilo verdiniz , sorması ayıp değilse ?
Ya kötübişey yoktur inşallah black aslında sen dönsen iki ayda düşersin hedefe de neyse otursun bu kilolar sonra diyorsan sonradır özledim ama senicanım ben daha gelmemekimden sonra yok olacağım belliydi zaten,neyse ki yazı güzel değerlendirdim. daha gelmem gibi çünkü başka önceliklerim var kilodan önce. insan kilosuna düştüm ya buna da şükür diyorum. ama sonra fıstık olacağız inşallah
İyiyim canım ugrasiyorum iş çocuk derken şimdilik bi problem yok kilomda umarım böyle giderCanımmm nasılsın hoşgeldinseni gördüm mutlu oldum .Nasıl kilonu koruyorsun dimi??
Kuru meyve akıllı telefonunun gazabına ugramisimCanımmm böyle şeylere hazırlıklı olmak lazım. Hayatımızda ki diğer kişiler diyet spor yapmıyor ki onlar bize uymuyor biz niye onlara uyalım?? Sen ilk önce kendini düşün senin beslenme düzenin farklı olmalı yanında kim ne yerse yesin dokunamazsın. Oruç tutarken nasıl dayanıyorsun? Şimdide dayanbugüne kadar yedin de ne oldu? Lütfen canımm ağzına vur şu kilidi hedef kilona gelene kadar...
Bence yapacaksın. Herşey çok güzel olacak gidecek kilolar. Sadece dediğim gibi azimli ve istekli ol gerisi gelir. Çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız oluyor sende neden bunlardan biri olmayasın ki?
Dediğin tarif de süper tabii ki olur. Olmazsa olmazlar sebzeler meyveler süt peynir et yulaflı müsliler yumurta. Mesela köfte hazırla dondurucuya at elinin altında bulunsun. 1 kabak rendele az zeytinyağı ile kavur soğusun sarımsaklı dereotlu yoğurtla karıştır al sana doyurucu yemek. Salata yoğurt yardımcı yemeklerin olsun. Biraz kıyma bile kavurup yesen acil durumlarda iyi olur...
Kutu meyve derkennedir o?
O kiloyu nasil verdinmerhaba,
ben 87'den 67'ye düştüm, 4 ayda verdim. o yüzden şimdilik biraz aradayım. sonraki hedefim 55
madde madde yazayımO kiloyu nasil verdin
ben de seni özledim! asıl sen yoksun,ben yine iyi kötü buralardaydımYa kötübişey yoktur inşallah black aslında sen dönsen iki ayda düşersin hedefe de neyse otursun bu kilolar sonra diyorsan sonradır özledim ama seni
Ya kızlar büyük tuvalet ile turuncu yağlı akıntı gelmesi kötü bisey mi başına gelen oldu mu dünden beri var ve ben çok korkuyorum nette hiç iyi yazmiyor
26 yaşındayım , adım gözde, arnavutluk da yaşıyorum, sürekli kiloluydum hayatım boyunca, kilo verip verip geri aldım.
bu siteyi de arkadaşım tavsiye etti, onun da arkadaşı burada 12 kilo vermiş ve hala koruyormuş kilosunu, belki bende yapabilirim bu sefer dedim , geldim.
Ayy sonuncu olmuşuz
Haftaya cuma daha iyi olmamız dileğiyle kızlar lütfen asılalım da güzel derece elde edelim
amsterdam12 tatlımm nasılsın??
Biliyorum izne ayrılmak istedinde,kilonu son kez bildireceksen bekliyorumisteğine bağlı yalnız bildirimsiz de izne ayrılabilirsin...
bu sefer hep benim yüzümden canımama bu hafta hiç kaçak yok inş.
canımmmm iyiyim sen nasılsın?kusura bakma yeni gördüm..bildirim yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?