Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ben daha gelmem ekimden sonra yok olacağım belliydi zaten,neyse ki yazı güzel değerlendirdim. daha gelmem gibi çünkü başka önceliklerim var kilodan önce. insan kilosuna düştüm ya buna da şükür diyorum. ama sonra fıstık olacağız inşallah

canım bak şeker hastalığı yatkınlığı çıkmış biraz daha dikkat et. ben diyeti tamamen bıraktım ne istersem yiyorum ama sağlıklı şeyler yiyorum sadece. rafine şeker,beyaz un vs hala yok hayatımda. sen de böyle temelli bir değişiklik yapabilsen ah ne güzel olacak

Ya kötübişey yoktur inşallah black aslında sen dönsen iki ayda düşersin hedefe de neyse otursun bu kilolar sonra diyorsan sonradır özledim ama seni

Kuru meyve akıllı telefonunun gazabına ugramisim

Günaydin kizlarr bu hafta sonu dügûn cenki derken baya yorulduk 2 gün yazamadim kizim da miz miz dis vcikarioruz ve tek torun olunca biraz simarik avusturyanin yagmurlu sokaklarindan ii hafta sonlari dilerim

Merhaba kizlar bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi, domates
Oglen yemedim
Aksam kofte, yogurt, zero kola ve salatalik tursusu
Yemekten sonra sutlu kahve+2 kare bitter cikolata..
Benim canim asiri bir sekilde tatli cekiyor, siz bu durumlarda ne yapiyorsunuz istegi bastirmak icin, oneriniz varsa beklerim
Leslie 1 miles.

O kiloyu nasil verdin
madde madde yazayım
*günde 4 lt su içtim. (en kötü 3 lt )
*her gün yürüyüş yaptım. 45 dk en az,en fazla 2 saat.
*her gün 2 fincan yeşil çay içtim.
*ekmek yemedim. yemekleri doyana kadar yedim. pilav makarna vs haftada 1,o da tam buğday.
*şişe yağ tüketmedim. bu yüzden kuruyemişi ve zeytini bol yedim,ama kilo yapmadı. doğal yağ aldım yani.
*son olarak vegan beslendim:) bu kadar

Ya kötübişey yoktur inşallah black aslında sen dönsen iki ayda düşersin hedefe de neyse otursun bu kilolar sonra diyorsan sonradır özledim ama seni
ben de seni özledim! asıl sen yoksun,ben yine iyi kötü buralardaydım
sen gelirsen ben de geleceğim

Ya kızlar büyük tuvalet ile turuncu yağlı akıntı gelmesi kötü bisey mi başına gelen oldu mu dünden beri var ve ben çok korkuyorum nette hiç iyi yazmiyor

çok geçmiş olsun, internet felaket senaryoları ile dolu. onları okuma canım, hemen bir doktora git. muhtemelen yediklerinle alakalıdır.

hoş geldin :)

kızlar günaydın nasılsınız?gelemedim birkaç gündür..işler çok yoğun..bir de şu düğün oldu bitti sonunda.onu da atlattım..bu arada diyetisyene gittim tekrar düzenli beslenmeye başladım..dikkat etmeye çalışıyorum..sadece orda tartılacağım..daha iyi olacak inşallah..sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar

Hsonu cokkkkk işlerim vardı bir türlü gelemedim. Ctesi gezdik. Pazar da çamaşır makinesi aldık onun yerini ayarladık. Sonrada salonda yer değişikliği yaptık falan derken gece oldu. Sizleri özledim. Birazdan annemler gelecek, bende durumlar böyle işte sizde nasıl nabersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…