Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tünaydınlaaarr.. haftasonum berbat geçti hastalıktan.. üstüne regl de oldum , yedim yattım dinlendim.. şimdi bomba gibiyimmmm

A afrodit26 canım msj yeni gördüm , cevap ayzdım ama geç oldu lütfen kusurua bakma kuşuumm.. şimdi nasılsın gittin mi doktora

kolaylıklar olsun canım, çok şey halletmişsiniz. çamaşır makinanı da güle güle kullan. ne güzel evdesin, ben de o günleri bir görsem çok mutlu olacağım.

kolaylıklar olsun canım, çok şey halletmişsiniz. çamaşır makinanı da güle güle kullan. ne güzel evdesin, ben de o günleri bir görsem çok mutlu olacağım.

Evet hallettik Çok da yoruldum. Teşekkürler baby. Ahhh evet seni bir evde görsem inan bende çok rahatlayacağım. Senin şuanda ki ruh halini çok iyi anlıyorum bir dönem bende aynıydım . Gerçekten çok zor kuzummm sabır Sadece sabır hep dua et hayırlı zamanda olsun diye. Merak etme vakti gelince sende bu duyguyu yaşayacaksın sadece zaman lazım.

ohh mis gibi olmuştur, güzelce keyif yap şimdi. hem babyler olunca öyle rahat rahat kahve filan içemicez, şimdi tam vakti :)
az kaldı deyip sabrediyorum canım, burada çok nefret insanlar var. bir kaşık suda boğasım geliyor. ama sayılı gün çabuk geçer. istifayı verdikten sonra bakalım kaç hafta kalmamı isteyecekler.

Canımmm hayırdır neyin var ki geçmiş olsun! Gel gel hep zaman

Canım neyse ki kötü bişey çıkmamış, biraz dikkatle haledilecek şeyler...

aaa ne güzel

bu arada kimler kaç kilo, kaç kilo verdiniz , sorması ayıp değilse ?

108 dim şu aralar 57/58

Günaydin kizlarr bu hafta sonu dügûn cenki derken baya yorulduk 2 gün yazamadim kizim da miz miz dis vcikarioruz ve tek torun olunca biraz simarik avusturyanin yagmurlu sokaklarindan ii hafta sonlari dilerim

Avusturya mı Ooooo uzaklardasın Canımmm

Merhabalar
Uyandigimda sutlu kahve ictim
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi
Oglen sutlu kahvee
Aksam haslama tavuk gogsu.
Yarim saat kadar yuruyus kucakta bebek sirtta cantayla..

Kaptanim masalllahh ya ne kadar surede verdin o kiloyu resmen yarisi kalmis hayretler icerisindegim suan. azmine hayran kaldim

1 haftadır hastalık ve regl olmama rağmen bozmadım diyetimi.. cuma günü ben de tartılıp bildiricem artık
dünkü menüm
08:30 2 haşalnmış yumuırta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dili peynir, metabolizma çayı
09:30 sade türk kahvesi
12:00 1 tabaktan az nohut yemeği, 1 bardak ayran
16:00 100 gr yoğurt, 3 eti form, 10 fındık ( çok demeyin diyetisyen öenrisi)
19:00 4 tavuk kanat, salata 1 dilim ekmek
21:00 1 portakal, 2 kaşık yoğurt
su:3 lt

Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum bekarken diyet + Sporla 20 kilo vermiştim o zamanlar genctimde biraz 26-27 yasindaydim simdi 32 yasindayim ve nasil nerden başlayacagimi bilmiyorum... dogumdan kalma göbek ve kilo halinde cikan mide var üst bedenim beni cok rahatsiz ediyor... diyet lisetsi vs nasil olmali bilmiyorum sanki herşeyi unutmuş gibiyim... yasimdan dolayı yüzümde kilo gidince kırışıklik sarkma olmasindan korkuyorum...
Şuanda utanarak yazıyorum ama sabah ac karnina tartıldigimda 85 kg olduğumu gördüm moral sifir yani nasil başlamalıyım...

Yemek yapma dert kendimize ayri çocuğuma ayri yemek yapıyorum,
Mevsim sebzeleri dışında sebze almıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bu durumda öğün atlıyorum 24 saatlik zaman dilimi yetmiyor herşey yarım kaliyor sanki cok sıkıldım bu durumdan

canım menün çok güzel.sende mi diyetisyene gittin?benim de listem var ama henüz başlayamadım.

Merhaba hoşgeldin merak etme yaşın da ne var yaşlı değilsin ki? Sarkmaz korkma canımm. Başarılar dilerim bu diyet sürecinde bakalım neler olacak??

1.5/ 2 sene sürdü canımm teşekkür ederim

Sel
selam kaptanım nasılsın

Aaaa canım iyiyim sen nasılsın? Hoşgeldin neler yapıyorsun bakim?

kızlar buralar çok boş yine.nerelerdesiniz?izne ayrılsam da ben burdayım gördüğünüz gibi :)

Evet az kişi kaldık ondan oldu. Canımmsın kuzumm tabi hep gel o diyet listesine de başla daha ne bekliyorsun ki??

canım merhaba hoş geldin.
ben de ilk başladığımda 87 kiloydum şimdi 67'yim. sarkma vs olmaz hiç korkma,spor yap
onun dışında her gün tencere yemeği yap evde.bu çok önemli. dediğin gibi mevsim sebzeleri ve meyveleri tüket,yağ olayına dikkat et. bol sebze meyve ye,tamamdır

Teşekkür ederim inşallah bakalim başlayalim:)
Yeni bir sehre tasindik bir spor salonu bulursam ( bayanlara özel) gidecem yoksa evde leslieyle devam edecem... ben kendime inanamıyorum bir boşvermislik var :) önceden günde 8 km yürür haftanın 3 günü spora giderdim, yürümediğim zamlardada leslieyle yürürdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…