tünaydınlaaarr.. haftasonum berbat geçti hastalıktan.. üstüne regl de oldum , yedim yattım dinlendim.. şimdi bomba gibiyimmmm
Günaydın kızlar
Hsonu cokkkkk işlerim vardı bir türlü gelemedim. Ctesi gezdik. Pazar da çamaşır makinesi aldık onun yerini ayarladık. Sonrada salonda yer değişikliği yaptık falan derken gece oldu. Sizleri özledim. Birazdan annemler gelecek, bende durumlar böyle işte sizde nasıl nabersiniz
Canımmm hiç öyle şey olur mu? Canın sağolsunolur arada haftaya sıkı başlamana sevindim ne güzel eksiler gelecek :))))
kolaylıklar olsun canım, çok şey halletmişsiniz. çamaşır makinanı da güle güle kullan. ne güzel evdesin, ben de o günleri bir görsem çok mutlu olacağım.
Evet hallettik Çok da yoruldum. Teşekkürler baby. Ahhh evet seni bir evde görsem inan bende çok rahatlayacağım. Senin şuanda ki ruh halini çok iyi anlıyorum bir dönem bende aynıydım . Gerçekten çok zor kuzummm sabır Sadece sabır hep dua et hayırlı zamanda olsun diye. Merak etme vakti gelince sende bu duyguyu yaşayacaksın sadece zaman lazım.
Selam kizlar uzun zamandir giremedim.bu aralar sikintili donem benim icin.10gun once excimer lazer oldum.ram olarak iyilesmedim insallah gungun daga iyu olacagim.ilaclar falan derken giremiyorum pek unutdum sanmayin iyilesince aranizdayim))) cok opuyorum.diyet falanda kalmadi donunce sil bastan baslayacagim.ama kiloda almamisim sabitim
@bluegreeneyesApriL_2007 @dagatesi fitblack nsılsın diye sormuştunuz bir ara cevap vermedim sanırım rutin kan tahlili verdim geçen haftalarda dra kilo aldım sanırım bu arada ama öyle çokta yemiyorum dedimki çok kolay kilo alıyorum ama ne yapsam çok zor gidiyor normalde kan değerlerimde sıkıntı yoktu ama ayrıntılı tahlil bakalım dedi zaten bu sefer tsh değerim biraz yüksek çıktı yani ultrasonla tiroidime baktırdım bir sıkıntı yok ama metabolizmam yavaş şu an için ilaç kullanmama gerek görmediler ama birde açlık kan şekerim normal ama şeker hastalığı yatkınlığı çıktı insülin direnci de varmış onun için ilaç kullanacağım bende böyle yani ben neden kilo veremiyorum diye stres yapmama gerek kalmadı
aaa ne güzel
bu arada kimler kaç kilo, kaç kilo verdiniz , sorması ayıp değilse ?
Günaydin kizlarr bu hafta sonu dügûn cenki derken baya yorulduk 2 gün yazamadim kizim da miz miz dis vcikarioruz ve tek torun olunca biraz simarik avusturyanin yagmurlu sokaklarindan ii hafta sonlari dilerim
selam kaptanım nasılsınCanımmm hayırdır neyin var ki geçmiş olsun! Gel gel hep zaman
Canım neyse ki kötü bişey çıkmamış, biraz dikkatle haledilecek şeyler...
108 dim şu aralar 57/58
Avusturya mıOoooo uzaklardasın Canımmm
1 haftadır hastalık ve regl olmama rağmen bozmadım diyetimi.. cuma günü ben de tartılıp bildiricem artık
dünkü menüm
08:30 2 haşalnmış yumuırta, 1 dilim t.b ekmeği, 1 dili peynir, metabolizma çayı
09:30 sade türk kahvesi
12:00 1 tabaktan az nohut yemeği, 1 bardak ayran
16:00 100 gr yoğurt, 3 eti form, 10 fındık ( çok demeyin diyetisyen öenrisi)
19:00 4 tavuk kanat, salata 1 dilim ekmek
21:00 1 portakal, 2 kaşık yoğurt
su:3 lt
Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum bekarken diyet + Sporla 20 kilo vermiştim o zamanlar genctimde biraz 26-27 yasindaydim simdi 32 yasindayim ve nasil nerden başlayacagimi bilmiyorum... dogumdan kalma göbek ve kilo halinde cikan mide var üst bedenim beni cok rahatsiz ediyor... diyet lisetsi vs nasil olmali bilmiyorum sanki herşeyi unutmuş gibiyim... yasimdan dolayı yüzümde kilo gidince kırışıklik sarkma olmasindan korkuyorum...
Şuanda utanarak yazıyorum ama sabah ac karnina tartıldigimda 85 kg olduğumu gördüm moral sifir yani nasil başlamalıyım...
Yemek yapma dert kendimize ayri çocuğuma ayri yemek yapıyorum,
Mevsim sebzeleri dışında sebze almıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bu durumda öğün atlıyorum 24 saatlik zaman dilimi yetmiyor herşey yarım kaliyor sanki cok sıkıldım bu durumdan
Merhabalar
Uyandigimda sutlu kahve ictim
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi
Oglen sutlu kahvee
Aksam haslama tavuk gogsu.
Yarim saat kadar yuruyus kucakta bebek sirtta cantayla..
Kaptanim masalllahh ya ne kadar surede verdin o kiloyu resmen yarisi kalmis hayretler icerisindegim suan. azmine hayran kaldim
Sel
selam kaptanım nasılsın
kızlar buralar çok boş yine.nerelerdesiniz?izne ayrılsam da ben burdayım gördüğünüz gibi :)
canım merhaba hoş geldin.Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum bekarken diyet + Sporla 20 kilo vermiştim o zamanlar genctimde biraz 26-27 yasindaydim simdi 32 yasindayim ve nasil nerden başlayacagimi bilmiyorum... dogumdan kalma göbek ve kilo halinde cikan mide var üst bedenim beni cok rahatsiz ediyor... diyet lisetsi vs nasil olmali bilmiyorum sanki herşeyi unutmuş gibiyim... yasimdan dolayı yüzümde kilo gidince kırışıklik sarkma olmasindan korkuyorum...
Şuanda utanarak yazıyorum ama sabah ac karnina tartıldigimda 85 kg olduğumu gördüm moral sifir yani nasil başlamalıyım...
Yemek yapma dert kendimize ayri çocuğuma ayri yemek yapıyorum,
Mevsim sebzeleri dışında sebze almıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bu durumda öğün atlıyorum 24 saatlik zaman dilimi yetmiyor herşey yarım kaliyor sanki cok sıkıldım bu durumdan
Teşekkür ederim inşallah bakalim başlayalim:)canım merhaba hoş geldin.
ben de ilk başladığımda 87 kiloydum şimdi 67'yim. sarkma vs olmaz hiç korkma,spor yap
onun dışında her gün tencere yemeği yap evde.bu çok önemli. dediğin gibi mevsim sebzeleri ve meyveleri tüket,yağ olayına dikkat et. bol sebze meyve ye,tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?