Canım kadınlara özel olarak b fit var, bak yaşadığın şehirde varsa çok iyi incelirsinTeşekkür ederim inşallah bakalim başlayalim:)
Yeni bir sehre tasindik bir spor salonu bulursam ( bayanlara özel) gidecem yoksa evde leslieyle devam edecem... ben kendime inanamıyorum bir boşvermislik var :) önceden günde 8 km yürür haftanın 3 günü spora giderdim, yürümediğim zamlardada leslieyle yürürdum
Ben yurt dışındaydim önceden b-fit tarzi bir yerdi hosuma gidiyordu. Yeni taşındık baska bir ile 2 hafta olmadi ilk baktığım bu oldu ama malasef 1 saat uzakliktaki ilçesinde var burda yok.Canım kadınlara özel olarak b fit var, bak yaşadığın şehirde varsa çok iyi incelirsin
Teşekkür ederim inşallah bakalim başlayalim:)
Yeni bir sehre tasindik bir spor salonu bulursam ( bayanlara özel) gidecem yoksa evde leslieyle devam edecem... ben kendime inanamıyorum bir boşvermislik var :) önceden günde 8 km yürür haftanın 3 günü spora giderdim, yürümediğim zamlardada leslieyle yürürdum
Canım kadınlara özel olarak b fit var, bak yaşadığın şehirde varsa çok iyi incelirsin
Tatlısı hangi ildesin faceden bulalım kadınlara özel merkezleriBen yurt dışındaydim önceden b-fit tarzi bir yerdi hosuma gidiyordu. Yeni taşındık baska bir ile 2 hafta olmadi ilk baktığım bu oldu ama malasef 1 saat uzakliktaki ilçesinde var burda yok.
Bakalim artik biraz adapte olayım uygun bir arayışa gireceğim
Aynen, hele son zamanlarda her yere açıldıDimi ama her yerde bizim sağlıklı yaşamamız ve incelmemiz için alternatif Çokkk biz isteyelim gerisi boş :)))))
Tatlısı hangi ildesin faceden bulalım kadınlara özel merkezleri
Tekirdağ :)) o kadar cok bulmam gerek şey var ki kişisel bakim vs için inşallah Tekirdağ' da oturan birileri vardir
Aynen, hele son zamanlarda her yere açıldı
reynax bildiğim kadarıyla bizim takımda yok ama yinede belki çıkar bir soralım
Hu huuu kızlar varmı Tekirdağ da oturan:))))
Kaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi
Ben varim ama ilcesindeyim. merkez mi?[/QUOTE
]
MerkeZdeyim canım
Burası nereye yakin :) esimde bir yerdeMerkezse sayet portakal var gibi gorunuuor degirmenalti adresinde ama guncel bilgi mi bilemiyorum
Ne değişik insanlarız yahu Bende issizim üzülüyorumKaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi
B-fit var mi ben çorluda görmüştüm b-fit in sitesinde teşekkürler tatlımReynax haritalardan baktim da sen epey uzaksin ama bayagi spor salonu var b-fit vsr mesela sana yakin biraz alisinca bulursun. hatta tekirdag ck guzel bir sehir ben olsam sahilde yururdum hergun
Google haritada gorunuyor ama guncel olmayabilir. ins vardir.B-fit var mi ben çorluda görmüştüm b-fit in sitesinde teşekkürler tatlım
Bakacam canim sağol sahil güzel ama dolmuşla inliyor ilk defa hafta sonu gittik ama cocugum var 2 yaşında pek durmadi parka gidecem diyeGoogle haritada gorunuyor ama guncel olmayabilir. ins vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?