Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım kadınlara özel olarak b fit var, bak yaşadığın şehirde varsa çok iyi incelirsin

Canım kadınlara özel olarak b fit var, bak yaşadığın şehirde varsa çok iyi incelirsin
Ben yurt dışındaydim önceden b-fit tarzi bir yerdi hosuma gidiyordu. Yeni taşındık baska bir ile 2 hafta olmadi ilk baktığım bu oldu ama malasef 1 saat uzakliktaki ilçesinde var burda yok.
Bakalim artik biraz adapte olayım uygun bir arayışa gireceğim

Canımmm deneyimli olman tabii ki artı olacak senin için spor zor gelmeyecek. Umarım bulursun ama üzülme bulamazsanda bir sürü video var evde kendi çapında yaparsın yeter ki istekli ve azimli ol. Hadi bekliyoruz yarından itibaren menünü yazmaya başla su ve spor miktarını da ekleyerek...

Dimi ama her yerde bizim sağlıklı yaşamamız ve incelmemiz için alternatif Çokkk biz isteyelim gerisi boş :)))))

Tatlısı hangi ildesin faceden bulalım kadınlara özel merkezleri

Dimi ama her yerde bizim sağlıklı yaşamamız ve incelmemiz için alternatif Çokkk biz isteyelim gerisi boş :)))))
Aynen, hele son zamanlarda her yere açıldı

reynax tam yerleş bulursun her yeri , avm tercih et varsa bakım yerleri. Tüm şehri keşfe çıkarsın artık

Degirmenalti universitenin oralar canim
Tekirdagda spor salonlari diye arattim da pilates salonu da var hurriyet mah diyor ama ben de mah mah bilmiyorum tatlim

Son düzenleme:
Reynax haritalardan baktim da sen epey uzaksin ama bayagi spor salonu var b-fit vsr mesela sana yakin biraz alisinca bulursun. hatta tekirdag ck guzel bir sehir ben olsam sahilde yururdum hergun

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-08-22-39-37.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 23
Reynax haritalardan baktim da sen epey uzaksin ama bayagi spor salonu var b-fit vsr mesela sana yakin biraz alisinca bulursun. hatta tekirdag ck guzel bir sehir ben olsam sahilde yururdum hergun
B-fit var mi ben çorluda görmüştüm b-fit in sitesinde teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…