- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Ne değişik insanlarız yahu Bende issizim üzülüyorum
kaptanim valla ders ev işi kızım.bu aralar çok yoruldum 5 ay dr iki sınava girdim.dgs kpss bakalım bu ay sonra bi daha var.1.5/ 2 sene sürdü canımm teşekkür ederim
Aaaa canım iyiyim sen nasılsın? Hoşgeldin neler yapıyorsun bakim?
Evet az kişi kaldık ondan oldu. Canımmsın kuzumm tabi hep gel o diyet listesine de başla daha ne bekliyorsun ki??
Tebrikler canm sevindim senin adınaKaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi
Canım sen de haklısın, maalesef işsizlik aldı başını gitti. Umarım dilediğin gibi nir şeyler bulursun. Ben çok yoruldum, yıprandım. Artık sağlığım etkilenmeye başlamıştı. Şirkette yapılanlara sürekli savaş halindeydim. O yüzden biraz da evimde olayım istedim. Sabahları 6:30-07:00 aradı çıkıp, en erken 20:00 de eve geliyorum. Üstelik ne enerjim ne de keyfim kalıyor bu saate kadar.
hoş geldin canımmmm.. korkma burada verirsin kiloalrınıııMerhabalar bende araniza katilmak istiyorum bekarken diyet + Sporla 20 kilo vermiştim o zamanlar genctimde biraz 26-27 yasindaydim simdi 32 yasindayim ve nasil nerden başlayacagimi bilmiyorum... dogumdan kalma göbek ve kilo halinde cikan mide var üst bedenim beni cok rahatsiz ediyor... diyet lisetsi vs nasil olmali bilmiyorum sanki herşeyi unutmuş gibiyim... yasimdan dolayı yüzümde kilo gidince kırışıklik sarkma olmasindan korkuyorum...
Şuanda utanarak yazıyorum ama sabah ac karnina tartıldigimda 85 kg olduğumu gördüm moral sifir yani nasil başlamalıyım...
Yemek yapma dert kendimize ayri çocuğuma ayri yemek yapıyorum,
Mevsim sebzeleri dışında sebze almıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bu durumda öğün atlıyorum 24 saatlik zaman dilimi yetmiyor herşey yarım kaliyor sanki cok sıkıldım bu durumdan
evet kzuum 1 hafta oldu. regl iken tartıldım kontrol tartımı 1 kileo vermişim. regl bitince daha iyi belli olur sonuç.sen de başla biran önce ertelemecanım menün çok güzel.sende mi diyetisyene gittin?benim de listem var ama henüz başlayamadım.
kuşumm sen 67 oldun muuuu.. bravo sanaaaaacanım merhaba hoş geldin.
ben de ilk başladığımda 87 kiloydum şimdi 67'yim. sarkma vs olmaz hiç korkma,spor yap
onun dışında her gün tencere yemeği yap evde.bu çok önemli. dediğin gibi mevsim sebzeleri ve meyveleri tüket,yağ olayına dikkat et. bol sebze meyve ye,tamamdır
hayırlsıı canımmmm.. dinlen bir kendine gel.. ben d emi istifa etsem yaa özendim şimdiKaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi
Ohaa bu çalışma saatine çok bile dayanmissin.Canım sen de haklısın, maalesef işsizlik aldı başını gitti. Umarım dilediğin gibi nir şeyler bulursun. Ben çok yoruldum, yıprandım. Artık sağlığım etkilenmeye başlamıştı. Şirkette yapılanlara sürekli savaş halindeydim. O yüzden biraz da evimde olayım istedim. Sabahları 6:30-07:00 aradı çıkıp, en erken 20:00 de eve geliyorum. Üstelik ne enerjim ne de keyfim kalıyor bu saate kadar.
reynax canım tekirdağda 100. yıl mah de oturuyorum demiştin di mi.. orada b fit de var, portakal sporun şubesi de var..
benim yazlarım tekirdağda geçerdi .. annemlerin yazlığı var kumbağda.. ordaki komşulardan giden vardı diye hatırlıyorum .. ikisi de bayanlara özel.. netten telefon numaralarını alıp bir ara istersen
Kaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi
Anammm yanlış takıma gelmişim
K
kaptanim valla ders ev işi kızım.bu aralar çok yoruldum 5 ay dr iki sınava girdim.dgs kpss bakalım bu ay sonra bi daha var.
Ben de ramazan dan sonra kilo aldım.biraz ona canım sıkılıyor.mide rahatsızlığı çıktı devamlı midem ağrıyı.ondan atıştırma isteği oluyor
Geri gelmem için ayrıldığım kiloya düşmek lazım demi.
Sende hedefine ulasmissim maşallah tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlere
Kızlar günaydın benim menü berbat hiç yazmayayım 2 öğün yedim sadece ikincisini de akşam 9 da yedimya birşey soracağım size bu internette bir korse satılıyor ondan kullandınız mı hiç ? Doğumdan sonra karnımın hali malum acaba alsam toplar mı biraz?
yeriniz var mıdır acaba 1 kişilik
reynax canım tekirdağda 100. yıl mah de oturuyorum demiştin di mi.. orada b fit de var, portakal sporun şubesi de var..
benim yazlarım tekirdağda geçerdi .. annemlerin yazlığı var kumbağda.. ordaki komşulardan giden vardı diye hatırlıyorum .. ikisi de bayanlara özel.. netten telefon numaralarını alıp bir ara istersen
5 kilo fazla var ona ayrı moralim bozukOhhh be bende rahatladım valla. Canımmm çok sevindim harika bir haber buo rahatlamayı bilirim bende de öyle olmuştu hayat daha toz pembe gelmişti o zaman iki hafta sonra hoşgeleceksin ev hatunluğuna cokkkkk güzel gelecek sanada bende öyle ilk defa yaşıyorum evde olmayı. Şans getirsin ikimizde İnşaAllah
Yok yok doğru yerdesinbaby bu zamana kadar mı yoksa yanlış takımdaydın güzellik
Evet izne çıktığın kilona inmen lazımçok almadın umarım. Eeee kaç aldın kpss den? Umarım hayallerine kavuşursun canımmmm
Canımmm güzel menülerle görmek isteriz seni hadi amaaaaa! Niye böle oldun senkorse konusunda hiç fikrim yok. Ama çok rahatsız edici ise kullan canım...
Tabiki var gel canım
Aaaa sizin yazlık kumbağda mıydıiki kez gitmiştim geçtiğimiz yıllarda. Güzel yer İstanbula yakınlığı nedeniyle de çok tercih edilir :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?