Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ne değişik insanlarız yahu Bende issizim üzülüyorum

Canım sen de haklısın, maalesef işsizlik aldı başını gitti. Umarım dilediğin gibi nir şeyler bulursun. Ben çok yoruldum, yıprandım. Artık sağlığım etkilenmeye başlamıştı. Şirkette yapılanlara sürekli savaş halindeydim. O yüzden biraz da evimde olayım istedim. Sabahları 6:30-07:00 aradı çıkıp, en erken 20:00 de eve geliyorum. Üstelik ne enerjim ne de keyfim kalıyor bu saate kadar.

Haritadan baktim eve cok yakin hatta gittik pazar günü oralara ama görmedik face sayfasına baktim en son 2014 te resm yüklemisler

K
kaptanim valla ders ev işi kızım.bu aralar çok yoruldum 5 ay dr iki sınava girdim.dgs kpss bakalım bu ay sonra bi daha var.
Ben de ramazan dan sonra kilo aldım.biraz ona canım sıkılıyor.mide rahatsızlığı çıktı devamlı midem ağrıyı.ondan atıştırma isteği oluyor
Geri gelmem için ayrıldığım kiloya düşmek lazım demi.
Sende hedefine ulasmissim maşallah tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlere

Kızlar günaydın benim menü berbat hiç yazmayayım 2 öğün yedim sadece ikincisini de akşam 9 da yedim ya birşey soracağım size bu internette bir korse satılıyor ondan kullandınız mı hiç ? Doğumdan sonra karnımın hali malum acaba alsam toplar mı biraz?

Günaydın
Kahvaltıyı az önce yaptım
1 tane haşlanmış yumurta
Küçük parça dilim peynir
5 zeytin
Maydanoz
1 dilim ekmek

canım senin adına çok sevindim..umarım mutlu olursun..inşallah ben de daha iyi bir yer bulur da çıkarım..ben de aynı senin gibi işkence çekiyorum resmen..darısı başıma..

hoş geldin canımmmm.. korkma burada verirsin kiloalrınııı
canım menün çok güzel.sende mi diyetisyene gittin?benim de listem var ama henüz başlayamadım.
evet kzuum 1 hafta oldu. regl iken tartıldım kontrol tartımı 1 kileo vermişim. regl bitince daha iyi belli olur sonuç.sen de başla biran önce erteleme
kuşumm sen 67 oldun muuuu.. bravo sanaaaaa

Kaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi
hayırlsıı canımmmm.. dinlen bir kendine gel.. ben d emi istifa etsem yaa özendim şimdi

reynax canım tekirdağda 100. yıl mah de oturuyorum demiştin di mi.. orada b fit de var, portakal sporun şubesi de var..
benim yazlarım tekirdağda geçerdi .. annemlerin yazlığı var kumbağda.. ordaki komşulardan giden vardı diye hatırlıyorum .. ikisi de bayanlara özel.. netten telefon numaralarını alıp bir ara istersen

Ohaa bu çalışma saatine çok bile dayanmissin.

Tamam canım aslinsa bugün bakmak istedim ama oğlumun aşısı vardi sonra park anca eve gelip uyuttum insallah bakacağım biraz adres bulma özürlüyüm esim pazatesi ise baslamadan görüşmek istiyorum. B-fit tahmini olarak buldum portakalada bakip en yakınını seçecem esim isten gelince gidebilirim 5 gibi

Ya belirli bir diyet listesi vs var mıdir tabiki benle aynı kiloda olanlarla daha önceki deneyimlerimde gerekli kaloriden az almada kastan gidiyordu:)

Kaptaaaaaancım ben bugün istifa ettim. Ay çok rahatladım inanki :) ihbar süremden sonra artık sendenim. Hayatımda ilk defa ev hatunu oluyorum. Yuppppi

Ohhh be bende rahatladım valla. Canımmm çok sevindim harika bir haber bu o rahatlamayı bilirim bende de öyle olmuştu hayat daha toz pembe gelmişti o zaman iki hafta sonra hoşgeleceksin ev hatunluğuna cokkkkk güzel gelecek sanada bende öyle ilk defa yaşıyorum evde olmayı. Şans getirsin ikimizde İnşaAllah

Anammm yanlış takıma gelmişim

Yok yok doğru yerdesin baby bu zamana kadar mı yoksa yanlış takımdaydın güzellik

Evet izne çıktığın kilona inmen lazım çok almadın umarım. Eeee kaç aldın kpss den? Umarım hayallerine kavuşursun canımmmm

Canımmm güzel menülerle görmek isteriz seni hadi amaaaaa! Niye böle oldun sen korse konusunda hiç fikrim yok. Ama çok rahatsız edici ise kullan canım...

yeriniz var mıdır acaba 1 kişilik

Tabiki var gel canım

Aaaa sizin yazlık kumbağda mıydı iki kez gitmiştim geçtiğimiz yıllarda. Güzel yer İstanbula yakınlığı nedeniyle de çok tercih edilir :)))))))

5 kilo fazla var ona ayrı moralim bozuk
Kpss den de beklegidim puanı alamadım.insalllah buraya takip edeyim verim o 5 kiloyu

Kızlar selam dün ki menümü yazayım,
Kahvaltı;1 dilim ekmek 1 yumurta domates 5 zeytin
Ara;1greyfurt çok az kuru üzüm
Öğlen : sebzeli kuskus 6 kaşık , 2 kaşık yoğurt
Ara:1muz
Akşam: 5 kaşık sebzeli kuskus ,3 kaşık yoğurt
Az yediğim be aç yattığım için sabah o kadar güzel uyandım ki :) öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…