Desene o zaman bir yıl 1 aydir yanlış takimdaymisimYok yok doğru yerdesinbaby bu zamana kadar mı yoksa yanlış takımdaydın güzellik
evet canımm gençliğim orda geçti.. eşimle de orada tanıştık sevgili olduk ..Aaaa sizin yazlık kumbağda mıydıiki kez gitmiştim geçtiğimiz yıllarda. Güzel yer İstanbula yakınlığı nedeniyle de çok tercih edilir :)))))))
süpersinnnKızlar selam dün ki menümü yazayım,
Kahvaltı;1 dilim ekmek 1 yumurta domates 5 zeytin
Ara;1greyfurt çok az kuru üzüm
Öğlen : sebzeli kuskus 6 kaşık , 2 kaşık yoğurt
Ara:1muz
Akşam: 5 kaşık sebzeli kuskus ,3 kaşık yoğurt
Az yediğim be aç yattığım için sabah o kadar güzel uyandım ki :) öpüyorum sizleri
canımm ben gitmiştim .. haftada 2 gün gittim diyetle nberaber mülkemmel sonuç veriyor. selülitlerim azalmıştı yaa.. şimdi ablam ve arkadaşı kalan seanslarını bana vediler. 4 seans gidicem.. dün akşam gittim heryerim ağrıyor..güzel hatunlar selam..nasılsınız?fit in time a giden var mı aranızda ? haftada 1 gitmeyi düşünüyorum..başlayabilirsem diyetime inşallah :)
evet canımm gençliğim orda geçti.. eşimle de orada tanıştık sevgili olduk ..
süpersinnn
canımm ben gitmiştim .. haftada 2 gün gittim diyetle nberaber mülkemmel sonuç veriyor. selülitlerim azalmıştı yaa.. şimdi ablam ve arkadaşı kalan seanslarını bana vediler. 4 seans gidicem.. dün akşam gittim heryerim ağrıyor..
Ben saat 4 oldu mu bayılacak gibi oluyorum ve 4-5 paket çikolata yiyecek kadar tatlı krizine giriyorum , şimdi minik kızı emzirirken bildiğin gözün karardı onu yatırdım müsli ve yoğurt yaptım ve üzerine 1 avuç kuru üzüm koydum şuan beynime kan gidiyor hissediyorum :)kızlaarrr napıyosunuz
Ben saat 4 oldu mu bayılacak gibi oluyorum ve 4-5 paket çikolata yiyecek kadar tatlı krizine giriyorum , şimdi minik kızı emzirirken bildiğin gözün karardı onu yatırdım müsli ve yoğurt yaptım ve üzerine 1 avuç kuru üzüm koydum şuan beynime kan gidiyor hissediyorum :)
5 kilo fazla var ona ayrı moralim bozuk
Kpss den de beklegidim puanı alamadım.insalllah buraya takip edeyim verim o 5 kiloyu
Kızlar selam dün ki menümü yazayım,
Kahvaltı;1 dilim ekmek 1 yumurta domates 5 zeytin
Ara;1greyfurt çok az kuru üzüm
Öğlen : sebzeli kuskus 6 kaşık , 2 kaşık yoğurt
Ara:1muz
Akşam: 5 kaşık sebzeli kuskus ,3 kaşık yoğurt
Az yediğim be aç yattığım için sabah o kadar güzel uyandım ki :) öpüyorum sizleri
güzel hatunlar selam..nasılsınız?fit in time a giden var mı aranızda ? haftada 1 gitmeyi düşünüyorum..başlayabilirsem diyetime inşallah :)
B-fit kapanmış yazdıktan sonra gidip baktim cokta yakındı , portakal da üniversite tatafinda varmis hayrilisi buluruz bakalım:) şimdilik ders çalışıyorum haftaya biter büyük ihtimalle başlarım esim isten gelince:) yalnız yemekten sonra mi yapmaliyim gündüz yapamamda esim gelir 5-6 gibi yemek sonra spor mu iyidir
kızlaarrr napıyosunuz
evet canımm gençliğim orda geçti.. eşimle de orada tanıştık sevgili olduk ..
süpersinnn
canımm ben gitmiştim .. haftada 2 gün gittim diyetle nberaber mülkemmel sonuç veriyor. selülitlerim azalmıştı yaa.. şimdi ablam ve arkadaşı kalan seanslarını bana vediler. 4 seans gidicem.. dün akşam gittim heryerim ağrıyor..
aaa ciddi misin?ben de ilk kez deneyeceğim.haftada 2 kez gidebilsem harika olur.ücretsiz gelin deneyelim dediler..bakalım nasılmış..
Kahvaltıda
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek( tam buğday)
Biraz peynir
5 zeytin *(bu zeytin beni zorluyor kahvaltıyı tek başına zeytinle yapacak kadar seviyorum)
Maydanoz
1.5 saat sonra yarim muz
Öğlen mantar
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 kase yogurt
1.5 saat sonra küçük boy cennet hurması
Akşam 4 yemek kaşığı pilav
Tavuk
Bolca salata
Tamam canim şuanda spor yok ama su 2 lt nin üstünde kimi zaman...Canım güzel menün saatleri de bir dahakine eklersin. Sadece o akşamki pilavı yemesen iyi olacaktı. Pilav makarna hamurisi şeker tuz hayatından çıkar bak nasıl gider o kilolar. Zeytin ye canım bişey olmaz 10 taneye kadar :) birde bu menüye su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın sevinirim...
Ay şimdi kardeşimle konuştum iç organların ezilir diyor :) Korsenin fotosunu gösterdim işkence aleti sandı :) acaba iç dikişler benim iyileşmiş midir 70 gün olduSiderolites korseyle ilgili sormustun ya ben de yakin zamanda dogum yaptim sezaryen ile. doktoruma sordugumda ic dikislerime zarar verebilecegimden kullanmamami onermisti. bilgin olsun. gene doktoruna danis derim
Inşallah kaptanim5 kiloyu azıcık dişini sıksan 1 ayda verirsin tatlimmm. İnşaAllah bir sonrakinde isteğin puanı alırsın bol şanslar. Tabiki gel hep yardımcı oluruz
İşte bu! Menü süper olmuş:))))) zaten çok yiyince tam hantallık oluşuyor malesefff...
İyiyiz sen nasılsın nasıl? Canımmm tamda ispanyol gitti diyecektim ki yazmış zaten. :))))) herkes iyi diye bahsediyor git bence ama +diyet sakın boşlama onuda baby...
Gündüz aslında en iyi saatler 5/6arasi yapılan spormuş ama işte insan her gün onu tutturamaz. Yemekten 1.5/2 saat sonra yapmalısın canım aç karnına olmaz...
Valla bugün hiç bişi yapamadım henüz geç kalktım, birazdan markete gideceğim akşam için hazırlık ve sonra sporumu yapacağım benden bu kadar sen napıyorsun toktorcummmm ?
Aaaa ne güzel yaz aşkı ömürlük olmuşbirgün anlat tam hikayeyi fırsat bulunca
Yalniz o sadece haftada bir gün yapılıyor diye biliyorum. Ama tabi yinede sen öğrenirsinbakalım beğenecek misin?
Ay şimdi kardeşimle konuştum iç organların ezilir diyor :) Korsenin fotosunu gösterdim işkence aleti sandı :) acaba iç dikişler benim iyileşmiş midir 70 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?