- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
Ay şimdi kardeşimle konuştum iç organların ezilir diyor :) Korsenin fotosunu gösterdim işkence aleti sandı :) acaba iç dikişler benim iyileşmiş midir 70 gün oldu
Canm emziklisin anladığım korse bana çok ağrı yapıyordu ben sadece sardım korseyi uç ay sonra giyebildim emzirdikce iniyo o gobis merak etme bol bol emsin kuzucuk..Ben saat 4 oldu mu bayılacak gibi oluyorum ve 4-5 paket çikolata yiyecek kadar tatlı krizine giriyorum , şimdi minik kızı emzirirken bildiğin gözün karardı onu yatırdım müsli ve yoğurt yaptım ve üzerine 1 avuç kuru üzüm koydum şuan beynime kan gidiyor hissediyorum :)
***1.Takım 491.Etap***
ApriL_2007 (57.8///%)
afrodit26 (59.6///%)
myssteriouss (73.6///%)
siderolites (80.3///%)
1.Takım Ortalaması: %
Kaptanim beni unutmussun galiba
Nasıl oluyor biz iki hafta kilo bildirimi yapmiyor sonra verilen kilo yu mu bildiriyoruz
yaptığın gün pek bir şey anlamıyorsun ama 2. ve 3 günler etkesiyor. benim şu anda popom , bak kalça demiyorum popom acıyooo oturuken canm yanıoaaa ciddi misin?ben de ilk kez deneyeceğim.haftada 2 kez gidebilsem harika olur.ücretsiz gelin deneyelim dediler..bakalım nasılmış..
niye ki kuzum.. öğlen iyi yemiyorsun belki de.. 3 saat aralıkla ara öğün yapmayı denesene..Ben saat 4 oldu mu bayılacak gibi oluyorum ve 4-5 paket çikolata yiyecek kadar tatlı krizine giriyorum , şimdi minik kızı emzirirken bildiğin gözün karardı onu yatırdım müsli ve yoğurt yaptım ve üzerine 1 avuç kuru üzüm koydum şuan beynime kan gidiyor hissediyorum :)
anlatırım kuzum birara..Aaaa ne güzel yaz aşkı ömürlük olmuşbirgün anlat tam hikayeyi fırsat bulunca
Yalniz o sadece haftada bir gün yapılıyor diye biliyorum. Ama tabi yinede sen öğrenirsinbakalım beğenecek misin?
menü güzel, pilav 2 kaşıkla kalsa iyi olurmuşKahvaltıda
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek( tam buğday)
Biraz peynir
5 zeytin *(bu zeytin beni zorluyor kahvaltıyı tek başına zeytinle yapacak kadar seviyorum)
Maydanoz
1.5 saat sonra yarim muz
Öğlen mantar
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 kase yogurt
1.5 saat sonra küçük boy cennet hurması
Akşam 4 yemek kaşığı pilav
Tavuk
Bolca salata
ohhh maaşallah valla harikasınDünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 12:30
1 yumurta haslama
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 zeytin
Domates biber
Ara 16
Yarım paket form bisküvi
1 kaşık kuru üzüm
Akşam 19
5 köfte
1 kase yoğurt
Domates
Ara 22
1 elma
1 kaşıkyoğurt
2 litre su
1 saat yürüyüş
benim de akşamları 1 dilim ekmek veya 4 kaşık makarna, bulg pilavı veya 1 kase çorba verdi diyetisyenimTamam canim şuanda spor yok ama su 2 lt nin üstünde kimi zaman...
Pilavda şöyle aslında ben daha önce 5-6 sene önce diyet yapmıştım yurt dışındaydim o zamanlar orda danışma aldığım kişi hergün muz+yogurt(2 kase bardak ) ve pilav olmalı demişti ondan dolayi gerçi onun yaptığı listede 3 öğündü genel olarak olarak ama ben ekliyordum ... bir daha dikkat ederim inşallah
dukan mı yapıyorsun tatlım kolaylılar dilerimmBugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti dukan ekmek light peynir haslanmis yumurta
Oglen tavuk pirzola yogurt
Arada sutlu kahve
Aksam kofte yogurt domates
hımmm ev yapımı hamburger nasıl oluyor tarif verseneBugün ki menüm
Kahvaltı: 1 bardak süt 10 tane kaju
Ara:1 greyfurt
Öğlen:az yağlı az unlu peynirli krep, domates 5 zeytin
Ara:4kaşık yoğurt bir avuç kuru üzüm ile müsli
Akşam:ev yapımı hamburger
ayy çok fena ...az kişi kalmışş***1.Takım 490.Etap***ETAP SONUNCUSU
ApriL_2007 (58.1/57.8/0.3/%0.52)
afrodit26 (59.6///%)kilosu sabit
bluegreeneyes (69.3/68.3/1/%1.44)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
Merops (75.6///%)izne ayrılmak istiyor
myssteriouss (72.2/73.6/+1.4/%-1.94)
siderolites (80.7/80.3/0.4/%0.25)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
1.Takım Ortalaması: %0,045
(Geçen haftamızı bir hatırlayalım)
Canımmm yeni üye listeye iki hafta dahil olamıyor. Deneme süren var. 3.cuma listeye giriyorsunama yinede takımdasın tabiki
yaptığın gün pek bir şey anlamıyorsun ama 2. ve 3 günler etkesiyor. benim şu anda popom , bak kalça demiyorum popom acıyooo oturuken canm yanıo
niye ki kuzum.. öğlen iyi yemiyorsun belki de.. 3 saat aralıkla ara öğün yapmayı denesene..
anlatırım kuzum birara..
haftada 2 gün gittim ben ..
menü güzel, pilav 2 kaşıkla kalsa iyi olurmuş
ohhh maaşallah valla harikasın
benim de akşamları 1 dilim ekmek veya 4 kaşık makarna, bulg pilavı veya 1 kase çorba verdi diyetisyenim
dukan mı yapıyorsun tatlım kolaylılar dilerimm
hımmm ev yapımı hamburger nasıl oluyor tarif versene
ayy çok fena ...az kişi kalmışş
kızlar selam <3
Nasıl oluyor biz iki hafta kilo bildirimi yapmiyor sonra verilen kilo yu mu bildiriyoruz
dünkü menüm
081 dilim ekmek, 1 dilim peynir, tere, yeşil çay
10:30 2 ceviz, 2 hurma
13:30 1 kase mercimek çorba, yarım balık fileto
16:30 1 kutu yoğurt, 1 armut, 10 fındık
18:30 haşlanmış brokoli, 1 bardak yoğurt, 1 dilim ekmek
21:00 1.5 portakal
su:2 lt
spor: 1 saat reformer pilates
Ay ben yine beceremedim canm ya yaptım ama bi turlu sonucu çıkartamadım of 59.6 geçen hafta
59.3 bu hafta
ApriL_2007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?