- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Herkese merhaba :)
Ancak gelebildim. Kaptanım ihbar süresi istemediler, Çarşamba günü ayrıldım, ev hanımı oldum :)
Kiloma gelince, bugün gebelik testi yaptım maalesef yine negatif, dolayısıyla regli olmak üzereyim. Bir iki güne gelir.
Geçen hafta: 73,6
Bugün : 73,2
Fark : 400 gr
Ay ben bugün perşembe sandım yaaaa aynı kilodayım gram oynamamış , evden çıkmamaktan kafayı yedimsiderolites tatlım hu huuu hani bildirim??
78 hamile kaldım 92 doğuma girdim 80 kiloyum zaten ilk ay gitti 10 kilo çok ciddi yapamadım arada yedim çikolata yoksa şimdiye 75 olmalıydım6 ayda toparlaniyor diyorlar.birde o korse genelde normal doğum yapanlar icin geçerli kac kilo aldın dogumda kac kilo gitto ki?
Ay süpersinCanim merhaba tekrsrdan
Hic riske atma bosver tatlim korse anlik goruntuyu kurtaracak arti kaslarin korsenin icinde hareketsiz vaziyette kalacak hic calismayacak. normal durumda biraksan daha cabuk toparlanir. benim yaklasik 115 gun oldu gobek pek kalmadi zamanla toparlaniyor, yaklasik 60-70 gunlukten beri egzersiz yapiyorum zorlamadan, vucudu kendi haline birak derim. sonucta bu gobek 70 gunde sismedi 9 ay hamile gezdik :)
Ben bebisinin bezini degistirirken filan onunla eglwnsin diye de biraz harekwt yapiyorum tavsiye ederim. bebwkle egzersiz diye yazarsan birsuru sey cikiyor karsina
Sen masallah dikkat ediyorsun...bende 70le hamile kaldım ( kilo almıştım hamile kalamdan önce) 86 le doğuma girdim ilk bir ayda 74 kiloya düştüm ama sonra emzirme döneminde kilo aldım Ağustosta kestim emzirmeyi 85 kilo küsüre kadar ciktim:)78 hamile kaldım 92 doğuma girdim 80 kiloyum zaten ilk ay gitti 10 kilo çok ciddi yapamadım arada yedim çikolata yoksa şimdiye 75 olmalıydım
Aaaa şok!!! Ben de ilk kızımda emzirmeyi kesince kilo verdim emzirince çok iştahlıyım yaaaaaSen masallah dikkat ediyorsun...bende 70le hamile kaldım ( kilo almıştım hamile kalamdan önce) 86 le doğuma girdim ilk bir ayda 74 kiloya düştüm ama sonra emzirme döneminde kilo aldım Ağustosta kestim emzirmeyi 85 kilo küsüre kadar ciktim:)
Bugün ki menüm
Kahvaltı:1 bardak süt 1 muz
Öğlen:3 dilim ekmek ve menemen biraz da peynir
Ara:1 havuç 1 armut
Akşam : maalesef makarna! 6 kaşık domatesli makarna ve 1 kase yoğurt
Midem ağrıyor ya makarnadan ya vicdan azabından, ben de eski 36 beden günlerime döner miyim artık hayal mi? İçten içe sanki hiç kilo veremeyeceğim gibi hissediyorum bu haftada 80 kiloyum daha 79 bile göremedim , yesem de yemesem de aynı gibi
Bende carsamba günü başladım ilk başladığım gün 86 cikti birgun önce 85 ti haftaya bakalim ne olacak
Ya tartılırken kıyafetlerinizi cikariyor musunuz?Yeni arkadaşlarımızın dikkatine;
Her cuma sabahı, kilonuzu lütfen aç karnına tartılıp bildiriniz ...
5 yıldır şişmanım ya sabrım kalmadı sanırım çok üzülüyorum halime , bir de azmim gençliğimde ki gibi kalmamış 55 kilo iken ayda 5 kilo verip 50 olmuştum ama şimdi 80 kilodan 79 A inemiyorumNeden bu kadar acele ediyorsun? Çaba göstersen 6 ayda o kilolar gidecek de sen sanki 1 ayda gitsin istiyorsun! Çok yanlış canım bu düşünce lütfen sıkı sıkı sarıl şu işe
Canım bu sabah tartılmadın sanırım dimi? Ama haftaya cuma mutlaka tartıl ve sabah saatlerinde bildir ok?
İçmamaşırşarı ile aç tartıl benim bazı kıyafetlerim 1 kilo geliyorYa tartılırken kıyafetlerinizi cikariyor musunuz?
Ben sabah tartildim ama yeni diye yazmayacaz sandim hatta her saat bu takıntı oluyor sabah 85 kiloydum az once 84.8 :) tabiki bunlar su kaybi ama bu durumlarda gelip gidip hem kendimi hem çocuğu tartıyorum
Bizim takım neden az kişi kaldı? Herkes mezun mu?Yeni arkadaşlarımızın dikkatine;
Her cuma sabahı, kilonuzu lütfen aç karnına tartılıp bildiriniz ...
Ya seninle kilolarımız yakın gazlayalım birbirimizi , bebeğin kaç aylık oldu ? İlk doğum mu?Bende carsamba günü başladım ilk başladığım gün 86 cikti birgun önce 85 ti haftaya bakalim ne olacak
Ay ben buraya ayrıntılı hikayemi yazdım mı hatırlamıyorum uykumda kaçtı anlatayım mı:)Tabiki bende bu arada 80-84 arasi oynadım aslinda icimden gelmedi 1 yaşından sonra cok sütede gerek yoktu yani olduğu kadar yetebilirdi düşünemedim o zaman... peki sen ilk doğumdan sonra verdin mi ben ikijci çocuğu düşünemiyorum tebrik ederim:)
Ya tartılırken kıyafetlerinizi cikariyor musunuz?
Ben sabah tartildim ama yeni diye yazmayacaz sandim hatta her saat bu takıntı oluyor sabah 85 kiloydum az once 84.8 :) tabiki bunlar su kaybi ama bu durumlarda gelip gidip hem kendimi hem çocuğu tartıyorum
5 yıldır şişmanım ya sabrım kalmadı sanırım çok üzülüyorum halime , bir de azmim gençliğimde ki gibi kalmamış 55 kilo iken ayda 5 kilo verip 50 olmuştum ama şimdi 80 kilodan 79 A inemiyorum
Bizim takım neden az kişi kaldı? Herkes mezun mu?
Ay ben buraya ayrıntılı hikayemi yazdım mı hatırlamıyorum uykumda kaçtı anlatayım mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?