Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oooo süperr hoşgeldin,evine. Bol bol şans getirsin huzur, mutluluk getirsin sana bu yeni dönem

Canım olacak bekle sadece zamana bırak bak göreceksin şimdi sende dinleneceksin herşey yolunda gidecek

***1.Takım 491.Etap***

ApriL_2007 (57.8/57.6/0.2/%0.35)
afrodit26 (59.6/59.3/0.3/%0.50)

myssteriouss (73.6/73.2/0.4/%0.54)
siderolites (80.3///%)
1.kez bildirimde bulunmadı

1.Takım Ortalaması: %0.348

6 ayda toparlaniyor diyorlar.birde o korse genelde normal doğum yapanlar icin geçerli kac kilo aldın dogumda kac kilo gitto ki?
78 hamile kaldım 92 doğuma girdim 80 kiloyum zaten ilk ay gitti 10 kilo çok ciddi yapamadım arada yedim çikolata yoksa şimdiye 75 olmalıydım

Ay süpersin

Bugün ki menüm
Kahvaltı:1 bardak süt 1 muz
Öğlen:3 dilim ekmek ve menemen biraz da peynir
Ara:1 havuç 1 armut
Akşam : maalesef makarna! 6 kaşık domatesli makarna ve 1 kase yoğurt
Midem ağrıyor ya makarnadan ya vicdan azabından, ben de eski 36 beden günlerime döner miyim artık hayal mi? İçten içe sanki hiç kilo veremeyeceğim gibi hissediyorum bu haftada 80 kiloyum daha 79 bile göremedim , yesem de yemesem de aynı gibi

78 hamile kaldım 92 doğuma girdim 80 kiloyum zaten ilk ay gitti 10 kilo çok ciddi yapamadım arada yedim çikolata yoksa şimdiye 75 olmalıydım
Sen masallah dikkat ediyorsun...bende 70le hamile kaldım ( kilo almıştım hamile kalamdan önce) 86 le doğuma girdim ilk bir ayda 74 kiloya düştüm ama sonra emzirme döneminde kilo aldım Ağustosta kestim emzirmeyi 85 kilo küsüre kadar ciktim:)

Aaaa şok!!! Ben de ilk kızımda emzirmeyi kesince kilo verdim emzirince çok iştahlıyım yaaaaa

Neden bu kadar acele ediyorsun? Çaba göstersen 6 ayda o kilolar gidecek de sen sanki 1 ayda gitsin istiyorsun! Çok yanlış canım bu düşünce lütfen sıkı sıkı sarıl şu işe

Bende carsamba günü başladım ilk başladığım gün 86 cikti birgun önce 85 ti haftaya bakalim ne olacak

Canım bu sabah tartılmadın sanırım dimi? Ama haftaya cuma mutlaka tartıl ve sabah saatlerinde bildir ok?

Yeni arkadaşlarımızın dikkatine;

Her cuma sabahı, kilonuzu lütfen aç karnına tartılıp bildiriniz ...

Tabiki bende bu arada 80-84 arasi oynadım aslinda icimden gelmedi 1 yaşından sonra cok sütede gerek yoktu yani olduğu kadar yetebilirdi düşünemedim o zaman... peki sen ilk doğumdan sonra verdin mi ben ikijci çocuğu düşünemiyorum tebrik ederim:)

Yeni arkadaşlarımızın dikkatine;

Her cuma sabahı, kilonuzu lütfen aç karnına tartılıp bildiriniz ...
Ya tartılırken kıyafetlerinizi cikariyor musunuz?

Ben sabah tartildim ama yeni diye yazmayacaz sandim hatta her saat bu takıntı oluyor sabah 85 kiloydum az once 84.8 :) tabiki bunlar su kaybi ama bu durumlarda gelip gidip hem kendimi hem çocuğu tartıyorum

5 yıldır şişmanım ya sabrım kalmadı sanırım çok üzülüyorum halime , bir de azmim gençliğimde ki gibi kalmamış 55 kilo iken ayda 5 kilo verip 50 olmuştum ama şimdi 80 kilodan 79 A inemiyorum

İçmamaşırşarı ile aç tartıl benim bazı kıyafetlerim 1 kilo geliyor

Ay ben buraya ayrıntılı hikayemi yazdım mı hatırlamıyorum uykumda kaçtı anlatayım mı:)

Evet genelde iç çamaşırı ile tartılıp yazsan daha iyi olur. Sabah uyanınca ilk wcye gittikten sonra tabi birde. Aaaa çok yanlış devamlı tartilmak sadece cuma günü tartıl ve kafanı allak bullak yapma benden söylemesi canımmmm

5 yıldır şişmanım ya sabrım kalmadı sanırım çok üzülüyorum halime , bir de azmim gençliğimde ki gibi kalmamış 55 kilo iken ayda 5 kilo verip 50 olmuştum ama şimdi 80 kilodan 79 A inemiyorum

Oysaki yüksek kilolarda vermek daha basit ayda 5 , bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirsin belki tatlım ama tabi yine de sabretmelisin o kadar kilo püfff diye uçup gitmezzzz. Ben yaklaşık 2 senede verdim sendeki bu acele yanlış at kafandan o durumu yaşamana ve keyfine bak kuzummm

Bizim takım neden az kişi kaldı? Herkes mezun mu?

Yok izne ayrılan çok oldu. Ve tabi haberin olmaz az uğrarsan benden de sana kocaman aferin daha sık gel ve kaçamak yapma!

Ay ben buraya ayrıntılı hikayemi yazdım mı hatırlamıyorum uykumda kaçtı anlatayım mı:)

Canımmm tabiki anlat sormana gerek yok daima istediğini yaz paylaş biz döneriz gördükçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…