- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım teşekkür ederim,1.5 aydır da korumadayımkuşumm sen 67 oldun muuuu.. bravo sanaaaaa
geldim geldim hatta açtığın konuyu da okudum çok üzüldüm yine. oraya da yazacağım bir şeyler.fitblack kuzum sen nerelerdesin özlettin?seninle konuşamadım bak motivasyon yine yerlerde inşallah keyfin yerindedir <3 <3
geldim geldim hatta açtığın konuyu da okudum çok üzüldüm yine. oraya da yazacağım bir şeyler.
merhaba
ben geldim
29 yaşındayım evliyim ocakta 3 yaşını dolduracak bir kızım var, doğum sonrası kilolarımı geçen sene başladığım bir diyetle vermiştim. Ama devam edemedim son zamanlarda tam emin değilim 63 ü gördüm ve yeniden diyete başlamam gerektiğini düşündüm boyum 1,57 hedefim 53 10 kilo vermem gerekiyor.
Daha önce bunu yaptım 75 ten 58 e düştüm ama bir müddet sonra diyet sıkmaya başladı ve ben en son ramazan ayında diyeti ufak ufak kaçamaklarla bozmaya başladım sonuç bu
Bu arada çalışıyorum.
teşekkür ederim şu an azimliyim. Motiveye ihtiyacım var onun için burası bana bu motiveyi verecektir. pazartesi tam anlamıyla başlayacağım.Zamanla alışırım inşallah.Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim. Yine verirsin yeter ki istekli ve azimli ol. Şimdi takım kurallarımız da şöyle; iki haftalık deneme süren var yani bu demek oluyor ki geldiğinden sonra 3.cuma takım listesine gireceksin. Her gün bir önceki günün menüsünü paylaşıyoruz su +spor miktarını da ekleyerek. Sadece şimdilik bu kadar canım zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsinsormak istediğin herşeyi sorabilirsin yardımcı oluruz...
aynı durumlar april ondan dememiştir:)Aaa ne konusu? Bak Hiç de demiyor :))))
aramıza hoş geldin29 yaşındayım evliyim ocakta 3 yaşını dolduracak bir kızım var, doğum sonrası kilolarımı geçen sene başladığım bir diyetle vermiştim. Ama devam edemedim son zamanlarda tam emin değilim 63 ü gördüm ve yeniden diyete başlamam gerektiğini düşündüm boyum 1,57 hedefim 53 10 kilo vermem gerekiyor.
Daha önce bunu yaptım 75 ten 58 e düştüm ama bir müddet sonra diyet sıkmaya başladı ve ben en son ramazan ayında diyeti ufak ufak kaçamaklarla bozmaya başladım sonuç bu
Bu arada çalışıyorum.
aynı durumlar april ondan dememiştir:)
hoşbuldumaramıza hoş geldin
Ohhh masallah valla güzel bEllen beslenmisin darisi bize ben birbucuk kilo verdim daha cok ac birakmiorum emzirdigim icin simdilik nazar deymesin azmine tekrar masallahmadde madde yazayım
*günde 4 lt su içtim. (en kötü 3 lt )
*her gün yürüyüş yaptım. 45 dk en az,en fazla 2 saat.
*her gün 2 fincan yeşil çay içtim.
*ekmek yemedim. yemekleri doyana kadar yedim. pilav makarna vs haftada 1,o da tam buğday.
*şişe yağ tüketmedim. bu yüzden kuruyemişi ve zeytini bol yedim,ama kilo yapmadı. doğal yağ aldım yani.
*son olarak vegan beslendim:) bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?