Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

29 yaşındayım evliyim ocakta 3 yaşını dolduracak bir kızım var, doğum sonrası kilolarımı geçen sene başladığım bir diyetle vermiştim. Ama devam edemedim son zamanlarda tam emin değilim 63 ü gördüm ve yeniden diyete başlamam gerektiğini düşündüm boyum 1,57 hedefim 53 10 kilo vermem gerekiyor.
Daha önce bunu yaptım 75 ten 58 e düştüm ama bir müddet sonra diyet sıkmaya başladı ve ben en son ramazan ayında diyeti ufak ufak kaçamaklarla bozmaya başladım sonuç bu
Bu arada çalışıyorum.

Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim. Yine verirsin yeter ki istekli ve azimli ol. Şimdi takım kurallarımız da şöyle; iki haftalık deneme süren var yani bu demek oluyor ki geldiğinden sonra 3.cuma takım listesine gireceksin. Her gün bir önceki günün menüsünü paylaşıyoruz su +spor miktarını da ekleyerek. Sadece şimdilik bu kadar canım zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin sormak istediğin herşeyi sorabilirsin yardımcı oluruz...

teşekkür ederim şu an azimliyim. Motiveye ihtiyacım var onun için burası bana bu motiveyi verecektir. pazartesi tam anlamıyla başlayacağım.Zamanla alışırım inşallah.

aramıza hoş geldin

Dünkü menüm

Sabah 08
İki yumurta peynirli omlet
Domates salatalık
İki dilim ekmek
1 bardak süt

Ara 11
1 elma
İki kasik yogurt

Ara 15
1 kefir
1 çay bardağı beyaz leblebi

Akşam 19
6 kaşık taze fasulye
1 kase pulbiberli naneli yoğurt

2 litre su
Spor yapamadım dün ama şimdi yapacağım :)))

Dünkü menü
10 da kahvalti
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kibrit kutusi peynir
1 dilim tam bugday ekmegi

11.30
1 tane muz

14: 00 oglen yemeği
Tavuk +salata+1 dilim tam buğday ekmek
16:00 ara öğün
Elma + yoğurt

Akşam 18:30
Corba+ispanak yemeği + yogurt
3 litre su

Bugün
10:00 kahvalti
Yarim simi
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kt peynir

12 ara öğün muz

14.30 öğlen yemeği
Brokoli +yogurt +1 dilim ekmek

Ara öğün yok

19: akşam yemeği
Domatesli bulgur pilavı
Et
Salata

selam kızlar bende bir gelbir git garipbişey oldum ya
ApriL_2007 rapor veriyorum sana geçen hafta 68 küsürü gördüm ya tartıda yüksek depresyona girdim şu an regl olduğum halde 66,4 kiloyum spora yazıldım iş çıkışı pazartesi çarşamba ve cuma spor salonuna gidiyorum duruma göre 1 yada 1.5 saat kalıyorum salı perşembe yada pazarda tenise gidiyorum haftada bir ya da gün boşum vaktim var o nedenle çok yoğunum bu sefer iyi nedenlerle gelemiyorum diyim ben çok hareketli ve kararlıyım pes etmeden

Merhaba
Bugunku menum
Kahvaltidan once sutlu kahve
Kahvalti bugun bayagi gec oldu 11 gibi, 2 rafadan yumurta 1.5 kibrit kutusu kadar peynir-normal peynir malesef light peynir almayi unutmusum.
Arada sutlu kahve, yesilcay ictim.
Oglen 4 civari 1 kase tarcinli yogurt yedim.
Aralarda aciktikca jambon atistirdim. 2 dilim kadar.
Aksam da etli patates yemegi vardi zorunlu olarak, patatesleri ayirdim etleri yedim.
Simdi de sut iciyorum.
Yaklasik 2.5 lt su
Yarim saat yuruyus

Ohhh masallah valla güzel bEllen beslenmisin darisi bize ben birbucuk kilo verdim daha cok ac birakmiorum emzirdigim icin simdilik nazar deymesin azmine tekrar masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…