Ben bildirim yapamadim telefonum bozuldu aksilik olcakya internet virüsten gitti cok sükür bir haftanin sonunda yeni telime ve leptopa kavustum kusuruma bakmayinCanımmm hayırdır neyin var ki geçmiş olsun! Gel gel hep zaman
Canım neyse ki kötü bişey çıkmamış, biraz dikkatle haledilecek şeyler...
108 dim şu aralar 57/58
Avusturya mıOoooo uzaklardasın Canımmm
selam kızlar bende bir gelbir git garipbişey oldum ya
ApriL_2007 rapor veriyorum sana geçen hafta 68 küsürü gördüm ya tartıda yüksek depresyona girdim şu an regl olduğum halde 66,4 kiloyum spora yazıldım iş çıkışı pazartesi çarşamba ve cuma spor salonuna gidiyorum duruma göre 1 yada 1.5 saat kalıyorum salı perşembe yada pazarda tenise gidiyorum haftada bir ya da gün boşum vaktim var o nedenle çok yoğunum bu sefer iyi nedenlerle gelemiyorum diyim ben çok hareketli ve kararlıyım pes etmeden
Merhaba
Bugunku menum
Kahvaltidan once sutlu kahve
Kahvalti bugun bayagi gec oldu 11 gibi, 2 rafadan yumurta 1.5 kibrit kutusu kadar peynir-normal peynir malesef light peynir almayi unutmusum.
Arada sutlu kahve, yesilcay ictim.
Oglen 4 civari 1 kase tarcinli yogurt yedim.
Aralarda aciktikca jambon atistirdim. 2 dilim kadar.
Aksam da etli patates yemegi vardi zorunlu olarak, patatesleri ayirdim etleri yedim.
Simdi de sut iciyorum.
Yaklasik 2.5 lt su
Yarim saat yuruyus
ayy süpersin,merak ediyordum ben de bu kız nerelerde diyeselam kızlar bende bir gelbir git garipbişey oldum ya
ApriL_2007 rapor veriyorum sana geçen hafta 68 küsürü gördüm ya tartıda yüksek depresyona girdim şu an regl olduğum halde 66,4 kiloyum spora yazıldım iş çıkışı pazartesi çarşamba ve cuma spor salonuna gidiyorum duruma göre 1 yada 1.5 saat kalıyorum salı perşembe yada pazarda tenise gidiyorum haftada bir ya da gün boşum vaktim var o nedenle çok yoğunum bu sefer iyi nedenlerle gelemiyorum diyim ben çok hareketli ve kararlıyım pes etmeden
canım sen de yaparsın neden olmasınOhhh masallah valla güzel bEllen beslenmisin darisi bize ben birbucuk kilo verdim daha cok ac birakmiorum emzirdigim icin simdilik nazar deymesin azmine tekrar masallah
merhaba
ben geldim
evet tüm günlerimi doldurdum ya çok aktif olmaya karar verdim hedef koydum vermeliyim bu sürede artık kilolarımıCanımmmm ne yapmışsın? Tüm günler dolu ama güzel nedenler için evetkararlı olmana sevindim bebeğim başarılar diliyorum...
Canımmm normal peynir yiyebilirsin ne olacak ki? Amannn sakın öyle takılma light ürünlerde pek sağlıklı sayılmaz. Evde ne varsa o asıl önemli olan miktarıdır
spordan gelemiyorum bu seferde ya ama olsun kilo vereyimde gelirim bir şekildeayy süpersin,merak ediyordum ben de bu kız nerelerde diye
canım salonda ne çalışıyorsun,neler yapıyorsun?
ben buralardayım ama gitmedimApriL_2007 kaptancım teşekkür ederim, şükür kurtuldum artık evimdeyim. Bakalım Beni neler bekliyor, ilk defa evdeyim. Pazar günü bu saatte depresyona girmemek çok güzelmiş Yarın itibariyle de çok dikkatli yeme ve spor programıma başlıyorum İnş. Haftasonları eşler biraz programı bozsa da ona da bir çözüm bulacağız.
@eclecticvegan vegancım çok özlüyoruz seni valla, yetmedi mi bu kadar tatil :)
çok süperevet tüm günlerimi doldurdum ya çok aktif olmaya karar verdim hedef koydum vermeliyim bu sürede artık kilolarımı
spordan gelemiyorum bu seferde ya ama olsun kilo vereyimde gelirim bir şekildesalonda yarım saat yürüyorum 15 dk bisiklet 15 dk diğer ayakta bisiklet varya air walker ondan yapıyorum ağırlık 2 set mekik yarım tam 50 ip atlama kapanış bazı günlerde pilates var bazen 15 dk yürüyüp pilatese giriyorum
ben buralardayım ama gitmedimyanınızdayım,desteğim nasılsın bu arada? geçmişi çok okuyamadım
ApriL_2007 ne zaman listeye gireceksin diye sana çok yazıyordum,seni şimdi anlıyorum
merhaba hoşbuldum :))Hoşgeldin :)
Yok canim yemiorum ekmegi bi sabah kahvaltisinda yiyorum verdigin tüyolara uycagim aminn darisi bize cok igne ilac kullandim hamilelik icin hep kilo kaldicanım sen de yaparsın neden olmasındediklerimi bir yap,onun dışında asla aç kalma emziriyormuşsun zaten. o şekilde gider tüm kilolar.bir de çok geç saatte yememeye çalış
tebrik ederimmmm6.olduk kızlar bu hafta tebrikler herkese
süpersin tatlımm. ben d e iyiyim, hala aldıklarımı vermeye çalışıyorum..onlar bitse de esas vermek zorunda olduklarıma başalsamcanım teşekkür ederim,1.5 aydır da korumadayımsen bayağı geç geldiğin için tabii
sen nasılsın,ben de bayağıdır giremiyorum. her şey yolunda mı?
hoşgeldinnnn29 yaşındayım evliyim ocakta 3 yaşını dolduracak bir kızım var, doğum sonrası kilolarımı geçen sene başladığım bir diyetle vermiştim. Ama devam edemedim son zamanlarda tam emin değilim 63 ü gördüm ve yeniden diyete başlamam gerektiğini düşündüm boyum 1,57 hedefim 53 10 kilo vermem gerekiyor.
Daha önce bunu yaptım 75 ten 58 e düştüm ama bir müddet sonra diyet sıkmaya başladı ve ben en son ramazan ayında diyeti ufak ufak kaçamaklarla bozmaya başladım sonuç bu
Bu arada çalışıyorum.
oo süpesrsin hadi bakalım .. fit dead geliyooooooselam kızlar bende bir gelbir git garipbişey oldum ya
canımmmmKızlar tünaydınhsonu çokkkk yoğundu gelemedim. Sizleriiii ozledimmmmm ben iyiyim ya siz??
aa sen de mi işten ayrıldın? aslında iyi yapmışsın çok stres yapıyordu. bebiş için de iyi olur,ön hazırlıkIyiyim canım ama kilo veremiyorum, tersine alıyorumişten ayrıldım bakalım şimdi daha dikkat etmeye çalışacağım.
anladım canım ama verirsin,hamilelik kiloları çok kolay atılıyor bak vegan demişti dersinYok canim yemiorum ekmegi bi sabah kahvaltisinda yiyorum verdigin tüyolara uycagim aminn darisi bize cok igne ilac kullandim hamilelik icin hep kilo kaldi
herkes alıyor veriyor hiç sıkma canını.bazen boşlayabiliyoruz,hem onlar kalıcı kilo değil. bol spor yap derim ben,sakın şok diyet yapma baksüpersin tatlımm. ben d e iyiyim, hala aldıklarımı vermeye çalışıyorum..onlar bitse de esas vermek zorunda olduklarıma başalsam
canımmmm
bebeğiiiiiiiiiiiimgünaydın kızlar..haftamız güzel geçsin inşallah <3 <3 <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?