Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben bildirim yapamadim telefonum bozuldu aksilik olcakya internet virüsten gitti cok sükür bir haftanin sonunda yeni telime ve leptopa kavustum kusuruma bakmayin ne kötüymüs aliskanlik aynen canim avusturyadayim ah ah

Canımmmm ne yapmışsın? Tüm günler dolu ama güzel nedenler için evet kararlı olmana sevindim bebeğim başarılar diliyorum...

Canımmm normal peynir yiyebilirsin ne olacak ki? Amannn sakın öyle takılma light ürünlerde pek sağlıklı sayılmaz. Evde ne varsa o asıl önemli olan miktarıdır

ayy süpersin,merak ediyordum ben de bu kız nerelerde diye
canım salonda ne çalışıyorsun,neler yapıyorsun?

Ohhh masallah valla güzel bEllen beslenmisin darisi bize ben birbucuk kilo verdim daha cok ac birakmiorum emzirdigim icin simdilik nazar deymesin azmine tekrar masallah
canım sen de yaparsın neden olmasın dediklerimi bir yap,onun dışında asla aç kalma emziriyormuşsun zaten. o şekilde gider tüm kilolar.bir de çok geç saatte yememeye çalış

ApriL_2007 kaptancım teşekkür ederim, şükür kurtuldum artık evimdeyim. Bakalım Beni neler bekliyor, ilk defa evdeyim. Pazar günü bu saatte depresyona girmemek çok güzelmiş Yarın itibariyle de çok dikkatli yeme ve spor programıma başlıyorum İnş. Haftasonları eşler biraz programı bozsa da ona da bir çözüm bulacağız.

@eclecticvegan vegancım çok özlüyoruz seni valla, yetmedi mi bu kadar tatil :)

evet tüm günlerimi doldurdum ya çok aktif olmaya karar verdim hedef koydum vermeliyim bu sürede artık kilolarımı
ayy süpersin,merak ediyordum ben de bu kız nerelerde diye
canım salonda ne çalışıyorsun,neler yapıyorsun?
spordan gelemiyorum bu seferde ya ama olsun kilo vereyimde gelirim bir şekilde salonda yarım saat yürüyorum 15 dk bisiklet 15 dk diğer ayakta bisiklet varya air walker ondan yapıyorum ağırlık 2 set mekik yarım tam 50 ip atlama kapanış bazı günlerde pilates var bazen 15 dk yürüyüp pilatese giriyorum

ben buralardayım ama gitmedim yanınızdayım,desteğim nasılsın bu arada? geçmişi çok okuyamadım
ApriL_2007 ne zaman listeye gireceksin diye sana çok yazıyordum,seni şimdi anlıyorum

çok süper daha da erimezse o inatçı yağlar mümkün değil

ben buralardayım ama gitmedim yanınızdayım,desteğim nasılsın bu arada? geçmişi çok okuyamadım
ApriL_2007 ne zaman listeye gireceksin diye sana çok yazıyordum,seni şimdi anlıyorum

Iyiyim canım ama kilo veremiyorum, tersine alıyorum işten ayrıldım bakalım şimdi daha dikkat etmeye çalışacağım.

canım sen de yaparsın neden olmasın dediklerimi bir yap,onun dışında asla aç kalma emziriyormuşsun zaten. o şekilde gider tüm kilolar.bir de çok geç saatte yememeye çalış
Yok canim yemiorum ekmegi bi sabah kahvaltisinda yiyorum verdigin tüyolara uycagim aminn darisi bize cok igne ilac kullandim hamilelik icin hep kilo kaldi

6.olduk kızlar bu hafta tebrikler herkese
tebrik ederimmmm
canım teşekkür ederim,1.5 aydır da korumadayım sen bayağı geç geldiğin için tabii
sen nasılsın,ben de bayağıdır giremiyorum. her şey yolunda mı?
süpersin tatlımm. ben d e iyiyim, hala aldıklarımı vermeye çalışıyorum..onlar bitse de esas vermek zorunda olduklarıma başalsam
hoşgeldinnnn
oo süpesrsin hadi bakalım .. fit dead geliyoooooo
Kızlar tünaydın hsonu çokkkk yoğundu gelemedim. Sizleriiii ozledimmmmm ben iyiyim ya siz??
canımmmm

Iyiyim canım ama kilo veremiyorum, tersine alıyorum işten ayrıldım bakalım şimdi daha dikkat etmeye çalışacağım.
aa sen de mi işten ayrıldın? aslında iyi yapmışsın çok stres yapıyordu. bebiş için de iyi olur,ön hazırlık
yalnız yine de çok evde durmamaya çalış.o ev psikolojisi de kilo yapıyor insanda
Yok canim yemiorum ekmegi bi sabah kahvaltisinda yiyorum verdigin tüyolara uycagim aminn darisi bize cok igne ilac kullandim hamilelik icin hep kilo kaldi
anladım canım ama verirsin,hamilelik kiloları çok kolay atılıyor bak vegan demişti dersin dediklerimi yap diyet yapmadan zaten verirsin kiloları:)
süpersin tatlımm. ben d e iyiyim, hala aldıklarımı vermeye çalışıyorum..onlar bitse de esas vermek zorunda olduklarıma başalsam

canımmmm
herkes alıyor veriyor hiç sıkma canını.bazen boşlayabiliyoruz,hem onlar kalıcı kilo değil. bol spor yap derim ben,sakın şok diyet yapma bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…