- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
bebeğiiiiiiiiiiiim
nasıl oldun?
son durum ne?
Bugün detoks yapıyorum daha önce kilo vermeme vesile olan diyet listesine uygulamak istedim.
Iyiyim canım ama kilo veremiyorum, tersine alıyorumişten ayrıldım bakalım şimdi daha dikkat etmeye çalışacağım.
bak yine detoksları soruyor,seni döverimnasıl bir detoks programı uyguluyorsun acaba @diyetlihayat
diyetisyenim vermişti. Bol sıvı üç öğün haşlama yada çiğ sebze ile yapılmış öğün ekmeksiz. Sabah domates salatalık yeşillikler ile yapılmış salata yaptım. Öğle için ise havuç ve turptan yaptığım bir salata yedim. Akşama da brokoli ve karnıbahar haşlaması ile günü kapatacağım. Ara öğün yok benim diyettenasıl bir detoks programı uyguluyorsun acaba @diyetlihayat
ahahah farkında olmadan kıza detoks listesi vermişimdiyetisyenim vermişti. Bol sıvı üç öğün haşlama yada çiğ sebze ile yapılmış öğün ekmeksiz. Sabah domates salatalık yeşillikler ile yapılmış salata yaptım. Öğle için ise havuç ve turptan yaptığım bir salata yedim. Akşama da brokoli ve karnıbahar haşlaması ile günü kapatacağım. Ara öğün yok benim diyette
aa tabi bu detokslar tahlil sonucu verildi bi rahatsızlığınız varsa yapmayınbak yine detoksları soruyor,seni döverim
doya doya sağlıklı şeyler ye,aç bırakma kendini. şu an sana detoks metoks yok,önce beslenmeni oturtdetoks yok,şok diyet yok,buradayım bak artık
diyetisyenim vermişti. Bol sıvı üç öğün haşlama yada çiğ sebze ile yapılmış öğün ekmeksiz. Sabah domates salatalık yeşillikler ile yapılmış salata yaptım. Öğle için ise havuç ve turptan yaptığım bir salata yedim. Akşama da brokoli ve karnıbahar haşlaması ile günü kapatacağım. Ara öğün yok benim diyette
ahahah farkında olmadan kıza detoks listesi vermişim
:)ahahah farkında olmadan kıza detoks listesi vermişim
aa sen de mi işten ayrıldın? aslında iyi yapmışsın çok stres yapıyordu. bebiş için de iyi olur,ön hazırlık
yalnız yine de çok evde durmamaya çalış.o ev psikolojisi de kilo yapıyor insanda
anladım canım ama verirsin,hamilelik kiloları çok kolay atılıyor bak vegan demişti dersindediklerimi yap diyet yapmadan zaten verirsin kiloları:)
herkes alıyor veriyor hiç sıkma canını.bazen boşlayabiliyoruz,hem onlar kalıcı kilo değil. bol spor yap derim ben,sakın şok diyet yapma bak
canım sen pek uğramıyorsun nasılsın?alışabildin mi evde oturmaya?
hoş geldiiinMerhaba arkadaşlarpaylaşım alanına yazdığım mesaja cevap gelmiş. Bundan sonra bende sizinle zayıflama maratonundayım
kendimi tanıtayım biraz. ben evli mutlu çocuklu ve sisko bir bayanım. 92 kiloyum. yaşım 39. çalışmıyorum ev hanımıyım. yarışmacı arkadaslarıma başarılar dilerim
psikolojik olarak iyi hissetmen lazımdı önce,yavaş yavaş bunu başarmışsın çok sevindim senin adına :)Evet tatlım. Yaşasın istifa :) o kadar huzursuz ve mutsuzmuşum ki.
Bizim bebiş keçi çıktı tatlım, gelmiyor inat etti. Bugün regl günüm, regl bile olmadım. Iyice sapıttı vücut. İnş düzelir artık.
Çok evde durmuyorum. Dursam da hareketliyim, çok işim var. Bir de evdeyken çok düzenli su içiyorum :)
Merhaba arkadaşlarpaylaşım alanına yazdığım mesaja cevap gelmiş. Bundan sonra bende sizinle zayıflama maratonundayım
kendimi tanıtayım biraz. ben evli mutlu çocuklu ve sisko bir bayanım. 92 kiloyum. yaşım 39. çalışmıyorum ev hanımıyım. yarışmacı arkadaslarıma başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?