Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bebeğiiiiiiiiiiiim
nasıl oldun?
son durum ne?

canımmm çok daha iyiyim.bu kez bayağı bir kararlıyım..ruh halimi düzeltmeye çalışıyorum..senin dediğin gibi fazla kasmadan aç bırakmadan sebze ağırlıklı besleneceğim.doyana kadar da yerim..sadece diyetisyene gittiğimde tartılıcam.ne zaman tartılsam - 100 gr bile görsem yemeğe saldırdığım için böylesi daha iyi.yoksa listeye uyduğum falan pek yok :)

nasıl bir detoks programı uyguluyorsun acaba @diyetlihayat
diyetisyenim vermişti. Bol sıvı üç öğün haşlama yada çiğ sebze ile yapılmış öğün ekmeksiz. Sabah domates salatalık yeşillikler ile yapılmış salata yaptım. Öğle için ise havuç ve turptan yaptığım bir salata yedim. Akşama da brokoli ve karnıbahar haşlaması ile günü kapatacağım. Ara öğün yok benim diyette

ağzım boş durmuyor sürekli bir şeyler yemek istiyorum diyorsun ya amsterdam12
bak tam mevsimi. git karnabahar al,brokoli al. haşla,ama çok değil azıcık. vitaminleri ölmesin. azıcık tuz serp,istersen limon. katır kutur ye! beni deli etme

ahahah farkında olmadan kıza detoks listesi vermişim

püre şeklinde ya da çorba şeklinde yemek zorunda değiliz yani?güzelmiş.

Evet tatlım. Yaşasın istifa :) o kadar huzursuz ve mutsuzmuşum ki.
Bizim bebiş keçi çıktı tatlım, gelmiyor inat etti. Bugün regl günüm, regl bile olmadım. Iyice sapıttı vücut. İnş düzelir artık.
Çok evde durmuyorum. Dursam da hareketliyim, çok işim var. Bir de evdeyken çok düzenli su içiyorum :)

canım sen pek uğramıyorsun nasılsın?alışabildin mi evde oturmaya?

Kendime bilgisayar bakıyorum canım, ıpadden girmek zor geliyo biraz :) ama bu hafta daha düzenli burada olacağım İnş. Evde oturmaya alışmaya başladım. Toplam 5 gün oldu ve çok mutluyum şu an :)

Merhaba arkadaşlar paylaşım alanına yazdığım mesaja cevap gelmiş. Bundan sonra bende sizinle zayıflama maratonundayım

kendimi tanıtayım biraz. ben evli mutlu çocuklu ve sisko bir bayanım. 92 kiloyum. yaşım 39. çalışmıyorum ev hanımıyım. yarışmacı arkadaslarıma başarılar dilerim

hoş geldiiin
hedef kilon kaç? ve boyun:)

psikolojik olarak iyi hissetmen lazımdı önce,yavaş yavaş bunu başarmışsın çok sevindim senin adına :)

Hoşgeldin bizdende sana başarılar.

Kurallarımızı hatirlatalim; öncelikle hergün dünün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadar şimdilik zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım

Günaydınnnnn beybiler

Yeni gün,yeni umutlar hepimizin günü çokkkk ama Çokkk güzel geçsin. Bol su, bol hareket ve birazcık da dikkat etmeyle hedeflediğimiz kilolara ne kaldı ki? Hadi ama biraz çaba canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…