Dünkü mönüm şu şekilde;
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, iki cherry domates, iki dilim ekmek
ara: yok
öğle : altı kaşık susuz kapuska yemegi, yoğurt , iki dilim ekmek
ara: iki galeta, peynir
aksam: bir kepçe corba, salata
ara: yarım ayva, bir mandalina
su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş
Günaydın fistiklar
günaydın kızlar
dünkü menüm biliyorsunuz sebze detoksundaydım
Sabah
07:30 domates salatalık ve yeşillikler ile yapılmış salata
10:00 Türk kahvesi
12:30 Rendelenmiş turp ve rendelenmiş havuç salatası
14:00 Nescafe
17:00 bir fincan form çayı
19:30 Haşlanmış brokoli ve karnabahar salatası
Gün içinde 3 lt su
ve yatmadan önce 30 dk plates.
aslında iki gün ama bugün hafif geçireceğim yineSüpersin acıkmadın mı? İyi gitmişsin kaç gün sürecek bu detoks?
aslında iki gün ama bugün hafif geçireceğim yine
acıkmazmıyım hemde nasıl çikolata krizim bile geldi.Suyumun birazına tarçın koydum Bol bol su içtim açlık krizlerime iyi gelmesi için
ay evet kızımın nutellası offf beni benden alıyor ama yok kilolarımı verince arada tadımlık yerim :)) ama şu an öyle bir lüksüm yok diye düşünüyorum :))Neyse ki bitmiş. Ahh bizim şu tatlı çikolata krizlerinden kurtuluşumuz yok ki,yinede ucuz atlatmışsın canımm ...
ay evet kızımın nutellası offf beni benden alıyor ama yok kilolarımı verince arada tadımlık yerim :)) ama şu an öyle bir lüksüm yok diye düşünüyorum :))
Kendime bilgisayar bakıyorum canım, ıpadden girmek zor geliyo biraz :) ama bu hafta daha düzenli burada olacağım İnş. Evde oturmaya alışmaya başladım. Toplam 5 gün oldu ve çok mutluyum şu an :)
Kaptanım sen kaç kilo verdin kaç kilo daha hedefin..Kesinlikleee hedefimize ulaşana kadar cıssss onlar! Nasılsa hedef ve ideal kiloya geldiğinde yiyeceğiz kararında ve yakmalı olarak
merhaba hoşgeldinnn..Merhaba arkadaşlarpaylaşım alanına yazdığım mesaja cevap gelmiş. Bundan sonra bende sizinle zayıflama maratonundayım
kendimi tanıtayım biraz. ben evli mutlu çocuklu ve sisko bir bayanım. 92 kiloyum. yaşım 39. çalışmıyorum ev hanımıyım. yarışmacı arkadaslarıma başarılar dilerim
Merhaba hoşbuldummerhaba hoşgeldinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?