- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Hamsi kızartma değildir inşallah :))dünkü menüm
09:00 1 dilim ekmek, 1 salatalık, tere, 1 dilim peynir, yeşil çay
12:00 1 kase ezogelin çorba, 1 porsiyon ekşili köfte, 150 gr yoğurt
16:00 150 gr yoğurt, 1 portakal, 8 fındık
19:30 25-30 hamsi, salata, yarım dilim ekmek
21:00 1 portakal
su:2 lt
spor:x body
kızartma değil, tava... eşim bunun için özel granit tava aldı hafif unluyor mısır unu ile , diziyor tavaya , alt üst yapıyor ohh misssHamsi kızartma değildir inşallah :))
ohh iyi afiyet olsun bizde çift taraflı tava kullanıyoruz balıkta yağsız oluyor.kızartma değil, tava... eşim bunun için özel granit tava aldı hafif unluyor mısır unu ile , diziyor tavaya , alt üst yapıyor ohh misss
İyim abla şükür sen nasılsın ne yapıyorsun ?Güzel menün canım, süperr. Birde bidahakine saatleride ekleyerek yazarsın yorumlamak daha iyi olur
Canımmm günaydın nasılsın?
İyim abla şükür sen nasılsın ne yapıyorsun ?
Merhaba arkadaşlarpaylaşım alanına yazdığım mesaja cevap gelmiş. Bundan sonra bende sizinle zayıflama maratonundayım
kendimi tanıtayım biraz. ben evli mutlu çocuklu ve sisko bir bayanım. 92 kiloyum. yaşım 39. çalışmıyorum ev hanımıyım. yarışmacı arkadaslarıma başarılar dilerim
Kaptanım sen kaç kilo verdin kaç kilo daha hedefin..
Wuuww ağzım açık kaldı :) tebrik ederim. Süper bir başarı darısı başımıza inşallahCanımmm 108den 58 kiloya düştümiki senede. Hedefim 55...
Ayyy tesadüfte olsa iiki bulmusum burayi cok tesekkür ederimmm destegin icinaa sen de mi işten ayrıldın? aslında iyi yapmışsın çok stres yapıyordu. bebiş için de iyi olur,ön hazırlık
yalnız yine de çok evde durmamaya çalış.o ev psikolojisi de kilo yapıyor insanda
anladım canım ama verirsin,hamilelik kiloları çok kolay atılıyor bak vegan demişti dersindediklerimi yap diyet yapmadan zaten verirsin kiloları:)
herkes alıyor veriyor hiç sıkma canını.bazen boşlayabiliyoruz,hem onlar kalıcı kilo değil. bol spor yap derim ben,sakın şok diyet yapma bak
kızartma değil, tava... eşim bunun için özel granit tava aldı hafif unluyor mısır unu ile , diziyor tavaya , alt üst yapıyor ohh misss
arkadaşlar yağlı kağıt üzerine hafif unlanmış hamsiyi dizip fırına verin. bu şekilde de güzel oluyor.tavsiye ederimohh iyi afiyet olsun bizde çift taraflı tava kullanıyoruz balıkta yağsız oluyor.
hosbuldumHoşgeldin :)
kaptaanCanımmm 108den 58 kiloya düştümiki senede. Hedefim 55...
benim yürüyüş bandım ve pilates setim var İşten ve kızımdan fırsat bulursam haftada 2-3 gün bunları yapıyorum.spor olarak ne yapıyorsunuz bayanlar? ben her gün dışarıda yürüyordum ama bugun hava çok soğudu . ne yapıcam bilmiyorum
yürüyüş bandını çok yer kaplıyor ve kullanılmıyor diye verdim.evet bir ara Leslie videolarına bakmıştım. faydasını görürmüyüm acep? yarın deneyeyim bugün yaptım yürüyüsümübenim yürüyüş bandım ve pilates setim var İşten ve kızımdan fırsat bulursam haftada 2-3 gün bunları yapıyorum.
Eğer dışarı çıkma imkanın yoksa evde yapılacak spor egzersiz videoları var leslie gibi onlardan faydalanabilirsin canım
Aynen havalar soğudu ben de yuruyemuyorum ama sabah bisiklet sürmeye tekrar baslayacam hamilelikten dolayı bu ara kafami kaldiramadim egzersizler pert olduBende iyiyim havalar soğudu . Miskinlik çöktü üstüme biraz o yüzden canlanması için hergün yürüyorum. Öyle İşteee...
Canımmm 108den 58 kiloya düştümiki senede. Hedefim 55...
yürüyüş bandını çok yer kaplıyor ve kullanılmıyor diye verdim.evet bir ara Leslie videolarına bakmıştım. faydasını görürmüyüm acep? yarın deneyeyim bugün yaptım yürüyüsümü
Kaptan senin öncesi sonrası fotonu çok merak ediyorum :)
selam 1. takım nasılsınız inşallah aldığım kiloları verirsem listeye döneceğim gençler
bu aralar sporla haşır neşir biri olarak az önce 1 buçuk saatlik tenis dersinden geldim çok yorgunum ama mutluyum aldığım kiloları hızla verme turuna devam ediyorum yani bakalım cumayı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?