Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hamsi kızartma değildir inşallah :))

Hoşgeldin :)

Günaydın daha doğrusu tünaydın arkidişler :)
Bugün biraz tembellik yaptım geç kalktım. Şimdik kalktım hareketli bir gün beni bekliyor. Az sonra kendimi dışarı atıp gezeceğim biraz :)

Dünkü menüm

Sabah - 09:30 / 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 çeri domates, biraz maydonoz, 2 dilim ekmek, 1 fincan çay

Ara öğün - 11:00 / 7 çiğ badem, 1 kocaman fincan naneli yeşil çay

Öğlen- 13:30 / 1 tabak mantar yemeği, 1 kase yoğurt

Ara öğün - 16:00 / 1 fincan nescafe, 1 adet kurabiye

Akşam - 20:30 / 1 tabak bezelye , 3 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

2 litre su, yarım saat yürüyüş

Ayyy tesadüfte olsa iiki bulmusum burayi cok tesekkür ederimmm destegin icin

Selam azimli kararli bayanlar sabahlari tabak yapmiorum ortadan az ve doyumluk hissetigim kadar yiyorum cünkü sütüm azaldi gibi geldi bana kizim dis cikario cok huysuz pesinde dolanmaktan ögle ögün atlio aksamda gec saat olmamakla bir tabak ki ekmek yok az ve kararinca yiyorum bir haftadir kosamadim kizimdan olsun simdilik rutin gidiorum

kızartma değil, tava... eşim bunun için özel granit tava aldı hafif unluyor mısır unu ile , diziyor tavaya , alt üst yapıyor ohh misss

ohh iyi afiyet olsun bizde çift taraflı tava kullanıyoruz balıkta yağsız oluyor.
arkadaşlar yağlı kağıt üzerine hafif unlanmış hamsiyi dizip fırına verin. bu şekilde de güzel oluyor.tavsiye ederim

hosbuldum

Canımmm 108den 58 kiloya düştüm iki senede. Hedefim 55...
kaptaanharikasın tebrik ederim

spor olarak ne yapıyorsunuz bayanlar? ben her gün dışarıda yürüyordum ama bugun hava çok soğudu . ne yapıcam bilmiyorum

spor olarak ne yapıyorsunuz bayanlar? ben her gün dışarıda yürüyordum ama bugun hava çok soğudu . ne yapıcam bilmiyorum
benim yürüyüş bandım ve pilates setim var İşten ve kızımdan fırsat bulursam haftada 2-3 gün bunları yapıyorum.
Eğer dışarı çıkma imkanın yoksa evde yapılacak spor egzersiz videoları var leslie gibi onlardan faydalanabilirsin canım

yürüyüş bandını çok yer kaplıyor ve kullanılmıyor diye verdim.evet bir ara Leslie videolarına bakmıştım. faydasını görürmüyüm acep? yarın deneyeyim bugün yaptım yürüyüsümü

selam 1. takım nasılsınız inşallah aldığım kiloları verirsem listeye döneceğim gençler
bu aralar sporla haşır neşir biri olarak az önce 1 buçuk saatlik tenis dersinden geldim çok yorgunum ama mutluyum aldığım kiloları hızla verme turuna devam ediyorum yani bakalım cumayı merak ediyorum

Keşke vermeseydin. Ben hep onda kilo verdim. Hava soğuk olsa bile sporun aksamıyor. Neyse leslie de olur tabi yap yeterki hergün yap sadece iki gün yapma bak nasıl fark oluyor . Ben genelde ctesi pazar yapmıyorum...

Kaptan senin öncesi sonrası fotonu çok merak ediyorum :)

Canımmm özelden telini gönder . Atayım sanada. Aslında birara atmıştım ama demekki sen yazmamışsın:)))))))

Bende merakla bekliyorum . Waaoow süpersin kuzummmmm. Devam devam zaten yaptıkça yapası geliyor insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…