- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
benim yürüyüş bandım ve pilates setim var İşten ve kızımdan fırsat bulursam haftada 2-3 gün bunları yapıyorum.
Eğer dışarı çıkma imkanın yoksa evde yapılacak spor egzersiz videoları var leslie gibi onlardan faydalanabilirsin canım
bende bendeeeKaptan senin öncesi sonrası fotonu çok merak ediyorum :)
1.5 saat miselam 1. takım nasılsınız inşallah aldığım kiloları verirsem listeye döneceğim gençler
bu aralar sporla haşır neşir biri olarak az önce 1 buçuk saatlik tenis dersinden geldim çok yorgunum ama mutluyum aldığım kiloları hızla verme turuna devam ediyorum yani bakalım cumayı merak ediyorum
evet çalışıyorum hemde masa başı muhasebe benim meslek sabah hayat 6,30 da başlıyor bizim evde akşam eve 19,30 da geliyoruz. bazen kızımla birlikte uyuyup kalıyorum :) kızım daha 3 yaşına girmedi gün içinde bizi görmediğinden akşamları çok agresif oluyor malesef. Bu yüzden fırsat bulduğum an yapıyorum sporuÇokkk güzel imkanların varmış valla mümkün olduğu kadar yap gerekirse 1 saat geç yatıp yap canımmmm . Çalışıyor musun??
günaydınnGünaydın 1.takımherkese mutlu bir gün olsun dilerim
dünkü mönüm şu sekildeydi:
sabah 10 30:iki cherry,biraz roka maydanoz , peynir , zeytin , iki dilim ekmek
ara:yok
öğle 14.00: üç köfte , bir salatalık , ekmek
ara:bir paket diet bisküvi ,peynir
aksam 18.30: zeytinyağlı fasulye, yoğurt, ekmek
yatmadan iki mandalina
su:2 litre
spor:1 saat yürüyüş
off çok zor işin. allah yardım etsinevet çalışıyorum hemde masa başı muhasebe benim meslek sabah hayat 6,30 da başlıyor bizim evde akşam eve 19,30 da geliyoruz. bazen kızımla birlikte uyuyup kalıyorum :) kızım daha 3 yaşına girmedi gün içinde bizi görmediğinden akşamları çok agresif oluyor malesef. Bu yüzden fırsat bulduğum an yapıyorum sporu
Hatta bir ara hergün pilates yapmıştım o kadar fark etmişti ki ama pilates devamlılık istiyor. Bırakınca bi işe yaramıyor
seninki de harika mönü . diyetisyene falan gidiyor musun?günaydınlar
Hemen menü bildirimi yapayım
Sabah
07:15
1 dilim beyaz peynir
2 adet ceviz
1 adet elma
Ara
10:00 Türk kahvesi
Öğle
12:45
2 yk kaşığı susuz pırasa yemeği
1 kase pul biberli yoğurt
Ara
15:00 Nescafe
16:00 Form çayı
Akşam
19:45
Roka tere Domates Marul ve Salatalıktan yapılmış salata
üzerine biraz lor peyniri ile
Gün içinde 3 lt su
Spor yok
sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsunoff çok zor işin. allah yardım etsin
benimde iki oğlum var. biri okula gidiyor biri geliyor.evde oldugum halde müthiş yoruluyorum ve spor için ekstra zaman çook özveriyle ayırıyorum.bir de çalışsam ne olur bilmiyorum(
evet geçen sene diyetisyene gittim onun sayesinde 75 ten 58 e düştüm ramazan ayından beri ufak ufak kaçırınca 63 e yükseldim tekrardan hemen önlem almam gerek diye tekrar diyete başladım hedefim 53 bir 10 kilo vermek istiyorumseninki de harika mönü . diyetisyene falan gidiyor musun?
ahh şu an benim hedef kilomdan daha aşağıdasınevet geçen sene diyetisyene gittim onun sayesinde 75 ten 58 e düştüm ramazan ayından beri ufak ufak kaçırınca 63 e yükseldim tekrardan hemen önlem almam gerek diye tekrar diyete başladım hedefim 53 bir 10 kilo vermek istiyorum
maalesef klasik Türk kadını böyle . yardımcıda gelse o bez ele alınacakMerhaba hanımlar, bugün bizim evde temizlik var. Yardımcı geliyor ama ben tabiki duramıyorum. Bugün ki sporum gündüz ev temizliği, akşam çocuk bakma :) olur mu :)
Dünkü menüm çok saçma oldu
Sabah 11:00 1 kase sütlü yulaf nesfit karışımı
Öğlen 14:00 ızgara tavuk, 1 küçük kase salata, ayran
Ara öğün 17:00 1 ad muz
Akşam 21:00 çeyrek ekmek kokoreç
2,5 litre su
1 saat yürüyüş
maalesef klasik Türk kadını böyle . yardımcıda gelse o bez ele alınacakkolay gelsin sana. kokerec dışında mönü güzel. ama kokerecde yenilmez mi allahım yazarken canım cekti .ayy ekmeksiz yeseydin bari
günaydınlar
Hemen menü bildirimi yapayım
Sabah
07:15
1 dilim beyaz peynir
2 adet ceviz
1 adet elma
Ara
10:00 Türk kahvesi
Öğle
12:45
2 yk kaşığı susuz pırasa yemeği
1 kase pul biberli yoğurt
Ara
15:00 Nescafe
16:00 Form çayı
Akşam
19:45
Roka tere Domates Marul ve Salatalıktan yapılmış salata
üzerine biraz lor peyniri ile
Gün içinde 3 lt su
Spor yok
Merhaba hanımlar, bugün bizim evde temizlik var. Yardımcı geliyor ama ben tabiki duramıyorum. Bugün ki sporum gündüz ev temizliği, akşam çocuk bakma :) olur mu :)
Dünkü menüm çok saçma oldu
Sabah 11:00 1 kase sütlü yulaf nesfit karışımı
Öğlen 14:00 ızgara tavuk, 1 küçük kase salata, ayran
Ara öğün 17:00 1 ad muz
Akşam 21:00 çeyrek ekmek kokoreç
2,5 litre su
1 saat yürüyüş
artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştımbu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah
sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir
ara öğün
muz,2 tane
aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık
saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır
(2 lt su)
evetMerhaba takıma mı katılmak istiyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?