Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımmm merak etme Çokkk istiyorsan verirsin. Herşey senin elinde azimli istikrarlı ol gerisi gelir. Diyetisyen kontrolünde olman daha iyi olacak tabi ki en azından ne yiyip ne yemeyeceğini bileceksin . Sporda çok önemli bunuda bil.

Peki şuan kaç kilosun ve hedef kg nedir?

Hoşgeldin o zaman. Öncelikle biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir?
teşekkür ederim hoşbuldum
ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 35 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 76 olmuşumdur.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu

Zayıflamaya karar vermen iyi olmuş yoksa günler geçtikçe daha da alabilirsin. Ok şimdi bizim takım kurallarına gelelim. Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin.

anlaştık

Yakın arkadaşlarımız canım, doğduğundan beri yanındayım zaten. Ikinci anne modunda yani. Ama bu akşam çok yordu beni. Diş çıkarma sıkıntısı var sanırım. Bütün gün uyumamış, bize gelince de uyumamak için çok direndi. Üç saate yakın kucakta ve zıpzıp moddaydık. Sanırım iyi kalori yakmışımdır

Evet düzene girmek zor gerçekten, çünkü yaşam saatim değişti resmen.

Hoşgeldin

bende bu hafta geldim. inşallah hep birlikte istediğimiz rakamlara ineriz

Ben iki gündür benim bebenin 2 yas sendorumuyla uğraşıyorum... gece gec yatıyor sabah erkenden kalkiyor ve yemek yemiyor ...bugün sanki pek guzel bir menum yoktu.

Sabah 8.30 kahvalti:ac karnina kefir
1 tane kayisi kıvamında yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Roka

Ara öğün 11.30
1 tane muz

Öğlen 12.30
6 tane mercimek köftesi +ayran( yaparkende biraz tadina bakma amaçlı yedim )
Ara öğün 15.30
1 kucuk elma + mandalina

18.30 aksam yemeği

3 yemek kaşığı bulgurr pilavı
Biraz kuru fasulye
Yoğurt +turşu
3 litre su
Birde kefir mayalarken kalan yarim bardak kefir ictim yemekten 2 saat sonra

kızlaaaaaaaarr
nasılsınız?
ApriL_2007 kaptanım bu sefer geri dönüş yaptım komple. valla bu sefer gitmeyeceğim
ama listeye giremiyorum maalesef çünkü 2 kilo almışım tabii o kadar yemeye çok normal,şaşırmadım.
evde tartılmıyordum ne zamandır.diyetisyene gittim,vegan beslenmeyi iyice oturtmak için.
69.400 çıktım 2 kilo verince listedeyim kaptanım
ama verene kadar da buradayım tabii ki
deadline şu an kaderimiz aynı senin ne kadar vermen gerekiyor

Günaydın bayanlar herkese musmutlu bir gün olsun inşallah

dünkü mönüm:

sabah 10.00: çeyrek simit , haşlanmış yumurta , peynir,zeytin , iki cherry

ara : muz

öğle 14.30:altı kaşık fasulye , yoğurt , iki dilim ekmek

ara 17.00eynir, diet bisküvi

akşam : ton balıklı salata, iki dilim ekmek

su:3 litre
spor:yok

günaydın arkadaşlar ;
Menüm
Sabah
07:15
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
biraz domates salatalık

Ara
10:00
Türk kahvesi

Öğle
12:30
1 adet midye köfte (orta boy)
1 kase marul salata
1 elma

Ara
15:00 Nescafe
16:00 Form Çayı

Akşam
19:30

2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 adet domates
1 adet yeşil biber(acı)

Gün içinde 3 lt su
şekersiz çaylar
spor malesef yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…