- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tabi olur,ben yurtdışında yaşıyorum,son bikaç senede çok kg aldım,şimdi beni görenler tanıyamıyor malesef,Türkiye'den bir diyetisyenle anlaştım,birçok kan testi istedi,sonuçlar haftaya çıkacak ve daha sonra diyet programına başlayacağız,başaramamaktan korkuyorum
Hoşgeldin o zaman. Öncelikle biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir?
teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldin o zaman. Öncelikle biraz kendinden bahsedermisin? Kaç kilosun hedef kg nedir?
teşekkür ederim hoşbuldum
ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 35 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 76 olmuşumdur.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu
anlaştıkZayıflamaya karar vermen iyi olmuş yoksa günler geçtikçe daha da alabilirsin. Ok şimdi bizim takım kurallarına gelelim. Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin.
Peki hedef kg nedir? Birde şuan ki kilonu da yarın sabah aç karnına tartılıp yazar mısın?anlaştık
evet yarın tartılırım hedef 55 ama 58 de olabilir bana yakışan kilo hangisi olursa artık . inşallah tabiPeki hedef kg nedir? Birde şuan ki kilonu da yarın sabah aç karnına tartılıp yazar mısın?
Canımmmm çok az yemişsin. Nasıl doydun?? Biraz porsiyonlarını büyüt bence
Olur olur :)))) kimin çocuğunu bakacaksın? Kolay gelsin. Evdeyken yemek yeme düzeni kaçıyor dimi? Biz yıllarca çalışan kadınlar zor alışacak bu düzene...
Hoşgeldinteşekkür ederim hoşbuldum
ben 23 yaşındayım 1.63 boy 75 kiloya düşmüştüm ama 35 gündür regl olmadım bir haftadır da dikkat etmedim 76 olmuşumdur.1 yıllık evliyim zayıflamak istiyorum çocuk istiyorum çünkü daha da şişmek istemiyorum o yüzden burdan motive edilmeye ihtiyacım var. 2 ;5 aydır dikkat ettim sporla beraber 6 kilo verdim ama kilo vermem durdu
HoşbuldumHoşgeldin
bende bu hafta geldim. inşallah hep birlikte istediğimiz rakamlara ineriz
hoşgeldin ..Çok teşekkürler,umarım hepimiz başarırız.kilom 81,boyum 1.66. Hedefim 62 kg olmakNisana kadar 62 kg olmayı hedefliyorum
bu sabah 75.9 geldimPeki hedef kg nedir? Birde şuan ki kilonu da yarın sabah aç karnına tartılıp yazar mısın?
hoşgeldinbu sabah 75.9 geldim
hoşgeldin ..
hedefine ulaşman dilegimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?