Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Arkadaşlar akşam yememek muhteşem,zira dün normal sabah kahvaltısı,öğlen beyaz ekmekle fındık ezmesi ve en son saat 5 gibi avakado,beyaz peynir,etimek yedim ve sonra sadece bitki çayı içip 22 de yattım,1 kg gitmiş bile yuppieee,yani fındık ezmesi bile yedim öğlen daha ne yiyeydim hahha

Canim düzenli beslen bilmiyorum ama bu yediklerin bana çok saglikli gelmedi, kilo kaybi olur olmasina ama kastan gitmesin

Hergün bir önceki günkü menünü paylaş bakalım bundan sonra saatlerinide ekle yorumlayalım. Ama aklında bulunsun bizlerin hedefi diyet değil sadece ve sadece sağlıklı beslenmek...

Canımmm hoşgeldin çok sevindim. Hep gelmem daha diyordun yaaa cok şaşırdım bakma üzülüyordum o laflara da hııhhh

Olsun olur o 2kg önemli değil zamanla gider bebeğim. Sen devam et listede gibi ama tabi deadline gibi olma bakkk oda geldimmmm diyor sonra ara ki bulasın

ayy kaptanım halletmem gereken birkaç işim vardı onlar olmadan gelemem diyordum ama hallettim mucizevi bir şekilde ondan baktım listede de az kalmışız hemen takıma gireyim dedim,seni hiç üzer miyim
tamam tamam dead gibi olmayacağım söz cumartesi başlıyorum,alışveriş yapmam lazım bayağı.

Selam kizlar. Nasilsiniz. Gelemiyorum hic cunku oglum hala hasta!! Dua edin kizlar. Iyi olsun artik yaa ! Sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz mezu n olan var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…