cevaplarken üste ifadeler resmi var gülen surat oradan yapıyorum ben başka varmı bilmiyorum amaTeşekkürler kızlar emoji nasıl yapıyoruz ben yapıyorum ama çıkmıyo obezztoya gülücük gönderecektim
Arkadaşlar akşam yememek muhteşem,zira dün normal sabah kahvaltısı,öğlen beyaz ekmekle fındık ezmesi ve en son saat 5 gibi avakado,beyaz peynir,etimek yedim ve sonra sadece bitki çayı içip 22 de yattım,1 kg gitmiş bile yuppieee,yani fındık ezmesi bile yedim öğlen daha ne yiyeydim hahha
Canim düzenli beslen bilmiyorum ama bu yediklerin bana çok saglikli gelmedi, kilo kaybi olur olmasina ama kastan gitmesin
Teşekkürler kızlar emoji nasıl yapıyoruz ben yapıyorum ama çıkmıyo obezztoya gülücük gönderecektim
Arkadaşlar akşam yememek muhteşem,zira dün normal sabah kahvaltısı,öğlen beyaz ekmekle fındık ezmesi ve en son saat 5 gibi avakado,beyaz peynir,etimek yedim ve sonra sadece bitki çayı içip 22 de yattım,1 kg gitmiş bile yuppieee,yani fındık ezmesi bile yedim öğlen daha ne yiyeydim hahha
kızlaaaaaaaarr
nasılsınız?
ApriL_2007 kaptanım bu sefer geri dönüş yaptım komple. valla bu sefer gitmeyeceğim
ama listeye giremiyorum maalesef çünkü 2 kilo almışımtabii o kadar yemeye çok normal,şaşırmadım.
evde tartılmıyordum ne zamandır.diyetisyene gittim,vegan beslenmeyi iyice oturtmak için.
69.400 çıktım2 kilo verince listedeyim kaptanım
ama verene kadar da buradayım tabii ki
@deadline şu an kaderimiz aynısenin ne kadar vermen gerekiyor
yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmişşşş..hep bereber verelim şu kilolarımızı
ayy kaptanım halletmem gereken birkaç işim vardı onlar olmadan gelemem diyordum ama hallettim mucizevi bir şekilde ondanCanımmm hoşgeldin çok sevindim. Hep gelmem daha diyordun yaaa cok şaşırdımbakma üzülüyordum o laflara da hııhhh
Olsun olur o 2kg önemli değil zamanla gider bebeğim. Sen devam et listede gibi ama tabi deadline gibi olma bakkk oda geldimmmm diyor sonra ara ki bulasın
evet canım toplu halde ve saatleri ile:)Teşekkür ederim. Sayfalar cok hepsine bakamadim.yasim 32 1.68 boyum kilom 84.8 ama dün kacurdim biraz toplu haldemi menu bildirimi yapiyoruz
çok geçmiş olsun,nesi var?Selam kizlar. Nasilsiniz. Gelemiyorum hic cunku oglum hala hasta!! Dua edin kizlar. Iyi olsun artik yaa ! Sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz mezu n olan var mii
çok geçmiş olsun,nesi var?
en zor günleri galibakaç aylık oldu?
Gecmis olsun ne enfeksiyonu kapti?6 aylik olmak uzere. 1 aydir hasta. Enfeksiyon kapti. Her gecen aya bu ay daha zordu diyoruz
olsun aldım ben :)Teşekkürler kızlar emoji nasıl yapıyoruz ben yapıyorum ama çıkmıyo obezztoya gülücük gönderecektim
Canm çok geçmiş olsun inş tez zamanda düzelir paşaSelam kizlar. Nasilsiniz. Gelemiyorum hic cunku oglum hala hasta!! Dua edin kizlar. Iyi olsun artik yaa ! Sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz mezu n olan var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?