ya biliyor musun organik olması o kadar fark ediyor ki. bir kere marketten aldım pekmezi güzelim tahinimi mahvetti,kesin içinde rafine şeker vardıYok yok tutuyorum kendimi benim velette cok seviyor hic kesilmiyor arada veriyorum ama geçen organik bir pekmez aldik tahinle ne güzel bir renk oldu ayy...ama direniyorum inşallah yaza kadar biraz toparlanirim yalniz yemek yapması zor geliyor hem öğlen hem akşama birde çocuğada farklı yapıyorum yemiyor yoruluyorm düşünmesi ayri dert
çocuğa neden farklı yapıyorsun?sağlıklı tencere yemekleri yap evde mis,o da yesin.gluten alerjisi vs öyle bir şeyi mi var?reynax
ahh ahh kaptanım kaç kavanoz bitirdim @Merops bilirkış geldi benim dengem bozuldu. kışın cidden çok zorlandım. diyetisyene de dedim böyle böyle ne yiyeceğim ben sağ olsun bir liste yaptı bakalım cumartesinden itibaren ona uyacağım nasıl olacak. ilk defa diyetisyen eşliğinde zayıflayacağım işe yarar umarım
ApriL_2007 ben de tahin ve pekmezi ayrı ayrı alıyorum ve burada bir köy pazarı var,organik her şey. oradan almıştım daha yeni bir set (maalesef) mutfak dolabının en ücra köşesine ittim. diyetisyen koyarsa listeye yerim 1 tatlı kaşığı kadar falan o kadar. sen de öyle yap,ay göz görünce insan bir sabrediyor iki sabrediyor sonra bom
ya biliyor musun organik olması o kadar fark ediyor ki. bir kere marketten aldım pekmezi güzelim tahinimi mahvetti,kesin içinde rafine şeker vardıama organik keçiboynuzu çok faydalı. bence sen de abartmadan (benim gibi yapma) 1 tatlı kaşığı falan arada yiyebilirsin.
yemek yapması bana da çok zor geliyorondan tek çeşit yerdim hep ama diyetisyen yazdı çeşit çeşit. n'apacaksam artık
aynen öyle. ya bence evde birisi sağlıklı beslenince tüm aile iyi kötü etkileniyor bu durumdan. mesela ben biraz ipin ucunu kaçırınca koca evde yemek yapılmamaya,yine dışarıdan hazır alınmaya başlandı. ben tabii ki yemedim lakin evin düzeni de bozulduDimi ya benimde aklıma öyle geldi. Evde ne pişerse o da yesin ki sağlıklı beslensin kuzucuk da...
ahaha tamam kaptanım hiç yemesin haklısınBenimde bir iki gündür bozuk motivasyon! Regl öncesi olduğundan sanırım. Diyetisyen fikri bence iyi oldu o iştahına senin, hemde eğlenceli olur.
Bizde ayrı alıyoruz ahh ah! Daha açılmadı ama yemem inat ettim. Hatta açılmış çikolata da varda atacağım yarın aldı yine yemedi kaç gündür. Dost mu düşman mı bilemedim. :)))))) hahah hiç sanmam diyetisyen onu listeye koysun daha çokkkk beklersin
Niye yesin ?? Heee! Yemesin sakın. Ağzına bile sürmeyeceksin diyetinizi sekteye uğratır. Aman sakınnn...
Canım kaptanım beni unutmuyor
Süper 1 kilo gitmiş 1 haftada maşallahGunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%
Kader arkadaşım yaaa, aynı ben kocaya ayrı çocuğa ayrı kendime ayrı bebeğe ayrı daha onu emziriyorum ama olsun :)Yok yok tutuyorum kendimi benim velette cok seviyor hic kesilmiyor arada veriyorum ama geçen organik bir pekmez aldik tahinle ne güzel bir renk oldu ayy...ama direniyorum inşallah yaza kadar biraz toparlanirim yalniz yemek yapması zor geliyor hem öğlen hem akşama birde çocuğada farklı yapıyorum yemiyor yoruluyorm düşünmesi ayri dert
Kilo almadın dimi? İdolümsün sakınnnn!!!!ahh ahh kaptanım kaç kavanoz bitirdim @Merops bilirkış geldi benim dengem bozuldu. kışın cidden çok zorlandım. diyetisyene de dedim böyle böyle ne yiyeceğim ben sağ olsun bir liste yaptı bakalım cumartesinden itibaren ona uyacağım nasıl olacak. ilk defa diyetisyen eşliğinde zayıflayacağım işe yarar umarım
Kocalar diyet bozmak için varlar bence!Ben zamanında çok demiştim sana! Fena kilo yapar tahin pekmez. Bizde de var hem hazır olanından hemde kavanoz tipinden ama hala açılacak aldı eşim bana nispet ömür törpüsü kıvamında duruyor mutfakta . Yok yani kendisi de yemiyor sırf görüntü olsun:))))))
Bazen illaki farkli oluyor yemiyor vs şuanda 2 yas sendromunun dibine vuruyor, genellikle yemeyince hemen kalkip yapardım ama artik karar verdim olani yerse yer yoksa yapmayacm...çocuğa neden farklı yapıyorsun?sağlıklı tencere yemekleri yap evde mis,o da yesin.gluten alerjisi vs öyle bir şeyi mi var?reynax
ayyy kıyamam kuzumaa çabucak iyileşsin salih kuzuuu..6 aylik olmak uzere. 1 aydir hasta. Enfeksiyon kapti. Her gecen aya bu ay daha zordu diyoruz
kek dışında çoook güzel.. bari 1 dilim yiyeydin niye 2 haaa..iyi akşamlar bayanlar
kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak
ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)
akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )
su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..
yeme yeme.. açma sakın açmaaBenimde bugün cok çikolata yiyesim var:) ama Nutella açılmamış duruyor diyete başlamadan bi gün önce esim almis yiyemedim ...
13-14 arası kısa olmuş en az 2-3 saat olmalı öğün aralarında .. ama yine de çoook güzeellbugünkü mönüm
saat10
menemen,salatalık , peynir zeytin iki dilim ekmek
ara 13.00: yarım paket diet bisküvi
öğle 14.00
bir porsiyon döner (ekmeksiz) salata ayran
ara 17.00
yarım muz
Akşam 19.00
pırasa,yoğurt , iki dilim ekmek
su:2 litre
spor:1 saat yürüyüş
çok beğendim maaşallahBenim menü
Sabah 8.30 da kahvalti
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 peynir
Ara öğün 11.00
Muz
Öğlen 12.45
1 tabak sebze yemegi uydurmaca
Yoğurt
Ara öğün yok
Aksam 18.30
Fasulye +salata yarim dilim ekmek
2.5 litre su
Spor hala yok
kaptanım diyecek lafım yok süpersinDünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 12
1 yumurta haslama
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara 16
1 armut
1 elma
Akşam 19
7 kaşık bezelye
1 kase yoğurt pulbiberli
3 lt su
1 saat yürüyüş tempolu
hımmm börek olmmamışşşş... hem de tartı öncesiBugünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 13
1 dilim peynir
2dilim hindi füme
4 çeri domates
Biber salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak süt
Ara 16
İki mandalina
Akşam 20
6 kaşık bezelye
1 kase yoğurt pulbiberli naneli
1 dilim börek malesef dayanamadım dün yapmıştım ancak sabrettim bu kadarla kurtuldum
2 lt su
Spor yok temizlik yaptım
oyy maaşallah .. süpersinGunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%
karika gidiyorsun dostummAy bu hafta kilo vermişim şok !!!
Ex kilo:80.3
Güncel kilo:79.8
waaoooowww ne yaptın sen böyleeee 3 kiloooo..Ben bugün tartıldım şoklardayım inanamadım. İnşallah böyle devam eder. ya da ilk hafta olduğundan böyledir.
Pazartesi başladığımda 63,5 kg
bu sabah 60,4 kg geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?