Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya biliyor musun organik olması o kadar fark ediyor ki. bir kere marketten aldım pekmezi güzelim tahinimi mahvetti,kesin içinde rafine şeker vardı ama organik keçiboynuzu çok faydalı. bence sen de abartmadan (benim gibi yapma) 1 tatlı kaşığı falan arada yiyebilirsin.
yemek yapması bana da çok zor geliyor ondan tek çeşit yerdim hep ama diyetisyen yazdı çeşit çeşit. n'apacaksam artık

çocuğa neden farklı yapıyorsun?sağlıklı tencere yemekleri yap evde mis,o da yesin.gluten alerjisi vs öyle bir şeyi mi var? reynax

Benimde bir iki gündür bozuk motivasyon! Regl öncesi olduğundan sanırım. Diyetisyen fikri bence iyi oldu o iştahına senin, hemde eğlenceli olur.

Bizde ayrı alıyoruz ahh ah! Daha açılmadı ama yemem inat ettim. Hatta açılmış çikolata da varda atacağım yarın aldı yine yemedi kaç gündür. Dost mu düşman mı bilemedim. :)))))) hahah hiç sanmam diyetisyen onu listeye koysun daha çokkkk beklersin

Niye yesin ?? Heee! Yemesin sakın. Ağzına bile sürmeyeceksin diyetinizi sekteye uğratır. Aman sakınnn...

Dimi ya benimde aklıma öyle geldi. Evde ne pişerse o da yesin ki sağlıklı beslensin kuzucuk da...
aynen öyle. ya bence evde birisi sağlıklı beslenince tüm aile iyi kötü etkileniyor bu durumdan. mesela ben biraz ipin ucunu kaçırınca koca evde yemek yapılmamaya,yine dışarıdan hazır alınmaya başlandı. ben tabii ki yemedim lakin evin düzeni de bozuldu sayemde yemek yiyormuş millet meğersem

ahaha tamam kaptanım hiç yemesin haklısın ben de bir kere bulaştım aman yarabbi
al at o çikolatayı da valla,ben de bize gelen akrabalarımıza elli defa tereyağı kullanmadığımızı söylememe rağmen inatla alıyorlardı. bir keresinde gözlerinin içine baka baka aldım attım çöpe daha da alamadılar. laftan anlamıyorlarsa icraat yapmak gerekiyor :))

Kader arkadaşım yaaa, aynı ben kocaya ayrı çocuğa ayrı kendime ayrı bebeğe ayrı daha onu emziriyorum ama olsun :)

Kilo almadın dimi? İdolümsün sakınnnn!!!!

Kocalar diyet bozmak için varlar bence!

çocuğa neden farklı yapıyorsun?sağlıklı tencere yemekleri yap evde mis,o da yesin.gluten alerjisi vs öyle bir şeyi mi var? reynax
Bazen illaki farkli oluyor yemiyor vs şuanda 2 yas sendromunun dibine vuruyor, genellikle yemeyince hemen kalkip yapardım ama artik karar verdim olani yerse yer yoksa yapmayacm...
Mesela tavuk seviyor ama organik bulamıyorum vermek istemiyorum ozellikle tavuğu 27 aylik iki üç aydir biliyor ama sevdi oyle iste

Günyadın çıtırlar
Sabah
07:15
2 adet yumurtadan yapılmış yağsız omler
1 dilim beyaz peynir
biraz domates salatalık

Ara
10:00
Türk kahvesi

Öğle

Bir kase pul biberli cacık
1 parça tavuk göğsü (haşlanmış)

Ara
15:00
nescafe
16:00
form çayı

Akşam

1 kase ton balıklı salata
Tarçınlı yoğurt

3 lt su spor yok

6 aylik olmak uzere. 1 aydir hasta. Enfeksiyon kapti. Her gecen aya bu ay daha zordu diyoruz
ayyy kıyamam kuzumaa çabucak iyileşsin salih kuzuuu..
kek dışında çoook güzel.. bari 1 dilim yiyeydin niye 2 haaa..
Benimde bugün cok çikolata yiyesim var:) ama Nutella açılmamış duruyor diyete başlamadan bi gün önce esim almis yiyemedim ...
yeme yeme.. açma sakın açmaa
13-14 arası kısa olmuş en az 2-3 saat olmalı öğün aralarında .. ama yine de çoook güzeell
çok beğendim maaşallah
Dünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 12
1 yumurta haslama
2 dilim peynir
2 dilim ekmek

Ara 16
1 armut
1 elma

Akşam 19
7 kaşık bezelye
1 kase yoğurt pulbiberli

3 lt su
1 saat yürüyüş tempolu
kaptanım diyecek lafım yok süpersin
hımmm börek olmmamışşşş... hem de tartı öncesi

Gunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%
oyy maaşallah .. süpersin
Ay bu hafta kilo vermişim şok !!!
Ex kilo:80.3
Güncel kilo:79.8
karika gidiyorsun dostumm
Ben bugün tartıldım şoklardayım inanamadım. İnşallah böyle devam eder. ya da ilk hafta olduğundan böyledir.
Pazartesi başladığımda 63,5 kg
bu sabah 60,4 kg geldim
waaoooowww ne yaptın sen böyleeee 3 kiloooo..

dün benim de akşam krizim tuttu.. hiç bozmadım 3 haftadır.. ama dün ne yapacağımı şaşırdım .. sonra türk kahvesi yaptım yanına da tadellenin şekersiz çikolatası var 80 kalori onu açtım atlattım sayılır.. bakalım diyetisyen arkadaşım ne diyecek.. aferin atlatmışsın mı , yoksa niye yedin diyet çikolata yerine meyve yeseydin mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…