Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok geçmiş olsun. Cabucak geçer İnşaAllah. Canımm tabiki istediğin diyeti yap keyif senin ama yeter ki sağlıklı olsun. Hahahh o arkadaş tereyağ sağlıksız diye değil kendisi bir Vegan olduğu için atmış canım yemiyor ya getirenlere kızmış evdekilerde vegan :))))))) yiyen yok yaniii

ay evet ama dün gece nasıl canım çikolata istiyor. ben bi mutsuz bi mutsuz eşim diyor hadi bir kaşık yede keyfin yerine gelsin. Ama naptım asla yemedim. Gittim iki bardak su içtim. yattım... :))

İşte bu sevdimmmm...

küsme hemen.. sensin pissss.. kuru kayısıymış hııhhh..

yerimmmmmmm....

Sonuna kadar katılıyorum canım dediklerine. Zaten aklıma mantığıma da yatmadı. Susuz kalınmaz ki öyle

Tabiiki listeye girmek istiyorum, bu hafta cok giremedim siteye sadece yazilanlari okuyabildim.

Ama daha çok girmeli ve yazmalısın canım. Menü bile yok bundan sonra daha sık hergün bekliyorum ok?

***1.Takım 492. Etap ***

ApriL_2007 (57.6/57.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (59.3///%)
kilosu sabit
myssteriouss (73.2///%)
siderolites (80.3/79.8/0.5/%0.31)
geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü

1.Takım Ortalaması: %

Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum canımm sanadaaa bu yolda biraz kendinden bahsedermisin??
ben de 31 yaşındayım. 93 kiloyum. 17.71 boyundayım. daha önce 2 defa 75 kiloya kadar indim. Sonra yine aldım. artık bu işi son kez yapıp kurtulayım diyorum. metabolik balans diyeti yapıyorum. Daha önce doktorla birlikte kilo vermiştim. şimdi kendi başıma yapacağım.

***1.Takım 492. Etap ***

ApriL_2007 (57.6/57.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (59.3///%)
kilosu sabit
myssteriouss (73.2/72.8/0.4/%0.55)
siderolites (80.3/79.8/0.5/%0.31)
geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü

jun_misugi (76.9/76/0.9/%1.17) Yeni üye Başlangıç tarihi: 27 Ekim Giriş kg:79.3 Hedef kg:61.6

1.Takım Ortalaması: %0.476

Hedef kg nedir? Öncelikle takım kurallarına gelelim. Hergün bir önceki günkü menünü dünkü menüm adı altında su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Paylaşım sohbet düzenli takıma gelme. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin. Ama tabi bu demek degilki takımda değilsin ilk günden itibaren takımdasın o formalite Canımmm. Eğer sende kabul edersen,yolumuza devam edeceğiz tatlım...

Tabi ki seve seve.. Ben sadece 15 günde bir tartılacaktım. Ama grubun kuralı haftalıksa haftalığa da uyarım :) bugünü geciyorum o zaman yarın sabahtan başlıyorum. Grup üyelerini tanımak için geçmişe dönük okuyayım dedim ama kafam baya karıştı :) zamanla alışırım sanırım.

Evet canım zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin. Hiççç kafanı bulandırmak istemem :)))) evet takım kurallarına göre her cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Sen kendi düzenine göre düşünürsün ama buraya mutlaka yazarsın cumaları

Kilo almadın dimi? İdolümsün sakınnnn!!!!
ay utandım şu an
2 kilo aldım ama hemen vereceğim söz
ay canım ya,bence tavuğu komple hayatınızdan çıkarım derim ben sırf hormon,sırf antibiyotik. inan bana yararlı tek bir tarafı yok,çocuğa da verme.sebzeyi sevdirmek lazım çocuklara. ben de sevmezdim annem sayesinde sebzeci oldum,yavaş yavaş alıştır bence?
Ben bugün tartıldım şoklardayım inanamadım. İnşallah böyle devam eder. ya da ilk hafta olduğundan böyledir.
Pazartesi başladığımda 63,5 kg
bu sabah 60,4 kg geldim

süpersiiiin belki bireysellerde bile birinci olursun,ay ama ilk haftaysa listede değilsin tüh. bizim takımı 1. yapabilirdin
bilmez miyimmmm hiç resimli ispatlı
günah çıkartıyordum

Kızlar selamlar, kaptanımıza bildirdim ama buradan da yazıyım istedim,

Geçen hafta: 73,2
Bugün : 72,8
Fark : 400 gr

Dünkü menüm;

Sabah maalesef kahvaltı yok, iki bardak su
Öğlen : 13:00 / ızgarada 1 köfte, 3 dilim et, 1 soda, biraz salata
Ara öğün : 15:00 / Türk kahvesi
Akşam : 19:00 / 1 kase mercimek çorbası, 1 tane içli köfte, 1 soda

2 litre su
Spor yok

Gecen hafta çarşamba başladım 9 gün oldu ilk gün 86.4 gelmişti ama sislinlik vardo sanirim normalde 85.6 dydm:) bugün 83.3 iyi gibi bakalim
takım kendine mi gelmiş ne,harikasınız kızlar
yok artık a aaaa bana çok saçma geldi
Bende açıkçası yeni duydum ilginçmiş. İçimiz mi yansın en iyisi bak hiç yememek 5 saat su içmezsek yanarız
ahahah aynen!
canım burada her türlü beslenen insan var,ben yazdım tereyağını çöpe attım diye ama oradaki konu yemediğimi bile bile akrabalarımın almasıydı :) veganım çünkü hayvansal hiçbir gıda tüketmiyorum. ister karatay tipi beslen,ister dukan,ister vegan ol fark etmez,amacımız sağlıklı olarak kilo vermek.ben böyle sağlıklı olduğumu düşünüyorum sen o şekilde:) tabii ki aramızda olabilirsin

ay doydun mu canım sen böyle bu arada içli köfte kızartma değil değil mi

Bu akşam rakı-balık gecesi, arkadaşlarla çıkıyoruz. Ben ne yapsam şimdiiiik

Mezelere bayılıyorum, denizden çıkan her şeyi de yiyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…