- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Oncelikle hasta bebegimize allhtan sifa diliyorum. Ben ve esim ikizlere bakiyoruz biri hasta birine veriyor eylulden beru hastayiz.10 aylik olduk ama halen gece uykumuz yok.Bide kaptanim maşallah yaklasik 50 kilo vermissiniz.Burdaki arkadaslara uyabilirmiyim ben Canan hoca nin fikirlerini cok begeniyorum özel ve hastahanede diyetisyene gittim ama uygulayamadim.Bi arkadaş tereyag çöpe attim yazmis ben Karadeniz liyim eger hakiki tereyag ise inanin sagliklidir dedem ve babaannem yapar biz yerdik ben 2 öğün beslenmye çalışıyorum dayanamazsam arada badem yada findik çiğ olmak sartiyla yiyeyorum size uygunmudur acaba???
ay evet ama dün gece nasıl canım çikolata istiyor. ben bi mutsuz bi mutsuz eşim diyor hadi bir kaşık yede keyfin yerine gelsin. Ama naptım asla yemedim. Gittim iki bardak su içtim. yattım... :))
küsme hemen.. sensin pissss.. kuru kayısıymış hııhhh..
bir bakıma doğru , bir bakıma da yanlış..
su, glukozun hücreiçine girişini arttırır. eğer fazla tatlı yemişseniz ve çok su içerseniz glukozun hücrelere girişi hızlanacak bu da insülin salınımın artıracak ve yeniden tatlı yeme ihtiyacını doğuracak.. ama 1 tane baklava yiyip bir bardak su içmenim zararı olmaz kanısındayım. şekerin yağa dönüşmesi daha kapsamlı bir konu su içilmesiyel çok ilgisi yok gibi anında yağa da çevrilmez .... ama dediğim gibi oturuup 6-7 tane baklava yersen istersen 10 sat su içme glikojene veya yağa dönüşecektir. 5 saat fikrine katılmıyorum vücudu bu kadara susuz bırakmammlıyız derim..
yine de ayrıntısını sorarım endokrinoloji uznmanı ve dyetisyen arkadaşlara
Tabiiki listeye girmek istiyorum, bu hafta cok giremedim siteye sadece yazilanlari okuyabildim.
Geldim tatlım evet bu ara giremiyorum
Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum canımm sanadaaa bu yoldamerhaba, ben de geldim :)
ben de 31 yaşındayım. 93 kiloyum. 17.71 boyundayım. daha önce 2 defa 75 kiloya kadar indim. Sonra yine aldım. artık bu işi son kez yapıp kurtulayım diyorum. metabolik balans diyeti yapıyorum. Daha önce doktorla birlikte kilo vermiştim. şimdi kendi başıma yapacağım.Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum canımm sanadaaa bu yoldabiraz kendinden bahsedermisin??
ben de 31 yaşındayım. 93 kiloyum. 17.71 boyundayım. daha önce 2 defa 75 kiloya kadar indim. Sonra yine aldım. artık bu işi son kez yapıp kurtulayım diyorum. metabolik balans diyeti yapıyorum. Daha önce doktorla birlikte kilo vermiştim. şimdi kendi başıma yapacağım.
Listeye girerken 65 yazarız ozamanAh hedef kilom 62-65 arası bu arada..
Tamamdır :)Listeye girerken 65 yazarız ozaman
Tabi ki seve seve.. Ben sadece 15 günde bir tartılacaktım. Ama grubun kuralı haftalıksa haftalığa da uyarım :) bugünü geciyorum o zaman yarın sabahtan başlıyorum. Grup üyelerini tanımak için geçmişe dönük okuyayım dedim ama kafam baya karıştı :) zamanla alışırım sanırım.
Aynen aynen sakın :) ben de aşığım tahine ama uzak olsun benden.biri tahin pekmez mi dedi
bana 2 kilo aldıran şey amaaan aman derimbir de insan bir başlayınca azla kurtulamıyor maalesef hiç bulaşma diren derim
canıım tebrik ederim! 80'lerden kurtuldunAy bu hafta kilo vermişim şok !!!
Ex kilo:80.3
Güncel kilo:79.8
ay utandım şu anKilo almadın dimi? İdolümsün sakınnnn!!!!
ay canım ya,bence tavuğu komple hayatınızdan çıkarım derim benBazen illaki farkli oluyor yemiyor vs şuanda 2 yas sendromunun dibine vuruyor, genellikle yemeyince hemen kalkip yapardım ama artik karar verdim olani yerse yer yoksa yapmayacm...
Mesela tavuk seviyor ama organik bulamıyorum vermek istemiyorum ozellikle tavuğu 27 aylik iki üç aydir biliyor ama sevdi oyle iste
Ben bugün tartıldım şoklardayım inanamadım. İnşallah böyle devam eder. ya da ilk hafta olduğundan böyledir.
Pazartesi başladığımda 63,5 kg
bu sabah 60,4 kg geldim
günah çıkartıyordumbilmez miyimmmm hiç resimli ispatlı
takım kendine mi gelmiş ne,harikasınız kızlarGecen hafta çarşamba başladım 9 gün oldu ilk gün 86.4 gelmişti ama sislinlik vardo sanirim normalde 85.6 dydm:) bugün 83.3 iyi gibi bakalim
ben dün bir bilgi öğrendim sporcu ve bu konularda çok ilgilenen bir abiden belki siz biliyorsunuzdur.
Tatlı yedikten sonra 5 saat sıvı tüketmem dedi. (çay ısmarlayalım demiştik şirkette)
Su dahil 5 saat sonra vücut onu bu şekilde atar eğer sıvı tüketirsem tatlı anında yağa dönüşür dedi.
Ben ilk kez duydum bunu
ahahah aynen!Bende açıkçası yeni duydumilginçmiş. İçimiz mi yansın en iyisi bak hiç yememek 5 saat su içmezsek yanarız
canım burada her türlü beslenen insan var,ben yazdım tereyağını çöpe attım diye ama oradaki konu yemediğimi bile bile akrabalarımın almasıydı :) veganım çünkü hayvansal hiçbir gıda tüketmiyorum. ister karatay tipi beslen,ister dukan,ister vegan ol fark etmez,amacımız sağlıklı olarak kilo vermek.ben böyle sağlıklı olduğumu düşünüyorum sen o şekilde:) tabii ki aramızda olabilirsinOncelikle hasta bebegimize allhtan sifa diliyorum. Ben ve esim ikizlere bakiyoruz biri hasta birine veriyor eylulden beru hastayiz.10 aylik olduk ama halen gece uykumuz yok.Bide kaptanim maşallah yaklasik 50 kilo vermissiniz.Burdaki arkadaslara uyabilirmiyim ben Canan hoca nin fikirlerini cok begeniyorum özel ve hastahanede diyetisyene gittim ama uygulayamadim.Bi arkadaş tereyag çöpe attim yazmis ben Karadeniz liyim eger hakiki tereyag ise inanin sagliklidir dedem ve babaannem yapar biz yerdik ben 2 öğün beslenmye çalışıyorum dayanamazsam arada badem yada findik çiğ olmak sartiyla yiyeyorum size uygunmudur acaba???
ay doydun mu canım sen böyleKızlar selamlar, kaptanımıza bildirdim ama buradan da yazıyım istedim,
Geçen hafta: 73,2
Bugün : 72,8
Fark : 400 gr
Dünkü menüm;
Sabah maalesef kahvaltı yok, iki bardak su
Öğlen : 13:00 / ızgarada 1 köfte, 3 dilim et, 1 soda, biraz salata
Ara öğün : 15:00 / Türk kahvesi
Akşam : 19:00 / 1 kase mercimek çorbası, 1 tane içli köfte, 1 soda
2 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?