- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
ahh ahh kaptanım kaç kavanoz bitirdimamsterdam12 bilir kış geldi benim dengem bozuldu. kışın cidden çok zorlandım. diyetisyene de dedim böyle böyle ne yiyeceğim ben sağ olsun bir liste yaptı bakalım cumartesinden itibaren ona uyacağım nasıl olacak. ilk defa diyetisyen eşliğinde zayıflayacağım işe yarar umarım
Ya bana önceki beslenme uzmani bitter cikolatadan iki kare yiyebilirsin demişti ama bilmiyorum ben o zaman haftada bir yer ustune deli gibi spor yapardımdün benim de akşam krizim tuttu.. hiç bozmadım 3 haftadır.. ama dün ne yapacağımı şaşırdım .. sonra türk kahvesi yaptım yanına da tadellenin şekersiz çikolatası var 80 kalori onu açtım atlattım sayılır.. bakalım diyetisyen arkadaşım ne diyecek.. aferin atlatmışsın mı , yoksa niye yedin diyet çikolata yerine meyve yeseydin mi ..
ayy harikasın süppeeeerrrrGecen hafta çarşamba başladım 9 gün oldu ilk gün 86.4 gelmişti ama sislinlik vardo sanirim normalde 85.6 dydm:) bugün 83.3 iyi gibi bakalim
Gunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%
Ay bu hafta kilo vermişim şok !!!
Ex kilo:80.3
Güncel kilo:79.8
Bazen illaki farkli oluyor yemiyor vs şuanda 2 yas sendromunun dibine vuruyor, genellikle yemeyince hemen kalkip yapardım ama artik karar verdim olani yerse yer yoksa yapmayacm...
Mesela tavuk seviyor ama organik bulamıyorum vermek istemiyorum ozellikle tavuğu 27 aylik iki üç aydir biliyor ama sevdi oyle iste
Günyadın çıtırlar
Sabah
07:15
2 adet yumurtadan yapılmış yağsız omler
1 dilim beyaz peynir
biraz domates salatalık
Ara
10:00
Türk kahvesi
Öğle
Bir kase pul biberli cacık
1 parça tavuk göğsü (haşlanmış)
Ara
15:00
nescafe
16:00
form çayı
Akşam
1 kase ton balıklı salata
Tarçınlı yoğurt
3 lt su spor yok
Ben bugün tartıldım şoklardayım inanamadım. İnşallah böyle devam eder. ya da ilk hafta olduğundan böyledir.
Pazartesi başladığımda 63,5 kg
bu sabah 60,4 kg geldim
ayyy kıyamam kuzumaa çabucak iyileşsin salih kuzuuu..
kek dışında çoook güzel.. bari 1 dilim yiyeydin niye 2 haaa..
yeme yeme.. açma sakın açmaa
13-14 arası kısa olmuş en az 2-3 saat olmalı öğün aralarında .. ama yine de çoook güzeell
çok beğendim maaşallah
kaptanım diyecek lafım yok süpersin
hımmm börek olmmamışşşş... hem de tartı öncesi
dün benim de akşam krizim tuttu.. hiç bozmadım 3 haftadır.. ama dün ne yapacağımı şaşırdım .. sonra türk kahvesi yaptım yanına da tadellenin şekersiz çikolatası var 80 kalori onu açtım atlattım sayılır.. bakalım diyetisyen arkadaşım ne diyecek.. aferin atlatmışsın mı , yoksa niye yedin diyet çikolata yerine meyve yeseydin mi ..
Ya bana önceki beslenme uzmani bitter cikolatadan iki kare yiyebilirsin demişti ama bilmiyorum ben o zaman haftada bir yer ustune deli gibi spor yapardım
Bugun kilolar mi yaziliyo yaa ama ben daha yeni katildim araniza suan 79.8 im ama onumuzdeki cuma şaşirtcam sizi kararlıyım
Gecen hafta çarşamba başladım 9 gün oldu ilk gün 86.4 gelmişti ama sislinlik vardo sanirim normalde 85.6 dydm:) bugün 83.3 iyi gibi bakalim
Gunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%
ben dün bir bilgi öğrendim sporcu ve bu konularda çok ilgilenen bir abiden belki siz biliyorsunuzdur.
Tatlı yedikten sonra 5 saat sıvı tüketmem dedi. (çay ısmarlayalım demiştik şirkette)
Su dahil 5 saat sonra vücut onu bu şekilde atar eğer sıvı tüketirsem tatlı anında yağa dönüşür dedi.
Ben ilk kez duydum bunu
ay evet ama dün gece nasıl canım çikolata istiyor. ben bi mutsuz bi mutsuz eşim diyor hadi bir kaşık yede keyfin yerine gelsin. Ama naptım asla yemedim. Gittim iki bardak su içtim. yattım... :))Bende açıkçası yeni duydumilginçmiş. İçimiz mi yansın en iyisi bak hiç yememek 5 saat su içmezsek yanarız
küsme hemen.. sensin pissss.. kuru kayısıymış hııhhh..Bir kerede ben yaramazlık yapayım dedim hemen oklava gelmiş toktorcummmm pisssss
Sen şimdi bunu böyle atlattım say ama bence 2 kuru kayısı vb. Yeseydin daha iyi olacaktı...(dost acı söyler)
bir bakıma doğru , bir bakıma da yanlış..ben dün bir bilgi öğrendim sporcu ve bu konularda çok ilgilenen bir abiden belki siz biliyorsunuzdur.
Tatlı yedikten sonra 5 saat sıvı tüketmem dedi. (çay ısmarlayalım demiştik şirkette)
Su dahil 5 saat sonra vücut onu bu şekilde atar eğer sıvı tüketirsem tatlı anında yağa dönüşür dedi.
Ben ilk kez duydum bunu
Tatlımmm listeye alınma zamanın geldi ne diyorsun takım listesine girmek istiyor musun?? Devam mı, fazla da gelmiyorsun buda gözümden kaçmadı yalnız buraya hergün uğramaniz lazım.Durumun nedir cevap bekliyorum...
teşekkür ederim bilgi için banada 5 saat çok uzun gelmişti. Yani yarım gün su içmemek en iyisi tatlı yememek :))bir bakıma doğru , bir bakıma da yanlış..
su, glukozun hücreiçine girişini arttırır. eğer fazla tatlı yemişseniz ve çok su içerseniz glukozun hücrelere girişi hızlanacak bu da insülin salınımın artıracak ve yeniden tatlı yeme ihtiyacını doğuracak.. ama 1 tane baklava yiyip bir bardak su içmenim zararı olmaz kanısındayım. şekerin yağa dönüşmesi daha kapsamlı bir konu su içilmesiyel çok ilgisi yok gibi anında yağa da çevrilmez .... ama dediğim gibi oturuup 6-7 tane baklava yersen istersen 10 sat su içme glikojene veya yağa dönüşecektir. 5 saat fikrine katılmıyorum vücudu bu kadara susuz bırakmammlıyız derim..
yine de ayrıntısını sorarım endokrinoloji uznmanı ve dyetisyen arkadaşlara
teşekkür ederim bilgi için banada 5 saat çok uzun gelmişti. Yani yarım gün su içmemek en iyisi tatlı yememek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?