Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bilmez miyimmmm hiç resimli ispatlı

Ya bana önceki beslenme uzmani bitter cikolatadan iki kare yiyebilirsin demişti ama bilmiyorum ben o zaman haftada bir yer ustune deli gibi spor yapardım

Gunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%

Canımmm harikasın sabah mutluluğu oldu dimi ?

Ay bu hafta kilo vermişim şok !!!
Ex kilo:80.3
Güncel kilo:79.8

Kilo vermeyince şaşırma verince şaşır sen tamam mı şaşkınım başarılarının devamını diliyorum hadi bak şeytanın bacağını kırdın devam devammm...

Canımmm hindi eti de deneyebilirsin belki sever en azından onlar hormonsuz

Harikasın süpeer...

Ben bugün tartıldım şoklardayım inanamadım. İnşallah böyle devam eder. ya da ilk hafta olduğundan böyledir.
Pazartesi başladığımda 63,5 kg
bu sabah 60,4 kg geldim

Mükemmel 3 kg ne demek! Waaoow diyorum da başka bir şey demiyorum tebrikler

Bir kerede ben yaramazlık yapayım dedim hemen oklava gelmiş toktorcummmm pisssss

Sen şimdi bunu böyle atlattım say ama bence 2 kuru kayısı vb. Yeseydin daha iyi olacaktı...(dost acı söyler )

Ya bana önceki beslenme uzmani bitter cikolatadan iki kare yiyebilirsin demişti ama bilmiyorum ben o zaman haftada bir yer ustune deli gibi spor yapardım

İşte herşey beyinde biter doğru olan yol da bu canım...

Bugun kilolar mi yaziliyo yaa ama ben daha yeni katildim araniza suan 79.8 im ama onumuzdeki cuma şaşirtcam sizi kararlıyım

Evet her cuma tarti günümüz Canımmm bekleriz

Gecen hafta çarşamba başladım 9 gün oldu ilk gün 86.4 gelmişti ama sislinlik vardo sanirim normalde 85.6 dydm:) bugün 83.3 iyi gibi bakalim

Çokkk iyiiiii başarılarının devamını dilerim daima canım

Gunaydin herkese hayirli cumalar bol eksili haftalar..
76.9-76.0=0.9
0.9/76.9×100=1.17%

Tatlımmm listeye alınma zamanın geldi ne diyorsun takım listesine girmek istiyor musun?? Devam mı, fazla da gelmiyorsun buda gözümden kaçmadı yalnız buraya hergün uğramaniz lazım.Durumun nedir cevap bekliyorum...

ben dün bir bilgi öğrendim sporcu ve bu konularda çok ilgilenen bir abiden belki siz biliyorsunuzdur.
Tatlı yedikten sonra 5 saat sıvı tüketmem dedi. (çay ısmarlayalım demiştik şirkette)
Su dahil 5 saat sonra vücut onu bu şekilde atar eğer sıvı tüketirsem tatlı anında yağa dönüşür dedi.
Ben ilk kez duydum bunu

***1.Takım 492. Etap ***

ApriL_2007 (57.6/57.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (59.3///%)

myssteriouss (73.2///%)
siderolites (80.3/79.8/0.5/%0.31)
geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü

1.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:

Bende açıkçası yeni duydum ilginçmiş. İçimiz mi yansın en iyisi bak hiç yememek 5 saat su içmezsek yanarız

Oncelikle hasta bebegimize allhtan sifa diliyorum. Ben ve esim ikizlere bakiyoruz biri hasta birine veriyor eylulden beru hastayiz.10 aylik olduk ama halen gece uykumuz yok.Bide kaptanim maşallah yaklasik 50 kilo vermissiniz.Burdaki arkadaslara uyabilirmiyim ben Canan hoca nin fikirlerini cok begeniyorum özel ve hastahanede diyetisyene gittim ama uygulayamadim.Bi arkadaş tereyag çöpe attim yazmis ben Karadeniz liyim eger hakiki tereyag ise inanin sagliklidir dedem ve babaannem yapar biz yerdik ben 2 öğün beslenmye çalışıyorum dayanamazsam arada badem yada findik çiğ olmak sartiyla yiyeyorum size uygunmudur acaba???

Ben tereyağını çöpe atmam ya:)
Ogluma ve bize kullanıyorum tereyag ve zeytinyağ.

Normal.sivi yag Kullanmıyoruz pek

Bende açıkçası yeni duydum ilginçmiş. İçimiz mi yansın en iyisi bak hiç yememek 5 saat su içmezsek yanarız
ay evet ama dün gece nasıl canım çikolata istiyor. ben bi mutsuz bi mutsuz eşim diyor hadi bir kaşık yede keyfin yerine gelsin. Ama naptım asla yemedim. Gittim iki bardak su içtim. yattım... :))

Tereyağı bende kullanıyorum. Zeytin yağı ve tereyağı diğer yağlar bana da sağıklı gelmiyor. Abartmadan kararında tereyağ kullanmak sağlıklı bence

Bir kerede ben yaramazlık yapayım dedim hemen oklava gelmiş toktorcummmm pisssss

Sen şimdi bunu böyle atlattım say ama bence 2 kuru kayısı vb. Yeseydin daha iyi olacaktı...(dost acı söyler )

küsme hemen.. sensin pissss.. kuru kayısıymış hııhhh..

bir bakıma doğru , bir bakıma da yanlış..
su, glukozun hücreiçine girişini arttırır. eğer fazla tatlı yemişseniz ve çok su içerseniz glukozun hücrelere girişi hızlanacak bu da insülin salınımın artıracak ve yeniden tatlı yeme ihtiyacını doğuracak.. ama 1 tane baklava yiyip bir bardak su içmenim zararı olmaz kanısındayım. şekerin yağa dönüşmesi daha kapsamlı bir konu su içilmesiyel çok ilgisi yok gibi anında yağa da çevrilmez .... ama dediğim gibi oturuup 6-7 tane baklava yersen istersen 10 sat su içme glikojene veya yağa dönüşecektir. 5 saat fikrine katılmıyorum vücudu bu kadara susuz bırakmammlıyız derim..
yine de ayrıntısını sorarım endokrinoloji uznmanı ve dyetisyen arkadaşlara

Tabiiki listeye girmek istiyorum, bu hafta cok giremedim siteye sadece yazilanlari okuyabildim.

Bu hafta aslinda daha cok gitmesi lazimdi kacamagim neredeyse olmadi ama vucudum yavas yavas alisiyor herhalde kilo vermem yavasladi sanki

teşekkür ederim bilgi için banada 5 saat çok uzun gelmişti. Yani yarım gün su içmemek en iyisi tatlı yememek :))

teşekkür ederim bilgi için banada 5 saat çok uzun gelmişti. Yani yarım gün su içmemek en iyisi tatlı yememek :))

Kesinlikle zaten tatlı başlı başına zararlı! Bide su içmeyerek vücuduma daha çok zarar veremem. tatlıya zaten savaş açtık biz hiççç gerekli değiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…