Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu akşam rakı-balık gecesi, arkadaşlarla çıkıyoruz. Ben ne yapsam şimdiiiik

Mezelere bayılıyorum, denizden çıkan her şeyi de yiyebilirim.

Bence sen sadece balık kısmıyla ilgilen rakıda iç tabi hadi benden izin bende bayılırım çünkü misss...

süper o zaman,insan evde daha çok yiyor değil mi

Yoooo aksine ben daha az yiyorum ara öğünler kaynıyor ana öğün ikiye düştü. Ama hergün düzeltmeye çalışıyorum bakalım. Çalışırken canım herşeyi isterdi şimdi öyle değilim hep strestenmiş demek ki!

biz yeni gelenlerde kilo bildiriminde bulunacakmıydık? öyleyse bilmiyordum hakikaten kusura bakma kaptan

salı günü 92
bugün 91.2

Evet canım her cuma kilonuzu tartılıp bildirim yapacaksınız bu haftalık öyle olsun sabah erken saatlerde bildirimde bulun ok aç karnına....

kesinlikle stres kaynaklı,ben de evde oturunca streslendiğim için

Gerçekten bu habere Çokkk sevindim ohhhh ohh yandan beraberce takımın ipini göğüsleriz İşteee. Ve seni de çok sevdiğim için gözümün önünde durman iyi olacak :))))))))
kaptanım valla baktım gözünün önünde değilim kontrolden çıktım,dedim acilen gelmem lazım!! şu 2 kiloyu fırlatayım üstümden takım süper olacak bak
ayrıca ben de seni çok seviyorum bu sefer diyetisyene de gidiyorum ya seninkiler gibi olacak menülerim,şiir gibi. hep özenirdim

iyi akşamlar takım arkadaşlarımm nasılsınız

bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.

ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası

akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek

Bugunku menum:
Kahvaltidan once 1 fincan sutlu kahve
Kahvalti lorlu omlet, yesilcay
Ara sutlu kahve
Oglen dukan krep, lor, domatesle guzel bjr durum indirdim yanina da yesilcay
Arada sutlu kahve
Aksam balik,zero kola veeee 2 yemek kasigi kadar irmik helvasi yedim ki bu kendi kendime verdigim bu haftaki odulumdu.
2.5 lt su
Yarim saat yuruyus bebeyle yine
Cam sildim, baya bi camasir yikadim, temizlik yaptim
Bebisi yikadim
Bugun pestilim cikti resmn..

bugünkü mönüm

sabah 10.00
iki light ekmek arası beyaz peynirle tost
haşlanmış yumurta,zeytin, yesillik

ara 13.00:
yarım paket diet bisküvi

öğle 15.00
bir bardak ayran,beş adet sarma

ara 17.30
yarım muz

aksam 19.00
bir kepçe corba,salata, iki dilim ekmek

su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş ve temizlik

hey black kader arkadaşım sana izne ayrılma dedim dimi işte yine başbaşa aynı yerdeyiz benimde 2.5 kilo vermem lazım sanırım hadi 3 diyelim valla zaten bugün 67.5 çıktım bende çok mutsuzum ya

O zaman bugün ki menu
Kahvaltı10:00) menemen, basma peynir,5 tane zeytin, bolca ceviz, bitane küçük poğaça, salatalik
Aslinda akşam yemeği ne kadar bisey yemiycektim ama acikip saat 3 gibi 1 tabak taze fasulye 2 tane hazir cig köfte biraz yogurt yedim.
Saat 8 gibi yarim trabzon hurmasi yedim
Su icerim bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…