- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
ay doydun mu canım sen böylebu arada içli köfte kızartma değil değil mi
bence ekmek ve mezeleri es geç,diğerlerini ye:)Bu akşam rakı-balık gecesi, arkadaşlarla çıkıyoruz. Ben ne yapsam şimdiiiik
Mezelere bayılıyorum, denizden çıkan her şeyi de yiyebilirim.
süper o zaman,insan evde daha çok yiyor değil miDeğil canım, aç hissetmedim. Bir de dışlarda olunca gezerken az yiyorum ben galiba :)
Bu akşam rakı-balık gecesi, arkadaşlarla çıkıyoruz. Ben ne yapsam şimdiiiik
Mezelere bayılıyorum, denizden çıkan her şeyi de yiyebilirim.
süper o zaman,insan evde daha çok yiyor değil mi
biz yeni gelenlerde kilo bildiriminde bulunacakmıydık? öyleyse bilmiyordum hakikaten kusura bakma kaptan
salı günü 92
bugün 91.2
ben geldim ya,çenem düştü yineoo arkadaşlar bugün giremedim kk ya temizlik yaptım. maaşallah ne kadar konuşmuşsunuzoku oku bitiremedim
kesinlikle stres kaynaklı,ben de evde oturunca streslendiğim içinYoooo aksine ben daha az yiyorum ara öğünler kaynıyor ana öğün ikiye düştü. Ama hergün düzeltmeye çalışıyorum bakalım. Çalışırken canım herşeyi isterdi şimdi öyle değilim hep strestenmiş demek ki!
ben geldim ya,çenem düştü yine
bir daha gitmem kiHep derim sensiz olmazss
bir daha gitmem kihallettim her şeyimi
kaptanım valla baktım gözünün önünde değilim kontrolden çıktım,dedim acilen gelmem lazım!! şu 2 kiloyu fırlatayım üstümden takım süper olacak bakGerçekten bu habere Çokkk sevindim ohhhh ohh yandanberaberce takımın ipini göğüsleriz İşteee. Ve seni de çok sevdiğim için gözümün önünde durman iyi olacak :))))))))
ayy ne güzel işteben geldim ya,çenem düştü yine
hey black kader arkadaşım sana izne ayrılma dedim dimi işte yine başbaşa aynı yerdeyizkızlaaaaaaaarr
nasılsınız?
ApriL_2007 kaptanım bu sefer geri dönüş yaptım komple. valla bu sefer gitmeyeceğim
ama listeye giremiyorum maalesef çünkü 2 kilo almışımtabii o kadar yemeye çok normal,şaşırmadım.
evde tartılmıyordum ne zamandır.diyetisyene gittim,vegan beslenmeyi iyice oturtmak için.
69.400 çıktım2 kilo verince listedeyim kaptanım
ama verene kadar da buradayım tabii ki
deadline şu an kaderimiz aynı senin ne kadar vermen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?