Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bence ekmek ve mezeleri es geç,diğerlerini ye:)

Ekmeye yemedim, meze ahtapot salatası ve benzeri zararsızlardan devam ettim, balık ve tabi rakı :)

süper o zaman,insan evde daha çok yiyor değil mi

Aslında çalışırken saha çok yiyordum vegancım stres ve sinirden :)

Ohhh izni de kapmışım, içtim kaptanım merciiii :)

ben geldim ya,çenem düştü yine

Sakın gitme bir yerlere lütfen, bak zaten tahin pekmez kilocukların olmuş :)

canım zero da olsa kola içme bence,onun dışında menün iyi gayet

hey black kader arkadaşım sana izne ayrılma dedim dimi işte yine başbaşa aynı yerdeyiz benimde 2.5 kilo vermem lazım sanırım hadi 3 diyelim valla zaten bugün 67.5 çıktım bende çok mutsuzum ya
ay ne bileyim yaptım öyle bir hata o sıra kilo veremem diye takımı kötü etkilemeyeyim dedim ama ipin ucunu kaçırdım
valla hepiniz haklısınız,bir daha izin yok
ben 69.5 olmuşum ben n'apayım ahh ahhh

yok yok 7'leri tekrar görmek istemiyorum ucundan geldim:)
ayy ahtapot salatası mıı canım ahtapotlar

Acikogretim sınavım vardi sinav yeri değişikliği yapmıştım olmamış ankaraya gitmem gerek ama cocugum var eşim birak dedi ama çocuğum etkilenir zaten taşınma psikolojisinden çıkamadı simava girmeyeceğim canimda sıkıldı , normalde giderdim çocuğum kalacak ve cuma gidip pazara uçak bileti buldum uc gün resmen finale artik 2 dersim vardi bakalm ne olacak

Teşekkürler iyiyiz sen?? Canım bir dahaki sefere saatleride ekleyerek yazarsın ok...

ApriL_2007 ya bir mesajda gördüm gerçekten 50 kilo mu verdin ? Nasılbaşardın ve ne kadar sürdü hiç geri aldın mı ??? Ben Şok'tan çıkamıyorum

Ooooo hala senin haberin yok mu yaw asıl ben şokkk:))))))) evet verdim canım yaklaşık iki senede çok da kolay oldu çünkü cokkkkk istedim. Kendimi aradım ve buldum darısı hepinize!!

Canım lütfen bir dahakine saatlerde eklensin menüne ok??güzel menün ama tatlı yemeee

Canımmm süpersin waaoow diyorum...

Canım ilk günlere göre normal menün zamanla düzelme olur. Mesela poğaça aslaaa yeme!ok?

Canımmm ya üzüldüm. Kaçırmana keşke başka alternatifler olsaydı. ne okuyorsun??

Canımmm ya üzüldüm. Kaçırmana keşke başka alternatifler olsaydı. ne okuyorsun??
İşletme okuyorum herşey karışık kuzenimin düğünü cuma-cumartesi bizde sınav zamanı rahat olmaz diye burda gireyim dedim...
Değişmemiş telden yapmıştım.cuma ankara in başka ilçesinde kina var herkes orada olacak ablamin evi var anahtarı bende var ama oda yeni taşındı yani eşyaları koydu yerlesmedi düğünden sonra yaparım dedi başta giderim dedm ama cocuk annesiz kalabilir mi? Cuma uçak 21.45 te 11 de iniyor eve gitmek gece 1 i bulacak taksiyle giderim dedm ama korktum gece eve girmeye cocukla gitsek ablam hic kalmadı evde ev soguk yerlesmedi ben sinava gidince kim bakacak ablam ben gitmem kinaya dedi ama kuzenimindw ablasi vs yok .sınav cumartesi sabah ve öğlenden sonra gidince düğün ankarada kalmam gerekiese pazar yine 21.45 te yok kalmam desem en erken uçak 20 de, otobüs en erken 16.00 da ama yine eve gelmek gece 12 yi bulacak ve çocuk uyumuş olur ... bilemedim ne yapacağımı , geldiğimizden beri oğlum yemek yemiyor, basta evimize gidelim diyordi simdi demiyor ama cok hırçınlasti gecen ağlarken tekridağ a gelmeyecem dedi.2 yasinda , bıraktım hissine kapilmasindan korkuyorum

Eşimede kızıyorum aslında ben en başta hemen yapalım alalım dedm son güne kadar bekletti gideriz düğünede katılırız diye ama ben en başından biliyordum böyle skinti olacağını, kendi sinavi olsa asla bırakmaz çalışmadığı sinav bile olsa rahatlığını düşünür...

Ben yurt dışında okuyordum yavaş ilerliyordu ama gidiyordu bıraktım evlendim aof den devam ettim simdi o idealist her girdiği sinavi başaran ben böyle kalmis gibi hissediyorum

Gerçekten çok karışık durum, en mantıklısı ne ise onu yapman lazım canım ama sınav da çok önemli bunuda unutma. Ben senin yerinde olsam ne yapar ne eder o sınava girerdim. O yönde planlar yapmaya çalışırdım. Ama tabii çokta imkansız ise yapacak bir şey yok nasip değilmiş...

Tabii ki çeken bilir :)))) ah şu erkeklere göre zaten hep biz abartıyoruz...

Haklısın bir yandan sinav yerlerine bakıyorum şurdan şuna binerim diyorum sonra cocuk aklima geliyor onu birakma düşüncesi tuhaf oluyor. Ve bensiz durmaz babasida güzel bakar şüphem yok ama psikolojisinde kalıcı bir hasar bırakmak istemiyorum... bilinç altinda kötü şeyler olsun istemiyorum bakalim yarin nasıl bir çözüm bulacaz bilmiyorum

Canım bir kaç gün neden psikolojik bişey bıraksın Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Bence o konuda yanlış düşünüyorsun. Bakıcılara çocuklarını bırakanlar napsın??

Canım bir kaç gün neden psikolojik bişey bıraksın Allah korusun aklına kötü şeyler getirme. Bence o konuda yanlış düşünüyorsun. Bakıcılara çocuklarını bırakanlar napsın??
Haklısın bu ara cok aşırı tepkileri var ondan kaynakli sanirim saatlerce susmadan ağlıyor filan daha önce karsilasmadigim durumdu ilk burda başladı o zamanda üzüldüm çocuğu o halde görünce daha farkli tepki olur mu diye korkuyorum işte bilemiyorum valla yarın olsun daha net karar veririm... ablam gitmezse eğer kalacak yerim sorun olmaz ve düğüne kalmadan ilk uçakla gelirim

hoşgeldiiinnnnnn
biz yeni gelenlerde kilo bildiriminde bulunacakmıydık? öyleyse bilmiyordum hakikaten kusura bakma kaptan

salı günü 92
bugün 91.2
ooo süper tebrikler
canımcımm sen emziriyor muydun. günlük aldığın kafein miktarı çok fazla.. 3 kahve, 1 yeşil çay ve kola hepsinde kafein var.. dikkat et kuzucumm
çok güzel menünnn
hey black kader arkadaşım sana izne ayrılma dedim dimi işte yine başbaşa aynı yerdeyiz benimde 2.5 kilo vermem lazım sanırım hadi 3 diyelim valla zaten bugün 67.5 çıktım bende çok mutsuzum ya
vışşşşşşşşş
çok az yemişsin ama.. ben de hep bu tarz diyetler yaptım verdiklerimi de aldım .. aman diyim 1000 kalori altına düşme
ay ne bileyim yaptım öyle bir hata o sıra kilo veremem diye takımı kötü etkilemeyeyim dedim ama ipin ucunu kaçırdım
valla hepiniz haklısınız,bir daha izin yok
ben 69.5 olmuşum ben n'apayım ahh ahhh
sana da vışşşşşşşşşş
canım benim korkma hatırlamaz ileride.. hiiiç bişeycik olmaz rahat ol.. bulursunuz yolunu allah yardımıcnız olsun

dünkü menüm
08:30 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı kadar biber salçası, yeşil çay
12:00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
16:00 1 kutu yoğurt (150 gr) 10 fındık, 3 kuru erik
19:00 yarım tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 5-6 tane fıstık
su:2.5 lt
spor yok
akşam misaf,rlerim vardı kek yaptım bir de kıymalı m,ini pide.. kendim sadece kokladım .. yemedim yiyemedim ama daha mutluyummm

Canımmm harikasın menü süperr. Zaten önceden tadını bildiğimiz şeyleri yememize gerek yok bencede. Kek yani bildiğimiz şey yersen biliyorsun ki zayıflama sürecimize etki edecek. En güzelini yapmışsın kutlarım. Bende öyle canım çekince koklarım içime çeke çeke yada hııhhh tadını biliyorum senin der atarım uzağa bunlar güzel taktikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…