- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
yok yok 7'leri tekrar görmek istemiyorum ucundan geldim:)
ayy ahtapot salatası mııcanım ahtapotlar
Haklısın bu ara cok aşırı tepkileri var ondan kaynakli sanirim saatlerce susmadan ağlıyor filan daha önce karsilasmadigim durumdu ilk burda başladı o zamanda üzüldüm çocuğu o halde görünce daha farkli tepki olur mu diye korkuyorum işte bilemiyorum valla yarın olsun daha net karar veririm... ablam gitmezse eğer kalacak yerim sorun olmaz ve düğüne kalmadan ilk uçakla gelirim
hoşgeldiiinnnnnn
ooo süper tebrikler
canımcımm sen emziriyor muydun. günlük aldığın kafein miktarı çok fazla.. 3 kahve, 1 yeşil çay ve kola hepsinde kafein var.. dikkat et kuzucumm
çok güzel menünnn
vışşşşşşşşş
çok az yemişsin ama.. ben de hep bu tarz diyetler yaptım verdiklerimi de aldım .. aman diyim 1000 kalori altına düşme
sana da vışşşşşşşşşş
canım benim korkma hatırlamaz ileride.. hiiiç bişeycik olmaz rahat ol.. bulursunuz yolunu allah yardımıcnız olsun
Benden de tünaydın, ben de yeni kalktım. Şimdi kahvaltı hazırlama zamanı.
Sonrası için bir plan yok, belki bir sahil yürüyüşü filan yaparız :) bugün evde hiç işim yok, ev temiz, yemek varÇalışma düzeninde her şeyi hızlıca yapmaya alışkın olunca şimdi zaman bol geliyor, hep böyle gelsin İnş.
hicbirsey olmaz , hasar filanda bırakmaz emin ol. neden dersen? oğlumla ilgili bir anım var. o küçükken onu kolundan hafif itelemistim ve o da boş bulunup yere popo üzeri oturmustu. ben bir üzül bir üzül. oturup ağlayacaktım. aradan seneler geçsede o bende hep vicdan azabıdır.gecen ona da anlattım olayı ki o zaman dört yaşındaydı. anne ben nerden hatırlayayım yaa dedi :) sen de üzülme halen dedi. ben şokHaklısın bir yandan sinav yerlerine bakıyorum şurdan şuna binerim diyorum sonra cocuk aklima geliyor onu birakma düşüncesi tuhaf oluyor. Ve bensiz durmaz babasida güzel bakar şüphem yok ama psikolojisinde kalıcı bir hasar bırakmak istemiyorum... bilinç altinda kötü şeyler olsun istemiyorum bakalim yarin nasıl bir çözüm bulacaz bilmiyorum
bende dısarıya çıkıyorum kaptanım. spor niyetine gezecem. allah kabul etsinTünaydın beybiler
Geç kalkmış biri olaraktan birazdan kahvaltı yapacağım. Sonrası temizlik isi var birazsonrası belki dışarı çıkacağım markete falan gideceğiz eşimle. Böyle işte eeee sizden ne var ne yok
Iste bilmiyorum ki bazen 8 ayki konuşmayı diyor kucuk ama bu kadar nasil unutmuyor anlamıyorum.. suanda 27 aylik bu kadar herşeyi unutmamasi sikiyor birde yeni taşındık baska şehire ondan cok etkilendi ben mutfakta olsam babasiyla otursalar gelip hep bana bakiyor burda misin diye babasi olsada ben evde olmazsam durmaz.bakacam artık ikinci sinavda geçerim diye biraz rahatlik var tabi cok iyi not olmaz ama geçerimhicbirsey olmaz , hasar filanda bırakmaz emin ol. neden dersen? oğlumla ilgili bir anım var. o küçükken onu kolundan hafif itelemistim ve o da boş bulunup yere popo üzeri oturmustu. ben bir üzül bir üzül. oturup ağlayacaktım. aradan seneler geçsede o bende hep vicdan azabıdır.gecen ona da anlattım olayı ki o zaman dört yaşındaydı. anne ben nerden hatırlayayım yaa dedi :) sen de üzülme halen dedi. ben şokvicdanım yine rahat değil ama artık üzülmüyorum. o yüzden sende hiç vicdan yapma .ilerisi için muhakkak o sınava gir okulunu bitir. sonra çok pişman olursun
bugünkü mönüm
sabah 10.00
iki light ekmek arası beyaz peynirle tost
haşlanmış yumurta,zeytin, yesillik
ara 13.00:
yarım paket diet bisküvi
öğle 15.00
bir bardak ayran,beş adet sarma
ara 17.30
yarım muz
aksam 19.00
bir kepçe corba,salata, iki dilim ekmek
su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş ve temizlik
Merhaba arkadaşlar.. Hoşbuldum.. Ben metabolik balans diyeti yapıyorum.. Bugün ki menum de: sabah ayran ve elma saat 09:00 da
14:30 da nohutlu salata yağsız
Akşam menum henüz net değil..
Bu arada az yemek yiyince az su içiyorum. Naapsam da arttırsam suyu bilmiyorum.. Normalde 2lt den aşağı içmem.. Ama diyete başlayınca kesiliyorum..
Bu arada kilom 91, ilk hedefim 79 görmek.
Okuduğum kadarıyla spro,su ve dengeli beslenme kuralları var
Bana çok fazla az geldi nedense, 2 lt lik bir şişe edinip bardak bardak ilaç içeri gibi içiyorum ben, o şişe azaldıkça gaza geliyorum
Haklısın aslında, şişeyle içmek mantıklı :))
evet dün vakitsizlikten protein alamadım ve evet dün biraz az yedim.ama sadece vakitsizlikten.yoksa dr falan demedi yani:)Merhaba:) vaay ne kadar az şey ile besleniyorsunuz.. Bunu doktorunuz mu verdi.. Benim de ciddi kilo problemim var.. Sporla diyeti birlikte götürünce proteine gerçekten ağırlık vermek gerekiyor diye biliyorum.. :)
ayy bana rakip geldi yaşasınBu arada kilom 91, ilk hedefim 79 görmek.
Okuduğum kadarıyla spro,su ve dengeli beslenme kuralları var
Bana çok fazla az geldi nedense, 2 lt lik bir şişe edinip bardak bardak ilaç içeri gibi içiyorum ben, o şişe azaldıkça gaza geliyorum
Arkadaşlar benim bu yazı fontu kafasına göre takılıyor . ben de anlamıyorumneyse..ben bugün bir karar aldım , bundan sonra diyetisyen ile devam edicem.çünkü kafama göre yemek hazırlamak beni yoruyor.ne yiyecegimi ne kadar yiyecegimi bazen şaşırıyorum.o yüzden en iyisi diyetisyen . önümüzdeki hafta hemen bir randevu alıyorum . sizi de gelişmelerden haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?