Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tünaydın beybiler

Geç kalkmış biri olaraktan birazdan kahvaltı yapacağım. Sonrası temizlik isi var biraz sonrası belki dışarı çıkacağım markete falan gideceğiz eşimle. Böyle işte eeee sizden ne var ne yok

Benden de tünaydın, ben de yeni kalktım. Şimdi kahvaltı hazırlama zamanı.

Sonrası için bir plan yok, belki bir sahil yürüyüşü filan yaparız :) bugün evde hiç işim yok, ev temiz, yemek var Çalışma düzeninde her şeyi hızlıca yapmaya alışkın olunca şimdi zaman bol geliyor, hep böyle gelsin İnş.

Canim ince dusuncen icin tesekkur ederim ama zaten emziremedigim icin diyet yapmaya calisiyorum.

Hiç işin olmamasına özendim ne güzel...

hicbirsey olmaz , hasar filanda bırakmaz emin ol. neden dersen? oğlumla ilgili bir anım var. o küçükken onu kolundan hafif itelemistim ve o da boş bulunup yere popo üzeri oturmustu. ben bir üzül bir üzül. oturup ağlayacaktım. aradan seneler geçsede o bende hep vicdan azabıdır.gecen ona da anlattım olayı ki o zaman dört yaşındaydı. anne ben nerden hatırlayayım yaa dedi :) sen de üzülme halen dedi. ben şokvicdanım yine rahat değil ama artık üzülmüyorum. o yüzden sende hiç vicdan yapma .ilerisi için muhakkak o sınava gir okulunu bitir. sonra çok pişman olursun

bende dısarıya çıkıyorum kaptanım. spor niyetine gezecem. allah kabul etsin

Iste bilmiyorum ki bazen 8 ayki konuşmayı diyor kucuk ama bu kadar nasil unutmuyor anlamıyorum.. suanda 27 aylik bu kadar herşeyi unutmamasi sikiyor birde yeni taşındık baska şehire ondan cok etkilendi ben mutfakta olsam babasiyla otursalar gelip hep bana bakiyor burda misin diye babasi olsada ben evde olmazsam durmaz.bakacam artık ikinci sinavda geçerim diye biraz rahatlik var tabi cok iyi not olmaz ama geçerim

Kızlar merhaba tekrar kısa bir süre internet erişimim olmadığı için gelemedim, zaten tam başlayamamıştım, nasılınız iyi misiniz?

Merhaba:) vaay ne kadar az şey ile besleniyorsunuz.. Bunu doktorunuz mu verdi.. Benim de ciddi kilo problemim var.. Sporla diyeti birlikte götürünce proteine gerçekten ağırlık vermek gerekiyor diye biliyorum.. :)

Merhaba arkadaşlar.. Hoşbuldum.. Ben metabolik balans diyeti yapıyorum.. Bugün ki menum de: sabah ayran ve elma saat 09:00 da
14:30 da nohutlu salata yağsız
Akşam menum henüz net değil..
Bu arada az yemek yiyince az su içiyorum. Naapsam da arttırsam suyu bilmiyorum.. Normalde 2lt den aşağı içmem.. Ama diyete başlayınca kesiliyorum..

Bu arada kilom 91, ilk hedefim 79 görmek.
Okuduğum kadarıyla spro,su ve dengeli beslenme kuralları var

Bana çok fazla az geldi nedense, 2 lt lik bir şişe edinip bardak bardak ilaç içeri gibi içiyorum ben, o şişe azaldıkça gaza geliyorum

Haklısın aslında, şişeyle içmek mantıklı :))

Biz daha aksam yemeğini yiyemedik baya yürüdük bugün öğlen 2.30 gibi ciktik 6 da eve geldik.. fırında balik yapti eşim pişmesini Bekliyoruz acıktım baya suda içemedim

Merhaba:) vaay ne kadar az şey ile besleniyorsunuz.. Bunu doktorunuz mu verdi.. Benim de ciddi kilo problemim var.. Sporla diyeti birlikte götürünce proteine gerçekten ağırlık vermek gerekiyor diye biliyorum.. :)
evet dün vakitsizlikten protein alamadım ve evet dün biraz az yedim.ama sadece vakitsizlikten.yoksa dr falan demedi yani:)

ayy bana rakip geldi yaşasınbende 91 küsürlü bir rakamdayım. savaş çetin geçecek desene. hosgeldiiiinn

Arkadaslar bugünkü mönüm şu şekilde efenim..

sabah 10
menemen, peynir,zeytin, yesillik , iki dilim ekmek

ara 13.30
yarım paket diet bisküvi

öğle 14.30
pırasa , fırında hamsi, iki dilim ekmek

ara 17.00
yarım paket diet bisküvi

akşam 19.00
bir kepce corba, közlenmiş sebze üzeri yoğurt , iki dilim ekmek

su:2.5 litre
spor:bir saat tempolu, iki saat avare avare yürüyüş :)

Arkadaşlar benim bu yazı fontu kafasına göre takılıyor . ben de anlamıyorum neyse..ben bugün bir karar aldım , bundan sonra diyetisyen ile devam edicem.çünkü kafama göre yemek hazırlamak beni yoruyor.ne yiyecegimi ne kadar yiyecegimi bazen şaşırıyorum.o yüzden en iyisi diyetisyen . önümüzdeki hafta hemen bir randevu alıyorum . sizi de gelişmelerden haberdar ederim

Evet aslinda en iyisi birde yuksek kilolarda basta düşük kalorili diyet yapilmiyor en güzeli arkadaşım keske bende gidebilsem ama cocukla zorlaniyorum. Bugün bir kitap alamadim ağlama , bağırma mecbur cikmak zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…