- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Ben de varımmm :)ayy bana rakip geldi yaşasınbende 91 küsürlü bir rakamdayım. savaş çetin geçecek desene. hosgeldiiiinn
off geçecek geçecek..biraz sabırEvet aslinda en iyisi birde yuksek kilolarda basta düşük kalorili diyet yapilmiyor en güzeli arkadaşım keske bende gidebilsem ama cocukla zorlaniyorum. Bugün bir kitap alamadim ağlama , bağırma mecbur cikmak zorunda kaldim
ooo harikaBen de varımmm :)
pasta mı dediniz sayın bağyan??iyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt ancak içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
malesefpasta mı dediniz sayın bağyan??yok yok ben görmedim duymadım
93 kiloyum:) rakip kelimesini sevdimmoff geçecek geçecek..biraz sabır
ooo harikasiz kaç kiloydunuz?rakibelerimi teker teker belirliyorum
vallahi ben de bugün böyle bir imtihandan geçtim . annem sağolsun diyete başladığımı bildiği halde bir tabak kabak tatlısı ve bir tabak pişi yollamış babamlamalesef
vallahi ben de bugün böyle bir imtihandan geçtim . annem sağolsun diyete başladığımı bildiği halde bir tabak kabak tatlısı ve bir tabak pişi yollamış babamlayahu anne diyet yaptığımı biliyorsun niye pişi yolluyorsun vicdansız kadın demek isterdim ama evlatlıktan neyin reddeder diye diyemedim pişiyi çocuklara ve eşime yedirdim.tatlıyla şu an flört aşamasındayız
Kaç yaşındasın canim sendede doğum kiloları mi? Benimki emzirme döneminde oldu ama olsun sezeryan doğum yaptım karnımi hic beğenmiyorum
vallahi ben de bugün böyle bir imtihandan geçtim . annem sağolsun diyete başladığımı bildiği halde bir tabak kabak tatlısı ve bir tabak pişi yollamış babamlayahu anne diyet yaptığımı biliyorsun niye pişi yolluyorsun vicdansız kadın demek isterdim ama evlatlıktan neyin reddeder diye diyemedim pişiyi çocuklara ve eşime yedirdim.tatlıyla şu an flört aşamasındayız
hoşgeldiiinnnnnn
ooo süper tebrikler
canımcımm sen emziriyor muydun. günlük aldığın kafein miktarı çok fazla.. 3 kahve, 1 yeşil çay ve kola hepsinde kafein var.. dikkat et kuzucumm
çok güzel menünnn
vışşşşşşşşş
çok az yemişsin ama.. ben de hep bu tarz diyetler yaptım verdiklerimi de aldım .. aman diyim 1000 kalori altına düşme
sana da vışşşşşşşşşş
canım benim korkma hatırlamaz ileride.. hiiiç bişeycik olmaz rahat ol.. bulursunuz yolunu allah yardımıcnız olsun
ben 39 yaşımdayım. bende de her doğumda kilo kaldı. bir de çevremde böyle bana yemek yedirmeyi görev addetmiş insanlarla bu kiloyu gördüm. allah beterinden korusun artıkKaç yaşındasın canim sendede doğum kiloları mi? Benimki emzirme döneminde oldu ama olsun sezeryan doğum yaptım karnımi hic beğenmiyorum
teşekkür ederiiiimmObezzto merhaba hosgeldin diyemedim brn buarada sana. cok tatli muhabbeti olan birine benziyosun, yazdiklarini okurken gozumde cok sempatik bir insan canlandi.
Neyse ben de bugunku menume geceyim saat saat:
Bu gece totalde 3saat falan uyuyabilmisimdir herhalde, hesabim sastigozlrr aynen boyleydu tum gece
Kahvaltidan once sutlu kahve ictim herzamsnki gibi kizi beslerken saat 6.30 gibi
Bugun kahvaltim erken oldu 7.30 civari 1dilim ekmek domates ve peynir yedim, normalde diyetimde ekmek yok ama bugun bir cilginlik yaptim.. yok yok ekmegim bitmis dun de cok yoruldum yapamadim bugun de zor geldi 1 dilim ekmekcik yiyiverdimneyse
Oglen yogurtlu biber yedim saat 14.00 gibi
Arada sade kahve ictim 15.30 civari
18.30 aksam yemeginde de firinda tavuklu patates yaptim sadece tavugundan yedim 1 but.
Aksam da misafirliktrydik cay yaninda cooom guzel gorunen kurabiyeler cikarmislardi yemedim sek cay ictim. acim ama mutluyum.
sporla çatlaklar tamamen gitmesede göbek gidiyor eminim. haa seninki gitti mi derseniz gidip gidip geliyor benim karınBenim karnimda ayni haritaya dondu tam 40 kilo aldim benim ikizlerim var catlamadik yerim kalmadı kesinlikle spor yapmam gerek ama biri 5 yaşında bi daha kizim var küçük kizim gece uyumuyo sabahta uyumuyo ev yemek cocuklar... evde yürüyüş bandim var yorgunluktan yürüyüş yapamiyom bari hic yoktan agzimi tutum
Ya o çatlakliklari deme gitsin ben 36.haftada catlamaya başladım 38 de doğum yaptım:) az daha duramadi catlakliklarBenim karnimda ayni haritaya dondu tam 40 kilo aldim benim ikizlerim var catlamadik yerim kalmadı kesinlikle spor yapmam gerek ama biri 5 yaşında bi daha kizim var küçük kizim gece uyumuyo sabahta uyumuyo ev yemek cocuklar... evde yürüyüş bandim var yorgunluktan yürüyüş yapamiyom bari hic yoktan agzimi tutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?