Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen yaa kendim hamur isi pasta falan yapmiyorum canim da cekmiyo ama komus getirdi zahmet etmis getirmis dökemedim de israf günah esime yalvardim ye diye o da pasta pek sevmez nasil sevmiyosa hala daha ilginć geliyo banabir dilimini ancak yedirebildim . bir dilim de kendim yedim ama yine pismanlklar icinde uyuyacam benim en gec iki haftaya tartida 73 u gormem lazim Allahım hepimize yardim et verelim şu kiloları da icimiz rahat uyuyalim yaa

Kızlar 6. Olmuşuz

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum...

En azından gelişme var di mi kaptancım :) yeni arkadaşlarda çok iddialı gibi :) onlar da listeye girince daha da iyi olacaz İnş

En azından gelişme var di mi kaptancım :) yeni arkadaşlarda çok iddialı gibi :) onlar da listeye girince daha da iyi olacaz İnş

Evettt öyle gözüküyorlar. Ama bakalım lafdamı kalacaklar. Yoksaa icraat da olacak mı? Ama çok güzeller konuşan üye candır sevdim...

Haftaya dereceye gireriz İnşaAllah canım hazırlanalım bakalım. Neler olacak

pasta mı dediniz sayın bağyan??yok yok ben görmedim duymadım

Yemiş malesefff. Şöyle ileriye bir iteklememiş lüpp diye mideye indirmiş amaaa

Hep zaten böyle olurlar. Ne zaman başladık onlarda hamurişi mutfağına başlarlar. Eşlerde aynı hiçç yardımcı olmazlar. Tabi biz güçlüyüz yaa herşeyin üstesinden geliriz. Canımmmm biz o insan profilini yanlış çizmişiz kadınız yaaa ama sen tabi daha da güçlüsün o tatlıyı yemediğini biliyorum

Bunların hepsi bahane duymak istemiyorum. Evde hemde koşu bandı var ve sen üstüne çıkamıyorsun gerçekten seninde gün içinde kendine ayıracak 2 saatin olmalı bu hayatta çok önemlisin unutmaa. Sağlıklı ol ki ailene ve evlatlarına ömür boyu yardim et tatlım

Takim kaptanim 50 kilo hic öyle kolay verilcek bi kilo diil ins bizde veririz bazen dayanamiyorum kacamaklar olmasa daha iyi vercem kilo daha dikkatli olurum.

İnşaAllah canım darısı hepinizin başına sadece bak 6 ay dişini sıksan gerisi gelecek. Sonrasında zaten yiyeceksin canım herşeyden ama porsiyon kontrolü ve sporla destekleyerek...

Hiç olmuş mu akşam zamanla daha duzeltecegini umuyorum sana güveniyorum tatlimmm...

Hahaaaa ye pastayı görürsün 73ü :)))) yarından itibaren lütfen o hatayı yapmayalım takımcak ...

İyi geceler kızlar oglusum uyuttum geldim bugün baya yoğunluk eşim bir haftadır evde valla gak deyince yemek guk deyince abur cubur istiyo uymamaya calisiyotum neyse ki yarın son :)
Dünkü menüm
Sabah tost ekmeği ile fort ince dilim sucuklu tost
Bir bardak ayran

Öğlen 2de bir muz yedim

Akşam 18.00
Yarım porsiyon ıspanak yoğurtlu
Bir dilim ekmek
Karışık salata
İki kaşık bulgur pilavı

Bu aralar biraz karisik sesleniyorum bu da bende şişkinlik olarak ken dini gosteriyor ama dediğim gibi yarın son adam evdeyken iyice saati duzenim 2 lt su spor yok :/

Canımmm haklısın eş evdeyken herşey karışır. Yine iyi atlatmışsın :)))))) menün güzel az ve öz. Eşin yıllık izin mi kullandı?

canım çatlakların için dermaroller kullanabilirsin

aahaha gak deyince yemek guk deyince abur cubur öldüm gülmekten
bence menü gayet iyi,bizim kedicik nasıl:)

-dünkü menüm-
07.30: 2 büyük mor erik,2 ceviz
10.15: 15 adet kuru üzüm
12.45: 10 yk maş fasulyesi+salata
sonrası hep dışarıdaydım ara ara tıkındım; 1 muz,1 mandalina,6 badem,5 siyah üzüm
2 lt su
3 fincan bitki çayı
spor olarak kadıköy'ü gezdim sayılırsa

o kötü komşu benim sanırsam. Çünkü bende kabak tatlısını komsuya yolladım haa içim acıdı peşinden bakakaldım ayrılırken ama napayım ben yiyecegime komşum yesin ona yarasın, ona yağ olarak dönsün dedimböyle de iyi bir komşuyumdur

[QUOTE="ApriL_2007, post:

Hep zaten böyle olurlar. Ne zaman başladık onlarda hamurişi mutfağına başlarlar. Eşlerde aynı hiçç yardımcı olmazlar. Tabi biz güçlüyüz yaa herşeyin üstesinden geliriz. Canımmmm biz o insan profilini yanlış çizmişiz kadınız yaaa ama sen tabi daha da güçlüsün o tatlıyı yemediğini biliyorum

...[/QUOTE]

kaptanım çıtırım yemedim tabii ki..yiyemedim daha doğrusu yürümekten kaba etlerim ağŕıyor nasıl yiyeyim

Siz kullandinizmi benim sadece karnim diil diz kapaklarimin etrafida baya catladi bende biraz daha kilo verip sikilasmak icin onceden gittigim spor merkezine yazilim diie düşünüyorum sanki zayifladikca düzeliyor gibi

Günaydın ya bişey soracam dunden balik kaldi oglen birazini yiyecem çocuğada çorba yapsam ama balik çorbası icmiyor mericmek seviyor icine katsam olir mu

Takim kaptanim bahane evet ama gece uykulari yoluna girmedi gece uyumayip sabah erken kalkinca bide ağlama sesi kafam bi tuhaf aslinda dogru kendime vakit ayirsam onlarada daha verimli olabilirim ogretmenim temmuz a kadar izin yazdim disarda olup gezmeyi severim ama simdilik böyle olsun onlarin cani sag olsun bundan öncede ikiz bebek kaybettim zaten kiloyu açlıktan almadim tedavi ile hamile kaldim yatarak hamilelik gecirdim.Rabbim olmayanlarada hayırlı evlat nasip etsin.hepinize iyi pazarlar...

vaaay bu ne hız böyle harikasın
teşekkür ederim,o senin harikalığın
Siz kullandinizmi benim sadece karnim diil diz kapaklarimin etrafida baya catladi bende biraz daha kilo verip sikilasmak icin onceden gittigim spor merkezine yazilim diie düşünüyorum sanki zayifladikca düzeliyor gibi
benim de kollarım,diz kapağımın arkası vs vs birçok yerde var.kullanmadım henüz ama aldım,spor sıkılaştırınca görünümünü azaltıyor diyorlar. dermaroller kullananlar da memnun,ama istikrarlı olmak şart tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…