- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aynen yaa kendim hamur isi pasta falan yapmiyorum canim da cekmiyo ama komus getirdi zahmet etmis getirmis dökemedim de israf günah esime yalvardim ye diye o da pasta pek sevmez nasil sevmiyosa hala daha ilginć geliyo banavallahi ben de bugün böyle bir imtihandan geçtim . annem sağolsun diyete başladığımı bildiği halde bir tabak kabak tatlısı ve bir tabak pişi yollamış babamlayahu anne diyet yaptığımı biliyorsun niye pişi yolluyorsun vicdansız kadın demek isterdim ama evlatlıktan neyin reddeder diye diyemedim pişiyi çocuklara ve eşime yedirdim.tatlıyla şu an flört aşamasındayız
Kızlar 6. Olmuşuz
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum...
En azından gelişme var di mi kaptancım :) yeni arkadaşlarda çok iddialı gibi :) onlar da listeye girince daha da iyi olacaz İnş
pasta mı dediniz sayın bağyan??yok yok ben görmedim duymadım
vallahi ben de bugün böyle bir imtihandan geçtim . annem sağolsun diyete başladığımı bildiği halde bir tabak kabak tatlısı ve bir tabak pişi yollamış babamlayahu anne diyet yaptığımı biliyorsun niye pişi yolluyorsun vicdansız kadın demek isterdim ama evlatlıktan neyin reddeder diye diyemedim pişiyi çocuklara ve eşime yedirdim.tatlıyla şu an flört aşamasındayız
Benim karnimda ayni haritaya dondu tam 40 kilo aldim benim ikizlerim var catlamadik yerim kalmadı kesinlikle spor yapmam gerek ama biri 5 yaşında bi daha kizim var küçük kizim gece uyumuyo sabahta uyumuyo ev yemek cocuklar... evde yürüyüş bandim var yorgunluktan yürüyüş yapamiyom bari hic yoktan agzimi tutum
Takim kaptanim 50 kilo hic öyle kolay verilcek bi kilo diil ins bizde veririz bazen dayanamiyorum kacamaklar olmasa daha iyi vercem kilo daha dikkatli olurum.
Kahvalti:9.45 gibiyditereyagda yumurta, peynir, salatalik ceviz bolca (kombiyi değiştirdim güne gidemedim evi temizledim)
16.00:1 tabak barbunya, 1kase yoğurt (ev yapımı) turşu .
19.30:1 ısırık su böreği ve kurabiye
Hepinize Iyi geceler
Aynen yaa kendim hamur isi pasta falan yapmiyorum canim da cekmiyo ama komus getirdi zahmet etmis getirmis dökemedim de israf günah esime yalvardim ye diye o da pasta pek sevmez nasil sevmiyosa hala daha ilginć geliyo banabir dilimini ancak yedirebildim . bir dilim de kendim yedim ama yine pismanlklar icinde uyuyacam benim en gec iki haftaya tartida 73 u gormem lazim Allahım hepimize yardim et verelim şu kiloları da icimiz rahat uyuyalim yaa
İyi geceler kızlar oglusum uyuttum geldim bugün baya yoğunluk eşim bir haftadır evde valla gak deyince yemek guk deyince abur cubur istiyo uymamaya calisiyotum neyse ki yarın son :)
Dünkü menüm
Sabah tost ekmeği ile fort ince dilim sucuklu tost
Bir bardak ayran
Öğlen 2de bir muz yedim
Akşam 18.00
Yarım porsiyon ıspanak yoğurtlu
Bir dilim ekmek
Karışık salata
İki kaşık bulgur pilavı
Bu aralar biraz karisik sesleniyorum bu da bende şişkinlik olarak ken dini gosteriyor ama dediğim gibi yarın son adam evdeyken iyice saati duzenim 2 lt su spor yok :/
canım çatlakların için dermaroller kullanabilirsinBenim karnimda ayni haritaya dondu tam 40 kilo aldim benim ikizlerim var catlamadik yerim kalmadı kesinlikle spor yapmam gerek ama biri 5 yaşında bi daha kizim var küçük kizim gece uyumuyo sabahta uyumuyo ev yemek cocuklar... evde yürüyüş bandim var yorgunluktan yürüyüş yapamiyom bari hic yoktan agzimi tutum
aahaha gak deyince yemek guk deyince abur cuburİyi geceler kızlar oglusum uyuttum geldim bugün baya yoğunluk eşim bir haftadır evde valla gak deyince yemek guk deyince abur cubur istiyo uymamaya calisiyotum neyse ki yarın son :)
Dünkü menüm
Sabah tost ekmeği ile fort ince dilim sucuklu tost
Bir bardak ayran
Öğlen 2de bir muz yedim
Akşam 18.00
Yarım porsiyon ıspanak yoğurtlu
Bir dilim ekmek
Karışık salata
İki kaşık bulgur pilavı
Bu aralar biraz karisik sesleniyorum bu da bende şişkinlik olarak ken dini gosteriyor ama dediğim gibi yarın son adam evdeyken iyice saati duzenim 2 lt su spor yok :/
o kötü komşu benim sanırsam. Çünkü bende kabak tatlısını komsuya yolladımAynen yaa kendim hamur isi pasta falan yapmiyorum canim da cekmiyo ama komus getirdi zahmet etmis getirmis dökemedim de israf günah esime yalvardim ye diye o da pasta pek sevmez nasil sevmiyosa hala daha ilginć geliyo banabir dilimini ancak yedirebildim . bir dilim de kendim yedim ama yine pismanlklar icinde uyuyacam benim en gec iki haftaya tartida 73 u gormem lazim Allahım hepimize yardim et verelim şu kiloları da icimiz rahat uyuyalim yaa
vaaay bu ne hız böyleApriL_2007 kaptanım aldığım 2 kilonun 1.200'ünü verdim bile 68.200 geldim bugün geriye kaldı son 900 gr
canım çatlakların için dermaroller kullanabilirsin
teşekkür ederim,o senin harikalığınvaaay bu ne hız böyleharikasın
benim de kollarım,diz kapağımın arkası vs vs birçok yerde var.kullanmadım henüz ama aldım,spor sıkılaştırınca görünümünü azaltıyor diyorlar. dermaroller kullananlar da memnun,ama istikrarlı olmak şart tabii :)Siz kullandinizmi benim sadece karnim diil diz kapaklarimin etrafida baya catladi bende biraz daha kilo verip sikilasmak icin onceden gittigim spor merkezine yazilim diie düşünüyorum sanki zayifladikca düzeliyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?