Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın ya bişey soracam dunden balik kaldi oglen birazini yiyecem çocuğada çorba yapsam ama balik çorbası icmiyor mericmek seviyor icine katsam olir mu
bence sevdiği şeylerin içine sevmediği şeyleri ölçülü koyarak kandırabilirsiniz

bence sevdiği şeylerin içine sevmediği şeyleri ölçülü koyarak kandırabilirsiniz
Ah ölçüyü tuttursam:) baligin sırtındaki siyah et boy uzatiyormus benim bebe bodur hic bsey yediremiyorum balik yemiyor , balik yağı alacam birde bal propolis ari suru karısımini insallah fayda eder

Günaydın ya bişey soracam dunden balik kaldi oglen birazini yiyecem çocuğada çorba yapsam ama balik çorbası icmiyor mericmek seviyor icine katsam olir mu
olur tabii neden olmasın.bir iki damlada limon sık.emilimi kuvvetli olsun

arkadaşlarım kilo verdigimde bana da bu kremi hatırlatın lütfen

Ah ölçüyü tuttursam:) baligin sırtındaki siyah et boy uzatiyormus benim bebe bodur hic bsey yediremiyorum balik yemiyor , balik yağı alacam birde bal propolis ari suru karısımini insallah fayda eder
bol bol ceviz ve semizotu yedirmeye çalışsan? bunları seviyor mu?
kaç yaşında bu arada :) o bodur dediklerin var ya bir boy atıyor ohoo,birden boy atıyorlar.

olur tabii neden olmasın.bir iki damlada limon sık.emilimi kuvvetli olsun

arkadaşlarım kilo verdigimde bana da bu kremi hatırlatın lütfen
aa doğru,mercimek çorbasına falan ondan limon sıkıyorlar demek ki. demir emilimi tabii annem ben küçükken pekmeze limon sıkıp zorla yedirirdi. ıyyy
canım bu arada dermaroller bir krem değil,böyle ucunda küçük küçük iğneleri olan bir alet. hiçbir krem tek başına çatlakları geçirmiyor maalesef,sakın inanma ve satın alma. sen kiloları ver ben çatlak konusunda seni bilgilendiririm

üzerime resmen pazar miskinliği çöktü
güzel bir film açıp,patlamış mısır eşliğinde izleme isteğimi bastırıyorum evet

bol bol ceviz ve semizotu yedirmeye çalışsan? bunları seviyor mu?
kaç yaşında bu arada :) o bodur dediklerin var ya bir boy atıyor ohoo,birden boy atıyorlar.
Canim 27 aylik yani 2 yaşında valla önceden yerdi ek gidaya geçtiğimiz zaman semizotu balik vs ama suanda yemiyor sevdiği şeyleride yemiyor , zaten cok yiyen bir çocuk değil ama vitamin almiyor diye korkuyorum...insallah uzar en azinsan 170 filan olsun

Süper menü canım bana ekmek fazla geldi ama diyetisyenden iyi bilecek değilimdir

ayy bana rakip geldi yaşasınbende 91 küsürlü bir rakamdayım. savaş çetin geçecek desene. hosgeldiiiinn

aaa süpeeer
Beraber 70 lere kadar hiç bozmadan tam gaz gidelim

süpersin canımm

Selam kızlar; benim diyette öğünler beş saatte bir normalde. Ama ben bugün maşallah 12 de kalktığım için 2 öğün yapabileceğim.
Saat 14:00 de bir kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Meyvemi yiyemedim canım istemedi.
Akşama da balık salata yapacağım.
Ev temizliği spor olarak sayılıyorsa bugün ki sporum o olacak.. :)
Şu saate kadar 1 lt su içebildim. Gün sonuna kadar 2,5lt yi zorlayacağım..

Canımmm haklısın eş evdeyken herşey karışır. Yine iyi atlatmışsın :)))))) menün güzel az ve öz. Eşin yıllık izin mi kullandı?
Evet canm yılbaşından önce bitmesi gerekiyormus işyeri zorla izne çıkardı :)
Ayy neyse ki yarın bitiyor ohh:)
aahaha gak deyince yemek guk deyince abur cubur öldüm gülmekten
bence menü gayet iyi,bizim kedicik nasıl:)
Heheh:) iyi canm arada arıyorum arada gidiyorum gezip geliyormuş

boy uzamasının çoğu genetik kalanı da beslenme:) anne babanın boy ortalaması kadar olur,tabii beslenme de çok mühim. çok takıyorsan bir doktora götür istersen?

bugünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek

ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı

akşam ( bugün kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)

yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim

spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su içmeye devam 2lt

tamam o zaman

Süper menü canım bana ekmek fazla geldi ama diyetisyenden iyi bilecek değilimdir

aaa süpeeer
Beraber 70 lere kadar hiç bozmadan tam gaz gidelim
inşallah. bu arada ben henüz diyetisyene başlamadım.tamamen doğaçlama takılıyorum

ne diyeti yapıyorsun? dr. mu verdi liste tam olarak anlamadım

bugünkü mönüm

saat 11
haşlanmış yumurta, peynir, bir dilim jambon, zeytin, iki cherry, iki dilim ekmek

ara:13.30
yarım paket diet bisküvi

öğle 15.30
ızgara balık, salata, iki dilim ekmek

ara: yok

aksam:dünden kalan közlenmis sebze üzeri yogurt,iki dilim ekmek

su:2.5 litre
spor:bir saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…