bence sevdiği şeylerin içine sevmediği şeyleri ölçülü koyarak kandırabilirsinizGünaydın ya bişey soracam dunden balik kaldi oglen birazini yiyecem çocuğada çorba yapsam ama balik çorbası icmiyor mericmek seviyor icine katsam olir mu
Ah ölçüyü tuttursam:) baligin sırtındaki siyah et boy uzatiyormus benim bebe bodur hic bsey yediremiyorum balik yemiyor , balik yağı alacam birde bal propolis ari suru karısımini insallah fayda ederbence sevdiği şeylerin içine sevmediği şeyleri ölçülü koyarak kandırabilirsiniz
olur tabii neden olmasın.bir iki damlada limon sık.emilimi kuvvetli olsunGünaydın ya bişey soracam dunden balik kaldi oglen birazini yiyecem çocuğada çorba yapsam ama balik çorbası icmiyor mericmek seviyor icine katsam olir mu
arkadaşlarım kilo verdigimde bana da bu kremi hatırlatın lütfenteşekkür ederim,o senin harikalığın
benim de kollarım,diz kapağımın arkası vs vs birçok yerde var.kullanmadım henüz ama aldım,spor sıkılaştırınca görünümünü azaltıyor diyorlar. dermaroller kullananlar da memnun,ama istikrarlı olmak şart tabii :)
bol bol ceviz ve semizotu yedirmeye çalışsan? bunları seviyor mu?Ah ölçüyü tuttursam:) baligin sırtındaki siyah et boy uzatiyormus benim bebe bodur hic bsey yediremiyorum balik yemiyor , balik yağı alacam birde bal propolis ari suru karısımini insallah fayda eder
aa doğru,mercimek çorbasına falan ondan limon sıkıyorlar demek ki. demir emilimi tabiiolur tabii neden olmasın.bir iki damlada limon sık.emilimi kuvvetli olsun
arkadaşlarım kilo verdigimde bana da bu kremi hatırlatın lütfen
Canim 27 aylik yani 2 yaşında valla önceden yerdi ek gidaya geçtiğimiz zaman semizotu balik vs ama suanda yemiyor sevdiği şeyleride yemiyor , zaten cok yiyen bir çocuk değil ama vitamin almiyor diye korkuyorum...insallah uzar en azinsan 170 filan olsunbol bol ceviz ve semizotu yedirmeye çalışsan? bunları seviyor mu?
kaç yaşında bu arada :) o bodur dediklerin var ya bir boy atıyor ohoo,birden boy atıyorlar.
Biz dün hep disardyadik cocuk aksam 8.30 da uyudu film izleyelim dedik ama film bulamadik bitane actik oda cok sikiciydi:)üzerime resmen pazar miskinliği çöktü
güzel bir film açıp,patlamış mısır eşliğinde izleme isteğimi bastırıyorum evet
Arkadaslar bugünkü mönüm şu şekilde efenim..
sabah 10
menemen, peynir,zeytin, yesillik , iki dilim ekmek
ara 13.30
yarım paket diet bisküvi
öğle 14.30
pırasa , fırında hamsi, iki dilim ekmek
ara 17.00
yarım paket diet bisküvi
akşam 19.00
bir kepce corba, közlenmiş sebze üzeri yoğurt , iki dilim ekmek
su:2.5 litre
spor:bir saat tempolu, iki saat avare avare yürüyüş :)
ayy bana rakip geldi yaşasınbende 91 küsürlü bir rakamdayım. savaş çetin geçecek desene. hosgeldiiiinn
Obezzto merhaba hosgeldin diyemedim brn buarada sana. cok tatli muhabbeti olan birine benziyosun, yazdiklarini okurken gozumde cok sempatik bir insan canlandi.
Neyse ben de bugunku menume geceyim saat saat:
Bu gece totalde 3saat falan uyuyabilmisimdir herhalde, hesabim sastigozlrr aynen boyleydu tum gece
Kahvaltidan once sutlu kahve ictim herzamsnki gibi kizi beslerken saat 6.30 gibi
Bugun kahvaltim erken oldu 7.30 civari 1dilim ekmek domates ve peynir yedim, normalde diyetimde ekmek yok ama bugun bir cilginlik yaptim.. yok yok ekmegim bitmis dun de cok yoruldum yapamadim bugun de zor geldi 1 dilim ekmekcik yiyiverdimneyse
Oglen yogurtlu biber yedim saat 14.00 gibi
Arada sade kahve ictim 15.30 civari
18.30 aksam yemeginde de firinda tavuklu patates yaptim sadece tavugundan yedim 1 but.
Aksam da misafirliktrydik cay yaninda cooom guzel gorunen kurabiyeler cikarmislardi yemedim sek cay ictim. acim ama mutluyum.
Evet canm yılbaşından önce bitmesi gerekiyormus işyeri zorla izne çıkardı :)Canımmm haklısın eş evdeyken herşey karışır. Yine iyi atlatmışsın :)))))) menün güzel az ve öz. Eşin yıllık izin mi kullandı?
Heheh:) iyi canm arada arıyorum arada gidiyorum gezip geliyormuşaahaha gak deyince yemek guk deyince abur cuburöldüm gülmekten
bence menü gayet iyi,bizim kedicik nasıl:)
boy uzamasının çoğu genetik kalanı da beslenme:) anne babanın boy ortalaması kadar olur,tabii beslenme de çok mühim. çok takıyorsan bir doktora götür istersen?Canim 27 aylik yani 2 yaşında valla önceden yerdi ek gidaya geçtiğimiz zaman semizotu balik vs ama suanda yemiyor sevdiği şeyleride yemiyor , zaten cok yiyen bir çocuk değil ama vitamin almiyor diye korkuyorum...insallah uzar en azinsan 170 filan olsun
adı neydi izlemeyeyim amanBiz dün hep disardyadik cocuk aksam 8.30 da uyudu film izleyelim dedik ama film bulamadik bitane actik oda cok sikiciydi:)
oh ohh çok sevindim,çoktan alışmıştır:)Evet canm yılbaşından önce bitmesi gerekiyormus işyeri zorla izne çıkardı :)
Ayy neyse ki yarın bitiyor ohh:)
Heheh:) iyi canm arada arıyorum arada gidiyorum gezip geliyormuş
tamam o zamanaa doğru,mercimek çorbasına falan ondan limon sıkıyorlar demek ki. demir emilimi tabiiannem ben küçükken pekmeze limon sıkıp zorla yedirirdi. ıyyy
canım bu arada dermaroller bir krem değil,böyle ucunda küçük küçük iğneleri olan bir alet. hiçbir krem tek başına çatlakları geçirmiyor maalesef,sakın inanma ve satın alma. sen kiloları ver ben çatlak konusunda seni bilgilendiririm
inşallah. bu arada ben henüz diyetisyene başlamadım.tamamen doğaçlama takılıyorumSüper menü canım bana ekmek fazla geldi ama diyetisyenden iyi bilecek değilimdir
aaa süpeeer
Beraber 70 lere kadar hiç bozmadan tam gaz gidelim
ne diyeti yapıyorsun? dr. mu verdi liste tam olarak anlamadımSelam kızlar; benim diyette öğünler beş saatte bir normalde. Ama ben bugün maşallah 12 de kalktığım için 2 öğün yapabileceğim.
Saat 14:00 de bir kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Meyvemi yiyemedim canım istemedi.
Akşama da balık salata yapacağım.
Ev temizliği spor olarak sayılıyorsa bugün ki sporum o olacak.. :)
Şu saate kadar 1 lt su içebildim. Gün sonuna kadar 2,5lt yi zorlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?