Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar iyi akşamlar özledim sizi
Hamilelik ilk başta güzeldi ama bir haftadır fena istahim açıldı offff çok kotuyum.... İnş sağ saglim atlatirim su sureyi de yine yarışa devam diyebilirim..
canım kaç haftalık oldu bebiş biz de seni özlediik. arada böyle uğra ses ver:) aslında bence sen de menünü yazabilirsin. diyet değil de sağlıklı olman açısından kontrol olur.
sen de bilirsin çok yemenin ve çok kilo almanın bebeğe yararı yok,ondan dikkat et,güzel beslen

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,5 zeytin, basma peynir, bolca ceviz, salatalık, kirmizi biber,1 tane köfte, 2tane patates kızartması, yarim trabzon hurmasi, bi isitirik muz (saat 10)
Aksam 18.00:1 tabak patlıcan yemegi,1 kepce Şehriye çorbası, 1 kase yoğurt 5 tane çiğ kofte marul, biraz turşu

MErhaba kızlar bugun iş yeri toplantısı yüzünden çok kötü beslendim, saatlerce sürdü.

sabah:
omlet
peynir
domates salatalık
çay (şekersiz)

öğlen:
1 yeşil elma

akşam:
1 tabak kısır (bol acılı)
yoğurt

su : 1 lt

maalesef böyleydi en kötü günüm böyle olsun.
öğle yemeğim yok, sporum yok, suyum az.

canım bence düşündüğün kadar kötü değil. dediğin gibi en kötü günün böyle olsun

-bugünkü menüm-
09.30: 2 yk yulaf,badem sütü+tarçın,1 muz,2 ceviz
10.45: 15 adet kuru üzüm
13.00: 12 yk istiridye mantarlı nohut,salata,2 ceviz
18.30: 1 kase mercimek çorbası,7 yk kabak yemeği,salata
20.50: 1 kase badem sütü,2 yk yulaf,1 muz
3 fincan bitki çayı
2.5 lt su

trabzon hurmasını nasıl severim en sevdiğim meyvedir. diyete ara verdiğimde günde 4-5 tane yiyordum o 2 kilo boşuna alınmadı. aman kaptanım duymasın

Kaptanim kızmasın oglum uyuyunca 27 dk yuruyebildim. Su bugün az ictim gibi kalkip mutfağı kaldirim suyumuda icim
hepinize iyi geceler

Selam herkese,
Bugunku menum
Kahvaltida (9.30) 1 haslanmis yumurta 1 kibrit kutusu buyuklugunce light peynir, domates
Oglen (13.30) dukan yayla corbasi, 2 tane yulafli biskuvi
Aksam (19.00) dukan yayla corba, 2 tavuk butu
Aralarda sutlu kahve ve bitki caylariyla birlikte 2.5 lt su tuketimim oldu.
Spor yok

Baya almissiniz niye aldiniz? Bide özel olmazsa neden vegan tarzinda besleniyor sunuz biseydenmi tiskindiniz yoksa ailedenmi gördünüz ?
ben birden almadım,4 yıl içinde her yıl kiloma kilo kattım.ilaçtan falan da değil,sadece benim hatam.
1. sebebi hareketsizlik
2. sebebi abur cubur sevdam ve gece yemelerim.
bunların hepsi stresten,kendine vakit ayıramamaktan ve tek bir şeye odaklanmaktan oldu. hayatımın içine ettim diyebilirim.
zaten 2.5 yıldır vejetaryendim sonra hem sağlıklı bulduğum için hem de etik olarak bu şekilde kendimi daha mutlu,huzurlu hissettiğim için vegan oldum :)

ayrıca aileden de gördüm caroline84 annem de vejetaryen,tiksinme konusu da hayatım boyunca vardı. eğer hayvan yiyorsam şekli hayvana benziyorsa yiyemiyordum.balık mesela önüme didik didik konulacaktı,kafası kuyruğu solungacı olursa yiyemezdim.
tavuk örneğin derisindeki şeylerden tiksiniyordum(ayrıntılı yazmayayım rahatsız olmasın kimse) deriler hep soyulacaktı. hatta pişmeden soyulacaktı deriyle pişmeyecekti vs.
böyle kurallarım vardı,evdekileri bezdirmiştim. herkes rahata erdi şükür

Bugünkü menu:)
Sabah 10.30 kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin

Ara öğün 12:00
havuç

Öğlen 14.30

Balik
Salata yapmaya üşendim marul yedim:)
1 dilim ekmek

Ara öğün saati hatrlamiyorum
1 tane muz

Aksam 19.09
Pırasa yemeği +yogurt
1 dilim ekmek

Su cok icemedim 2 litre olmuştur, bugün canimda bisey istemedi:)

Akşam esim kahve icelim diye kacamak kahve orta şekerli

Arti kendimi tebrik ettiğim şey yemek hazrlayacktm eşim nerden estiyse
Helva yap dedi az birşey yaptım o yemekten sonra yedi banada sende ye az birşey dedi ama yemedim aferin bana

Son düzenleme:
Aynen canm fazla yemenin hiç faydası yok oburunde çok sağlıklı beslenmistim fazla almamistim artk kendime dur desem iyi olacak.... Bebis 7 haftalık oldu teyzesi hemen haftalirmiz dolsun gelecem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…