Arq diye bir filmdi:)adı neydi izlemeyeyim aman
canım kaç haftalık oldu bebişKızlar iyi akşamlar özledim sizi
Hamilelik ilk başta güzeldi ama bir haftadır fena istahim açıldı offff çok kotuyum.... İnş sağ saglim atlatirim su sureyi de yine yarışa devam diyebilirim..
canım bence düşündüğün kadar kötü değil. dediğin gibi en kötü günün böyle olsunMErhaba kızlar bugun iş yeri toplantısı yüzünden çok kötü beslendim, saatlerce sürdü.
sabah:
omlet
peynir
domates salatalık
çay (şekersiz)
öğlen:
1 yeşil elma
akşam:
1 tabak kısır (bol acılı)
yoğurt
su : 1 lt
maalesef böyleydi en kötü günüm böyle olsun.
öğle yemeğim yok, sporum yok, suyum az.
trabzon hurmasını nasıl severimKahvaltı:2 haşlanmış yumurta,5 zeytin, basma peynir, bolca ceviz, salatalık, kirmizi biber,1 tane köfte, 2tane patates kızartması, yarim trabzon hurmasi, bi isitirik muz (saat 10)
Aksam 18.00:1 tabak patlıcan yemegi,1 kepce Şehriye çorbası, 1 kase yoğurt 5 tane çiğ kofte marul, biraz turşu
canım bence düşündüğün kadar kötü değil. dediğin gibi en kötü günün böyle olsun
2 kilodan bisey olmaz verirsiniz ben 40 kilo aldimtrabzon hurmasını nasıl severimen sevdiğim meyvedir. diyete ara verdiğimde günde 4-5 tane yiyordum o 2 kilo boşuna alınmadı. aman kaptanım duymasın
ben de 52'den 90'a çıktım. 38 kilo aldım:) zayıflama sürecimdeki aradan bahsetmiştim aslında2 kilodan bisey olmaz verirsiniz ben 40 kilo aldim
ben de 52'den 90'a çıktım. 38 kilo aldım:) zayıflama sürecimdeki aradan bahsetmiştim aslında
ben birden almadım,4 yıl içinde her yıl kiloma kilo kattım.ilaçtan falan da değil,sadece benim hatam.Baya almissiniz niye aldiniz? Bide özel olmazsa neden vegan tarzinda besleniyor sunuz biseydenmi tiskindiniz yoksa ailedenmi gördünüz ?
Aynen canm fazla yemenin hiç faydası yok oburunde çok sağlıklı beslenmistim fazla almamistim artk kendime dur desem iyi olacak.... Bebis 7 haftalık oldu teyzesicanım kaç haftalık oldu bebişbiz de seni özlediik. arada böyle uğra ses ver:) aslında bence sen de menünü yazabilirsin. diyet değil de sağlıklı olman açısından kontrol olur.
sen de bilirsin çok yemenin ve çok kilo almanın bebeğe yararı yok,ondan dikkat et,güzel beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?