ayrıca aileden de gördüm @caroline84 annem de vejetaryen,tiksinme konusu da hayatım boyunca vardı. eğer hayvan yiyorsam şekli hayvana benziyorsa yiyemiyordum.balık mesela önüme didik didik konulacaktı,kafası kuyruğu solungacı olursa yiyemezdim.
tavuk örneğin derisindeki şeylerden tiksiniyordum(ayrıntılı yazmayayım rahatsız olmasın kimse) deriler hep soyulacaktı. hatta pişmeden soyulacaktı deriyle pişmeyecekti vs.
böyle kurallarım vardı,evdekileri bezdirmiştim. herkes rahata erdi şükür
bende tebrik ediyorumBugünkü menu:)
Sabah 10.30 kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
Ara öğün 12:00
havuç
Öğlen 14.30
Balik
Salata yapmaya üşendim marul yedim:)
1 dilim ekmek
Ara öğün saati hatrlamiyorum
1 tane muz
Aksam 19.09
Pırasa yemeği +yogurt
1 dilim ekmek
Su cok icemedim 2 litre olmuştur, bugün canimda bisey istemedi:)
Akşam esim kahve icelim diye kacamak kahve orta şekerli
Arti kendimi tebrik ettiğim şey yemek hazrlayacktm eşim nerden estiyse
Helva yap dedi az birşey yaptım o yemekten sonra yedi banada sende ye az birşey dedi ama yemedim aferin bana
amsterdam12 canım fit in time nasıl gidiyor?
@deadlineamsterdam12 kızlar nerdesiniz???
hadi artık menü yazalım,listeye gireliiim. sizsiz olmuyor bebeklerim,gelin!
menün çok güzel.. diyet bisküvi yerine meyve fln yesen daha mı iyi olur acaba.. ben de çok seviyordum diyet ürünleri bırakabildim en sonundaArkadaslar bugünkü mönüm şu şekilde efenim..
sabah 10
menemen, peynir,zeytin, yesillik , iki dilim ekmek
ara 13.30
yarım paket diet bisküvi
öğle 14.30
pırasa , fırında hamsi, iki dilim ekmek
ara 17.00
yarım paket diet bisküvi
akşam 19.00
bir kepce corba, közlenmiş sebze üzeri yoğurt , iki dilim ekmek
su:2.5 litre
spor:bir saat tempolu, iki saat avare avare yürüyüş :)
her ikram edileni yeme kuşuumm. çok ısrar ediyorlarsa reflüm var ülserim var de geçiştir..iyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt ancak içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
çok güzeeelllBugünkü menu
10:00 kahvalti
Iki ince dilim kepek ekmeğiyle tost
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeyti
Ara öğün yok
Öğlen 14.00
Tavuk +pilav
Ara öğün 16.00
Yarimdan az simit
Akşam 20:00
1 kase corba
Balik
Salata
2 ltre su
çok az yemişsin kuzuummmObezzto merhaba hosgeldin diyemedim brn buarada sana. cok tatli muhabbeti olan birine benziyosun, yazdiklarini okurken gozumde cok sempatik bir insan canlandi.
Neyse ben de bugunku menume geceyim saat saat:
Bu gece totalde 3saat falan uyuyabilmisimdir herhalde, hesabim sastigozlrr aynen boyleydu tum gece
Kahvaltidan once sutlu kahve ictim herzamsnki gibi kizi beslerken saat 6.30 gibi
Bugun kahvaltim erken oldu 7.30 civari 1dilim ekmek domates ve peynir yedim, normalde diyetimde ekmek yok ama bugun bir cilginlik yaptim.. yok yok ekmegim bitmis dun de cok yoruldum yapamadim bugun de zor geldi 1 dilim ekmekcik yiyiverdimneyse
Oglen yogurtlu biber yedim saat 14.00 gibi
Arada sade kahve ictim 15.30 civari
18.30 aksam yemeginde de firinda tavuklu patates yaptim sadece tavugundan yedim 1 but.
Aksam da misafirliktrydik cay yaninda cooom guzel gorunen kurabiyeler cikarmislardi yemedim sek cay ictim. acim ama mutluyum.
pko ve hipotiroidi varsa ilo evrmek zor oluyor.ilaç kullanıyor musun peki.. insülin direncin var mıOncelikle İspanyol merhabalar nasilsiniz ben kahvaltimi sıkı tutuyorum akşam da yiyip bitireyim diyorum (Canan karatay) diyetisyenede gittim anca bi hafta yapabiliyorum sonra başa dönüyorum polikistik over ve Hipotiroidi im var zor veriyorum.
biraz da genetik .. ben iki gebeliğimde de 25-27 kilo aldım çok şükür 1 tane bile çatlağım yokYa o çatlakliklari deme gitsin ben 36.haftada catlamaya başladım 38 de doğum yaptım:) az daha duramadi catlakliklar
tebrikler kızlaaaaarrKızlar 6. Olmuşuz
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum...
harikasın bebişiimmmo kötü komşu benim sanırsam. Çünkü bende kabak tatlısını komsuya yolladımhaa içim acıdı peşinden bakakaldım ayrılırken ama napayım ben yiyecegime komşum yesin ona yarasın, ona yağ olarak dönsün dedim böyle de iyi bir komşuyumdur
pekmez pişirilince zararlı diye biliyorumGünaydın
Kahvaltımı yaptım evi toparlayacam oglen için yemek yapacam esim menemen istedi...
Yavrumda kek istiyor:)
Ona şeker vermiyoruz genellikle kendine özel yapiyorum şekersiz alternatif şeyler koyuyorum, dün intagramda bir tarif gördüm şeker yerine 1 su bardağı dut pekmezi acaba pekmez fırında isininca zararli olur mu , ? Sanki böyle birşey duydum ne kadar doğrudur
AYY BEN DE ŞU TARTILMA İŞİNE ACAYİP TAKINTILIYOM GÜNDE 10 KERE ÇIKIyorum tartıya.. eşime söyleyeyim de saklasın yinemerhaba kızlar; yeni olduğum için sanırım, sanki kendi kendime konuşuyormuşum gibi geliyor :) olsun.. ben sabah 8'de bitirmiştim kahvaltımı.. henüz 5. günümde olduğumdan sanırım, açlık hissimi bastıramıyorum ve yemek yememe daha 3 saat var
ayrıca ben tartılmıyorum. normalde 15 güne bir tartılmam lazım ama, bu forum için haftalık yapacağım artık. "tek şişman beyniniz" kitabında da tartıda gördüğümüz sayıların biz de şartlanma etkisi yarattığı, özellikle belli kilodan aşağı inemediğimiz, takıldığımızı hissettiğimizde, mevcut diyete devam edip, ama tartılmayı ertelememiz gerektiğini söylemiş. ben de mantıklı buldum..
iste bu konuda bir bilgim yok. ama ögrenirsen bize de söyle çünkü bende tatlı birşeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorumGünaydın
Kahvaltımı yaptım evi toparlayacam oglen için yemek yapacam esim menemen istedi...
Yavrumda kek istiyor:)
Ona şeker vermiyoruz genellikle kendine özel yapiyorum şekersiz alternatif şeyler koyuyorum, dün intagramda bir tarif gördüm şeker yerine 1 su bardağı dut pekmezi acaba pekmez fırında isininca zararli olur mu , ? Sanki böyle birşey duydum ne kadar doğrudur
aaa o öyle deme ama ben okuyorummerhaba kızlar; yeni olduğum için sanırım, sanki kendi kendime konuşuyormuşum gibi geliyor :) olsun.. ben sabah 8'de bitirmiştim kahvaltımı.. henüz 5. günümde olduğumdan sanırım, açlık hissimi bastıramıyorum ve yemek yememe daha 3 saat var
ayrıca ben tartılmıyorum. normalde 15 güne bir tartılmam lazım ama, bu forum için haftalık yapacağım artık. "tek şişman beyniniz" kitabında da tartıda gördüğümüz sayıların biz de şartlanma etkisi yarattığı, özellikle belli kilodan aşağı inemediğimiz, takıldığımızı hissettiğimizde, mevcut diyete devam edip, ama tartılmayı ertelememiz gerektiğini söylemiş. ben de mantıklı buldum..
iste bu konuda bir bilgim yok. ama ögrenirsen bize de söyle çünkü bende tatlı birşeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
aaa o öyle deme ama ben okuyorumhem sen benim rakibem degil misin, seni bırakmam hayatta
sabah az yediğin icin açlık hissediyor olabilirmisin? yoksa sekizde kahvaltı yapıp dokuzda acıkmak pek normal değil . ara öğün yapıyormusun?bence 10 gibi ara öğün yaparsan durum biraz daha katlanılır olabilir..ahh acıların kadınları gibiyiz aç susuz dolaşıyoruz
iste bu konuda bir bilgim yok. ama ögrenirsen bize de söyle çünkü bende tatlı birşeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
aaa o öyle deme ama ben okuyorumhem sen benim rakibem degil misin, seni bırakmam hayatta
sabah az yediğin icin açlık hissediyor olabilirmisin? yoksa sekizde kahvaltı yapıp dokuzda acıkmak pek normal değil . ara öğün yapıyormusun?bence 10 gibi ara öğün yaparsan durum biraz daha katlanılır olabilir..ahh acıların kadınları gibiyiz aç susuz dolaşıyoruz
Sizin listeniz farkli mi yani sabah sadece elmayla ben duramazdim haa disarda ya da evde işim olursa durabilirim yanj doymaman normal gibi geldi sanki cok az yiyorsunKizlar sabah bir elma yedim. az oncede 1 tane yulafli krep yarim tabak menemen yedim birde yesil cay ictim. ama sonradan canım yine biseyler aşermeye başladim off yaadolapta da eti karam vardi ama yemedim . onun yerine muzla yatstırdim tatli ihtiyacimi . yarim avucda antep fistigi yedim yine hastane gidicem erken gelirsem spor yapcam artik. aksam da salata ve kavurma yiyecem . off yaaa icim rahat degil sanki daha hafif beslenmeliydim. ama bazen doymuyorum aclk hissediyorum napcam yaa
Yaa midem yemek almiyo fazla zaten yiyemiyorum . ama meyve istiyo canim tatli biseyler istiyo zor mani oluyorum kendime meyve yine daha iyi tabi ama onunda fazlasi zarar galiba. adetim suan umarim ondandir bitince gecer insallah tatli isteyimSizin listeniz farkli mi yani sabah sadece elmayla ben duramazdim haa disarda ya da evde işim olursa durabilirim yanj doymaman normal gibi geldi sanki cok az yiyorsun
Merhaba ay bende ayni bu kiloyla doguma girdim 2 hafta sonra 76 ydin bi azimle gider yaa diyordum emzirme döneminde tekrardan 84 oldum sonrada 86:) maşallah sanaSelamlar kk nın güzelleri ben taze anneyim 86 yla doğuma giden ben 78 le çıktım, suan 62.4 ve hedef 57boy 161 yaş 27
Neden miden yemek almıyor kac kilosun yani benim kuzenim zayiflamisti 50 kusur kiloya indi o zaman mide küçüldüğü icin cok yiyemiyordu... ama sen bence ne yap et düzenli beslen vücudunda deformeler olur elmaya tarçın dök ye tatli tatli olurYaa midem yemek almiyo fazla zaten yiyemiyorum . ama meyve istiyo canim tatli biseyler istiyo zor mani oluyorum kendime meyve yine daha iyi tabi ama onunda fazlasi zarar galiba. adetim suan umarim ondandir bitince gecer insallah tatli isteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?