Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende de var öyle takıntılar. balık temizleyemem, tavuk pişiremem. hep onların da canlı olduğu aklıma geliyor çiğ olarak dokunmak istemiyorum.ama pişmiş haliyle aklıma gelmiyor, lüp lüp götürüyorum.bu ne yaman çelişki bende anlamadım canlı formunu kaybettiği için mi yoksa bilincaltımda yatan farklı bir şey mi var muamma

bende tebrik ediyorum helva yapıp da yememek her yiğidin harcı degil

kızlar selam nasılsınız?ben p.tesi sendromundayım her hafta olduğu gibi..bir de dün gece geldim tatile gitmiştim 2 gün.dinlenmeye gittim ama yol çok yordu.bu arada sabah kahvaltım :

laktozsuz kahve ve 2 mandalina

öğlen de sebze yerim yağsz.akşama inş spora gideceğim.

diyetisyenin verdiği menüye henüz geçemedim.c tesi gidip tartıldıktan sonra uygulayacağım.en azından gitmeden biraz daha aç kalırım dedim işe yarar belki

Günaydın
Kahvaltımı yaptım evi toparlayacam oglen için yemek yapacam esim menemen istedi...

Yavrumda kek istiyor:)
Ona şeker vermiyoruz genellikle kendine özel yapiyorum şekersiz alternatif şeyler koyuyorum, dün intagramda bir tarif gördüm şeker yerine 1 su bardağı dut pekmezi acaba pekmez fırında isininca zararli olur mu , ? Sanki böyle birşey duydum ne kadar doğrudur

merhaba kızlar; yeni olduğum için sanırım, sanki kendi kendime konuşuyormuşum gibi geliyor :) olsun.. ben sabah 8'de bitirmiştim kahvaltımı.. henüz 5. günümde olduğumdan sanırım, açlık hissimi bastıramıyorum ve yemek yememe daha 3 saat var
ayrıca ben tartılmıyorum. normalde 15 güne bir tartılmam lazım ama, bu forum için haftalık yapacağım artık. "tek şişman beyniniz" kitabında da tartıda gördüğümüz sayıların biz de şartlanma etkisi yarattığı, özellikle belli kilodan aşağı inemediğimiz, takıldığımızı hissettiğimizde, mevcut diyete devam edip, ama tartılmayı ertelememiz gerektiğini söylemiş. ben de mantıklı buldum..

menün çok güzel.. diyet bisküvi yerine meyve fln yesen daha mı iyi olur acaba.. ben de çok seviyordum diyet ürünleri bırakabildim en sonunda
her ikram edileni yeme kuşuumm. çok ısrar ediyorlarsa reflüm var ülserim var de geçiştir..
çok güzeeelll
çok az yemişsin kuzuummm
pko ve hipotiroidi varsa ilo evrmek zor oluyor.ilaç kullanıyor musun peki.. insülin direncin var mı
Ya o çatlakliklari deme gitsin ben 36.haftada catlamaya başladım 38 de doğum yaptım:) az daha duramadi catlakliklar
biraz da genetik .. ben iki gebeliğimde de 25-27 kilo aldım çok şükür 1 tane bile çatlağım yok
Kızlar 6. Olmuşuz

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum...
tebrikler kızlaaaaarr
harikasın bebişiimmm
pekmez pişirilince zararlı diye biliyorum
AYY BEN DE ŞU TARTILMA İŞİNE ACAYİP TAKINTILIYOM GÜNDE 10 KERE ÇIKIyorum tartıya.. eşime söyleyeyim de saklasın yine

iste bu konuda bir bilgim yok. ama ögrenirsen bize de söyle çünkü bende tatlı birşeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

aaa o öyle deme ama ben okuyorum hem sen benim rakibem degil misin, seni bırakmam hayatta

sabah az yediğin icin açlık hissediyor olabilirmisin? yoksa sekizde kahvaltı yapıp dokuzda acıkmak pek normal değil . ara öğün yapıyormusun?bence 10 gibi ara öğün yaparsan durum biraz daha katlanılır olabilir..ahh acıların kadınları gibiyiz aç susuz dolaşıyoruz

ah çok mutlu oldum :) benim diyette sadece 5 saatte bir yiyebiliyorsun. öğün aralarında oruç tutuyorsun yiyecek anlamında. şekersiz içeceklerin hepsi serbest ( süt fln olmayacak ama) diyetin 5. günü olduğundan sanırım. bünyem henüz alışamadı. yediğim protein ve sebzeler de metabolizmamın ihtiyacı kadar olan gramlarmış. sanırım duygusal açlıkla başbaşayım..

Kizlar sabah bir elma yedim. az oncede 1 tane yulafli krep yarim tabak menemen yedim birde yesil cay ictim. ama sonradan canım yine biseyler aşermeye başladim off yaa dolapta da eti karam vardi ama yemedim . onun yerine muzla yatstırdim tatli ihtiyacimi . yarim avucda antep fistigi yedim yine hastane gidicem erken gelirsem spor yapcam artik. aksam da salata ve kavurma yiyecem . off yaaa icim rahat degil sanki daha hafif beslenmeliydim. ama bazen doymuyorum aclk hissediyorum napcam yaa

Sanirim pekmez yüksek isiya maruz kaldığı için olmuyor üzgünüm:)

Kendim içinse alternatiflerde de baya tatli oluyor..

Ben oğluma geçen yaptım dut kurusunu rondoda cektim ama baya bir koydm..kuru üzüm filan attim guzel koksun diye vanilya ama tadi bilmiyorum guzel değildi hafif bir tatlilik vardi dutlar hamura pistigi halde islaklik verdi.. haa benim bebe yedi guzelim yemekleri yemez ama birde tam bugday unu kullandım ben beğenmedim ama cocugum kek olsun taştan olsun diye düşünen bir cocuk...
Suanda evde yok ama keçiboynuzu tozuda atiyordum keklerine cok asiri olmasada biraz tatli hissi veriyor...

Sizin listeniz farkli mi yani sabah sadece elmayla ben duramazdim haa disarda ya da evde işim olursa durabilirim yanj doymaman normal gibi geldi sanki cok az yiyorsun

Kahvaltı erkenden i nce dilim kek yediğim için ekmeksiz zeytinyağlı karnabaharli yumurta, zeytin, peynir ekmeğin ucundan alıp tereyağı bal surdum bi de :) sonra yarım muz yedim şimdi kuru üzüm , antep fıstığı, pestil yicem azar azar .. aynı zamanda emzirmeye devam su 2.5-3 lt

Sizin listeniz farkli mi yani sabah sadece elmayla ben duramazdim haa disarda ya da evde işim olursa durabilirim yanj doymaman normal gibi geldi sanki cok az yiyorsun
Yaa midem yemek almiyo fazla zaten yiyemiyorum . ama meyve istiyo canim tatli biseyler istiyo zor mani oluyorum kendime meyve yine daha iyi tabi ama onunda fazlasi zarar galiba. adetim suan umarim ondandir bitince gecer insallah tatli isteyim

Selamlar kk nın güzelleri ben taze anneyim 86 yla doğuma giden ben 78 le çıktım, suan 62.4 ve hedef 57 boy 161 yaş 27
Merhaba ay bende ayni bu kiloyla doguma girdim 2 hafta sonra 76 ydin bi azimle gider yaa diyordum emzirme döneminde tekrardan 84 oldum sonrada 86:) maşallah sana

Yaa midem yemek almiyo fazla zaten yiyemiyorum . ama meyve istiyo canim tatli biseyler istiyo zor mani oluyorum kendime meyve yine daha iyi tabi ama onunda fazlasi zarar galiba. adetim suan umarim ondandir bitince gecer insallah tatli isteyim
Neden miden yemek almıyor kac kilosun yani benim kuzenim zayiflamisti 50 kusur kiloya indi o zaman mide küçüldüğü icin cok yiyemiyordu... ama sen bence ne yap et düzenli beslen vücudunda deformeler olur elmaya tarçın dök ye tatli tatli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…