Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ne diyeti bu merak ettim açıkçası . diyetisyen mi verdi yoksa siz kendiniz mi uyguluyorsunuz?

sabah bir elma az degilmi ama??midem almıyor demişsin ama o şekilde biraz zor. az yediginde vücut kendini kitler zaten, korumaya alır. ne yapıp edip biraz daha yemelisin

Selamlar kk nın güzelleri ben taze anneyim 86 yla doğuma giden ben 78 le çıktım, suan 62.4 ve hedef 57 boy 161 yaş 27
hoşgeldin .kilon bize göre cok cok iyi.inşallah hedefine ulaşırsın

oo hepsi kalorili şeyler. süt verdiğin için yiyorsun zannederim

elma tek başına çok acıktıran bi meyve yalnız, ayrıca vücut şeker aldıkça acıkır.
dayan canım bugün geçecek nasıl olsa pişmanlık duyacağın bir kaçamak yapma bence

benimki metabolik balans diyeti. 5 saatte bir yiyip, metabolizmanın çalışma şekline uyuyorsun. insülin salgılanmasını en aza indirmek içinmiş. mecbur dayanıyorum.. ben de tartılmıyorum ama hafif hissediyorum. şu açlık duygusuna da alışırsam kendimi daha sağlıklı hissedeceğim.

ne diyeti bu merak ettim açıkçası . diyetisyen mi verdi yoksa siz kendiniz mi uyguluyorsunuz?

:) metabolik balans diyeti.. doktor kontrolünde yapmıştım. kiloları verdim. 2 yıl sonra maymun iştahlılığa devam ettiğim için geri aldım. şimdi yine başladım. kişiye özel beslenme listesi veriliyor.

anladım canım doktor kontrolündeyse tamam. dayanmak için iştah kapatıcı şeyler yapsan? mesela su içsen bol bol,yeşil çay vs bitki çayları? beni bir süre oyalıyor onlar:)

Kızlar iyi akşamlar hemen menü mü yazayım;
Kahvaltı 7:00, 1 muz be sütlü kahve
Öğlen 12:00, ev yapımı pizza (3 yemek kaşığı tam buğday unu bir miktar süt ile karıştırıp hamuru yaptım az yağlı tavada pişirdim sonra üzerine domates kaşar ve kekik koydum :)
Ara 15:00, 1 sade Türk kahvesi 5 kuru kayısı
Akşam 19:30, 6 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı ve 1 kase salata zeytinyağlı
Gün içinde 2 lt su , bol süt olsun diye Rezene ve adaçayı içtim :) bundan sonra bu saatlerde besleneceğim allahım yılbaşında 75 olmayı nasib et bana amin .

O pizzaa ne kadar?

Emzirirken süzülmeyen bir benim

vaay ilk defa duydum böyle birsey. kac kilo verip ne kadar aldın?ama aç geziyosun be kuzum o nolcek

Ya kilo zaten acliktan alinmiyo bi rahatsizlik yoksa neyse siz vermissiniz sira bizde sadece vermek diil devaminda almamak gerek.
Biraz bendede var ciger kiyma filan kokan şeyleri yiuemiyorum kokmiycak ben et yerim küçük kizim 10 aylik daha yumurta ve peynir yemiyo agzindan tukuruyor esimde cicuklarin yanimda kokuyo deme diyo büyük kiz yer ogretmeyle alakalimi diye sordum cevabiniz icin thanks

Ay soğuk terler döktüm :) kaç haftadır savdakladım biraz ama şakası yok artık aynalara küstüm ya
bir de ben pizza tarifi vereyim bakın. yalnız benimki çakma pizza daha doğrusu diet pizza. hergün yediğimiz diet ekmekleri yağlı kagıt uzerine koyuyoruz.yazdan hazırladığımız domates konservelerinden bir tane açıp içine baharat koyuyoruz. bu tamamen sizin damak tadınızla alakalı. çemen bile koyuyorum.sonra baharatlı sosu ekmeklere iyice yediriyoruz. üzerine bir dilim kaşar (ben kendim için beyaz peynir koydum)onun uzerine salam ya da sucuk (ben kendime bir dilim sucuk koydum) koyup yallah fırın. kaşar eriyince çıkarıp yiyebiliyorsunuz.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…