benim de benim de.vücut tipimiz benziyormuşAy basen kalça vb kollarım fenateşekkür ederim
ah çok mutlu oldum :) benim diyette sadece 5 saatte bir yiyebiliyorsun. öğün aralarında oruç tutuyorsun yiyecek anlamında. şekersiz içeceklerin hepsi serbest ( süt fln olmayacak ama) diyetin 5. günü olduğundan sanırım. bünyem henüz alışamadı. yediğim protein ve sebzeler de metabolizmamın ihtiyacı kadar olan gramlarmış. sanırım duygusal açlıkla başbaşayım..
sabah bir elma az degilmi ama??midem almıyor demişsin ama o şekilde biraz zor. az yediginde vücut kendini kitler zaten, korumaya alır. ne yapıp edip biraz daha yemelisinKizlar sabah bir elma yedim. az oncede 1 tane yulafli krep yarim tabak menemen yedim birde yesil cay ictim. ama sonradan canım yine biseyler aşermeye başladim off yaadolapta da eti karam vardi ama yemedim . onun yerine muzla yatstırdim tatli ihtiyacimi . yarim avucda antep fistigi yedim yine hastane gidicem erken gelirsem spor yapcam artik. aksam da salata ve kavurma yiyecem . off yaaa icim rahat degil sanki daha hafif beslenmeliydim. ama bazen doymuyorum aclk hissediyorum napcam yaa
hoşgeldin .kilon bize göre cok cok iyi.inşallah hedefine ulaşırsınSelamlar kk nın güzelleri ben taze anneyim 86 yla doğuma giden ben 78 le çıktım, suan 62.4 ve hedef 57boy 161 yaş 27
oo hepsi kalorili şeyler. süt verdiğin için yiyorsun zannederimKahvaltı erkenden i nce dilim kek yediğim için ekmeksiz zeytinyağlı karnabaharli yumurta, zeytin, peynir ekmeğin ucundan alıp tereyağı bal surdum bi de :) sonra yarım muz yedim şimdi kuru üzüm , antep fıstığı, pestil yicem azar azar .. aynı zamanda emzirmeye devam su 2.5-3 lt
Gunaydin kizlar, dun gece benim icin cok zor gecti ama atlattim neyse ki
ayy hic gerek yok diyet yapmana..maaşallah sanaSezeryan yaptım sağlıklı beslenme ve şu yağ formülü az önce yazdım bak sonuç şu
Kizlar sabah bir elma yedim. az oncede 1 tane yulafli krep yarim tabak menemen yedim birde yesil cay ictim. ama sonradan canım yine biseyler aşermeye başladim off yaadolapta da eti karam vardi ama yemedim . onun yerine muzla yatstırdim tatli ihtiyacimi . yarim avucda antep fistigi yedim yine hastane gidicem erken gelirsem spor yapcam artik. aksam da salata ve kavurma yiyecem . off yaaa icim rahat degil sanki daha hafif beslenmeliydim. ama bazen doymuyorum aclk hissediyorum napcam yaa
canım bence haftalık tartılmak en ideali.o hafta veremediysen atıyorum asla moral bozmak yok zaten vücut bu makine değil ki:) ben de olmadı hiç ama çevremde kilo durması yaşayanlarda şunu gördüm. o hafta veremediyse haftaya 2 katını verdiler.
çok açlık hissediyorsan da bence 2 saatte bir bir şeyler ye. karatay mı yapıyorsun ya da leptin falan mı? ben az az sık sık yeme tarafındayım.
ne diyeti bu merak ettim açıkçası . diyetisyen mi verdi yoksa siz kendiniz mi uyguluyorsunuz?
anladım canım doktor kontrolündeyse tamam. dayanmak için iştah kapatıcı şeyler yapsan? mesela su içsen bol bol,yeşil çay vs bitki çayları? beni bir süre oyalıyor onlar:)benimki metabolik balans diyeti. 5 saatte bir yiyip, metabolizmanın çalışma şekline uyuyorsun. insülin salgılanmasını en aza indirmek içinmiş.mecbur dayanıyorum.. ben de tartılmıyorum ama hafif hissediyorum. şu açlık duygusuna da alışırsam kendimi daha sağlıklı hissedeceğim.
Kızlar iyi akşamlar hemen menü mü yazayım;
Kahvaltı 7:00, 1 muz be sütlü kahve
Öğlen 12:00, ev yapımı pizza (3 yemek kaşığı tam buğday unu bir miktar süt ile karıştırıp hamuru yaptım az yağlı tavada pişirdim sonra üzerine domates kaşar ve kekik koydum :)
Ara 15:00, 1 sade Türk kahvesi 5 kuru kayısı
Akşam 19:30, 6 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı ve 1 kase salata zeytinyağlı
Gün içinde 2 lt su , bol süt olsun diye Rezene ve adaçayı içtim :) bundan sonra bu saatlerde besleneceğim allahım yılbaşında 75 olmayı nasib et bana amin .
Emzirirken süzülmeyen bir benimBen biberiye yağı kekik yağı tatlı badem yağı ve susam yağıni eşit miktarda karıştırdım bacaklara be karına surdum streç sardim koşu bandında hızlı tempo 20 dk yuruyup yikadim çok iyi yaktı15 günlük bir kür bu etkisi inanılmaz
Bir yemek tabağımdan küçük tatlı tabağından büyük tam buğday unu ile yaptım bir de çok ince oldu az un koydum olmamış mı ? Ne dersin ??O pizzaa ne kadar?
Bir yemek tabağımdan küçük tatlı tabağından büyük tam buğday unu ile yaptım bir de çok ince oldu az un koydum olmamış mı ? Ne dersin ??
Ay soğuk terler döktüm :) kaç haftadır savdakladım biraz ama şakası yok artık aynalara küstüm yaO zamann tamam babyyy
ayrıca aileden de gördümcaroline84 annem de vejetaryen,tiksinme konusu da hayatım boyunca vardı. eğer hayvan yiyorsam şekli hayvana benziyorsa yiyemiyordum.balık mesela önüme didik didik konulacaktı,kafası kuyruğu solungacı olursa yiyemezdim.
tavuk örneğin derisindeki şeylerden tiksiniyordum(ayrıntılı yazmayayım rahatsız olmasın kimse) deriler hep soyulacaktı. hatta pişmeden soyulacaktı deriyle pişmeyecekti vs.
böyle kurallarım vardı,evdekileri bezdirmiştim. herkes rahata erdi şükür
vaay ilk defa duydum böyle birsey. kac kilo verip ne kadar aldın?ama aç geziyosun be kuzum o nolcek:) metabolik balans diyeti.. doktor kontrolünde yapmıştım. kiloları verdim. 2 yıl sonra maymun iştahlılığa devam ettiğim için geri aldım. şimdi yine başladım. kişiye özel beslenme listesi veriliyor.
bende varım bendeeEmzirirken süzülmeyen bir benim
bir de ben pizza tarifi vereyim bakın. yalnız benimki çakma pizza daha doğrusu diet pizza. hergün yediğimiz diet ekmekleri yağlı kagıt uzerine koyuyoruz.yazdan hazırladığımız domates konservelerinden bir tane açıp içine baharat koyuyoruz. bu tamamen sizin damak tadınızla alakalı. çemen bile koyuyorum.sonra baharatlı sosu ekmeklere iyice yediriyoruz. üzerine bir dilim kaşar (ben kendim için beyaz peynir koydum)onun uzerine salam ya da sucuk (ben kendime bir dilim sucuk koydum) koyup yallah fırın. kaşar eriyince çıkarıp yiyebiliyorsunuz.afiyet olsunAy soğuk terler döktüm :) kaç haftadır savdakladım biraz ama şakası yok artık aynalara küstüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?