evet aynne öyle değil mi ya bence de olur o zaman inşallahhıı dead senin 68 olduğunu var sayarsam 3.5 kilo kadar vermen gerekiyor. inan bir şey değil 2 hafta bu şekilde beslen+spor veririsn.
selam afrodit nasılsınKızlar napıyorsunuz
Aslında 300 kalori yakılıyor az değil yemezsek hamur işi yağlılar gider amaEmzirirken süzülmeyen bir benim
sabah bir elma az degilmi ama??midem almıyor demişsin ama o şekilde biraz zor. az yediginde vücut kendini kitler zaten, korumaya alır. ne yapıp edip biraz daha yemelisin
hoşgeldin .kilon bize göre cok cok iyi.inşallah hedefine ulaşırsın
oo hepsi kalorili şeyler. süt verdiğin için yiyorsun zannederim
hoş bulduk canım
ayy hic gerek yok diyet yapmana..maaşallah sana
valla çok iyi yakılıyormuş emzirirken. ben koşu bandında 45 dk tepinsem ancak yakarım 300 calAslında 300 kalori yakılıyor az değil yemezsek hamur işi yağlılar gider ama
evet canım gün sonunda da yazabilirsin yarın sabah da yazabilirsin:)Menüyü gün sonunda yazsak oluyor mu kızlar
Aynen canm nette öyle okudum ben :)valla çok iyi yakılıyormuş emzirirken. ben koşu bandında 45 dk tepinsem ancak yakarım 300 cal
Hadi ya , ben almıyorum emzirirken ama veremiyorum daBende varim ilk kizimda 90 la doguma gittim 84 oldum dogum sanrasi sonra 96 oldum
Sağlıklı bir beslenme şekliiyi akşamlar canlar
menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)
öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase
ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar
akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim
Metabolizma yavaş o zamanIspanyol sorma hiç eltim yediklerime bakip ben bu kadar yesem incecik olurum diyo olsun 100 gram gram gram 10 kilo gitti geriye kaldi 20 kilo hap kullaniyorm 150 mg levotran bide reglm olmayinca kadin dogumcum seker hapina baslatti glifor herkesi zayiflatiyomus bende pek işe yaramiyor.
Benim 2,5 ay oldu şimdi 6. Ay ek gıdaya geçince bu kalori azalacak , ben 2,5 aylık fırsatı değerlendiremedim şimdi önümde var 2,5 ay en az 10 kilo vermeliyimAslında 300 kalori yakılıyor az değil yemezsek hamur işi yağlılar gider ama
ay kızlar o kadar da yiyorum ama açım.zaten haftada 500 gr vermek istiyorum sadece. ben diyetisyenime söyleyeyim de biraz daha çok yazsın yemekleri. 2-3 tabak yazsın ya6-8 yk sebze nedir? kabak zaten. bırakın da yiyeyim 2-3 tabak
Ben 4 aylıkken kilo vermeye başladım bebeğim 7 aylık . Verirsin canım 10 kilo bisey değilBenim 2,5 ay oldu şimdi 6. Ay ek gıdaya geçince bu kalori azalacak , ben 2,5 aylık fırsatı değerlendiremedim şimdi önümde var 2,5 ay en az 10 kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?