canım ekmekler biraz fazla mı sankibugünkü mönüm
sabah 10
haşlanmış yumurta, peynir, zeytin,iki cherry , iki dilim ekmek
ara 13.00
bir ayva
öğle saat 15.30
bir tabak karnabahar , yoğurt , iki dilim ekmek
ara:yok
aksam 19.00
bir tabak karnabahar , yoğurt , iki dilim ekmek
su:2 litre
spor:45 dk. yürüyüş
ayy süper. valla azıcık yemişsin,gelsin eksilerben geldimfitblack geldim sakin ol
kahvaltı 8,30: 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 1 tk bal
öğle 12,30: 4 yk susuz zeytinyağlı barbunya ,salata, 3 yk bulgur pilavi
akşam 17,00: zeytinyağlı lahanalı yemek
ara 18.00 1 sade türk kahvesi
18 .30 da spora gittim 1.5 saat spor yaptım
20,00: 1 bardak süt 1 küçük elma yarım küçük mandalina
maalesef menüye ek olarak 1 avuç kuru üzüm+6 badem-bugünkü menüm-
sabah kahvaltı yapamadım
14.30: 12 yk istiridye mantarlı,soya soslu nohut,1 dilim tb ekmek,2 ceviz,15 kuru üzüm
16.15: 1 yeşil elma,5 kuru üzüm,6 badem
18.30: 2 tabak ıspanak salatası,1 kase mercimek çorba,8 yk kabak yemeği,4 ceviz
21.00(birazdan yiyeceğim): 2 yk yulaf,badem sütü,1 muz,birkaç kuru üzüm
2.5 lt su
3 yeşil çay
ay evet black şöyle ki işten 5 buçukta çıkıyoruz hatta 6 da ordan direk spora gidiyorum normalde aç gitmek istemediğimden iş yerinde bir ara yemek götürüp yiyorum o nedenle akşam öyle oldu az atıştırdım diyelim spordan sonra da acıktım tabi ama saat 8 i geçtiği için o saatte yemek yememek iççin meyve ve sütle atlatayım dedim inşallah eksi gelir gerçektenayy süper. valla azıcık yemişsin,gelsin eksiler
kesin gelir bak,bugünü güzel atlatmışsın. her gün yaz böyle takip edeyim.ay evet black şöyle ki işten 5 buçukta çıkıyoruz hatta 6 da ordan direk spora gidiyorum normalde aç gitmek istemediğimden iş yerinde bir ara yemek götürüp yiyorum o nedenle akşam öyle oldu az atıştırdım diyelim spordan sonra da acıktım tabi ama saat 8 i geçtiği için o saatte yemek yememek iççin meyve ve sütle atlatayım dedim inşallah eksi gelir gerçekten
spora hala devam ediyormusun blackay kızlar o kadar da yiyorum ama açım.zaten haftada 500 gr vermek istiyorum sadece. ben diyetisyenime söyleyeyim de biraz daha çok yazsın yemekleri. 2-3 tabak yazsın ya6-8 yk sebze nedir? kabak zaten. bırakın da yiyeyim 2-3 tabak
yarın birkaç kan tahlili yaptıracağım sonra spora devam. yahu hiç sorma,2 gündür yapıyorum listeyi.69.400 ile başladım bu sabah 67.900 geldim.2 günde! valla eririm zaten hedefim haftada 500 gr. zaten veganım niye 6 yk sebze yemeğispora hala devam ediyormusun blackyani sen kendin daha fazla yiyip 1 kilodan fazla veriyordun yani bilemedim şimdilik uy ama az geliyor gibi olursa söyle bence de
katılıyorum bana da az geldi sen zaten proteini de sebzeden alıyorsun 6 yk çok az ya ben bile normalde 6 yiyorumyarın birkaç kan tahlili yaptıracağım sonra spora devam. yahu hiç sorma,2 gündür yapıyorum listeyi.69.400 ile başladım bu sabah 67.900 geldim.2 günde! valla eririm zaten hedefim haftada 500 gr. zaten veganım niye 6 yk sebze yemeğisebebi neydi ki
yok daha giremedim listeye girmem için 67.300 olmam gerekiyor ama cumaya kadar olurum kesinkatılıyorum bana da az geldi sen zaten proteini de sebzeden alıyorsun 6 yk çok az ya ben bile normalde 6 yiyorumbu arada benden zayıf olup listeye de girmişsin ama iki günde
Kaç kilosun ? Kaç kilo verdin ? Durum nedir :)bende varım bendee
benim de 162yok daha giremedim listeye girmem için 67.300 olmam gerekiyor ama cumaya kadar olurum kesingerçi dayanamıyorum biraz liste dışına çıkacağım gibi artık.
sen şu an kaçsın? bu arada boyun kaçtı senin dead? benim 1.60.
hıı dead senin 68 olduğunu var sayarsam 3.5 kilo kadar vermen gerekiyor. inan bir şey değil 2 hafta bu şekilde beslen+spor veririsn.benim de 162benim listeye girmem için of of ne zamanlar geçer sahi kaçla izne ayrıldım ben ya 63 müydü ki allahım baya baya almışım ben
düzeltme yapıyorum imzamda yazıyormuş ya sanırım 64.5 le ayrıldım izne
iyiyiz canım sen nasılsın?Kızlar napıyorsunuz
Bende varim ilk kizimda 90 la doguma gittim 84 oldum dogum sanrasi sonra 96 oldumEmzirirken süzülmeyen bir benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?