Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü mönüm

sabah 10
haşlanmış yumurta, peynir, zeytin,iki cherry , iki dilim ekmek

ara 13.00
bir ayva

öğle saat 15.30
bir tabak karnabahar , yoğurt , iki dilim ekmek

ara:yok

aksam 19.00
bir tabak karnabahar , yoğurt , iki dilim ekmek

su:2 litre
spor:45 dk. yürüyüş

iyi akşamlar canlar

menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)

öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase

ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar

akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim

canım ekmekler biraz fazla mı sanki

-bugünkü menüm-
sabah kahvaltı yapamadım
14.30: 12 yk istiridye mantarlı,soya soslu nohut,1 dilim tb ekmek,2 ceviz,15 kuru üzüm
16.15: 1 yeşil elma,5 kuru üzüm,6 badem
18.30: 2 tabak ıspanak salatası,1 kase mercimek çorba,8 yk kabak yemeği,4 ceviz
21.00(birazdan yiyeceğim): 2 yk yulaf,badem sütü,1 muz,birkaç kuru üzüm
2.5 lt su
3 yeşil çay

ben geldim fitblack geldim sakin ol

kahvaltı 8,30: 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 1 tk bal
öğle 12,30: 4 yk susuz zeytinyağlı barbunya ,salata, 3 yk bulgur pilavi
akşam 17,00: zeytinyağlı lahanalı yemek
ara 18.00 1 sade türk kahvesi

18 .30 da spora gittim 1.5 saat spor yaptım

20,00: 1 bardak süt 1 küçük elma yarım küçük mandalina

ayy süper. valla azıcık yemişsin,gelsin eksiler

maalesef menüye ek olarak 1 avuç kuru üzüm+6 badem diyetisyenim duymasın

ayy süper. valla azıcık yemişsin,gelsin eksiler
ay evet black şöyle ki işten 5 buçukta çıkıyoruz hatta 6 da ordan direk spora gidiyorum normalde aç gitmek istemediğimden iş yerinde bir ara yemek götürüp yiyorum o nedenle akşam öyle oldu az atıştırdım diyelim spordan sonra da acıktım tabi ama saat 8 i geçtiği için o saatte yemek yememek iççin meyve ve sütle atlatayım dedim inşallah eksi gelir gerçekten

kesin gelir bak,bugünü güzel atlatmışsın. her gün yaz böyle takip edeyim.
ben artık akşamları da yiyorum liste böyle olunca. ama sen yeme pek aferin

spora hala devam ediyormusun black yani sen kendin daha fazla yiyip 1 kilodan fazla veriyordun yani bilemedim şimdilik uy ama az geliyor gibi olursa söyle bence de

spora hala devam ediyormusun black yani sen kendin daha fazla yiyip 1 kilodan fazla veriyordun yani bilemedim şimdilik uy ama az geliyor gibi olursa söyle bence de
yarın birkaç kan tahlili yaptıracağım sonra spora devam. yahu hiç sorma,2 gündür yapıyorum listeyi.69.400 ile başladım bu sabah 67.900 geldim.2 günde! valla eririm zaten hedefim haftada 500 gr. zaten veganım niye 6 yk sebze yemeği sebebi neydi ki

katılıyorum bana da az geldi sen zaten proteini de sebzeden alıyorsun 6 yk çok az ya ben bile normalde 6 yiyorum bu arada benden zayıf olup listeye de girmişsin ama iki günde

katılıyorum bana da az geldi sen zaten proteini de sebzeden alıyorsun 6 yk çok az ya ben bile normalde 6 yiyorum bu arada benden zayıf olup listeye de girmişsin ama iki günde
yok daha giremedim listeye girmem için 67.300 olmam gerekiyor ama cumaya kadar olurum kesin gerçi dayanamıyorum biraz liste dışına çıkacağım gibi artık.
sen şu an kaçsın? bu arada boyun kaçtı senin dead? benim 1.60.

benim de 162 benim listeye girmem için of of ne zamanlar geçer sahi kaçla izne ayrıldım ben ya 63 müydü ki allahım baya baya almışım ben
düzeltme yapıyorum imzamda yazıyormuş ya sanırım 64.5 le ayrıldım izne

hıı dead senin 68 olduğunu var sayarsam 3.5 kilo kadar vermen gerekiyor. inan bir şey değil 2 hafta bu şekilde beslen+spor veririsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…