ayy demeecanım ekmekler biraz fazla mı sanki
ben ikinci doğumumu yapalı çoook oldu ama iki gebeliktede dogumdan sonra almaya devam ettim. ilk gebelikte 58 kiloydum ben yaaKaç kilosun ? Kaç kilo verdin ? Durum nedir :)
o zaman bölgesel spor yap. bayağı faydasını görürsünhoş bulduk canımbenim basen kollar kalın ya bi de popo
veganlar yumurta yiyormuydu? Vejeteryanlar yiyordu ama veganlar yemiyordu herhaldeEclecticvegan yumurta fikri hoşuna gitmedi herhalde bide kan verceksen d vitaminine baktir
:)Ben okuyup yazana kadar 10 sayfa ilerledi ama muhabbet akici eclecticvegan yumurta yesen olmazmi o marketlerde satilandan degil köy tavuğu yumurtasi bol sebzeli yapsak olmazmi?
hedefim 55.hedefin ne tatlım kaç kilosun
canım yazdığını yeni gördüm,dediğin gibi sık sık baktırıyorum aslında şu ana kadar bir tek demir biraz düşük çıktı. o zaten ben kendim bildim bileli düşük. ondan pekmezlere,kuru üzümlere sardım bakalım:)Eclecticvegan yumurta fikri hoşuna gitmedi herhalde bide kan verceksen d vitaminine baktir
6 dilim fazla geldi,aynen diyetisyenine sor.bana 1 dilim yazdı diyetisyen sadece,sana da 3 dilim yazabilir belki. yani diğer şeylerden az yiyormuşsun gibi geldi o yüzden:) mesela sebzeyi arttırıp ekmeği yarıya indirirsen daha güzel olabilirayy demeeneyse yarınn aldım diyetisyen randevusunu.ayrıntılı konuşacam bakalım
ben ikinci doğumumu yapalı çoook oldu ama iki gebeliktede dogumdan sonra almaya devam ettim. ilk gebelikte 58 kiloydum ben yaasimdi 92
Incir kuru yapsan belki iyi olurcanım yazdığını yeni gördüm,dediğin gibi sık sık baktırıyorum aslında şu ana kadar bir tek demir biraz düşük çıktı. o zaten ben kendim bildim bileli düşük. ondan pekmezlere,kuru üzümlere sardım bakalım:)
aynen veganlar bal dahi yemiyor,ondan önce vejetaryendim. 2.5 yıl kadar,vejetaryenler sadece hayvan eti yemiyor ama süt peynir yumurta vs tüketiyorlar.o zaman bölgesel spor yap. bayağı faydasını görürsün
veganlar yumurta yiyormuydu? Vejeteryanlar yiyordu ama veganlar yemiyordu herhalde
incir kürü mü?o nasıl bir şey?Incir kuru yapsan belki iyi olur
menü süperBugünkü menü:)
8.30 kahvalti
1 yumurta
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Roka
1 dilim ekmek
Ara öğün 11.00
Yarim muz
12.30
Menemen +1 dilim ekmek
15.30 ara öğün
1 tane elma
Akşam
Orman kebabı +1 dilim ekmek+ yogurt +2 yemek kaşığı pilav
3 litre su( suya devam)
Ama aksam biraz kestane yedim
incir kürü mü?o nasıl bir şey?
tamam çok teşekkürler,deneyeceğimIbrahim saracoglundan duydum ablama yapmıştık hatırladığım kadarıyla
Yarim litre suya 8 tane inciri bölüp kaynayan suya atıyorsun 7 dk sonra kapatıyorsun günde iki defa içiyorsun
Valla oğluma Temizlerken hop hop gitti sayamadım :) cokta severim bebemde seviyormenü süper
yalnız kestanelerin sayısına dikkat et aman çok kalorili maalesefama faydalı da.
Ok canim izledim birine zorla bisey yedirmek olmaz sen zaten arastirmissin bakla damiydi barbunyadami oluyordu et yemeyenlere oneriliyorducanım yazdığını yeni gördüm,dediğin gibi sık sık baktırıyorum aslında şu ana kadar bir tek demir biraz düşük çıktı. o zaten ben kendim bildim bileli düşük. ondan pekmezlere,kuru üzümlere sardım bakalım:)
biz de evde bayılırız.bir oturuşta 10-15 tane yeme potansiyelim var ondan eve sokmuyorumValla oğluma Temizlerken hop hop gitti sayamadım :) cokta severim bebemde seviyor
baklagilleri her gün 12 yk kadar yiyorum canımOk canim izledim birine zorla bisey yedirmek olmaz sen zaten arastirmissin bakla damiydi barbunyadami oluyordu et yemeyenlere oneriliyordu
Bende kestaneye bayilirim ama 1 tanesi 5 kup sekermis dolapta bekliyor yemiyorum bide canim pilavin yanina ekmek yemesen daha iyi olurmusValla oğluma Temizlerken hop hop gitti sayamadım :) cokta severim bebemde seviyor
Ay 1 tanesi 5 küp seker mi o yeah ya biz şekeri kullanmayiz pasta vs dışında ama o kadar yemis oldum 1 tanede yemedim içime dert oldu iyi mi?Bende kestaneye bayilirim ama 1 tanesi 5 kup sekermis dolapta bekliyor yemiyorum bide canim pilavin yanina ekmek yemesen daha iyi olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?