Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben okuyup yazana kadar 10 sayfa ilerledi ama muhabbet akici eclecticvegan yumurta yesen olmazmi o marketlerde satilandan degil köy tavuğu yumurtasi bol sebzeli yapsak olmazmi?
:)
canım hiç fark etmiyor yine olmaz yumurta yerine yulaf yiyorum zaten onun faydaları daha fazla :)
bunu izleyebilirsin bak.

Bugünkü menü:)

8.30 kahvalti

1 yumurta
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Roka
1 dilim ekmek

Ara öğün 11.00
Yarim muz

12.30
Menemen +1 dilim ekmek

15.30 ara öğün
1 tane elma

Akşam

Orman kebabı +1 dilim ekmek+ yogurt +2 yemek kaşığı pilav
3 litre su( suya devam)

Ama aksam biraz kestane yedim

Eclecticvegan yumurta fikri hoşuna gitmedi herhalde bide kan verceksen d vitaminine baktir
canım yazdığını yeni gördüm,dediğin gibi sık sık baktırıyorum aslında şu ana kadar bir tek demir biraz düşük çıktı. o zaten ben kendim bildim bileli düşük. ondan pekmezlere,kuru üzümlere sardım bakalım:)

ayy demeeneyse yarınn aldım diyetisyen randevusunu.ayrıntılı konuşacam bakalım

ben ikinci doğumumu yapalı çoook oldu ama iki gebeliktede dogumdan sonra almaya devam ettim. ilk gebelikte 58 kiloydum ben yaasimdi 92
6 dilim fazla geldi,aynen diyetisyenine sor.bana 1 dilim yazdı diyetisyen sadece,sana da 3 dilim yazabilir belki. yani diğer şeylerden az yiyormuşsun gibi geldi o yüzden:) mesela sebzeyi arttırıp ekmeği yarıya indirirsen daha güzel olabilir

o zaman bölgesel spor yap. bayağı faydasını görürsün

veganlar yumurta yiyormuydu? Vejeteryanlar yiyordu ama veganlar yemiyordu herhalde
aynen veganlar bal dahi yemiyor,ondan önce vejetaryendim. 2.5 yıl kadar,vejetaryenler sadece hayvan eti yemiyor ama süt peynir yumurta vs tüketiyorlar.

menü süper
yalnız kestanelerin sayısına dikkat et aman çok kalorili maalesef ama faydalı da.

Ok canim izledim birine zorla bisey yedirmek olmaz sen zaten arastirmissin bakla damiydi barbunyadami oluyordu et yemeyenlere oneriliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…