Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya bide bugün yürüyüş yaparken fark ettim hedefimi küçük koymusum (hedefim calismaya baslayana kadar içine guremedim elbiselerin içine girmek 42 beden elbiselerim)
Baslamisken ve bu kadar emek verirken 36 38 beden olmaya karar verdim zor olcak olsun o gardırobu bastan yeniliycem.Basari hikayelerini okuyorum Mevla nasip ederse bigun bende yazarim inş

Bende 40 beden olmak istiyorum:) ama kilo olarakta 63-65 filan istiyorum aslında 57 ideal kilom ama simdi boyle istiyorum belki oldukça isterim:)

iyiyiz canım sen nasılsın?
İyiydim ama şu an deli bir migren ağrısı ve oglumla basbasayiz :/
evet aynne öyle değil mi ya bence de olur o zaman inşallah

selam afrodit nasılsın
Selam canm baş agrim dışında iyiyim sen nasılsın listeye ne zaman donuyorsun tatlım ya :)
A afrodit26 aaa afroditimmm sende mi buradasın ben mgul düm nicki degistirdim nasılsın
Evet tatlım uzun zamandır bu takimdayim ben de :) iyiyim canm sen nasılsın işte ılgaz paşa ile buyuyoruz bir yandan kıllardan kurtuluyoruz sen nasılsın

Evet diyetisyenler hepp öyle ya azıcık yazarlar bide susuz yenecek tabiii !. Sana az gelir tabak tabak yerdin sen hepp ama belkide bunada alışacaksın zamanla orasıda ayrı canımmmm.

Aslında 300 kalori yakılıyor az değil yemezsek hamur işi yağlılar gider ama

Ohhh be ne güzel iş o ! Oturduğun yerde 300 cal :)))) ben 1. Saat yürüsem ancak 300 kalori yakıyorum ...

Canımmm saatleride ekleyerek yazarsın ok? Yorumlamak daha anlaşılır olur bizim adımıza...

Alıntı yaparak yazsan daha iyi olur gibi yada ismi etiketleyerek de olur...

:)
canım hiç fark etmiyor yine olmaz yumurta yerine yulaf yiyorum zaten onun faydaları daha fazla :)
bunu izleyebilirsin bak.

Canımmm bende severek yiyorum yulafı ama böylesine yararlı olduğunu bilmiyordum. Çokkk teşekkürler bilgi için

Tabii ya 38 candır can hiç de zor değil inan sadece inan başaracağız. Ve sonrası muhteşem olacak

Merhabalar arkadaşlar sistem nasıl yürüyor, çok heycanlıyım, bu sefer kafaya koydum eve yürüyüş bandı aldım ve bugün başladım yürümeye. 27 yaşındayım evliyim 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. 18 yaşından bu yana "sen böyle de güzelsin", "yüzün yeter" gibi şeylere inandığım için çok pişmanım! kendimi vücudum çık sıkı çıkta korkunç değilim diye kandırdığım için de pişmanım ergenliğimden beri artan kilolarım, doğumdan sonra eve daha çok bağlanmam yüzünden daha da arttı ve artık yeter dedim bundan sonra an be an sizinleyim yetti be....

Canımmmm çok güzel karar vermişsin. Hoşgeldin takıma başarılar diliyorum daima. Öncelikle takımda belli başlı kurallarımız var ama zor değil. Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazmak. Bol sohbet muhabbet etmek. Her cuma sabahı kilo bildiriminde bulunmak. Yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi var yani 3.cuma listeye girilecek İşteee bu kadar.

Zaten burada işler nasıl yürür zamanla öğrenirsin tatlım. Peki kaç kgsun? Hedef kg nedir?

Çok fazla kilom resmen utanıyorum of of 112 hedefim şimdilik 85 sonrasına bakıcaz

Bende baya verdim doğum kilosu gitti geriye fazla kilolarim kaldı bölgesel onun için uğraşıyorum ne kadarlik oldu ılgaz bende çınar ile uğraş iş ev bebek uğraşıyorum aynen :) çok özledim ya eski grubumuzu

Çok fazla kilom resmen utanıyorum of of 112 hedefim şimdilik 85 sonrasına bakıcaz
Ben bebekli halimle spor yaptım kısa sürede 16 verdim sen hayli verirsin kendine inan pasta börek tatlı senin anlık zevkin bunu düşünerek eline bile alma sen yaparsın yaza istersen fit olursun fazlasıyla

hedefim 55.
şu an 67.900'üm.
takıma girmeden önce 90.500'düm:)
Oyy maşallah ne kalmış ki baya azimliymişsin ben gibi :) zamanın olursa yağ formülümü uygulasan süper olur bi de mide sorunu olmayanlar 3 yk yoğurdu yarım limon suyuyla çırpıp ustume yavaşça bir şişe maden suyu ekleyip kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan için 2 hafta çok güzel yağ yakıyor ve iştah kesiyor ben denedim :)

o zaman bölgesel spor yap. bayağı faydasını görürsün

veganlar yumurta yiyormuydu? Vejeteryanlar yiyordu ama veganlar yemiyordu herhalde
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ufakliktan fırsat buldukça :) ama pump it up videom var onu yapsam o çok daha etkili ve eğlenceli ama Kaynanam çocuğuma bakıyor ve tv kumandasini kimseye kaptırmıyor ki

Bende yarın kan vereceğim saçlarım aşırı dökülüyor baktirayim diye kilo için neye bakıyorlar kanda ona da baktirsam mi vermişken kanı

Yazarım canım :) emzirmek büyük avantaj cidden o konuda :)

Ay 1 tanesi 5 küp seker mi o yeah ya biz şekeri kullanmayiz pasta vs dışında ama o kadar yemis oldum 1 tanede yemedim içime dert oldu iyi mi?
canım içine de dert olmasın çünkü şöyle,kestanedeki karbonhidrat sağlıklı bir karbonhidrat. yani küp şeker yemişsin gibi de düşünme,rafine şeker değil o.evet fazla yedin belki ama sağlıksız yemedin ki:) arkadaşın bahsettiği şey kalori anlamında. ama boş bir kalori almak var bir de dolu. bundan sonra 3 taneden fazla yemezsin

benim de hedefim 36-38 beden olmak küçük küçük hedefler koymak en iyisi ama. ben takıma ilk geldiğimde hedefimi 69 koymuştum düşün

ben yoğurt yemiyorum canım ama arkadaşlar için faydalı olabilir. yağ sürüp yürüyüş yapmayı diyorsun değil mi? onu ben de yapmıştım bir dönem.hatta bununla ilgili komik bir anım var. ben sadece biberiye yağını sürüyordum bir de mavi çöp poşetleri olur ya ona sarıyordum. göbek,bacaklar vs. üstüne eşofman. o sırada da yurtta kalıyorum,oranın spor salonunda yürüyordum. oramdan buramdan mavi mavi çöp poşetleri çıkıyordu hışşşt hışşşt diye de her adımda bir ses herkes bakıyor tabii o kadar kötü görünüyorum ki,o sıralar bir de varım 80-85 kilo. ayy ne günlerdi yarabbim. allah kimseyi şüşko yapmasın,amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…