aa canım ciddi misin? bende de 3 aydır bu sorun var,hatta diyete de ara verdim bu yüzden. benimkiler de çok dökülüyor ya,ben de kan vereceğim. takipte olalım da bir çözüm bulalımBende yarın kan vereceğim saçlarım aşırı dökülüyor baktirayim diye kilo için neye bakıyorlar kanda ona da baktirsam mi vermişken kanı
Bende yarın kan vereceğim saçlarım aşırı dökülüyor baktirayim diye kilo için neye bakıyorlar kanda ona da baktirsam mi vermişken kanı
Çok fazla kilomresmen utanıyorum of of 112 hedefim şimdilik 85 sonrasına bakıcaz
Bende yarın kan vereceğim saçlarım aşırı dökülüyor baktirayim diye kilo için neye bakıyorlar kanda ona da baktirsam mi vermişken kanı
ben yoğurt yemiyorum canım ama arkadaşlar için faydalı olabilir. yağ sürüp yürüyüş yapmayı diyorsun değil mi? onu ben de yapmıştım bir dönem.hatta bununla ilgili komik bir anım var. ben sadece biberiye yağını sürüyordum bir de mavi çöp poşetleri olur ya ona sarıyordum. göbek,bacaklar vs. üstüne eşofman. o sırada da yurtta kalıyorum,oranın spor salonunda yürüyordum. oramdan buramdan mavi mavi çöp poşetleri çıkıyorduhışşşt hışşşt diye de her adımda bir ses herkes bakıyor tabii o kadar kötü görünüyorum ki,o sıralar bir de varım 80-85 kilo. ayy ne günlerdi yarabbim. allah kimseyi şüşko yapmasın,amin.
aa canım ciddi misin? bende de 3 aydır bu sorun var,hatta diyete de ara verdim bu yüzden. benimkiler de çok dökülüyor ya,ben de kan vereceğim. takipte olalım da bir çözüm bulalımbir de geri çıkar değil mi kızlar ya? kökü bizde sonuçta?
B12 benden bebeğe geçen bi vitamin ve onda çok dusuktu iğne vurduruyoruz b12 içinAaa ! Neden utanasın ki? Hepimiz öyleydik ve halen daha öyle olan arkadaşlar var. Bu bir dert değil önemli olan senin artık bu durumu istememen. Bak sana küçük bir tüyo vereyim ; 108 kg dan 57 lere düştüm sende yapabilirsin Canımmm pes etmezsenbence o hedef de az 70 olmalı ilk etap 85 de çok kg çünkü...
Kilo için dahiliye uzmanın zaten bilir ama bende aklımda kalanları söyleyeyim, açlık kan şekeri /tokluk kan şekeri /insülin direnci/ kolesterol /demir /b12 vitamini/ d vitamini gibi testler yaptırmalısın...
Ayyyy çok güldümmavili kız. Neyseki o günlerden kurtuldun daha ince eclecticvegan var artık poşete ihtiyaç yok artikkkk...
Tabiki çıkar canını sıkma. Benimde dökülüyor ama azalmıyor yerine çıkıyor. Biz bayanlar bu konuda genelde şanslıyız
Tamam canm tabiki bu sorun bende ciddi anlamda var sende emziriyorsun değil miCanim merhaba benim de kucukbebisim var ayni sac dokulme mevzusundan ben de muzdaribim. ancak hamilelik sonrasi dokulme 3-6 ay arasi baslayip 4-6 ay kadar suruyormus hormon degisimi kaynakli bir olaymis ben bu nedenle doktora gorunmemistim. Ancak tahlil imkanin varsa cok merak ediyorum dr herhangi birsey onerirse yazabilir misin buraya da rica etsem.
Ay benim önden minik minik şekle girmeyen bir tarzda çıkıyor sinirlerim bozuluyoraa canım ciddi misin? bende de 3 aydır bu sorun var,hatta diyete de ara verdim bu yüzden. benimkiler de çok dökülüyor ya,ben de kan vereceğim. takipte olalım da bir çözüm bulalımbir de geri çıkar değil mi kızlar ya? kökü bizde sonuçta?
Sen 90 oldun mu yaaaa maşallah çok kısa sürede de verdin dimi bu kiloyu ne güzelhedefim 55.
şu an 67.900'üm.
takıma girmeden önce 90.500'düm:)
ben 4 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim iki yıl önce. hem de ara kaçamaklarım olduğu halde. sonra da iki yılda geri aldım yavaş yavaş. diyetin 8 tane prensibi var, onlara uymaya devam edenler hiç kilo almadılar. ama ben işte ah ben tembellik yaptımvaay ilk defa duydum böyle birsey. kac kilo verip ne kadar aldın?ama aç geziyosun be kuzum o nolcek
:)
canım hiç fark etmiyor yine olmaz yumurta yerine yulaf yiyorum zaten onun faydaları daha fazla :)
bunu izleyebilirsin bak.
Yok kiz simdilik 7 li rakamları bi gorimbenim de hedefim 36-38 beden olmakküçük küçük hedefler koymak en iyisi ama. ben takıma ilk geldiğimde hedefimi 69 koymuştum düşün
ayy inşallah aprilim saç çok önemli yaAaa ! Neden utanasın ki? Hepimiz öyleydik ve halen daha öyle olan arkadaşlar var. Bu bir dert değil önemli olan senin artık bu durumu istememen. Bak sana küçük bir tüyo vereyim ; 108 kg dan 57 lere düştüm sende yapabilirsin Canımmm pes etmezsenbence o hedef de az 70 olmalı ilk etap 85 de çok kg çünkü...
Kilo için dahiliye uzmanın zaten bilir ama bende aklımda kalanları söyleyeyim, açlık kan şekeri /tokluk kan şekeri /insülin direnci/ kolesterol /demir /b12 vitamini/ d vitamini gibi testler yaptırmalısın...
Ayyyy çok güldümmavili kız. Neyseki o günlerden kurtuldun daha ince eclecticvegan var artık poşete ihtiyaç yok artikkkk...
Tabiki çıkar canını sıkma. Benimde dökülüyor ama azalmıyor yerine çıkıyor. Biz bayanlar bu konuda genelde şanslıyız
canım bak senin saç dökülme sebebin direk belli oldu. çünkü saçı etkileyen vitaminler b12,demir ve çinkodur. sen takviye alınca düzelir,ben de yarın kan vereceğim bakalım ne eksik çıkacak?B12 benden bebeğe geçen bi vitamin ve onda çok dusuktu iğne vurduruyoruz b12 içinbende de kesin düşüktür acaba onun ne etkisi var, demir de eksik bence
ay çıksın da boş veerr,uzadıkça normale döner onlar. çıksın yeter kiiiAy benim önden minik minik şekle girmeyen bir tarzda çıkıyor sinirlerim bozuluyortamam canm inşallah çözüm bulabiliriz
evet canım maalesef tartıda o 90.500'ü gördüm.4 ayda verdim.ama çok disiplinliydim,çok ama çok az kaçamak yaptım. kurallarım vardı her gün uydum.Sen 90 oldun mu yaaaa maşallah çok kısa sürede de verdin dimi bu kiloyu ne güzel
aynen canım ben bu doktorun beslenme programı ile zayıfladım,üstelik doyarak tabak tabak yedim.ne kadar iyi bilgi bunlar..
@ eclecticvegan bunları birleştirerek yaz etiketlemiş oluyorsun:)Günaydın bayanlar
Kaptanim acemiyim ben biraz etiketlemek icinne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?