Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

amsterdam12 @deadline gelin gelin komikli anılarımı anlatıyorum sizden kötü dönemlerden geçtim ben beybiler. okulda çöp poşeti giyen kız olarak anılmak var

yaaa ben şu yaşadığım bunalımdan çıksam yapacağım bir şeyler de bir kendime gelemedim.tek problemim yemek yemek.yeme bağımlısıyım bence ben çöp poşeti mi giydin niye kız allah seni

diyetisyen de çok kafaya taktığım için tartılma dedi..c tesi artık gitmem lazım ve muhtemelen artı çıkacağım..şaka gibi..kendimde sinir olmaya başladım ciddi ciddi.

başıma gelenin bir çoğu şu tatil maceralarım yüzünden zaten kaptanım nerde ne meşhur şunu da mı yesem derken olacağım 100 kg insanın bir ortası olur değil mi ben de o yok işte :):):)

evet bugün onu sorucam.sebzeyi de aslında az yemiyorum, beş kaşık yiyorum dolu dolu

aynen veganlar bal dahi yemiyor,ondan önce vejetaryendim. 2.5 yıl kadar,vejetaryenler sadece hayvan eti yemiyor ama süt peynir yumurta vs tüketiyorlar.
yanlış hatırlamıyormusum.

Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ufakliktan fırsat buldukça :) ama pump it up videom var onu yapsam o çok daha etkili ve eğlenceli ama Kaynanam çocuğuma bakıyor ve tv kumandasini kimseye kaptırmıyor ki
hahahahhh buna bittim işte .elinde kumandayla oturan kaygana ve çaresiz bir gelin geldi gözümün önüme. güldüğüme bakma allah yardımcın olsun canım.bilirim öyle durumları

amiiiiiiinnnnn

off offff dertlerim depresti yine . bu diyetisyen işini en çok ta bu yüzden istiyorum zaten.kilo verip almamak için

evet canım maalesef tartıda o 90.500'ü gördüm.4 ayda verdim.ama çok disiplinliydim,çok ama çok az kaçamak yaptım. kurallarım vardı her gün uydum.
ayy dört ayda 90 dan 70 e indin öylemi?bize de öğret kurallarını veganım bilgilim

hosgeldiiiiinnn .valla böyle benim kiloya yakın birileri gelince daha mutlu oluyorum . çıkın çıkın gelin 90 lar 95 ler diye bağırsam mı topikte

Tünaydın arkadaşlar . bu saate kadar uğrayamadım kusura bakmayın çünkü oğlum hastaydı.sabah doktora gittim geldim.öğleden sonra da diyetisyen randevum var. bakalım dr. ne diyecek, bende merak ediyorum

Hoşbulduk grup bize göre zayıf o zaman evet kilo yakın olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz haklsın kesinlikle. güzel olur inşallah bizim için de

B12 benden bebeğe geçen bi vitamin ve onda çok dusuktu iğne vurduruyoruz b12 için bende de kesin düşüktür acaba onun ne etkisi var, demir de eksik bence

Canımmm mutlaka tahlilerini yaptır ve dahiliye uzmanın açıklar sana endişelenme hepsinin tedavisi var...

Günaydın kızlar ben de anormal bir şişlik var ya hayırlısı bazen hamile gibi hissediyorum kendimi şuanda sanki 5 aylık gibi göbeğim şişti

Hepimizde oluyor canımm ya yediklerimizden yada vücut kendi kendine yapıyor. Bol su iç ve hareket et geçer bebeğim...

Günaydın bayanlar
Kaptanim acemiyim ben biraz etiketlemek icinne yapcam

caroline84 yazacaksın

yaaa ben şu yaşadığım bunalımdan çıksam yapacağım bir şeyler de bir kendime gelemedim.tek problemim yemek yemek.yeme bağımlısıyım bence ben çöp poşeti mi giydin niye kız allah seni

Obur Merops :))))))

başıma gelenin bir çoğu şu tatil maceralarım yüzünden zaten kaptanım nerde ne meşhur şunu da mı yesem derken olacağım 100 kg insanın bir ortası olur değil mi ben de o yok işte :):):)

Evet haklısın insan tatilde de nasıl diyet yapsın. Ya o tatillere gitmeyeceksin yada 1 çataldan fazla yemeyeceksin kuzummmmm....

Allah korusun 100 kg olma valla vermesi zor çeken bilir. Vücuduna yazık etme sen daha fit vücudu hakkediyorsun balımmmm...

Hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum

O zaman az çok kuralları biliyorsun. İyi oldu böyle deneyimli arkadaşımız peki hedef kg nedir? Öncelikle hergün dünün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazmak, Sohbet muhabbet etmek, her cuma kg bildirmek ilk kurallarımız. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin. Yani 3.cuma anlaştık

Hoşbulduk. Teşekkür ediyorum Evet az çok biliyorum kuralları. benim ilk hedefim martın sonuna kadar 77 kilo olmak . daha sonra yeni bir hedef koyayım dedim. gözümü korkutmak istemedim başta

Ben bir de spora da başlamak istiyorum. yazın havuza giderek biraz kilo vermiştim. ama şu an havuza gitmem zor. eve kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ama faydası olur mu bilemedim.

Evet zaten spor yapmalısın. Mutlaka şart koşu bandı veya eliptik bisiklet alabilirsin canım ama eliptik bence selesiz olsun....

Evet zaten spor yapmalısın. Mutlaka şart koşu bandı veya eliptik bisiklet alabilirsin canım ama eliptik bence selesiz olsun....

Evet ya spor şart ben de başlamak istiyorum bir an önce Kilom fazla olduğu için eliptik benim için çalışması çok zor bir alet. onun için kondisyon bisikleti dülünmüştüm ama emin olamıyorum o konuda

Bende spora başlamak istiyorum evde leslieyle daha düşünce asamasindayim bir başlasam hem sikilasir hem daha kolay olur herşey
Evet leslie yi ben de biliyorum. kondisyon bisikletiyle ikisini beraber düşünmüştüm ben de . aslında grupta spor yapmak isteyenlerle beraber başlasak daha güzel olabilir devamlılık açısından

Canım bu kondisyon bisikleti dediğin şu oturduğun yerden yapılan değil mi? Öyleyse ben onu tavsiye etmem. Leslie yap ve yürüyüş yap gerçekten çok güzel verirsin. Her yerinin çalışması lazım tatlım ama yinede tabi sen bilirsin....

Bende spora başlamak istiyorum evde leslieyle daha düşünce asamasindayim bir başlasam hem sikilasir hem daha kolay olur herşey

Canımmm ne düşünüyorsun en basit spor aç yap

Evet evet dediğin bisiklet. ben lesliyle beraber yaparım diye düşünmüştüm. ama tek başına yetersiz olabilir aslında.

Ben bebekli halimle spor yaptım kısa sürede 16 verdim sen hayli verirsin kendine inan pasta börek tatlı senin anlık zevkin bunu düşünerek eline bile alma sen yaparsın yaza istersen fit olursun fazlasıyla
Canım inan çok istiyorum benimde bebeğim var 1 yaşına gircek zaten kilom vardı doğuman sonra çok saldım artk böyle devam etmek istemiyorum inş yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…