amsterdam12 @deadline gelin gelin komikli anılarımı anlatıyorum sizden kötü dönemlerden geçtim ben beybiler. okulda çöp poşeti giyen kız olarak anılmak var
alışkanlıklar :) damak tadımızın alışkanlığı vs vs
valla bilemiyorum ki nasılımbir garibim maalesef.ama şu kilo işini daha da ertelemeyeyim dedim çünkü uzadıkça o da stres yaptı.
sadece cumaları tartılırsın olmaz mı? ben her gün tartılıyorum ama bu beni kötü etkilemiyor.sen çok takıyorsun o yüzden haftada 1-2 kere tartıl.
ısınınca zararlı mı oluyormuş? ben de eskiden tatlı yerine kullanırdım. ama öyle bir durum varsa rafine şeker yerine şunları koyabilirsiniz; bol kuru meyve,tarçın,keçiboynuzu unu,agave şurubu
Süpersin tatlımbirazı ödem birazı yağ derken gitmiş. Başarılar devamında, kilo vermek gibi güzel bir şey yok...
Canımmm özleme hep gelhaftalar geçtikçe tabi ki zorlaşacak biraz mercimek büyüyor Bol su iç bol hareket et yesende kilo almazsin çok abartmadan..
Sen zaten yanlışların farkındasın Canımmm ama dediğin gibi en kötü günün böyle olsun
Bakk ne iyi etmişsin hiç yürümemekten iyidir kutlarim senizaten 45 dk bile yapsan yeter kuzummm
Aminnnnveeee çok gramlar vermeli
Bende balık temizleyemem!! Eldivenle denedim balıklar kaydığı için havada uçtular
Yine tatili yapmış gelmiş sefan olsun Meropscumbakalım neler olacak diyetisyen maceranda :)))) başarılar....
Neden öyle bir izlenime kapıldın ki gayet de herkes okuyor, Canımmm. Sen yaz başkalarına da yaz çekinme. Sadece menüyü yazıp kaçmak olmazzzz. Zamanla burada ne dostluklar kurarsın sen bile şaşarsın.
evet bugün onu sorucam.sebzeyi de aslında az yemiyorum, beş kaşık yiyorum dolu dolu6 dilim fazla geldi,aynen diyetisyenine sor.bana 1 dilim yazdı diyetisyen sadece,sana da 3 dilim yazabilir belki. yani diğer şeylerden az yiyormuşsun gibi geldi o yüzden:) mesela sebzeyi arttırıp ekmeği yarıya indirirsen daha güzel olabilir
yanlış hatırlamıyormusum.aynen veganlar bal dahi yemiyor,ondan önce vejetaryendim. 2.5 yıl kadar,vejetaryenler sadece hayvan eti yemiyor ama süt peynir yumurta vs tüketiyorlar.
hahahahhh buna bittim işte .Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ufakliktan fırsat buldukça :) ama pump it up videom var onu yapsam o çok daha etkili ve eğlenceli ama Kaynanam çocuğuma bakıyor ve tv kumandasini kimseye kaptırmıyor ki
amiiiiiiinnnnnben yoğurt yemiyorum canım ama arkadaşlar için faydalı olabilir. yağ sürüp yürüyüş yapmayı diyorsun değil mi? onu ben de yapmıştım bir dönem.hatta bununla ilgili komik bir anım var. ben sadece biberiye yağını sürüyordum bir de mavi çöp poşetleri olur ya ona sarıyordum. göbek,bacaklar vs. üstüne eşofman. o sırada da yurtta kalıyorum,oranın spor salonunda yürüyordum. oramdan buramdan mavi mavi çöp poşetleri çıkıyorduhışşşt hışşşt diye de her adımda bir ses herkes bakıyor tabii o kadar kötü görünüyorum ki,o sıralar bir de varım 80-85 kilo. ayy ne günlerdi yarabbim. allah kimseyi şüşko yapmasın,amin.
off offff dertlerim depresti yineben 4 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim iki yıl önce. hem de ara kaçamaklarım olduğu halde. sonra da iki yılda geri aldım yavaş yavaş. diyetin 8 tane prensibi var, onlara uymaya devam edenler hiç kilo almadılar. ama ben işte ah ben tembellik yaptım
ayy dört ayda 90 dan 70 e indin öylemi?bize de öğret kurallarını veganım bilgilimevet canım maalesef tartıda o 90.500'ü gördüm.4 ayda verdim.ama çok disiplinliydim,çok ama çok az kaçamak yaptım. kurallarım vardı her gün uydum.
hosgeldiiiiinnn .valla böyle benim kiloya yakın birileri gelince daha mutlu oluyorum . çıkın çıkın gelin 90 lar 95 ler diye bağırsam mı topikteİyi günler. Boyum 162 şu an 95.3 kiloyum ben daha önce 7.takımda deneme süresine başlamıştım ama yoğın bir zamanıma denk geldiği için devam edemedim.tekrar başlamak istedim . 1.takıma davet edildim:))teşekkür ederim.
off offff dertlerim depresti yine. bu diyetisyen işini en çok ta bu yüzden istiyorum zaten.kilo verip almamak için
ayy dört ayda 90 dan 70 e indin öylemi?bize de öğret kurallarını veganım bilgilim
hosgeldiiiiinnn .valla böyle benim kiloya yakın birileri gelince daha mutlu oluyorum . çıkın çıkın gelin 90 lar 95 ler diye bağırsam mı topikte
B12 benden bebeğe geçen bi vitamin ve onda çok dusuktu iğne vurduruyoruz b12 içinbende de kesin düşüktür acaba onun ne etkisi var, demir de eksik bence
Günaydın kızlar ben de anormal bir şişlik var ya hayırlısı bazen hamile gibi hissediyorum kendimi şuanda sanki 5 aylık gibi göbeğim şişti
Günaydın bayanlar
Kaptanim acemiyim ben biraz etiketlemek icinne yapcam
yaaa ben şu yaşadığım bunalımdan çıksam yapacağım bir şeyler de bir kendime gelemedim.tek problemim yemek yemek.yeme bağımlısıyım bence bençöp poşeti mi giydin niye kız allah seni
başıma gelenin bir çoğu şu tatil maceralarım yüzünden zaten kaptanımnerde ne meşhur şunu da mı yesem derken olacağım 100 kg insanın bir ortası olur değil mi ben de o yok işte :):):)
İyi günler. Boyum 162 şu an 95.3 kiloyum ben daha önce 7.takımda deneme süresine başlamıştım ama yoğın bir zamanıma denk geldiği için devam edemedim.tekrar başlamak istedim . 1.takıma davet edildim:))teşekkür ederim.
Hoşbulduk. Teşekkür ediyorumEvet az çok biliyorum kuralları. benim ilk hedefim martın sonuna kadar 77 kilo olmak . daha sonra yeni bir hedef koyayım dedim. gözümü korkutmak istemedim başta
Ben bir de spora da başlamak istiyorum. yazın havuza giderek biraz kilo vermiştim. ama şu an havuza gitmem zor. eve kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ama faydası olur mu bilemedim.
Evet zaten spor yapmalısın. Mutlaka şartkoşu bandı veya eliptik bisiklet alabilirsin canım ama eliptik bence selesiz olsun....
Evet leslie yi ben de biliyorum. kondisyon bisikletiyle ikisini beraber düşünmüştüm ben de . aslında grupta spor yapmak isteyenlerle beraber başlasak daha güzel olabilir devamlılık açısındanBende spora başlamak istiyorum evde leslieyle daha düşünce asamasindayim bir başlasam hem sikilasir hem daha kolay olur herşey
Canım bu kondisyon bisikleti dediğin şu oturduğun yerden yapılan değil mi? Öyleyse ben onu tavsiye etmem. Leslie yap ve yürüyüş yap gerçekten çok güzel verirsin. Her yerinin çalışması lazım tatlım ama yinede tabi sen bilirsin....Evet ya spor şart ben de başlamak istiyorum bir an önceKilom fazla olduğu için eliptik benim için çalışması çok zor bir alet. onun için kondisyon bisikleti dülünmüştüm ama emin olamıyorum o konuda
Bende spora başlamak istiyorum evde leslieyle daha düşünce asamasindayim bir başlasam hem sikilasir hem daha kolay olur herşey
hem de alkali.. gerçekten özendim..aynen canım ben bu doktorun beslenme programı ile zayıfladım,üstelik doyarak tabak tabak yedim.
Canım bu kondisyon bisikleti dediğin şu oturduğun yerden yapılan değil mi? Öyleyse ben onu tavsiye etmem. Leslie yap ve yürüyüş yap gerçekten çok güzel verirsin. Her yerinin çalışması lazım tatlım ama yinede tabi sen bilirsin....
Canımmm ne düşünüyorsun en basit spor aç yap
Canım inan çok istiyorum benimde bebeğim var 1 yaşına gircek zaten kilom vardı doğuman sonra çok saldım artk böyle devam etmek istemiyorum inş yapıcamBen bebekli halimle spor yaptım kısa sürede 16 verdim sen hayli verirsin kendine inanpasta börek tatlı senin anlık zevkin bunu düşünerek eline bile alma sen yaparsın yaza istersen fit olursun fazlasıyla
Hep burdayım bundan sonra, inan dün 45 dakka yürüdüm koşu bandında bugün sabah 900 gr gitmiş su muydu acabacanıım hiç dert etme,olumlu yönden bak,ilk aylar güzel kilo verirsin :) haftada 1.5-2 gider hemen. ama sakın bırakma,sürekli bizimle ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?