Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam hatunlar ben bugün çocuğu iğneye goturdum kendim de tahlil verecektim ya işte çocuğa iğne yapılınca dünyayı unuttum ve eve geçince aklıma geldi kan verecektim diye neyse başka gün a rtik. Bu arada spor yaptım az yedim mutluyum yarın tartı günüm bakalım

Ayh inanmıyorum süper ya o kadar nasıl zayıfladın? ne kadar zamanda verdin? ya benim asıl hedefim 68 ama ne biliym 85 i bile görsem sevince hale geldim ama kararlıyım durmak yok

Ayh inanmıyorum süper ya o kadar nasıl zayıfladın? ne kadar zamanda verdin? ya benim asıl hedefim 68 ama ne biliym 85 i bile görsem sevince hale geldim ama kararlıyım durmak yok

Haftada 5 gün yürüyüş. Yediklerime dikkat etmek. Sıfır kaçamak. 1.5 / 2 senede verdim. Sende istersen yaparsın! Yeter ki çok iste

Haftada 5 gün yürüyüş. Yediklerime dikkat etmek. Sıfır kaçamak. 1.5 / 2 senede verdim. Sende istersen yaparsın! Yeter ki çok iste
çok iyi vermişsin maşallah. Ben de bir şey sorayım .peki bu süreçte yürüyüş dışında başka spor yaptın mı acaba?yoksa yürüyüş yeterli oluyor mu?

hoşgelddiiinnnnn

çok iyi vermişsin maşallah. Ben de bir şey sorayım .peki bu süreçte yürüyüş dışında başka spor yaptın mı acaba?yoksa yürüyüş yeterli oluyor mu?

Teşekkürler baby. Hayır yapmadım. Sadece nadiren leslie yaptım oda eğlenmek için :))))) bence istikrarlı bir şekilde yapılan her spor kilo verdirir. Bu isterse koşu bandı isterse eliptik isterse spor salonunda yapılan sporlar olsun. Yaptığın spor dalı değil de istikrarlı olmak başarıya giden yoldur...

Bu tavsiyeni dikkate alacağım teşekkür ederim .

Evet leslie yi ben de biliyorum. kondisyon bisikletiyle ikisini beraber düşünmüştüm ben de . aslında grupta spor yapmak isteyenlerle beraber başlasak daha güzel olabilir devamlılık açısından
Evet leslie güzel ama çocuktan pek yapamıyorum...bugün öğlen uyumadi bazen uyuyo bazen uyumuyor:)

Olur ins bende 110 dan geliyorumistek cok onemli 84.2 geldim sabah masil sevimdim anlatamam ben cok zor kilo veriyorum pco ve Hipotiroidi var.Sizin bi rahatsizliginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…