- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
İlk kilo vermeye karar verince vücut ödem atiyo ilkin hızlı sonra yavaş ve yağdan giderHep burdayım bundan sonra, inan dün 45 dakka yürüdüm koşu bandında bugün sabah 900 gr gitmiş su muydu acaba
Ayh inanmıyorum süper ya o kadar nasıl zayıfladın? ne kadar zamanda verdin? ya benim asıl hedefim 68 ama ne biliym 85 i bile görsem sevince hale geldim ama kararlıyım durmak yokAaa ! Neden utanasın ki? Hepimiz öyleydik ve halen daha öyle olan arkadaşlar var. Bu bir dert değil önemli olan senin artık bu durumu istememen. Bak sana küçük bir tüyo vereyim ; 108 kg dan 57 lere düştüm sende yapabilirsin Canımmm pes etmezsenbence o hedef de az 70 olmalı ilk etap 85 de çok kg çünkü..
İnş o günleri de görürüm nası hoşuma gitti vericem hepsinden kurtulucamİlk kilo vermeye karar verince vücut ödem atiyo ilkin hızlı sonra yavaş ve yağdan gider
Ayh inanmıyorum süper ya o kadar nasıl zayıfladın? ne kadar zamanda verdin? ya benim asıl hedefim 68 ama ne biliym 85 i bile görsem sevince hale geldim ama kararlıyım durmak yok
çok iyi vermişsin maşallah. Ben de bir şey sorayım .peki bu süreçte yürüyüş dışında başka spor yaptın mı acaba?yoksa yürüyüş yeterli oluyor mu?Haftada 5 gün yürüyüş. Yediklerime dikkat etmek. Sıfır kaçamak. 1.5 / 2 senede verdim. Sende istersen yaparsın! Yeter ki çok iste
hoşgelddiiinnnnnHoşbulduk. Teşekkür ediyorumEvet az çok biliyorum kuralları. benim ilk hedefim martın sonuna kadar 77 kilo olmak . daha sonra yeni bir hedef koyayım dedim. gözümü korkutmak istemedim başta
Ben bir de spora da başlamak istiyorum. yazın havuza giderek biraz kilo vermiştim. ama şu an havuza gitmem zor. eve kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ama faydası olur mu bilemedim.
Hoşbuldummmhoşgelddiiinnnnn
çok iyi vermişsin maşallah. Ben de bir şey sorayım .peki bu süreçte yürüyüş dışında başka spor yaptın mı acaba?yoksa yürüyüş yeterli oluyor mu?
Bu tavsiyeni dikkate alacağım teşekkür ederim .Teşekkürler baby. Hayır yapmadım. Sadece nadiren leslie yaptım oda eğlenmek için :))))) bence istikrarlı bir şekilde yapılan her spor kilo verdirir. Bu isterse koşu bandı isterse eliptik isterse spor salonunda yapılan sporlar olsun. Yaptığın spor dalı değil de istikrarlı olmak başarıya giden yoldur...
HoşbuldukkYeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz
Evet leslie güzel ama çocuktan pek yapamıyorum...bugün öğlen uyumadi bazen uyuyo bazen uyumuyor:)Evet leslie yi ben de biliyorum. kondisyon bisikletiyle ikisini beraber düşünmüştüm ben de . aslında grupta spor yapmak isteyenlerle beraber başlasak daha güzel olabilir devamlılık açısından
Evet spor konusunda birbirimi teşvik edersek çok iyi olur aslında :)))Evet leslie güzel ama çocuktan pek yapamıyorum...bugün öğlen uyumadi bazen uyuyo bazen uyumuyor:)
Ben daha önce diyetisyene gitmiştim elimde bir liste vardı. ona uymaya çalışıyrdum. ama yeniden tam olarak başlamayı düşündüğüm için yarın tekrar diyetsiyene gideceğim. onun verdiği listeye uymayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?