Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayh inanmıyorum süper ya o kadar nasıl zayıfladın? ne kadar zamanda verdin? ya benim asıl hedefim 68 ama ne biliym 85 i bile görsem sevince hale geldim ama kararlıyım durmak yok

ben de aynı hedefteyim. :) ilk hedefim 79, ikinci hedefim 68, üçüncü hedefim 63 :)

Olur ins bende 110 dan geliyorumistek cok onemli 84.2 geldim sabah masil sevimdim anlatamam ben cok zor kilo veriyorum pco ve Hipotiroidi var.Sizin bi rahatsizliginiz varmi
Ben de insülün direnci var ama ben ilaç kullanmadan zayıflamak istiyorum ve inanıyorum kendime ben 104 le başlamıştım yazın en son şimdi 95 oldum.

Kaçamakla alakalı da beinim 2 haftadır yedipim en tatlı şey kuru incir hurma . önümde revaniler baklavalar vardı ama irademe hakim oldum ve yemedim . çünkü ben tatlıyı çok sevdiğim için ağzıma bir lokma alsam bir seferden bir şey olmaz , ondan iki tane yiyim bir daha yemem yarın yemem diye diye olmuyor. onun için ben de tatlıyı çıkardım hayatımdanbir de hazır yiyecekleri bıraktım hamburger , pizza falan

Zaten insülin direnci zayıfladıkça son bulan bir şey bende de vardı geçti gitti. İlaç kullanmadım. Sevmiyorum çünkü!!!

Evet çok güzel olur bence de
Bir konuda da yardım istiyorum bir çok meseja tek mesaj içerisinde nasıl cevap veriyoru acaba?

Evet ilk önce kimlere cevap vermek istiyorsanız onların mesajlarının altında çoklu alıntı kısmı var onları işaretliyorsunuz. Sonra alttaki cevapla kısmına gelip alıntıları ekle yapıyorsun.

Sonrada yukarıdaki resimdeki gibi sonlarından başlayarak yazıyorsunuz. Herkesinkini ayrı ayrı. En sonda bittikten sonra cevapla diyorsunuz oldu bitti işte...

A asena_91 bendepolikistik overden ötürü doktor 1000 mg glifor verdi bende icmek istemiyorum zaten zayifladikca hersey yoluna gircek ama zor kilo veriyorum

Banada vermişlerdi. Çok dokundu bir hafta içtim kestim. Bayılacak gibi oldum...

selam arkadaşlaaar obezzto geldi

hemen başlayayım anlatmaya. efendim öncelikle gittiğim dr. tavsiye üzerine gittiğim bir kadındı ve iyi ki gitmişim.müthiş güleryüzlü ve sıcakkanlı bir insandı.beni zayıflayacağıma daha doğrusu artık sağlıklı beslenme şekline alıştıracağına ikna oldum. sorular sordu ve cevaplarıma ilişkin tahliller verdi. kan verdim ama bugun çıkmıyor sonuçlarım.bir hafta sabah öğle ve ara tüm beslenmeni yaz bir hafta sonra görüşegiz dedibu arada bir hafta nasıl beslenecegimide listeledi.her öğün iki dilim ekmek yedigimi söyledim. evet yiyebilirsin dedi. ilerleyen vakitlerde degiştirebilirim tamamen senin gidişatına bağlı dedi.çok uzatarak başınızı agrıtmayayım ama ben ikna oldum

Çokk teşekkür ederim.

Her hafta gidecek olman güzel canım en azından daha kontrollü olur. Başarılar dilerim artık en azından ne yiyeceğini daha iyi bileceksin...

Evet gittiğiniz doktora güvenmek gerçekten önemli bence de çünkü bizim yolumuz daha uzun. zor ama sonu güzel olacak . yediklerimni yazmanı istemiş ya sanırım senin beslenmedeki hatalarını ve alışkanlıklarını görmek için . bence de mantıklı olmuşş

Haftada 5 gün yürüyüş. Yediklerime dikkat etmek. Sıfır kaçamak. 1.5 / 2 senede verdim. Sende istersen yaparsın! Yeter ki çok iste
Yürüyüşü her türlü yaparım yürüyüş bandını sırf bahanem olmasın diye aldım arada haftasonları filandı doğa da yürücem kararlıyım ama yemek olayını inş aşmam ona çok dikkat etmem lazım

bügün kü menüm

kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen

saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)

akşam( 17:20 )

bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak

kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık

Her hafta gidecek olman güzel canım en azından daha kontrollü olur. Başarılar dilerim artık en azından ne yiyeceğini daha iyi bileceksin...
bir dahaki haftadan sonra 15 günde bir gideceğim .evet nasıl ne kadar yiyecegimi bilerek yolum daha kısalır gibime geliyor

aynen öyle canım

Ben dünü yazmamışım yeni katıldığım için dün ki menüm;

Sabah; 9:30 bir tost bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
Öğlen; 13.30 1 kase çorba
Akşam; 19.00 1 tabak Yoğurtlu kabak çintmesi

1,5 lt su

45 dakika koşu bandında yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…