Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü mönüm

kahvaltı saat 12.00
bir haşlanmış yumurta, peynir , zeytin, iki dilim jambon , iki cherry,iki dilim ekmek

ara:yok

öğle 15.00
pırasa,yogurt,iki dilim ekmek

ara:yok

akşam :üç köfte , salata , bir kepçe corba,iki dilim ekmek

su:1.5 litre
spor:yok

Bugünkü menüm
Sabah 07:00 bi sıkımlık çiğköfte :) eşim yoğurdu dün canım çekti
09:00 bi dilim ekmek zeytin peynir azcik yağ-bal yarım çay kaşığı kadar
11:50 çorba
13:30 bir Medine hurması
17:00 ton balığı ve marul bi dilim ekmek
19:00 fırında sebzeli yemek 5 kaşık iki dilim ekmek
-THE END-

Ufak bir eleştiri yapmak istiyorum grubun zamanı mı yok, yoksa istemediği için mi bilemem ama kahvaltıyi pek iyi yapmayan arkadaşlarımiz var bence kahvaltı diyette olmazsa olmaz bir şart metabolizma yavaşlar ara Öğün ve kahvaltısiz ben zayıflayamadim şahsen .. ve kahvaltı erken saatte olmalı ki vücut işlemeye başlasin opuyorum hepinizi saygılar yine kendi tercihi herkesin

Kahvaltı 8.3o
Iki ince dilimlenmiş kepek ekmeğiyle tost
5 zeytin
Roka

Ara öğün 11:00
1 tane muz

Öğlen 12.30
1 kase mercimek çorbası + 1 dilim ekmek
Salata

Ara öğün 15.30

1 tane elma

Akşam 18.00

Orman kebabı +yogurt

Suya devam 2 lt oldu

yaaa ben şu yaşadığım bunalımdan çıksam yapacağım bir şeyler de bir kendime gelemedim.tek problemim yemek yemek.yeme bağımlısıyım bence ben çöp poşeti mi giydin niye kız allah seni
sayfa 10375'te anlatmıştım canım,kendimi şekilden şekile sokarım işte öyle
diyetisyen de çok kafaya taktığım için tartılma dedi..c tesi artık gitmem lazım ve muhtemelen artı çıkacağım..şaka gibi..kendimde sinir olmaya başladım ciddi ciddi.
bugün ben de uyamadım tam,listeye uymak da öyle çok kolay bir şey değil ya. o saatlere falan. günde 4 çeşit yemek. paramla rezil oldum diye söylenip duruyorum ben de evde
canım eğer içinde havuç&patates yoksa 5 kaşık sebze çok az değil mi ben senin yerinde olsam ekmeği günde 6'dan 1 dilime düşürüp sebzeyi 10 kaşık yerim. ama diyetisyenin verdiyse ben susayım ben 4 ayda 20 kiloyu öyle verdim çünkü. sebze nedir ki faydası var zararı yok
90'dan 66.800'e kadar da indim de işte sonra 68-69 oldum 2 ay dikkat edemeyince.valla dediğim gibi ben sebzeden meyveden korkmadım.ekmek yemedim.

hem de alkali.. gerçekten özendim..
evet %100 alkali bir beslenme oluyor bu şekilde ama siz de yapabilirsiniz:) illa vegan olmak zorunda değilsiniz. alkali besinleri araştırın,sabahları ılık limonlu su için,suyunuzun ph'ına dikkat edin(saka alkali mesela)
akdeniz tipi beslenmeye çalışırsanız da olur,zorlamadan ufak ufak.

Hep burdayım bundan sonra, inan dün 45 dakka yürüdüm koşu bandında bugün sabah 900 gr gitmiş su muydu acaba
canım muhtemelen ödemi atmışsındır süpersin.spor ertesi gün hemen kendini belli etmez,istersen haftalık tartıl. güzel bir beslenme+spor çok rahat verirsin

canım muhtemelen ödemi atmışsındır süpersin.spor ertesi gün hemen kendini belli etmez,istersen haftalık tartıl. güzel bir beslenme+spor çok rahat verirsin
Çok sabırsızım her gün sabah kalkar kalkmaz aç karnına tartılmazsam Meraktan ölürümbugün de 50 dakka yürüdüm bakalım yarın kaç gramcık değişecek

14 ayligiz canm ben de emzirirken 75e cikmistim 59 kusurlerdeyim simdi nişandan bu yana gitti .. ben de özledim de artık herkes çoluk çocuğa karıştı eskisi gibi sohbet olmuyor arada bakıyorum ben de

aha aynı ben! ben de 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum. kuru meyveler candır

hazırladığın şeylerden 1 çatal & 1 ısırık al sadece. diğer öğününde de bol yeşillikli,marullu salata yap.
canım yanlış hatırlıyorsam düzelt ama galiba kilon yüksek rakamlardaydı. ve bu menü çok azz. bu şekilde yağdan veremezsin senin başlarda biraz yemen lazım

canım dediğine katıılıyorum benim uyku düzenim yüzünden kahvaltılarım kalıyor hep. ama çok haklısın,ben de diyetisyen listesi ile düzelteceğimi umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…