Evet ankaraliyim 1 ay olacak tekirdağ a taşındıkAnkara memleketin mi yoksa ankarada mı yaşıyorsun? benim memleket mersin ankarada yaşıyorum :)
Hadi ya neyse farketmez ne zamandır kilo vermeye çalışıyorsun verebildin mi biraz bi de boyun kaçEvet ankaraliyim 1 ay olacak tekirdağ a taşındık
Hadi ya neyse farketmez ne zamandır kilo vermeye çalışıyorsun verebildin mi biraz bi de boyun kaç
3 deyip geçme çok iyi rakam Ayh inş veririz 3,5,3,5 gidicek ler kaçsın şuan2 hafta oldu :) 2 senedir kilo var ama hic yapmadım yeni başladık iste sanirim 3 kilo verdim yaklasik... 165 boyum
sayfa 10375'te anlatmıştım canım,kendimi şekilden şekile sokarım işte öyleyaaa ben şu yaşadığım bunalımdan çıksam yapacağım bir şeyler de bir kendime gelemedim.tek problemim yemek yemek.yeme bağımlısıyım bence bençöp poşeti mi giydin niye kız allah seni
bugün ben de uyamadım tam,listeye uymak da öyle çok kolay bir şey değil ya. o saatlere falan. günde 4 çeşit yemek. paramla rezil oldum diye söylenip duruyorum ben de evdediyetisyen de çok kafaya taktığım için tartılma dedi..c tesi artık gitmem lazım ve muhtemelen artı çıkacağım..şaka gibi..kendimde sinir olmaya başladım ciddi ciddi.
canım eğer içinde havuç&patates yoksa 5 kaşık sebze çok az değil mievet bugün onu sorucam.sebzeyi de aslında az yemiyorum, beş kaşık yiyorum dolu dolu
yanlış hatırlamıyormusum.
hahahahhh buna bittim işte .elinde kumandayla oturan kaygana ve çaresiz bir gelin geldi gözümün önüme. güldüğüme bakma allah yardımcın olsun canım.bilirim öyle durumları
amiiiiiiinnnnn
90'dan 66.800'e kadar da indim de işte sonra 68-69 oldum 2 ay dikkat edemeyince.valla dediğim gibi ben sebzeden meyveden korkmadım.ekmek yemedim.off offff dertlerim depresti yine. bu diyetisyen işini en çok ta bu yüzden istiyorum zaten.kilo verip almamak için
ayy dört ayda 90 dan 70 e indin öylemi?bize de öğret kurallarını veganım bilgilim
hosgeldiiiiinnn .valla böyle benim kiloya yakın birileri gelince daha mutlu oluyorum . çıkın çıkın gelin 90 lar 95 ler diye bağırsam mı topikte
evet %100 alkali bir beslenme oluyor bu şekilde ama siz de yapabilirsiniz:) illa vegan olmak zorunda değilsiniz. alkali besinleri araştırın,sabahları ılık limonlu su için,suyunuzun ph'ına dikkat edin(saka alkali mesela)hem de alkali.. gerçekten özendim..
canım muhtemelen ödemi atmışsındır süpersin.spor ertesi gün hemen kendini belli etmez,istersen haftalık tartıl. güzel bir beslenme+spor çok rahat verirsinHep burdayım bundan sonra, inan dün 45 dakka yürüdüm koşu bandında bugün sabah 900 gr gitmiş su muydu acaba
Çok sabırsızım her gün sabah kalkar kalkmaz aç karnına tartılmazsam Meraktan ölürümcanım muhtemelen ödemi atmışsındır süpersin.spor ertesi gün hemen kendini belli etmez,istersen haftalık tartıl. güzel bir beslenme+spor çok rahat verirsin
part time çalışıyorum,arada sırada özel ders veriyorum:)fitblack merahaba sana ayrica yazmak geldi içimden calisiyomisunuz
ayy vallahi süper olurİkili gruplar yaparız herkes ekürini uyarır o zaman spor ve diyet konusunda. Yakında ben ayarlarım kızlar çiftleri
14 ayligiz canm ben de emzirirken 75e cikmistim 59 kusurlerdeyim simdi nişandan bu yana gitti .. ben de özledim de artık herkes çoluk çocuğa karıştı eskisi gibi sohbet olmuyor arada bakıyorum ben deBende baya verdim doğum kilosu gitti geriye fazla kilolarim kaldı bölgesel onun için uğraşıyorum ne kadarlik oldu ılgaz bende çınar ile uğraş iş ev bebek uğraşıyorum aynen :) çok özledim ya eski grubumuzu
aha aynı ben! ben de 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum. kuru meyveler candırBen de insülün direnci var ama ben ilaç kullanmadan zayıflamak istiyorum ve inanıyorum kendimeben 104 le başlamıştım yazın en son şimdi 95 oldum.
Kaçamakla alakalı da beinim 2 haftadır yedipim en tatlı şey kuru incir hurma . önümde revaniler baklavalar vardı ama irademe hakim oldum ve yemedim . çünkü ben tatlıyı çok sevdiğim için ağzıma bir lokma alsam bir seferden bir şey olmaz , ondan iki tane yiyim bir daha yemem yarın yemem diye diye olmuyor. onun için ben de tatlıyı çıkardım hayatımdanbir de hazır yiyecekleri bıraktım hamburger , pizza falan
hazırladığın şeylerden 1 çatal & 1 ısırık al sadece. diğer öğününde de bol yeşillikli,marullu salata yap.bügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık
canım yanlış hatırlıyorsam düzelt ama galiba kilon yüksek rakamlardaydı. ve bu menü çok azz. bu şekilde yağdan veremezsin senin başlarda biraz yemen lazımBen dünü yazmamışım yeni katıldığım için dün ki menüm;
Sabah; 9:30 bir tost bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
Öğlen; 13.30 1 kase çorba
Akşam; 19.00 1 tabak Yoğurtlu kabak çintmesi
1,5 lt su
45 dakika koşu bandında yürüyüş
canım dediğine katıılıyorumUfak bir eleştiri yapmak istiyorum grubun zamanı mı yok, yoksa istemediği için mi bilemem ama kahvaltıyi pek iyi yapmayan arkadaşlarımiz var bence kahvaltı diyette olmazsa olmaz bir şart metabolizma yavaşlar ara Öğün ve kahvaltısiz ben zayıflayamadim şahsen .. ve kahvaltı erken saatte olmalı ki vücut işlemeye başlasin opuyorum hepinizi saygılar yine kendi tercihi herkesin
Maşallah çok iyi vermissin sende afroditim14 ayligiz canm ben de emzirirken 75e cikmistim 59 kusurlerdeyim simdi nişandan bu yana gitti .. ben de özledim de artık herkes çoluk çocuğa karıştı eskisi gibi sohbet olmuyor arada bakıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?