Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok sabırsızım her gün sabah kalkar kalkmaz aç karnına tartılmazsam Meraktan ölürümbugün de 50 dakka yürüdüm bakalım yarın kaç gramcık değişecek
tartıl o zaman ben de başlarda her güün tartıldım ama arada sırada vücut ödem tutabiliyor o zamanlar sakın takılma

Çok beğendim menüyü

canım yanlış hatırlıyorsam düzelt ama galiba kilon yüksek rakamlardaydı. ve bu menü çok azz. bu şekilde yağdan veremezsin senin başlarda biraz yemen lazım
Ben öncesinde çok hamurlu şeyler ve abur cubur tüketiyordum onları çıkarınca bu kadar oldu meyve yicektim arada ama onu da canım hiç istemedi benim canım nerde çikolata börek poğaça var onu istiyor bi de şey neden daha çok yemem lazım zaten zorla azaltıyorum :)))

şu an kaç kilodasın? :) ona göre açıklayayım bak bildiklerimle

Bu soruya cevap vermek beni çok kasıyor:)) ama geçecek bugünler inş :) 112
amaaan boş ver ben de oldum 90 kilo,2 ay daha aynı şekilde cipsleri,çikolataları lüpletseydim senin kilodaydım. bak verildi geçti gitti.
şimdi 112 kiloda olduğun için senin bazal metabolizma hızın yüksek. yani 50 kilodaki biri bile senin o yediklerini yese doymaz,sen hiç doyamazsın. o zaman diyetin sürekliliği olmaz ama en önemlisi vücut kendini korumaya alır. yani bu şekilde 90 kiloya kadar düşersin 2 ayda falan ama sonra verememeye başlarsın.metabolizman çok yavaşlar. sen bazal metabolizma hızına bak internetten,ve günlük alman gereken kaloriye. diyelim ki 1800 çıktı o zaman senin bundan düşük yemen lazım. ama 800-1000 kalori kadar da az değil :) -500 olarak gidebilirsin,1300 ile başla derim ben.

Anladım dur bakalım inceleyeyim ona göre şekil alayım yeme konusunda madem öyle

Menümü yazayım arkadaşlar;
Kahvaltı 07:00 , 1 muz 1 bardak sütlü kahve
Ara:4 kuru kayısı
Öğlen:domates bir avuçiçi kadar kaşar 1 yumurta 4 dilim Ekmek
Ara:1 bardak süt
Akşam:1 Kocaman tabak mercimekli bulgur pilavı ve 3 kaşık barbunya vee 1 kase yoğurt
Ben doymuyorum arkadaşlar , bugün kardeşimle konuştum dedim ben kilo veremeyeceğim heralde benden çok daha zayıf insanlar benden fazla yiyor ama ben 20 kilo fazla ile yaşıyorum acaba bu benim kaderim mi ömrümü diyet stresi ile geçirmesem mi ? O da saçmalama vereceksin kilo dedi

Senin dediğine göre ben baktım 1600 küsür kal. Cikti ben ortalama 1400 luk örnek listeye baktim 2 ser dilim ekmek:) yatarken bile bisey var ooo baya yemeli içmeli:))

Ya bana cok az geldi senin yedikerin neye göre böyle yapıyorsun? Ben bunla sürekli bisey yemek isterim açıkçası söyle bakarsan var aslinda ama sabah neden sadece muz cok erken saat ama hiçbir sey yok gibi tok tutacak.

fitblack ben şimdi hatırladım Bi siteye üye olmuştum yediklerimin kalorisini hesaplıyordum ama ihtiyaç olanın daha altında yemek daha kârlı diye düşünmüştüm demek ihtiyaç olan kadar almak gerekiyor

Ablam önceden lisedeyken 98 kiloydu boyu 176. Onun diyet listesi vardı onunkide hemen hemen benim yaptığım gibi ama onda ekmekler once 2 dilimde yatarken sut ya da ayran vardi 1 dilim ekmekle sonra azaldı bunlar .. o zamanlar 70 kilonun altına inmişti .ayda 1 kere izin günü oluyordu ne isterse ama ne isterse ne kadar yemek isterse yiyordu

Ya ben de hep aç hissediyorum midem de karadelik var gibi attığım kayboluyor hiç tokluk hissi yok ama bu aç olma hissi ve kilo vermem orantısız süzülmüyorum sabırlı da değilim, sabah büyük kızıma kahvaltı hazırlıyorum o arada 2 aylık minik bağırıyor onu emziriyorum bu yoğunluğun bitişi saat 10 oluyor o saatte kahvaltı yapsam ikindi de acıkıyorum öğünler kayıyor ben de böyle bir düZen yapayım dedim

Ya sen emziriyordun ve daha 2 aylik ben karıştırdım yaa... bak güzelce beslen emzirdigin icin olabilir o karadelik hissi kiminde oluyor kimisi hic bilmiyor...senin daha vücudun bile toparlanmadi bu kadar karamsar olma ama duzenli beslen hem sütüne iyi gelir...öğlen yemegin cok az geldi. Ara öğünlerde cok degil az az kavrulmamis badem ye, her acikma hissinde kalk yogurt ye sen gerçekten acele ediyorsun yorulursun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…