- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Aslında öncesi var 2. Hamileliğimden önce 78 kiloydum be harıl harıl diyet yapıyor diyetisyene gidiyor ve insülin direnci için ilaç kullanıyordum 3 ayda 3 kilo zor verdim sonra hamile kaldım , diyetisyen bile morali bozuluyordu kadının spor yapma kas yapıyorsun diyordu şaşırıyordu o da neden veremiyorsun diye sonra insülin direncine yordu ama herkes veriyor kilo ben psikolojik olarak yıllardır diyetteyim yoruldum sanırımYa sen emziriyordun ve daha 2 aylik ben karıştırdım yaa... bak güzelce beslen emzirdigin icin olabilir o karadelik hissi kiminde oluyor kimisi hic bilmiyor...senin daha vücudun bile toparlanmadi bu kadar karamsar olma ama duzenli beslen hem sütüne iyi gelir...öğlen yemegin cok geldi. Ara öğünlerde cok degil az az kavrulmamis badem ye, her acikma hissinde kalk yogurt ye sen gerçekten acele ediyorsun yorulursun sonra
Sabah 10 da yapabilirsin ben önceden öyle yapardım simdi esime kahvaltı hazırlıyorum mecbur kalkiyorum:)Ya ben de hep aç hissediyorum midem de karadelik var gibi attığım kayboluyor hiç tokluk hissi yok ama bu aç olma hissi ve kilo vermem orantısız süzülmüyorum sabırlı da değilim, sabah büyük kızıma kahvaltı hazırlıyorum o arada 2 aylık minik bağırıyor onu emziriyorum bu yoğunluğun bitişi saat 10 oluyor o saatte kahvaltı yapsam ikindi de acıkıyorum öğünler kayıyor ben de böyle bir düZen yapayım dedim
Öyle olunca akşam olmuyor gibi yani erken başlamak daha iyi oluyor, çünkü ben kahvaltı yaptım kalktım diyene kadar 12 oluyor 3 ana öğün yapmayınca hiç kilo veremiyorum çokdenedimSabah 10 da yapabilirsin ben önceden öyle yapardım simdi esime kahvaltı hazırlıyorum mecbur kalkiyorum:)
Bak 10 da kahvalti yap sonra ara öğün 2 gibi oglen yemegi ay cocuk yazdırmıyor sonra düzeltecem yazmayi
Anladım demek ki kilomuz bir noktada direnç göstermesin diye direk aza indirmemek gerekiyor çok mantıklı ben ihtiyaç olan kaloriye göre ilerleyeyim çok mantıklıAblam önceden lisedeyken 98 kiloydu boyu 176. Onun diyet listesi vardı onunkide hemen hemen benim yaptığım gibi ama onda ekmekler once 2 dilimde yatarken sut ya da ayran vardi 1 dilim ekmekle sonra azaldı bunlar .. o zamanlar 70 kilonun altına inmişti .ayda 1 kere izin günü oluyordu ne isterse ama ne isterse ne kadar yemek isterse yiyordu
Kesinlikle öyle. tatlı yedikçe daha çok istiyor vücut çünkü. en mantıklısı hiç yememekaha aynı ben! ben de 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum. kuru meyveler candır
Hamile kaldin mi peki canmHamile kalmak isteyenler olarak biraraya gelmiştik de 2014 müydü ne :)
bügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık
Ben dünü yazmamışım yeni katıldığım için dün ki menüm;
Sabah; 9:30 bir tost bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
Öğlen; 13.30 1 kase çorba
Akşam; 19.00 1 tabak Yoğurtlu kabak çintmesi
1,5 lt su
45 dakika koşu bandında yürüyüş
bugünkü mönüm
kahvaltı saat 12.00
bir haşlanmış yumurta, peynir , zeytin, iki dilim jambon , iki cherry,iki dilim ekmek
ara:yok
öğle 15.00
pırasa,yogurt,iki dilim ekmek
ara:yok
akşam :üç köfte , salata , bir kepçe corba,iki dilim ekmek
su:1.5 litre
spor:yok
Yuruyus 20 dk 2.5 lt su
Ufak bir eleştiri yapmak istiyorum grubun zamanı mı yok, yoksa istemediği için mi bilemem ama kahvaltıyi pek iyi yapmayan arkadaşlarımiz var bence kahvaltı diyette olmazsa olmaz bir şart metabolizma yavaşlar ara Öğün ve kahvaltısiz ben zayıflayamadim şahsen .. ve kahvaltı erken saatte olmalı ki vücut işlemeye başlasin opuyorum hepinizi saygılar yine kendi tercihi herkesin
Çok sabırsızım her gün sabah kalkar kalkmaz aç karnına tartılmazsam Meraktan ölürümbugün de 50 dakka yürüdüm bakalım yarın kaç gramcık değişecek
ayy vallahi süper olurama sakın beni @Merops la bir koyma takıma çıldırırım falan
Kızlar selamlar, artık çalışmıyorum dedim rahat rahat muhabbete eşlik ederim ama eğer ne çok işim varmış. Gelip okuyorum ama her zaman cevap yazamıyorum. Bu işleri de hallerince tam zamanlı buradayım inşallah :)
Menümü yazayım arkadaşlar;
Kahvaltı 07:00 , 1 muz 1 bardak sütlü kahve
Ara:4 kuru kayısı
Öğlen:domates bir avuçiçi kadar kaşar 1 yumurta 4 dilim Ekmek
Ara:1 bardak süt
Akşam:1 Kocaman tabak mercimekli bulgur pilavı ve 3 kaşık barbunya vee 1 kase yoğurt
Ben doymuyorum arkadaşlar , bugün kardeşimle konuştum dedim ben kilo veremeyeceğim heralde benden çok daha zayıf insanlar benden fazla yiyor ama ben 20 kilo fazla ile yaşıyorum acaba bu benim kaderim mi ömrümü diyet stresi ile geçirmesem mi ? O da saçmalama vereceksin kilo dedi
Slmlar
Kahvalti:dönderme (1 yumurta ve ev yufkasi)
Zeytin, teneke peyniri, ceviz bolca, yarim trabzon hurmasi.saat 10
Aksam:18:000:1tabak doluydu baya patlican yemeği üzerine sarmisakli yogurt 1 kepçe yogurtlu corba marul cigkofte 2 tane
20:00 cayin yanina 2 tane kuru zerdali 10 adet badem (bunu yemeseydim iyiydi leptin hormonum daha iyi calisirdi )
Şimdi yürüyüş yapiyorum 22 dk olmus bebek uyanan kadar
su iciyorum elimden geldikçe
Ya benim bebek küçük işe de gidiyorum ya o fırsatı bile zor buluyorumCanımmm öyle tıka basa yeme zaten sana gelecekler. İkram etmekten çok da fırsatın olmaz. Sohbet et tabağındakiler ile oyalan gerçekten az zararla kapatırsın. Onlar gittikten sonra da kalanları sakın yeme
Canım suyu yükselt en az 2.5 lt su olsun. Ayyyy bu nasıl menünasıl doydun yapma böyle aç kalınarak kimse kilo veremez öyle yaşanmaz. Sen şimdi kilo vermek istiyorsun diye bütün yemekler yasak sandın sanırım. Günde 3/ 4 dilim ekmek ye süt yoğurt et peynir yumurta sebze meyve hepsi olmalı hayatında ok??
Su çok azzzz! Lütfen yükselt canımmmm...
Yürüyüş ok yapmışsın ama 20 dk az kuzummm. Zaten vücut 20 dk dan sonra yakmaya başlar. Sen tam cal yakacakken hopp bırakmışsın pek bir yararı kalmamış en az 40 dk en çok 1.5 saat yap canım
Herkesin kendi tercihi sanırım. Ama tabiki kahvaltı çok önemli. Ben en çok o öğünü severim en çok onda doyuyorum çünküherkes yapmalı öğün atlamak zaten yanlış
Her gün tartılmayı ertelememiz gerektiğini söylemiş miydim? Gerçekten çok yanlış sadece cumadan cumaya tartilmalisin canımm gereksiz kafanı yorma hergün canın sıkılır
Hahaaaa bakalım kısmetine ne düşerse @Merops bakkk istemiyor seni duy duy nasıl arkadaş
Canımmm ilk haftalar bende öyle olmuştum. Zamanla alışırsın gelirsin unutma bizi ve kilona dikkat et
Hoşgeldin karamsarama çok yemişsin sanki. Doymamak neden biliyor musun sen tam istemiyorsun zayıflamayı beyninde kabullenmek istemiyor. Heeee zayıflar senden çok yiyor diye sende ye bakalım 2 ay sonra 100 e çık da gör!! Yapma canım kendine yazık etme toparlan vereceksin kilo sporsuzsun bide yapsana. Mucize bekleme sen kendine mucize ol
Saat 10 dan 18 e kadar aç kalınır mı?
Hamilelik sayfası tatlım :)eski grup neresiiii
Ne iş yapıyorsun Canımmm? Bebek ne kaç aylık??Ya benim bebek küçük işe de gidiyorum ya o fırsatı bile zor buluyorum
Ya uyku düzeni diye bisey kalmadı bizde kızlar bu saat oldu ılgaz doping almış gibi enerjik oyun oynuyor üstelik gündüz de hiç uyumadi ben bittim ne yemek duzenim kaldı ne uyku g3ce zırıl zırıl zaten uyku yok calpol içiyor uç saat idare ediyor ancak geceleri .. dinlenemiyorum dolayısıyla ne spora enerji kalıyor ne diyete canm istiyor ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum çok bunaldim
Valla ise güce baktigim yok zaten canm çamaşır dag gibi mutfak desen öylesine.. hayır eşim gelecek de bir iki saat dinlenicem diye bakıyorum o da gelip ön dk seviyo sonra ben yoruldum deyip içinden çıkıyor işin gidip yatıyor yine ben ilgazla başbaşa.. biliyorum bu zamanlar bir daha gelmeyecek güzel iyi ama gerçekten yoruldum hiç desteğim yok ..neyse öyle bi içimi dökmek niyetim tabii yazsam da anlatsam da bende bu duyarsız çevre olduktan sonra bana çare yok iui geceler aprilimCanım tabiki bu günler de geçecek. Sadece sabır başka çare yok. Amann boşver anı yaşa paşayla işlerde kalsın fırsat olduğunda yap. Büyüyecek ve sen bu günleri güzel bir anı olarak hatırlayacaksın...
Valla ise güce baktigim yok zaten canm çamaşır dag gibi mutfak desen öylesine.. hayır eşim gelecek de bir iki saat dinlenicem diye bakıyorum o da gelip ön dk seviyo sonra ben yoruldum deyip içinden çıkıyor işin gidip yatıyor yine ben ilgazla başbaşa.. biliyorum bu zamanlar bir daha gelmeyecek güzel iyi ama gerçekten yoruldum hiç desteğim yok ..neyse öyle bi içimi dökmek niyetim tabii yazsam da anlatsam da bende bu duyarsız çevre olduktan sonra bana çare yok iui geceler aprilim
sizi okurken hüzünlendim birden.tek başına desteksiz cocuk büyütmek muhakkak cok zordur ki ben hem anane hem babaanneyle zorlandım. eşinizi karşınıza alın ve konuşun bence . yapabildiği kadar yapsın , zorlasın kendini.siz de yorulup bunalıyorsunuz , ben yoruldum diyormusunuzValla ise güce baktigim yok zaten canm çamaşır dag gibi mutfak desen öylesine.. hayır eşim gelecek de bir iki saat dinlenicem diye bakıyorum o da gelip ön dk seviyo sonra ben yoruldum deyip içinden çıkıyor işin gidip yatıyor yine ben ilgazla başbaşa.. biliyorum bu zamanlar bir daha gelmeyecek güzel iyi ama gerçekten yoruldum hiç desteğim yok ..neyse öyle bi içimi dökmek niyetim tabii yazsam da anlatsam da bende bu duyarsız çevre olduktan sonra bana çare yok iui geceler aprilim
Rehber öğretmenim tatlım bebeğim 7 aylıkNe iş yapıyorsun Canımmm? Bebek ne kaç aylık??
Ahh ahh afroditimiki gün izin günü mutlaka birinde arkadaşlariyla takılır diğerinde pc başında annesi burda ya ona güveniyor erkekler sevmeye gelince var evlatlarını seni anlıyorum çok zor Kaynanam olmasa bana da çok zor olurduValla ise güce baktigim yok zaten canm çamaşır dag gibi mutfak desen öylesine.. hayır eşim gelecek de bir iki saat dinlenicem diye bakıyorum o da gelip ön dk seviyo sonra ben yoruldum deyip içinden çıkıyor işin gidip yatıyor yine ben ilgazla başbaşa.. biliyorum bu zamanlar bir daha gelmeyecek güzel iyi ama gerçekten yoruldum hiç desteğim yok ..neyse öyle bi içimi dökmek niyetim tabii yazsam da anlatsam da bende bu duyarsız çevre olduktan sonra bana çare yok iui geceler aprilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?