- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Evet ilki kürtaj oldu ikincisi neyseki sağlıklı canımHamile kaldin mi peki canm
Günaydın
Sabah kalkar kalkmaz hep tartılıyorum dünden fazla cikti kilooysa hersey aynıydı aman allahim
Evet ya doğru moralim bozulmadıda deyim dedim.İşte boşuna tartılıyorsun!! Hergün kilo zaten değişiklik gösterebilir.. .
aha aynı ben! ben de 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum. kuru meyveler candır
günaydın arkadaşlar;
dün ki menüm;
sabah-08:00 7 tatlı kaşığı ayçekirdeği-kabak çekirdeği içi kavrulmuş , salatalık-domates-4 tane yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen; peynirli brokoli salatası, 1 elma, yarım dilim çavdar ekmeği
akşam; haşlanmış barbunya salatası
2,5 lt su, yarım saat yürüyüş (işte öğle arasında)
normalde diyetimin bu evresinde hareket etmemem lazım ama kendimi iyi hissettiğim için, ufak yürüyüşler yapıyorum. bugün 7. günüme başladım. bu evre zor geçiyor çünkü hiç yağ almıyorum. kendimi halsiz hissediyorum genel olarak. dayanıcam, 8 günüm daha kaldı. sonra, yiyeceklerim bana kral sofrası gibi gelecek biliyorum :)
öğün atlamamak gerçekten çok önemli ve sanırım ilgimizi artık yemekten uzaklaştırmalıyız, yoksa, beynimiz de hep bu konu dolandığında, beyin vücuda yemek girecekmiş gibi hazırlık yaparmış. Örneğin, çikolata yemeyeceğim diye kendi kendimize telkinde bulunduğumuzda, beyinde hep çikolata imgesi oluştuğundan, vücuda çikolata girecekmiş gibi hissedermiş.
ben bu sefer farklı olarak, günlük tartılmıyorum. önemli olan rakamlar değil, kendimizi sağlıklı hissettiğimiz küçülmeyi sağlamak. 60 kg olup, kendini sağlıksız hissetmen bir işe yaramaz. tartılmadan, kendini "sağlıklı besleniyorum"a adapte etmelisin.
klşfhdkhsdgofg beni senle eşleştirmezse kaptanım gelmemApriL_2007 nasıl bıktırmışsam kızı demek bana özel listeler mi yazmadı,whats up tan mı dürtmedi daha ne yapsın haklı tabi
Kaptan öğünlerin harika ama geç baslamissin yemeğeDünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 12
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
5 zeytin
1 hindi füme
Ara 15
1 muz
10 çiğ badem
Ara 17
İki kaşık kuru üzüm
Akşam 19
4 kaşık yoğurt
4 kaşık yulaf ezmesi
İki kuru kayısı
İki ceviz
Ara 22
1 yeşil elma
İki kasik yogurt
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
Kaptan öğünlerin harika ama geç baslamissin yemeğeDünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 12
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
5 zeytin
1 hindi füme
Ara 15
1 muz
10 çiğ badem
Ara 17
İki kaşık kuru üzüm
Akşam 19
4 kaşık yoğurt
4 kaşık yulaf ezmesi
İki kuru kayısı
İki ceviz
Ara 22
1 yeşil elma
İki kasik yogurt
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
Canım çok zor günler ama çok şükür yanimizdalar ya yorgunluğa değer .. maşallah ikizlerden zor olur ama bambaşka güzelliği vardırA afrodit26 arkadasim allah kolaylik versin nekadar oldu bebeginiz bilmiyorum ama benim biri 5 bide 10 aylik ikizlerim var uüstüne ikizimin biri carsafla yaklasik 10 aydir salliyoruz elhamdulillah çünkü tedaviyle oldu cok uğraştım ilk tedavimde ohss oldum sistim ciğer lerimden 4 litre su aldilar sonra 3 aylik ikizlerimi kaybettim bunlardada kanamali gecti 8 ay annlerde sırt üstü yattim kisaca zor ama evladi olmayanlar ne yapsin allah yardimcimiz olsun kolay gelsin
A afrodit26 arkadasim allah kolaylik versin nekadar oldu bebeginiz bilmiyorum ama benim biri 5 bide 10 aylik ikizlerim var uüstüne ikizimin biri carsafla yaklasik 10 aydir salliyoruz elhamdulillah çünkü tedaviyle oldu cok uğraştım ilk tedavimde ohss oldum sistim ciğer lerimden 4 litre su aldilar sonra 3 aylik ikizlerimi kaybettim bunlardada kanamali gecti 8 ay annlerde sırt üstü yattim kisaca zor ama evladi olmayanlar ne yapsin allah yardimcimiz olsun kolay gelsin[/QUOTE
Canım suyu yükselt en az 2.5 lt su olsun. Ayyyy bu nasıl menünasıl doydun yapma böyle aç kalınarak kimse kilo veremez öyle yaşanmaz. Sen şimdi kilo vermek istiyorsun diye bütün yemekler yasak sandın sanırım. Günde 3/ 4 dilim ekmek ye süt yoğurt et peynir yumurta sebze meyve hepsi olmalı hayatında ok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?