- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kaptan öğünlerin harika ama geç baslamissin yemeğe12 ye kadar iki Öğün olsa süper olur
Ya ben normalde çok yemek yiyen bi tip değildim hep abur cubur ve gece yemekten aldım kiloları şimdi abur cubur ve gece yemeğini bırakınca çok az yemeye başladım, dün biraz araştırdım arkadaşlar saolsun bazal metabolizma mı hesapladım, bundan sonra ihtiyacım olan kalori neyse ona göre yemeye çalışıcam dur bakalım bi şekilde düzene sokucam ama enterasan dır aç hissetmiyorum
bekliyoruz seniiKızlar selamlar, artık çalışmıyorum dedim rahat rahat muhabbete eşlik ederim ama eğer ne çok işim varmış. Gelip okuyorum ama her zaman cevap yazamıyorum. Bu işleri de hallerince tam zamanlı buradayım inşallah :)
hayır senin zaten kilon çok yok,sen de 1200-1300 alsan ve günde 200-300 cal yakacak kadar spor yapsan tamamsın:)Benim bazal metabolizma hızım 1452 çıktı ne kadar kalori almam lazım peki 1000 filan mi
canım tabii ki de vereceksin ama sana burada yanlışlarını söyleyince lütfen dikkate al. bak resmen akşama kadar aç gezmişsin.akşam yediğin de sana kilo olarak dönüyor bu sefer. en kalorili kısım da akşam. bunun tam tersini yapman lazım. hatta sana tavsiyem akşam yemeğini 6'ta ye. 8'de son ara öğününü yap. akşama kadar da daha doyurucu ye. bir de ekmek yiyeceksen her öğüne 1 dilim olarak koy,3 dilimi geçme. bulgur,makarna bunları da bırak bir süre derimMenümü yazayım arkadaşlar;
Kahvaltı 07:00 , 1 muz 1 bardak sütlü kahve
Ara:4 kuru kayısı
Öğlen:domates bir avuçiçi kadar kaşar 1 yumurta 4 dilim Ekmek
Ara:1 bardak süt
Akşam:1 Kocaman tabak mercimekli bulgur pilavı ve 3 kaşık barbunya vee 1 kase yoğurt
Ben doymuyorum arkadaşlar , bugün kardeşimle konuştum dedim ben kilo veremeyeceğim heralde benden çok daha zayıf insanlar benden fazla yiyor ama ben 20 kilo fazla ile yaşıyorum acaba bu benim kaderim mi ömrümü diyet stresi ile geçirmesem mi ? O da saçmalama vereceksin kilo dedi
1600 çıktıysa 1200'lük yap,süper olur:) evet yeme içmeli olacak,diyet yapmak aç kalmak değildir aman o yanlışa düşmeyelim.Senin dediğine göre ben baktım 1600 küsür kal. Cikti ben ortalama 1400 luk örnek listeye baktim 2 ser dilim ekmek:) yatarken bile bisey var ooo baya yemeli içmeli:))
hayır ihtiyaç olan kadar değil,altında almalısın.onu anlatmaya çalışmıştım aslında sen de altında alıyorsun ama çok altında alıyorsun. bu sefer vücudun kıtlık var sinyali verecek ve ileride kuş kadar bile yesen kilo yapacak sende. yine az alacaksın ama -500 cal kadar düşür en en fazla.fitblack ben şimdi hatırladım Bi siteye üye olmuştum yediklerimin kalorisini hesaplıyordum ama ihtiyaç olanın daha altında yemek daha kârlı diye düşünmüştüm demek ihtiyaç olan kadar almak gerekiyor
aynen ben de yiyerek verdim. o yüzden hunharca yesem bile aşırı kilo olarak dönmüyor şu an bana. kalıcı kilo vermek önemli olan.Ablam önceden lisedeyken 98 kiloydu boyu 176. Onun diyet listesi vardı onunkide hemen hemen benim yaptığım gibi ama onda ekmekler once 2 dilimde yatarken sut ya da ayran vardi 1 dilim ekmekle sonra azaldı bunlar .. o zamanlar 70 kilonun altına inmişti .ayda 1 kere izin günü oluyordu ne isterse ama ne isterse ne kadar yemek isterse yiyordu
canım basit karbonhidratı tamamen bıraksan? ekmek vs çok acıktıran şeyler. yemekleri doyarak ye. ya da diyetisyene gitme imkanın var mı?Ya ben de hep aç hissediyorum midem de karadelik var gibi attığım kayboluyor hiç tokluk hissi yok ama bu aç olma hissi ve kilo vermem orantısız süzülmüyorum sabırlı da değilim, sabah büyük kızıma kahvaltı hazırlıyorum o arada 2 aylık minik bağırıyor onu emziriyorum bu yoğunluğun bitişi saat 10 oluyor o saatte kahvaltı yapsam ikindi de acıkıyorum öğünler kayıyor ben de böyle bir düZen yapayım dedim
hay o diyetisyeninAslında öncesi var 2. Hamileliğimden önce 78 kiloydum be harıl harıl diyet yapıyor diyetisyene gidiyor ve insülin direnci için ilaç kullanıyordum 3 ayda 3 kilo zor verdim sonra hamile kaldım , diyetisyen bile morali bozuluyordu kadının spor yapma kas yapıyorsun diyordu şaşırıyordu o da neden veremiyorsun diye sonra insülin direncine yordu ama herkes veriyor kilo ben psikolojik olarak yıllardır diyetteyim yoruldum sanırım
kesinlikle bağımlılık.Kesinlikle öyle. tatlı yedikçe daha çok istiyor vücut çünkü. en mantıklısı hiç yememek
klşfhdkhsdgofg beni senle eşleştirmezse kaptanım gelmemApriL_2007 nasıl bıktırmışsam kızı demek bana özel listeler mi yazmadı,whats up tan mı dürtmedi daha ne yapsın haklı tabi
bak ben eskiden kuru üzüm,kuru kayısı vs hiç sevmezdim. pekmezmiş bilmem neymiş. sonra rafine şekeri bırakınca bunlar bana o kadar güzel geliyor ki.önemli olan damak tadımızı eğitmeközendiğim insanlarsınız yemin ediyorum.ben ağzıma diyetteysem sürmüyorum ama hani yanlışlıkla sürdüysem arkası kesilmiyor maalesef...ben de sürmüyorum bundan sonra işte :)
ahahahahahaCanımmm gerçekten çok doğru söylemişsin. Sonuna kadar katılıyorum. Önemli olan sağlık. Gerisi boş rakamlar geçici aynada gördüğümüz ile mutlu olabilmek de lazım...
Hahahhyyykız tabiii birara online diyetisyenin gibiydi. Artık ne kadar çıldırdıysa bisüre sonra kendide izne çıktı ve hatta kg aldı. O sana benzedi. Korkusu ondann :)))
menün kalorili ama bu sefer de sağlıklı bulmadımGünaydın hanımlar
Dünkü menüm;
Kahvaltı 12:00; 5 zeytin, 2 parmak peynir, 50 gr çeçil, 1 çay kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal, yarım salatalık, yarım domates, yarım yumurta, 2 ince dilim salam, 1 sosis, 2 dilim ekmek, 1 bardak çay
Öğlen 16.00; 1 dilim bisküvili pasta (çok hafif bi pastaydı)
Akşam 19; 1 tabak havuçlu brokoli, 1 kase yoğurt
2 lt su
50 dk yürüyüş
Ama tabi alman gereken kalori miktarında sebze meyve proteinlerden oluşmalıdır. Öyle her istediğini yiyemezsin mesela biskuvili pasta gibi :)))))
tamamdır:) bak kilo almamım en büyük sebebi gece yemelerim ve abur cubur demişsin. benim de öyleydi. meyve sebzeyi zamanla daha çok seveceksin. yemekleri de kaçırma ihtimaline göre yağsız yapabilirsin.fitblack Canım havuçlu brokoli de ev yemeği zaten öğleni diyorsan geç kalktığım günlerde çok fazla yoğun yemek yapmak istemiyorum ciddi anlamda korkuyorum kaçırırım filan die, salam sosis de hep yemiyorum arada işte, bence dün tek sorun kaptanımızın dediği gibi bisküvili pasta oldu onu da hafif die düşünmüştüm eski yediklerime nazaran o kadar az göründü ki gözüme ama olmadı onu da yemem bundan sonra :)
tamamdır:) bak kilo almamım en büyük sebebi gece yemelerim ve abur cubur demişsin. benim de öyleydi. meyve sebzeyi zamanla daha çok seveceksin. yemekleri de kaçırma ihtimaline göre yağsız yapabilirsin.
bekliyoruz seniiözledik
Sende diyetisyene gitsene olmaZ mi neden ne kadar yiyecegini bilirsinfitblack Canım havuçlu brokoli de ev yemeği zaten öğleni diyorsan geç kalktığım günlerde çok fazla yoğun yemek yapmak istemiyorum ciddi anlamda korkuyorum kaçırırım filan die, salam sosis de hep yemiyorum arada işte, bence dün tek sorun kaptanımızın dediği gibi bisküvili pasta oldu onu da hafif die düşünmüştüm eski yediklerime nazaran o kadar az göründü ki gözüme ama olmadı onu da yemem bundan sonra :)
Cok şkür Allah bağışlasin :))Evet ilki kürtaj oldu ikincisi neyseki sağlıklı canım
ben 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum :) rafine şekeri bıraktım komple. ama sen yapamam diyorsan 2-3 haftada bir ödül verebilirsinKesinlikle doğru söylüyorsun alışıcam 2 gündür sebze yiyorum sevdim birde meyveye başlarsam çok daha iyi olacak o değil de hiç pasta çikolata yemicek miyiz böyle bir lokma filan
eyvaah,kolay gelsin.bol kalori yakmalar:)Canım benim çok tşkler, ben de özledim valla. Şu an evde badana var, her yer mahvoldu. Off çok büyük temizlik çıktı şimdi de
Önceden çok tatlı ve hamur işi tüketiyordum dünkü pasta çok azdı ama onu da yemem hüh
Kesinlikle doğru söylüyorsun alışıcam 2 gündür sebze yiyorum sevdim birde meyveye başlarsam çok daha iyi olacak o değil de hiç pasta çikolata yemicek miyiz böyle bir lokma filan
Canım benim çok tşkler, ben de özledim valla. Şu an evde badana var, her yer mahvoldu. Off çok büyük temizlik çıktı şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?