Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kaptan öğünlerin harika ama geç baslamissin yemeğe 12 ye kadar iki Öğün olsa süper olur

Canımmm geç yatıp geç kalkıyorum :))))) işte o iki öğün erken kalkınca olabilir...

Ama tabi alman gereken kalori miktarında sebze meyve proteinlerden oluşmalıdır. Öyle her istediğini yiyemezsin mesela biskuvili pasta gibi :)))))

canım tabii ki de vereceksin ama sana burada yanlışlarını söyleyince lütfen dikkate al. bak resmen akşama kadar aç gezmişsin.akşam yediğin de sana kilo olarak dönüyor bu sefer. en kalorili kısım da akşam. bunun tam tersini yapman lazım. hatta sana tavsiyem akşam yemeğini 6'ta ye. 8'de son ara öğününü yap. akşama kadar da daha doyurucu ye. bir de ekmek yiyeceksen her öğüne 1 dilim olarak koy,3 dilimi geçme. bulgur,makarna bunları da bırak bir süre derim

Senin dediğine göre ben baktım 1600 küsür kal. Cikti ben ortalama 1400 luk örnek listeye baktim 2 ser dilim ekmek:) yatarken bile bisey var ooo baya yemeli içmeli:))
1600 çıktıysa 1200'lük yap,süper olur:) evet yeme içmeli olacak,diyet yapmak aç kalmak değildir aman o yanlışa düşmeyelim.
hayır ihtiyaç olan kadar değil,altında almalısın.onu anlatmaya çalışmıştım aslında sen de altında alıyorsun ama çok altında alıyorsun. bu sefer vücudun kıtlık var sinyali verecek ve ileride kuş kadar bile yesen kilo yapacak sende. yine az alacaksın ama -500 cal kadar düşür en en fazla.
aynen ben de yiyerek verdim. o yüzden hunharca yesem bile aşırı kilo olarak dönmüyor şu an bana. kalıcı kilo vermek önemli olan.

canım basit karbonhidratı tamamen bıraksan? ekmek vs çok acıktıran şeyler. yemekleri doyarak ye. ya da diyetisyene gitme imkanın var mı?

hay o diyetisyenin kas yapma ne demek ya.sen spora muhakkak devam et.diyetisyenini değiştir,vücudunun başka bir sorunu da olabilir.

klşfhdkhsdgofg beni senle eşleştirmezse kaptanım gelmem ApriL_2007 nasıl bıktırmışsam kızı demek bana özel listeler mi yazmadı,whats up tan mı dürtmedi daha ne yapsın haklı tabi
bak bak gelmem diyor tamam kaptanım yaz bizi bir araya benim de sınavım bu demek ki zaten benden başka kimse baş edemez seninle @ApriL_2007
özendiğim insanlarsınız yemin ediyorum.ben ağzıma diyetteysem sürmüyorum ama hani yanlışlıkla sürdüysem arkası kesilmiyor maalesef...ben de sürmüyorum bundan sonra işte :)
bak ben eskiden kuru üzüm,kuru kayısı vs hiç sevmezdim. pekmezmiş bilmem neymiş. sonra rafine şekeri bırakınca bunlar bana o kadar güzel geliyor ki.önemli olan damak tadımızı eğitmek
ahahahahaha kaptanım ben onu kendime benzetemedim o beni kendine benzetti diyorsun ksjdksd

menün kalorili ama bu sefer de sağlıklı bulmadım kaptanımız haklı. nerede tencere yemekleri
ara öğün de yap.
bir de bence salam sosis yeme,çok zararlı inan ki.

fitblack Canım havuçlu brokoli de ev yemeği zaten öğleni diyorsan geç kalktığım günlerde çok fazla yoğun yemek yapmak istemiyorum ciddi anlamda korkuyorum kaçırırım filan die, salam sosis de hep yemiyorum arada işte, bence dün tek sorun kaptanımızın dediği gibi bisküvili pasta oldu onu da hafif die düşünmüştüm eski yediklerime nazaran o kadar az göründü ki gözüme ama olmadı onu da yemem bundan sonra :)

tamamdır:) bak kilo almamım en büyük sebebi gece yemelerim ve abur cubur demişsin. benim de öyleydi. meyve sebzeyi zamanla daha çok seveceksin. yemekleri de kaçırma ihtimaline göre yağsız yapabilirsin.

tamamdır:) bak kilo almamım en büyük sebebi gece yemelerim ve abur cubur demişsin. benim de öyleydi. meyve sebzeyi zamanla daha çok seveceksin. yemekleri de kaçırma ihtimaline göre yağsız yapabilirsin.

Kesinlikle doğru söylüyorsun alışıcam 2 gündür sebze yiyorum sevdim birde meyveye başlarsam çok daha iyi olacak o değil de hiç pasta çikolata yemicek miyiz böyle bir lokma filan

Sende diyetisyene gitsene olmaZ mi neden ne kadar yiyecegini bilirsin

Kesinlikle doğru söylüyorsun alışıcam 2 gündür sebze yiyorum sevdim birde meyveye başlarsam çok daha iyi olacak o değil de hiç pasta çikolata yemicek miyiz böyle bir lokma filan
ben 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum :) rafine şekeri bıraktım komple. ama sen yapamam diyorsan 2-3 haftada bir ödül verebilirsin

Önceden çok tatlı ve hamur işi tüketiyordum dünkü pasta çok azdı ama onu da yemem hüh

Anladım eskideki çok miktarda yemelerinden o sana küçücük gözüktü. :)))))) birazcık dişini sıksan gerisi gelecek bakkk canım. Hep sağlıklı beslenme yönünde olsun önündeki tabaktakiler...

Ben senin yerinde olsam ağzıma sürmem. Hedefime ulaşana kadar. Ama çok dayanamıyorsan tabii ki canın çok istediğinde bir lokma sadece ye. Ama geçmesin...

Canım benim çok tşkler, ben de özledim valla. Şu an evde badana var, her yer mahvoldu. Off çok büyük temizlik çıktı şimdi de

Başını yakmışsın eyvah kolaylıklar diliyorum sana tatlım çabucak bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…