Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@Merops "Aşırı yeme dönemlerini periyodik olarak kısıtlı yeme dönemlerinin izlenmesi ile tanımlanan uygulama. Kişiler sürekli olarak kilo vermek amacı ile diyet yapmaya uğraşırlar. Fakat zayıflama diyetini bir süre sürdürürler sonra diyeti bırakıp yeniden ve aşırı yemeye başlarlar. Yo-yo diyeti yapma olarak tanımlanan bu uygulamada vücut ağırlığında birbirini izleyen azalma ve artma görülür. Bu durum zamanla kilo almayı kolay, vermeyi zor hale getirir. Her defasında vücudun yağ oranı biraz daha artar, yağsız doku oranı düşer. Bazal metabolizma hızındaki düşüşe bağlı olarak zamanla zayıflamak için daha düşük kalorili diyet uygulaması gerekir."

selam arkadaşlarım . Bugün hiç uğrayamadım çok mesguldum.ama en kötüsü bugün de spor yapamadımspor yapmadığımda kendimi suçlu hissediyorum

bugünkü mönüm

sabah 10.00
haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,iki cherry,yeşil biber,iki dilim ekmek

ara:yok

öğle 15.00
dört kaşık karnabahar,biraz haşlanmış tavuk,iki dilim ekmek

ara:yok

akşam :dört kofte,salata,iki dilim ekmek

su;1.5 litre
spor:yok

Iyi aksamlar herkese
Bugunku menum cok guzel olacak derken acim suanda ne yssem hafif olur diye dusunuyorum..

Kahvalti 08.00
Haslanmis 1 yumurta, 1 dilim light peynir, bitki cayi
Ara 10.30
sutlu kahve
Oglen 12.00
Dukan muffin ekmek, peynir 1 dilim, bitki cayi
Ara 14.00 ve 16.00 sutlu kahve ve bitki cayi
Aksam yemegini 18.00 gibi planliyodum hala yiyemedim.. catkapi misafir geldi borek ve sehriye salatasi getirmisler oturdular 1.5 saat kizi uyutmaya calisiyorum suanda ve cok acim yemek yalan oldu tabaklari da geri yolladim esim evde yok yiyecek kimse yok ayipsa da ayip cope gitse daha mi iyi olacakti. sinir kupuyum suanda.

1 saat kucagimda bebekle hizli tempo yuruyus yaptim bir de ev temizligi spor olarak..
simdi camasir asicam online kimse varsa oneri bekliyorum doyurucu ve hafif ve pratik

Amin canm Allah yavrularını sana bagislasin zor evet biliyorum zaten benm şikayetim asla oğlum değil 1 yaşında dişler olmasa asla bir yükü de yok ama son iki aydır feleğin sasti..benimki sadece eşime aileme bi sitem işte bak ne güzel anneler sana destek cikmis benm ne kendi annem ne de kv var yanımda yani varlar ama diğer çocukları ile mesguller

Sende diyetisyene gitsene olmaZ mi neden ne kadar yiyecegini bilirsin
Gittim ve bu klasik listelerden verim alamadığımı anlattım, günlük yediklerimi sordu öncelikle gerçek anlamda çikolatayı,cipsi ve hamurişini hayatından çıkar dedi birde geç yattığım için, akşam 9 dan sonra su hariç hiçbirşey tüketmememi söyledi 1 ay sonra tekrar gel dedi ki zaten bunları yememem gerektiğini biliyorum ama zorlanıyorum dedim herkezin bünyesi diyeti farklıdır sen bu zararlı şeylerden kurtulsan çok şey farkeder senin için öncelikle irade ve spor şeklinde konuştuk

Eşimin teyzesi Akay hastanesinde bir bayana gidiyordu cok memundu ondan dedim ankaradasin ya ben gidemedim uzaktı hafta icide cocukla gitmek zor oluyordu

İlk kahvaltı 08.00 yarım dilim ekmek 2-3 z zeytin 2 küçük parça peynir çay kaşığı yağ-bal
09.30 1 dilim ekmek bi omlet yarım kase kefir
12.00 bir portakal
13.30 bir lihgt bisküvi
14.30 yarım dürüm ayran
16.00 yarım avuç çerez
20.00 saç kavurma ekmeksiz 4 kaşık
20dk yuruyus 2.5 lt su

21.25 editi yesilelma dilimledim uzerine tarcin doktum ustune de yogurt ohh mis ne zamanlardir meyve yememistim nasil iyi geliuor suan ufff

Bu konuda çok haklısın canım benim eşim destek olmasa ben aşırı zorlanırım, biz Ankaradayız ikimizin aileside uzakta burda yalnız olmak beni de çoğu zaman zorluyor hele dediğin gibi şu diş dönemi yok mu çok fena Allah yardımcımız olsun

Ben de bugün yediklerimi yazayım;
Sabah 08:00 ayran smoothie(yoğurt,buz,salatalık,nane), 1 tane trabzon hurması
Öğlen 13:00 haşlanmış barbunya- brokoli salatası, yarım yeşil elma, 1 küçük kivi, 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 19:30 brokolili yumurta ( yağsız), 1 dilim çavdar ekmeği

selam tatlılar menümü yazayım ben bu aralar çok zorlanıyorum ya adapte olamıyorum bir türlü tam
kahvaltı :8.30 bir haşlanmış yumurta 1 kk peynir yarım dilim tb ekmeği bal
öğle 12,00: 1 haşlanamış tavuk but 2 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurtlu çorba vee bir gofret yedim işte bunu yapmayacaktım ya ama oldu artık çok pişman olsamda sonradan
akşam 18,00: 1 orta boy activia yoğurt avuç içi kadar cevizli köy ekmeği
ara bir bardak süt

1 saat spor salonunda spor yapıldı en azından bugün yaptığım en iyi şey bence

Bugünkü menu:)

8.30 kahvalti
1 tane haşlanmış yumurta
2 kk kaşar peyniri
5 zeytin
Roka
1 dilim ekmek

Ara öğün 11.0
Kucuk muz
Öğlen 12.30

Yarim dilim.ekmek
1 kase eristeli yeşil mercimek corbasi
Salata

Ara öğün 15.30.

Elma
Aksam 18.30

Fırında yumurtalı karnebahar +yogurt +1 dilim ekmek
2lt su

Bende spor yapamayınca çok huzursuz oluyorum! Yaptığımda ise çok mutlu ve huzurlu. Canım menün güzel fakat suuuu az dikkat...

Ayyy kötü olmuş geri dönüş. Bişey dedi mi yada senin diyet yaptığını biliyor ise zaten anlamıştır. Umarım doyabilmissindir canımm şimdi...

21.25 editi yesilelma dilimledim uzerine tarcin doktum ustune de yogurt ohh mis ne zamanlardir meyve yememistim nasil iyi geliuor suan ufff

Onlarda olmasa yanmıştik zaten iyiki varlar...

Canımmmm aslında çok güzel menün sporda var sen zaten hatanı biliyorsun ama yinede iyi gitmiş gün

Bugünkü menüm

Sabah 10
İki yumurta haşlama
İki dilim ekmek
Salatalık biber

Ara 13
1 muz
10 badem

Ara 16
1 bardak süt tarçınlı
Yarım paket form bisküvi

Akşam
3 köfte
Salata
1 bardak ayran

2.5 lt su
Spor yok sabahtan beri temizlik yaptım aslında şimdi yapacaktım ama sular kesik kaldı bugün!

Ayyy kötü olmuş geri dönüş. Bişey dedi mi yada senin diyet yaptığını biliyor ise zaten anlamıştır. Umarım doyabilmissindir canımm şimdi...

Onlarda olmasa yanmıştik zaten iyiki varlar...

Doydum doydumm cok guzel doydum. elmayla ask yssadim..
Vallaa ayipsa ayip artik biktim aslinda dusunebilmesi lazimdi onceki aksam da yemek teklif etti yedim dedim. daha once spora gitmeye calistigimi goruyordu. Bide imali imali soruyo diyet falan mi diye inadina yaptigini dusunuyorum bayagi bayagi..
Misal herhafta bi koca poset aburcubur dolduruyor ogluna diye, butun gun evde olan benim oyle bir savas veriyorumki irademle.. neysee bu benim icin daha iyi itici bir guc oldu bu aksam yasadigim olay.. onlarin inadina incecik olucam.

Canim kahvaltini cok gec yapmissin.. ben acliktan olurdum o saate kadar..

Pirasa yemegi pirincli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…