Amin canm Allah yavrularını sana bagislasin zor evet biliyorum zaten benm şikayetim asla oğlum değil 1 yaşında dişler olmasa asla bir yükü de yok ama son iki aydır feleğin sasti..benimki sadece eşime aileme bi sitem işte bak ne güzel anneler sana destek cikmis benm ne kendi annem ne de kv var yanımda yani varlar ama diğer çocukları ile mesgullerA afrodit26 arkadasim allah kolaylik versin nekadar oldu bebeginiz bilmiyorum ama benim biri 5 bide 10 aylik ikizlerim var uüstüne ikizimin biri carsafla yaklasik 10 aydir salliyoruz elhamdulillah çünkü tedaviyle oldu cok uğraştım ilk tedavimde ohss oldum sistim ciğer lerimden 4 litre su aldilar sonra 3 aylik ikizlerimi kaybettim bunlardada kanamali gecti 8 ay annlerde sırt üstü yattim kisaca zor ama evladi olmayanlar ne yapsin allah yardimcimiz olsun kolay gelsin
Gittim ve bu klasik listelerden verim alamadığımı anlattım, günlük yediklerimi sordu öncelikle gerçek anlamda çikolatayı,cipsi ve hamurişini hayatından çıkar dedi birde geç yattığım için, akşam 9 dan sonra su hariç hiçbirşey tüketmememi söyledi 1 ay sonra tekrar gel dedi ki zaten bunları yememem gerektiğini biliyorum ama zorlanıyorum dedim herkezin bünyesi diyeti farklıdır sen bu zararlı şeylerden kurtulsan çok şey farkeder senin için öncelikle irade ve spor şeklinde konuştukSende diyetisyene gitsene olmaZ mi neden ne kadar yiyecegini bilirsin
Süper ya bana diyetisyenim senin tek problemin bu kurtul abur cuburlardan zaten otomatikman düşeceksin dediben 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum :) rafine şekeri bıraktım komple. ama sen yapamam diyorsan 2-3 haftada bir ödül verebilirsin
Eşimin teyzesi Akay hastanesinde bir bayana gidiyordu cok memundu ondan dedim ankaradasin ya ben gidemedim uzaktı hafta icide cocukla gitmek zor oluyorduGittim ve bu klasik listelerden verim alamadığımı anlattım, günlük yediklerimi sordu öncelikle gerçek anlamda çikolatayı,cipsi ve hamurişini hayatından çıkar dedi birde geç yattığım için, akşam 9 dan sonra su hariç hiçbirşey tüketmememi söyledi 1 ay sonra tekrar gel dedi ki zaten bunları yememem gerektiğini biliyorum ama zorlanıyorum dedim herkezin bünyesi diyeti farklıdır sen bu zararlı şeylerden kurtulsan çok şey farkeder senin için öncelikle irade ve spor şeklinde konuştuk
ben 7 aydır ağzıma bile sürmüyorum :) rafine şekeri bıraktım komple. ama sen yapamam diyorsan 2-3 haftada bir ödül verebilirsin
Iyi aksamlar herkese
Bugunku menum cok guzel olacak derken acim suanda ne yssem hafif olur diye dusunuyorum..
Kahvalti 08.00
Haslanmis 1 yumurta, 1 dilim light peynir, bitki cayi
Ara 10.30
sutlu kahve
Oglen 12.00
Dukan muffin ekmek, peynir 1 dilim, bitki cayi
Ara 14.00 ve 16.00 sutlu kahve ve bitki cayi
Aksam yemegini 18.00 gibi planliyodum hala yiyemedim.. catkapi misafir geldi borek ve sehriye salatasi getirmisler oturdular 1.5 saat kizi uyutmaya calisiyorum suanda ve cok acim yemek yalan oldu tabaklari da geri yolladim esim evde yok yiyecek kimse yok ayipsa da ayip cope gitse daha mi iyi olacakti. sinir kupuyum suanda.
1 saat kucagimda bebekle hizli tempo yuruyus yaptim bir de ev temizligi spor olarak..
simdi camasir asicam online kimse varsa oneri bekliyorum doyurucu ve hafif ve pratik
Bu konuda çok haklısın canım benim eşim destek olmasa ben aşırı zorlanırım, biz Ankaradayız ikimizin aileside uzakta burda yalnız olmak beni de çoğu zaman zorluyor hele dediğin gibi şu diş dönemi yok mu çok fena Allah yardımcımız olsunAmin canm Allah yavrularını sana bagislasin zor evet biliyorum zaten benm şikayetim asla oğlum değil 1 yaşında dişler olmasa asla bir yükü de yok ama son iki aydır feleğin sasti..benimki sadece eşime aileme bi sitem işte bak ne güzel anneler sana destek cikmis benm ne kendi annem ne de kv var yanımda yani varlar ama diğer çocukları ile mesguller
selam arkadaşlarım . Bugün hiç uğrayamadım çok mesguldum.ama en kötüsü bugün de spor yapamadımspor yapmadığımda kendimi suçlu hissediyorum
bugünkü mönüm
sabah 10.00
haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,iki cherry,yeşil biber,iki dilim ekmek
ara:yok
öğle 15.00
dört kaşık karnabahar,biraz haşlanmış tavuk,iki dilim ekmek
akşam :dört kofte,salata,iki dilim ekmek
su;1.5 litre
spor:yok
Iyi aksamlar herkese
Bugunku menum cok guzel olacak derken acim suanda ne yssem hafif olur diye dusunuyorum..
Kahvalti 08.00
Haslanmis 1 yumurta, 1 dilim light peynir, bitki cayi
Ara 10.30
sutlu kahve
Oglen 12.00
Dukan muffin ekmek, peynir 1 dilim, bitki cayi
Ara 14.00 ve 16.00 sutlu kahve ve bitki cayi
Aksam yemegini 18.00 gibi planliyodum hala yiyemedim.. catkapi misafir geldi borek ve sehriye salatasi getirmisler oturdular 1.5 saat kizi uyutmaya calisiyorum suanda ve cok acim yemek yalan oldu tabaklari da geri yolladim esim evde yok yiyecek kimse yok ayipsa da ayip cope gitse daha mi iyi olacakti. sinir kupuyum suanda.
1 saat kucagimda bebekle hizli tempo yuruyus yaptim bir de ev temizligi spor olarak..
simdi camasir asicam online kimse varsa oneri bekliyorum doyurucu ve hafif ve pratik
21.25 editi yesilelma dilimledim uzerine tarcin doktum ustune de yogurt ohh mis ne zamanlardir meyve yememistim nasil iyi geliuor suan ufff
selam tatlılar menümü yazayım ben bu aralar çok zorlanıyorum ya adapte olamıyorum bir türlü tam
kahvaltı :8.30 bir haşlanmış yumurta 1 kk peynir yarım dilim tb ekmeği bal
öğle 12,00: 1 haşlanamış tavuk but 2 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurtlu çorba vee bir gofret yedimişte bunu yapmayacaktım ya ama oldu artık çok pişman olsamda sonradan
akşam 18,00: 1 orta boy activia yoğurt avuç içi kadar cevizli köy ekmeği
ara bir bardak süt
1 saat spor salonunda spor yapıldı en azından bugün yaptığım en iyi şey bence
Amin canım aminBu konuda çok haklısın canım benim eşim destek olmasa ben aşırı zorlanırım, biz Ankaradayız ikimizin aileside uzakta burda yalnız olmak beni de çoğu zaman zorluyor hele dediğin gibi şu diş dönemi yok mu çok fena Allah yardımcımız olsun
Ayyy kötü olmuş geri dönüş. Bişey dedi mi yada senin diyet yaptığını biliyor ise zaten anlamıştır. Umarım doyabilmissindir canımm şimdi...
Onlarda olmasa yanmıştik zaten iyiki varlar...
Amin canım amin
bugünkü mönüm
kahvaltı saat 12.00
bir haşlanmış yumurta, peynir , zeytin, iki dilim jambon , iki cherry,iki dilim ekmek
öğle 15.00
pırasa,yogurt,iki dilim ekmek
akşam :üç köfte , salata , bir kepçe corba,iki dilim ekmek
su:1.5 litre
spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?