- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Doydum doydumm cok guzel doydum.elmayla ask yssadim..
Vallaa ayipsa ayip artik biktim aslinda dusunebilmesi lazimdi onceki aksam da yemek teklif etti yedim dedim. daha once spora gitmeye calistigimi goruyordu. Bide imali imali soruyo diyet falan mi diye inadina yaptigini dusunuyorum bayagi bayagi..
Misal herhafta bi koca poset aburcubur dolduruyor ogluna diye, butun gun evde olan benim oyle bir savas veriyorumki irademle.. neysee bu benim icin daha iyi itici bir guc oldu bu aksam yasadigim olay.. onlarin inadina incecik olucam.
Ben yalniz basima daha rahat bakiyorum hic kafam kaldirmiyor tantanalarini.. yoruluyorum evet uykusuz oluyorum deli gibi ama en azindan huzurum yerinde. bebegimi buyuturken mutlu olmam demek mutlu bir bebek yetistirmem demek..
ben diyetisyene gitmedim ama öncesinde her gün kocaman 1 paket cips yerdim (aile boyları var ya,hah işte onu tek başıma) her öğün tatlı,profiterollar mı dersin ekler mi dersin artık ne bulursam. ve bunları kesip (ama komple ödül falan koymadan,zaten vegan da oldum. vegan olanları da yemiyorum ama) bol bol sebze & meyve yiyerek verdim 20 kiloyu. bunları kes eminim çok güzel vereceksin,ama sağlıkllı şeylerden kesme.Süper ya bana diyetisyenim senin tek problemin bu kurtul abur cuburlardan zaten otomatikman düşeceksin dedi
Aynen benim mantığim çalışıyorum diye mecbur Kaynana bakıyorHahaaaa hiç güleceğim yoktu. Alemsinama gerçekten banada inadına gibi geldi. Nasıl bir kıskançlık ise bu neyse ki kaçamak yapmadan atlatmışsın tebrik ederim seni harikasın!
Benim çocuğum yok ama açıkçası bende kendim büyütmek isterim. Belki sadece ilk günler anneme ihtiyaç duyarım. Sonrasında kendi başıma kalmayı isterim....
rafine şeker sigaradan bile daha çok bağımlılık yapan bir şey.bunu uzmanlar bile söylüyor.o yüzden bana göre azaltmak kendine işkence etmek gibi bir şey,çünkü bağımlılıktan kurtulamıyorsun. sigara gibi düşün. birden kesince vücut istemiyor zaten,şu an benim canım çekmiyor. çekse çekse meyve çeker en fazla.Valla helal olsun ya.. Ben kendimi o kadar iradeli görmüyorum.. Bu konu sadece kilo vermekle ilgili de değil sadece..
az az sık sık. harika olmuşİlk kahvaltı 08.00 yarım dilim ekmek 2-3 z zeytin 2 küçük parça peynir çay kaşığı yağ-bal
09.30 1 dilim ekmek bi omlet yarım kase kefir
12.00 bir portakal
13.30 bir lihgt bisküvi
14.30 yarım dürüm ayran
16.00 yarım avuç çerez
20.00 saç kavurma ekmeksiz 4 kaşık
20dk yuruyus 2.5 lt su
Hahaaaa hiç güleceğim yoktu. Alemsinama gerçekten banada inadına gibi geldi. Nasıl bir kıskançlık ise bu neyse ki kaçamak yapmadan atlatmışsın tebrik ederim seni harikasın!
Benim çocuğum yok ama açıkçası bende kendim büyütmek isterim. Belki sadece ilk günler anneme ihtiyaç duyarım. Sonrasında kendi başıma kalmayı isterim....
rafine şeker sigaradan bile daha çok bağımlılık yapan bir şey.bunu uzmanlar bile söylüyor.o yüzden bana göre azaltmak kendine işkence etmek gibi bir şey,çünkü bağımlılıktan kurtulamıyorsun. sigara gibi düşün. birden kesince vücut istemiyor zaten,şu an benim canım çekmiyor. çekse çekse meyve çeker en fazla.
Amanın kadın sana resmen tuzak kuruyorDoydum doydumm cok guzel doydum.elmayla ask yssadim..
Vallaa ayipsa ayip artik biktim aslinda dusunebilmesi lazimdi onceki aksam da yemek teklif etti yedim dedim. daha once spora gitmeye calistigimi goruyordu. Bide imali imali soruyo diyet falan mi diye inadina yaptigini dusunuyorum bayagi bayagi..
Misal herhafta bi koca poset aburcubur dolduruyor ogluna diye, butun gun evde olan benim oyle bir savas veriyorumki irademle.. neysee bu benim icin daha iyi itici bir guc oldu bu aksam yasadigim olay.. onlarin inadina incecik olucam.
Teşekkürler vegancimaz az sık sık. harika olmuş
ayyyyDoydum doydumm cok guzel doydum.elmayla ask yssadim..
Aynen benim mantığim çalışıyorum diye mecbur Kaynana bakıyor
evet maalesef. ben vegan olmanın avantajını yaşıyorum biraz,zaten paketli çoğu şey navegan. biraz o sayede de kesmiş olabilirim.Aynen cok fazlasiyla katiliyorum size..
Ve de sigara sadece duz bir sigara sadece markalari farkli amaaa rafine seker hayatimizda bircok seyde var kacinmamiz gereken birsuru sey oluyor illaki illaki giriyor hayatimiza
Amanın kadın sana resmen tuzak kuruyorkendi kilolu mu
ayyyy
uyuz oldum resmen. anlayabiliyorum benim de başıma böyle bir şey gelmişti. bence söyle gitsin,de ki oğlum da ben de rafine & paketli şeyleri yemiyoruz. ısrarla bir daha getirirse gözünün önünde çöpe at. ben yaptım valla suratları çok güzeldi
o zaman dediğin gibi inadına hırslan bence :)) amaan kendisi de kiloluymuş nasıl güzel olur sen zayıflayıncaEvet kilolu ama sabahlari yuruyus yapmaya kasiyor
Aslinda yapmak lazim da esimi dusunemiyorum :) o bayiliyor aburcubura.
Genellikle o beni idare ediyorNasil anlasiyorsunuz ya
Sakın o zayıflamasın diyodur hep kıskançlıkEvet kilolu ama sabahlari yuruyus yapmaya kasiyor
Aslinda yapmak lazim da esimi dusunemiyorum :) o bayiliyor aburcubura.
Tesekkur ederim kaptanim.. cok sukur gecti bugun de..
Anneniz yakinsa ve sagligi da yerindeyse ne mutlu size. Daha iyi iletisim kurulur.
ben ne yazikki ise donunce istemeye istemeye birakicam yavrumu babannesine
Bu aksam cok hirslandim zaten bu azimle yurur giderim artik..o zaman dediğin gibi inadına hırslan bence :)) amaan kendisi de kiloluymuş nasıl güzel olur sen zayıflayıncakötü niyetli insanları hiç sevmiyorum taş gibi ol da kapak olsun
Genellikle o beni idare ediyoraramiz iyi maşallah aslında böyle iyi olacağını sanmıyordu öyle konuşkan sıcak kanlı değil çünkü
Sakın o zayıflamasın diyodur hep kıskançlık
Çok şükür iyi, inşallah vakti zamanı gelincede iyi olursa seve seve bakarız tabiii. Kvalidem uzak başka semtte. Ne iş yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?