Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben yalniz basima daha rahat bakiyorum hic kafam kaldirmiyor tantanalarini.. yoruluyorum evet uykusuz oluyorum deli gibi ama en azindan huzurum yerinde. bebegimi buyuturken mutlu olmam demek mutlu bir bebek yetistirmem demek..

Hahaaaa hiç güleceğim yoktu. Alemsin ama gerçekten banada inadına gibi geldi. Nasıl bir kıskançlık ise bu neyse ki kaçamak yapmadan atlatmışsın tebrik ederim seni harikasın!

Benim çocuğum yok ama açıkçası bende kendim büyütmek isterim. Belki sadece ilk günler anneme ihtiyaç duyarım. Sonrasında kendi başıma kalmayı isterim....

Süper ya bana diyetisyenim senin tek problemin bu kurtul abur cuburlardan zaten otomatikman düşeceksin dedi
ben diyetisyene gitmedim ama öncesinde her gün kocaman 1 paket cips yerdim (aile boyları var ya,hah işte onu tek başıma) her öğün tatlı,profiterollar mı dersin ekler mi dersin artık ne bulursam. ve bunları kesip (ama komple ödül falan koymadan,zaten vegan da oldum. vegan olanları da yemiyorum ama) bol bol sebze & meyve yiyerek verdim 20 kiloyu. bunları kes eminim çok güzel vereceksin,ama sağlıkllı şeylerden kesme.

Aynen benim mantığim çalışıyorum diye mecbur Kaynana bakıyor

Valla helal olsun ya.. Ben kendimi o kadar iradeli görmüyorum.. Bu konu sadece kilo vermekle ilgili de değil sadece..
rafine şeker sigaradan bile daha çok bağımlılık yapan bir şey.bunu uzmanlar bile söylüyor.o yüzden bana göre azaltmak kendine işkence etmek gibi bir şey,çünkü bağımlılıktan kurtulamıyorsun. sigara gibi düşün. birden kesince vücut istemiyor zaten,şu an benim canım çekmiyor. çekse çekse meyve çeker en fazla.

az az sık sık. harika olmuş

Tesekkur ederim kaptanim.. cok sukur gecti bugun de..
Anneniz yakinsa ve sagligi da yerindeyse ne mutlu size. Daha iyi iletisim kurulur.
ben ne yazikki ise donunce istemeye istemeye birakicam yavrumu babannesine

Aynen cok fazlasiyla katiliyorum size..
Ve de sigara sadece duz bir sigara sadece markalari farkli amaaa rafine seker hayatimizda bircok seyde var kacinmamiz gereken birsuru sey oluyor illaki illaki giriyor hayatimiza

Amanın kadın sana resmen tuzak kuruyor kendi kilolu mu

ayyyy
uyuz oldum resmen. anlayabiliyorum benim de başıma böyle bir şey gelmişti. bence söyle gitsin,de ki oğlum da ben de rafine & paketli şeyleri yemiyoruz. ısrarla bir daha getirirse gözünün önünde çöpe at. ben yaptım valla suratları çok güzeldi

Aynen cok fazlasiyla katiliyorum size..
Ve de sigara sadece duz bir sigara sadece markalari farkli amaaa rafine seker hayatimizda bircok seyde var kacinmamiz gereken birsuru sey oluyor illaki illaki giriyor hayatimiza
evet maalesef. ben vegan olmanın avantajını yaşıyorum biraz,zaten paketli çoğu şey navegan. biraz o sayede de kesmiş olabilirim.

Amanın kadın sana resmen tuzak kuruyor kendi kilolu mu

Evet kilolu ama sabahlari yuruyus yapmaya kasiyor

Aslinda yapmak lazim da esimi dusunemiyorum :) o bayiliyor aburcubura.

Evet kilolu ama sabahlari yuruyus yapmaya kasiyor

Aslinda yapmak lazim da esimi dusunemiyorum :) o bayiliyor aburcubura.
o zaman dediğin gibi inadına hırslan bence :)) amaan kendisi de kiloluymuş nasıl güzel olur sen zayıflayınca kötü niyetli insanları hiç sevmiyorum taş gibi ol da kapak olsun

Tesekkur ederim kaptanim.. cok sukur gecti bugun de..
Anneniz yakinsa ve sagligi da yerindeyse ne mutlu size. Daha iyi iletisim kurulur.
ben ne yazikki ise donunce istemeye istemeye birakicam yavrumu babannesine

Çok şükür iyi, inşallah vakti zamanı gelincede iyi olursa seve seve bakarız tabiii. Kvalidem uzak başka semtte. Ne iş yapıyorsun?

o zaman dediğin gibi inadına hırslan bence :)) amaan kendisi de kiloluymuş nasıl güzel olur sen zayıflayınca kötü niyetli insanları hiç sevmiyorum taş gibi ol da kapak olsun
Bu aksam cok hirslandim zaten bu azimle yurur giderim artik..

Genellikle o beni idare ediyor aramiz iyi maşallah aslında böyle iyi olacağını sanmıyordu öyle konuşkan sıcak kanlı değil çünkü

Ayy benimki cok saf cok iyi niyetli gibi duruyor ama kiziyla bir olunca 180' degisiyor, bizzat gordum. o yuzden icim sogudu

İyi akşamlar. bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim peynir

Ara
1 kuru incir
1 avuç antep fıstığı

Akşam
6 yk makarna
1 kase yoğurt
1 mandalinayı

2 litre su
30 dk yürüyüş

Sakın o zayıflamasın diyodur hep kıskançlık

Ahaha olabilir

Çok şükür iyi, inşallah vakti zamanı gelincede iyi olursa seve seve bakarız tabiii. Kvalidem uzak başka semtte. Ne iş yapıyorsun?

Ins dogru zamanda nasip olur. benim annem daha uzakta ve saglik sorunlari oldugu icin ben boyle bisey isteyemem zaten. el bakacagina yine babaanne daha iyi bakar aklim kalmaz en azindan diyorum ama iletisimimizi saglamlastirmk gerekiyor ise baslayana kadar.
Ozel bi firmada muhendisim. sen daha once ne is yapiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…