Süpersin valla darısı başıma bakalım çok defa diyet denedim yarayan oldu yaramayan oldu ama bu sefer kendimi tanıdığıma inanıyorum ve bu sefer kararlıyım çıkardım hayatımdan cipsi çikolatayı onlarsız da oluyormuş vallaben diyetisyene gitmedim ama öncesinde her gün kocaman 1 paket cips yerdim (aile boyları var ya,hah işte onu tek başıma) her öğün tatlı,profiterollar mı dersin ekler mi dersin artık ne bulursam. ve bunları kesip (ama komple ödül falan koymadan,zaten vegan da oldum. vegan olanları da yemiyorum ama) bol bol sebze & meyve yiyerek verdim 20 kiloyu. bunları kes eminim çok güzel vereceksin,ama sağlıkllı şeylerden kesme.
Ahaha olabilir
Ins dogru zamanda nasip olur. benim annem daha uzakta ve saglik sorunlari oldugu icin ben boyle bisey isteyemem zaten. el bakacagina yine babaanne daha iyi bakar aklim kalmaz en azindan diyorum ama iletisimimizi saglamlastirmk gerekiyor ise baslayana kadar.
Ozel bi firmada muhendisim. sen daha once ne is yapiyordun
Bence diyetisyenin sözünü dinle. Bişey olmaz günde 3 dilim ekmektenBugün diyetisyene gittim hep dışardaydım uğrayamadım buraya. diyetisyende 95.4 kilo çıktım.ama gittiğim diyetisyen bana 3 ana öğüne 3 er dilim ekmek yazdı. açıkçası bana biraz fazla geldi bu söyledim ama daha sonra diyet listemi azaltacağını söyledi. ben de kararsız kaldım biraz açıkçası.
@neyrax canım ilki tedaviyle oldu sonra dodurulmus embiriyolarimla ikiz hamile kaldim 3. Ayda cinsiyetlerini ogrenmeye gittik kalpleri Durmus sonra yine tup bebek ikiz bebeklerim oldu bakma böyle kolay anlattigima ...
Kahvaltı 10:00( yumurta ev yufkasiyla dönderme) peynir zeytin 1 cay b.ceviz yarim trabzon hurması
16 .00 3 yaprak sarmasi, kısır (abartmadan karatayda serbest) kozlenmis kirmizi biber, turşu, marul
Bugün spor yok ama hareket cokkkk
Suyumu içiyorum
Evet aynen manevi destek istenen tek şey tek coxuk olunca kimine kolay kimine yine zor göreceli bir durum tabii ona da saygı duyarim ama kendi acimdan söylersem artık psikolojim bozuldu benim ciddi ciddi yalnızlıktan ,doğumdan beri lohisaligi atamadim sanki yardım almayı bile dusunuyorum yani.. yine de onlar sağ olsun yanımızda olsun bu da geçer :)A afrodit26 canim bu soylediklerimi önce bi kendimede söylüyorum cokkkk zorlaniyorum uykusuzluk bi taraftan bide büyük kizim pek kabul edemedi ev yemek bulasik eve gelen guden sıkışıp kaldim arkadalar kendim bakarim demiste 3 tane olduk ben sirf onlara bakim diye izin yazdim okulu ogrencilerimi özledim ama öncelik yavrularimin iki sene ücretsiz yazdim.Sadece bakmak için degilde bence manevi destekte cok onemli annem olmasa inan yapamazdim olsun canim evlatlarimiz saglikli olsun ins uyuruzda gezerizde bende tatile gitmek istiyorum allah yardimcimuz olsun
Evet aynen manevi destek istenen tek şey tek coxuk olunca kimine kolay kimine yine zor göreceli bir durum tabii ona da saygı duyarim ama kendi acimdan söylersem artık psikolojim bozuldu benim ciddi ciddi yalnızlıktan ,doğumdan beri lohisaligi atamadim sanki yardım almayı bile dusunuyorum yani.. yine de onlar sağ olsun yanımızda olsun bu da geçer :)
Evet aynen manevi destek istenen tek şey tek coxuk olunca kimine kolay kimine yine zor göreceli bir durum tabii ona da saygı duyarim ama kendi acimdan söylersem artık psikolojim bozuldu benim ciddi ciddi yalnızlıktan ,doğumdan beri lohisaligi atamadim sanki yardım almayı bile dusunuyorum yani.. yine de onlar sağ olsun yanımızda olsun bu da geçer :)
O da var tabi canm ben evlenmeden önce çok aktiftim sosyal olarak da okul ve ısı aynı anda goturuuordum ama bi evlendim eve kapandim iş buldum eşim kabul etmedi onun istediği yerler beni almadı derken çocuk oldu ben yice kapandim ne arkadaşım var burda ne komşum heleki şimdi hiç yok.. evime alistim mecburen alistim yapacak bisey yok kendi evimiz artık buradayım .. artık öyle bi aciz durumdayım ki sürekli misafir gelsin kafam dağılsin diyorrm ama o da yok uç aydır kapımı uç kişi açmıştır ancak amaaaaaaan anlattıkça daha çok daral geldi bana neyse kızlar bosverin ya öyle bi anlık biseydi dün de nasılsa destanda yazsam bisey değişmiyor çok sağol aprilim canimsin :)Belkide sen evde olmaktan sıkıldın afrodit?? Biraz değişikliğe ihtiyacın var. Anlıyorum seni insana bıkkınlık geliyor arasıra. Peki yeni evin nasıl memnun musun? Nasıl geçiyor alışabildin mi?
Peki kilo vermesi nasıl karatayda iyi gidiyor muKaptanim bide ac kaldiniz yazmissiniz dun icinde ac kalmiyorum kahvaltı mi hayet sıkı yapıyorum eğer acikcak olursam badem yiyerum zaten karatayda hedef sabah 8 kahvaltı saat 4 gibi aksam yiyip işi bitirmek
Hepinize hayırlı geceler
O da var tabi canm ben evlenmeden önce çok aktiftim sosyal olarak da okul ve ısı aynı anda goturuuordum ama bi evlendim eve kapandim iş buldum eşim kabul etmedi onun istediği yerler beni almadı derken çocuk oldu ben yice kapandim ne arkadaşım var burda ne komşum heleki şimdi hiç yok.. evime alistim mecburen alistim yapacak bisey yok kendi evimiz artık buradayım .. artık öyle bi aciz durumdayım ki sürekli misafir gelsin kafam dağılsin diyorrm ama o da yok uç aydır kapımı uç kişi açmıştır ancak amaaaaaaan anlattıkça daha çok daral geldi bana neyse kızlar bosverin ya öyle bi anlık biseydi dün de nasılsa destanda yazsam bisey değişmiyor çok sağol aprilim canimsin :)
O da var tabi canm ben evlenmeden önce çok aktiftim sosyal olarak da okul ve ısı aynı anda goturuuordum ama bi evlendim eve kapandim iş buldum eşim kabul etmedi onun istediği yerler beni almadı derken çocuk oldu ben yice kapandim ne arkadaşım var burda ne komşum heleki şimdi hiç yok.. evime alistim mecburen alistim yapacak bisey yok kendi evimiz artık buradayım .. artık öyle bi aciz durumdayım ki sürekli misafir gelsin kafam dağılsin diyorrm ama o da yok uç aydır kapımı uç kişi açmıştır ancak amaaaaaaan anlattıkça daha çok daral geldi bana neyse kızlar bosverin ya öyle bi anlık biseydi dün de nasılsa destanda yazsam bisey değişmiyor çok sağol aprilim canimsin :)
amsterdam12 "Aşırı yeme dönemlerini periyodik olarak kısıtlı yeme dönemlerinin izlenmesi ile tanımlanan uygulama. Kişiler sürekli olarak kilo vermek amacı ile diyet yapmaya uğraşırlar. Fakat zayıflama diyetini bir süre sürdürürler sonra diyeti bırakıp yeniden ve aşırı yemeye başlarlar. Yo-yo diyeti yapma olarak tanımlanan bu uygulamada vücut ağırlığında birbirini izleyen azalma ve artma görülür. Bu durum zamanla kilo almayı kolay, vermeyi zor hale getirir. Her defasında vücudun yağ oranı biraz daha artar, yağsız doku oranı düşer. Bazal metabolizma hızındaki düşüşe bağlı olarak zamanla zayıflamak için daha düşük kalorili diyet uygulaması gerekir."
günaydın kızlar..ben de uzun zaman sonra dün yediklerimi yazayım..
sabah 09,30 1 laktozsuz sütle kahve,1 dilim peynir ve çay sonrasında..
öğle 12,30 1 tabak fırında tavuk sote
ara yarım elma,1 mandalina,2 ceviz 15,30
akşam 20,00 2 haşlanmış yumurta,domates salatalık bolca ve kırmızı biber ,2 3 dilim peynir
spor 1,5 saat Billy Blanks cardio arkasına da plank vs..
spor sonrası yarım elma 1 mandalina
su 2,5 lt
en azından dün uykuya vücudum hafif daldım..hem de karnım tok..
Ben de akşamı yer değiştirsem dedim aynı düşündüm erkene alayım ve sabah ki az yediğimi akşama koyayım dimi ama benim sabah trafiği evde çok yoğun bana sıra gelene kadar öğlen oluyor , ay sabah patlama sesi ile uyandık hala şoktayım yacanım tabii ki de vereceksin ama sana burada yanlışlarını söyleyince lütfen dikkate al. bak resmen akşama kadar aç gezmişsin.akşam yediğin de sana kilo olarak dönüyor bu sefer. en kalorili kısım da akşam. bunun tam tersini yapman lazım. hatta sana tavsiyem akşam yemeğini 6'ta ye. 8'de son ara öğününü yap. akşama kadar da daha doyurucu ye. bir de ekmek yiyeceksen her öğüne 1 dilim olarak koy,3 dilimi geçme. bulgur,makarna bunları da bırak bir süre derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?