Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün diyetisyene gittim hep dışardaydım uğrayamadım buraya. diyetisyende 95.4 kilo çıktım.ama gittiğim diyetisyen bana 3 ana öğüne 3 er dilim ekmek yazdı. açıkçası bana biraz fazla geldi bu söyledim ama daha sonra diyet listemi azaltacağını söyledi. ben de kararsız kaldım biraz açıkçası.

A afrodit26 canim bu soylediklerimi önce bi kendimede söylüyorum cokkkk zorlaniyorum uykusuzluk bi taraftan bide büyük kizim pek kabul edemedi ev yemek bulasik eve gelen guden sıkışıp kaldim arkadalar kendim bakarim demiste 3 tane olduk ben sirf onlara bakim diye izin yazdim okulu ogrencilerimi özledim ama öncelik yavrularimin iki sene ücretsiz yazdim.Sadece bakmak için degilde bence manevi destekte cok onemli annem olmasa inan yapamazdim olsun canim evlatlarimiz saglikli olsun ins uyuruzda gezerizde bende tatile gitmek istiyorum allah yardimcimuz olsun

@neyrax canım ilki tedaviyle oldu sonra dodurulmus embiriyolarimla ikiz hamile kaldim 3. Ayda cinsiyetlerini ogrenmeye gittik kalpleri Durmus sonra yine tup bebek ikiz bebeklerim oldu bakma böyle kolay anlattigima ...

Kahvaltı 10:00( yumurta ev yufkasiyla dönderme) peynir zeytin 1 cay b.ceviz yarim trabzon hurması
16 .00 3 yaprak sarmasi, kısır (abartmadan karatayda serbest) kozlenmis kirmizi biber, turşu, marul
Bugün spor yok ama hareket cokkkk
Suyumu içiyorum

Süpersin valla darısı başıma bakalım çok defa diyet denedim yarayan oldu yaramayan oldu ama bu sefer kendimi tanıdığıma inanıyorum ve bu sefer kararlıyım çıkardım hayatımdan cipsi çikolatayı onlarsız da oluyormuş valla

14 senedir bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyordum. İşi yeni bıraktım 3 ay oldu henüz biraz dinlenmek istedim ...

Bence diyetisyenin sözünü dinle. Bişey olmaz günde 3 dilim ekmekten

@neyrax canım ilki tedaviyle oldu sonra dodurulmus embiriyolarimla ikiz hamile kaldim 3. Ayda cinsiyetlerini ogrenmeye gittik kalpleri Durmus sonra yine tup bebek ikiz bebeklerim oldu bakma böyle kolay anlattigima ...

Canımmmm sende zorlu yollardan geçmişsin ama başarmışsın süpersin Maşallah

Canımmm peki bu karatay böyle iki öğün mü bence yine çok az bu yediklerin. Sağlığından olma da

Evet aynen manevi destek istenen tek şey tek coxuk olunca kimine kolay kimine yine zor göreceli bir durum tabii ona da saygı duyarim ama kendi acimdan söylersem artık psikolojim bozuldu benim ciddi ciddi yalnızlıktan ,doğumdan beri lohisaligi atamadim sanki yardım almayı bile dusunuyorum yani.. yine de onlar sağ olsun yanımızda olsun bu da geçer :)

Belkide sen evde olmaktan sıkıldın afrodit?? Biraz değişikliğe ihtiyacın var. Anlıyorum seni insana bıkkınlık geliyor arasıra. Peki yeni evin nasıl memnun musun? Nasıl geçiyor alışabildin mi?

Canim bak aprilin de dedigi gibi evde olmak insani bunaltiyor ozellikle de alisik olmayanlar icin.
ben de ilk zamanlar cok bunaliyordum gelen giden.. ayni muhabbetler.. cocuga bakabilecekmiyim endisesi.. seni degil surekli bebegin sorulmasi.. bir yanda bekleyen ev isleri.. dogum sonrasi kilolar ve verebilecekmiyim endisesi..
Benim sutum pahasina oldu ama vazgectim tum yardimlardan.
Yardima gelenler 3-4 gunluk cocugun basinda 3 kisi pis pis pis yapiyolardi jun gel emzir, yok memeyi alamiyo yok ememiyo, yok emdi uyudu doymadi bu aa sutun yetmiyor hadi mama verelim jun git biberon yika jun git mama hazirla, jun mama bitti biberon yika pompalari yika dezenfekte et, fazla sutu sag.. o sirada koca acikmis biseyler koy haydi yemis bulasik dizboyu bulasik yika.. sanki 2 gun once ortadan yarilmamissin gibi surekli kos oraya kos buraya. milletin yardimdan anladigi bebegin basina oturup uyuyan bebegi pispislamak.. 1 supurge acayim bi sebze yemegi yapayim diyen yok.. buarada kendi annemden de care yok ya neyse. surekli aglamakli moddayim sutum geceliklerimden tasardi geceleri uyutmazdi sagardim surekli o derece. sonra icime ata ata sut azaldi cocuk alisamadi ememedi. ilk bir hafta 1 kiloya yakin verdi el kadar kaldi cocuk cok iyi baktiklarindan cok tecrubeli olduklarindan. ne ben dinlenebiliyodum ne de cocuk bakiliyodu esimle surekli kavga halindeyiz aile hayati yok esim surekli annesi gelsin istiyodu, yavas yavas ayaklarini kestim. Dik durdum yardim istemedim. yemegim yoktu cogu zaman duzenli beslenme olmadan duzenli uyku olmadan sut te gidiyor arkadaslar bebek dusunenler icin soyluyorum buna dikkat edin.
Sonra yavas yavas toparlandim disari cikmaya basladikca daha iyi hissettim. 40gunlukten sonra disari cikardim cocugu. Duzenli yemegim de var artik, hatta esime ayri yapiyorum bir de, temizligimi de yapiyorum, cocugumla da ilgileniyorum. cocugu simdi hava soguk ta olsa giydiriyorum astronotunu hergun yuruyusumuzu yapiyoruz. ona da iyi geliyor bana da. tavsiye ederim. illa birilerine bagimli degiliz. yavas yavas disari cikin biseylerle ugrasin farklilik iyi geliyor

Belkide sen evde olmaktan sıkıldın afrodit?? Biraz değişikliğe ihtiyacın var. Anlıyorum seni insana bıkkınlık geliyor arasıra. Peki yeni evin nasıl memnun musun? Nasıl geçiyor alışabildin mi?
O da var tabi canm ben evlenmeden önce çok aktiftim sosyal olarak da okul ve ısı aynı anda goturuuordum ama bi evlendim eve kapandim iş buldum eşim kabul etmedi onun istediği yerler beni almadı derken çocuk oldu ben yice kapandim ne arkadaşım var burda ne komşum heleki şimdi hiç yok.. evime alistim mecburen alistim yapacak bisey yok kendi evimiz artık buradayım .. artık öyle bi aciz durumdayım ki sürekli misafir gelsin kafam dağılsin diyorrm ama o da yok uç aydır kapımı uç kişi açmıştır ancak amaaaaaaan anlattıkça daha çok daral geldi bana neyse kızlar bosverin ya öyle bi anlık biseydi dün de nasılsa destanda yazsam bisey değişmiyor çok sağol aprilim canimsin :)

Peki kilo vermesi nasıl karatayda iyi gidiyor mu

Sende bizim canımızsın tatlımmm aynen aman boşver zaten hepimize geliyor öyle tırlatmalar

Bende taşınali 1 ay olacak 28 inde ama daha kimseyi görmedim... biri kapimi çalsa ben komşunum dese gir derim belkide komşu olmaZ ben bilemem :)

Ben cokta şey yapmıyorum ama burda kalkar kalkaz evi temizliyorum üstümü giyiyorum belki biri cat kapi gelirse diye henüz olmadi ama en azidnan ev temiz oluyor tabi genel.olarak dağınık 27 aylik danam sağolsun

ivet beni anlatmış..ama dün kaçamak yapmadım hiç..aç bırakmadan yedim sağlıklı şeyler ve çok güzeş spor yaptım..c tesi de diyetisyene gideceğim + da çıksam..bırakmasam benim için daha iyi olacak..sporu da kesinlikle 3 altına indirmeyeceğim hatta 4.. <3 teşekkür ederim tontişim sen beni dürtünce bir gaza geliyorum <3

günaydın kızlar..ben de uzun zaman sonra dün yediklerimi yazayım..

sabah 09,30 1 laktozsuz sütle kahve,1 dilim peynir ve çay sonrasında..

öğle 12,30 1 tabak fırında tavuk sote

ara yarım elma,1 mandalina,2 ceviz 15,30

akşam 20,00 2 haşlanmış yumurta,domates salatalık bolca ve kırmızı biber ,2 3 dilim peynir

spor 1,5 saat Billy Blanks cardio arkasına da plank vs..

spor sonrası yarım elma 1 mandalina

su 2,5 lt

en azından dün uykuya vücudum hafif daldım..hem de karnım tok..

Menü harika!!

Ben de akşamı yer değiştirsem dedim aynı düşündüm erkene alayım ve sabah ki az yediğimi akşama koyayım dimi ama benim sabah trafiği evde çok yoğun bana sıra gelene kadar öğlen oluyor , ay sabah patlama sesi ile uyandık hala şoktayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…