evet farkındayım kaptanım ama tsmemen vakitsizlikten.bugün inşallah daha çok içerimBende spor yapamayınca çok huzursuz oluyorum! Yaptığımda ise çok mutlu ve huzurlu. Canım menün güzel fakat suuuu az dikkat...
Ayyy kötü olmuş geri dönüş. Bişey dedi mi yada senin diyet yaptığını biliyor ise zaten anlamıştır. Umarım doyabilmissindir canımm şimdi...
Onlarda olmasa yanmıştik zaten iyiki varlar...
Canımmmm aslında çok güzel menün sporda var sen zaten hatanı biliyorsun ama yinede iyi gitmiş gün
kesinlikle haklısın vegancım.ya hep ya hiç olayı var şekerde.azaltsan dahi canın istiyor.2.5 haftadır tamamen çıkardım hayatımdan hiç de aramıyor bünyemrafine şeker sigaradan bile daha çok bağımlılık yapan bir şey.bunu uzmanlar bile söylüyor.o yüzden bana göre azaltmak kendine işkence etmek gibi bir şey,çünkü bağımlılıktan kurtulamıyorsun. sigara gibi düşün. birden kesince vücut istemiyor zaten,şu an benim canım çekmiyor. çekse çekse meyve çeker en fazla.
benimkide her öğün de iki dilim ekmek şu an için ye dedi.baştan korkutmak istemiyorlar gözümüzü zannedersemBugün diyetisyene gittim hep dışardaydım uğrayamadım buraya. diyetisyende 95.4 kilo çıktım.ama gittiğim diyetisyen bana 3 ana öğüne 3 er dilim ekmek yazdı. açıkçası bana biraz fazla geldi bu söyledim ama daha sonra diyet listemi azaltacağını söyledi. ben de kararsız kaldım biraz açıkçası.
Ben de akşamı yer değiştirsem dedim aynı düşündüm erkene alayım ve sabah ki az yediğimi akşama koyayım dimi ama benim sabah trafiği evde çok yoğun bana sıra gelene kadar öğlen oluyor , ay sabah patlama sesi ile uyandık hala şoktayım ya
ne güzel tespitler. her Türk kadını bunları yaşamıstır, yaşamayan yoktur.ama sen olayı çabuk çözmüşsün.ben ancak ikincide aydımCanim bak aprilin de dedigi gibi evde olmak insani bunaltiyor ozellikle de alisik olmayanlar icin.
ben de ilk zamanlar cok bunaliyordum gelen giden.. ayni muhabbetler.. cocuga bakabilecekmiyim endisesi.. seni degil surekli bebegin sorulmasi.. bir yanda bekleyen ev isleri.. dogum sonrasi kilolar ve verebilecekmiyim endisesi..
Benim sutum pahasina oldu ama vazgectim tum yardimlardan.
Yardima gelenler 3-4 gunluk cocugun basinda 3 kisi pis pis pis yapiyolardi jun gel emzir, yok memeyi alamiyo yok ememiyo, yok emdi uyudu doymadi bu aa sutun yetmiyor hadi mama verelim jun git biberon yika jun git mama hazirla, jun mama bitti biberon yika pompalari yika dezenfekte et, fazla sutu sag.. o sirada koca acikmis biseyler koy haydi yemis bulasik dizboyu bulasik yika.. sanki 2 gun once ortadan yarilmamissin gibi surekli kos oraya kos buraya. milletin yardimdan anladigi bebegin basina oturup uyuyan bebegi pispislamak.. 1 supurge acayim bi sebze yemegi yapayim diyen yok.. buarada kendi annemden de care yok ya neyse. surekli aglamakli moddayim sutum geceliklerimden tasardi geceleri uyutmazdi sagardim surekli o derece. sonra icime ata ata sut azaldi cocuk alisamadi ememedi. ilk bir hafta 1 kiloya yakin verdi el kadar kaldi cocuk cok iyi baktiklarindan cok tecrubeli olduklarindan. ne ben dinlenebiliyodum ne de cocuk bakiliyodu esimle surekli kavga halindeyiz aile hayati yok esim surekli annesi gelsin istiyodu, yavas yavas ayaklarini kestim. Dik durdum yardim istemedim. yemegim yoktu cogu zaman duzenli beslenme olmadan duzenli uyku olmadan sut te gidiyor arkadaslar bebek dusunenler icin soyluyorum buna dikkat edin.
Sonra yavas yavas toparlandim disari cikmaya basladikca daha iyi hissettim. 40gunlukten sonra disari cikardim cocugu. Duzenli yemegim de var artik, hatta esime ayri yapiyorum bir de, temizligimi de yapiyorum, cocugumla da ilgileniyorum. cocugu simdi hava soguk ta olsa giydiriyorum astronotunu hergun yuruyusumuzu yapiyoruz. ona da iyi geliyor bana da. tavsiye ederim. illa birilerine bagimli degiliz. yavas yavas disari cikin biseylerle ugrasin farklilik iyi geliyor
Gecmis olsun adanada misin? Heryerde duyulmuş, biz 3 .5 sene önce adanadaydik :) barajyolunda oturuyordukBen de akşamı yer değiştirsem dedim aynı düşündüm erkene alayım ve sabah ki az yediğimi akşama koyayım dimi ama benim sabah trafiği evde çok yoğun bana sıra gelene kadar öğlen oluyor , ay sabah patlama sesi ile uyandık hala şoktayım ya
Ya ara öğün yapsamda ben isterdim yemek belki ara öğünde zaten minicik bir meyve meyve beni hep aciktirir, eşim kahvaltıya tahinli poğaça istiyor ama yapmıyorum yaparsam dayanamam büyük ihtimalle bakalim nereye kadarsite bugün çok kasıyor arkadaşlar . telden giriyorum alıntı yapamıyorum . Bugün malum öğretmenler günü olması hasebiyle okulda öğretmenimize kutlama yapıcaz.pastalar börekler havada uçacak yanidiyetisyenime anlattım durumu.öğle öğünü yerine altı kaşık istedigin şeyden ye dedi.tabii bu börek kurabiye degil salata tarzı şeyler.ara öğün yapmadan da gitme orada sapıtırsın dedi.kadın benim dna mı çözmüş haberim yok neyse gelişmelerden haberdar ederim.obezzto kaçar
Ben de akşamı yer değiştirsem dedim aynı düşündüm erkene alayım ve sabah ki az yediğimi akşama koyayım dimi ama benim sabah trafiği evde çok yoğun bana sıra gelene kadar öğlen oluyor , ay sabah patlama sesi ile uyandık hala şoktayım ya
Ya ara öğün yapsamda ben isterdim yemek belki ara öğünde zaten minicik bir meyve meyve beni hep aciktirir, eşim kahvaltıya tahinli poğaça istiyor ama yapmıyorum yaparsam dayanamam büyük ihtimalle bakalim nereye kadar
kızlar akşam 6'dan sonra hiç yemek yemeyen var mı aranızda?ben spor günleri eve geldiğimde tarçınlı süt ve 2 meyve yiyorum genelde.diyetisyenim de günde 2 meyve verdi spor sonrası.spor yapmadığım günlerde aynı şekilde..son ara öğünü 22,00 de vermiş mesela akşam yine 2 meyve yiyebilirsin dedi..bazı diyetisyenlerde çok az meyve veriyor kalorili diye..
ben de diyetteysem tatlı yiyemediğim için meyveyi çok yemek istiyorum..
@eclecticvegan sen meyveyi de bayağı yiyordun değil mi canım?Akşamları da aynı şekilde mi?yoksa gündüz mü tüketiyordun daha çok?
Patlama oldu sabah ben olay yerine 10km uzağım ama ev sallandıCanımmm ne oldu??
Evet ben valiliğe 10km uzağım ama çok şiddetli demek ki burda bile camlar sallandı Nasıl oldu anlamadım , sen Adanalı mısınGecmis olsun adanada misin? Heryerde duyulmuş, biz 3 .5 sene önce adanadaydik :) barajyolunda oturuyorduk
Ya şimdi kardeşim geldi 50 kilo inan deli gibi yiyor ben kafamı duvarlara vuruyorum, ben 79,8im hedefim59 artık 3-5 yıla olur :)canım sen kaç kg ile devam ediyorsun..ikimiz bir türlü hedefimize ulaşamadık..inş kısa zamanda toparlarız <3
Ay canm geçmiş olsun hangi şehirdesin senPatlama oldu sabah ben olay yerine 10km uzağım ama ev sallandı
Patlama oldu sabah ben olay yerine 10km uzağım ama ev sallandı
Ya şimdi kardeşim geldi 50 kilo inan deli gibi yiyor ben kafamı duvarlara vuruyorum, ben 79,8im hedefim59 artık 3-5 yıla olur :)
Yok canım adanalı degilizde eşim orda çalışiyordu.Evet ben valiliğe 10km uzağım ama çok şiddetli demek ki burda bile camlar sallandı Nasıl oldu anlamadım , sen Adanalı mısın
rafine şeker sigaradan bile daha çok bağımlılık yapan bir şey.bunu uzmanlar bile söylüyor.o yüzden bana göre azaltmak kendine işkence etmek gibi bir şey,çünkü bağımlılıktan kurtulamıyorsun. sigara gibi düşün. birden kesince vücut istemiyor zaten,şu an benim canım çekmiyor. çekse çekse meyve çeker en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?