Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet farkındayım kaptanım ama tsmemen vakitsizlikten.bugün inşallah daha çok içerim

kesinlikle haklısın vegancım.ya hep ya hiç olayı var şekerde.azaltsan dahi canın istiyor.2.5 haftadır tamamen çıkardım hayatımdan hiç de aramıyor bünyem

benimkide her öğün de iki dilim ekmek şu an için ye dedi.baştan korkutmak istemiyorlar gözümüzü zannedersem

ne güzel tespitler. her Türk kadını bunları yaşamıstır, yaşamayan yoktur.ama sen olayı çabuk çözmüşsün.ben ancak ikincide aydım

site bugün çok kasıyor arkadaşlar . telden giriyorum alıntı yapamıyorum . Bugün malum öğretmenler günü olması hasebiyle okulda öğretmenimize kutlama yapıcaz.pastalar börekler havada uçacak yanidiyetisyenime anlattım durumu.öğle öğünü yerine altı kaşık istedigin şeyden ye dedi.tabii bu börek kurabiye degil salata tarzı şeyler.ara öğün yapmadan da gitme orada sapıtırsın dedi.kadın benim dna mı çözmüş haberim yokneyse gelişmelerden haberdar ederim.obezzto kaçar

Gecmis olsun adanada misin? Heryerde duyulmuş, biz 3 .5 sene önce adanadaydik :) barajyolunda oturuyorduk

Ya ara öğün yapsamda ben isterdim yemek belki ara öğünde zaten minicik bir meyve meyve beni hep aciktirir, eşim kahvaltıya tahinli poğaça istiyor ama yapmıyorum yaparsam dayanamam büyük ihtimalle bakalim nereye kadar

canım sen kaç kg ile devam ediyorsun..ikimiz bir türlü hedefimize ulaşamadık..inş kısa zamanda toparlarız <3

kızlar akşam 6'dan sonra hiç yemek yemeyen var mı aranızda?ben spor günleri eve geldiğimde tarçınlı süt ve 2 meyve yiyorum genelde.diyetisyenim de günde 2 meyve verdi spor sonrası.spor yapmadığım günlerde aynı şekilde..son ara öğünü 22,00 de vermiş mesela akşam yine 2 meyve yiyebilirsin dedi..bazı diyetisyenlerde çok az meyve veriyor kalorili diye..
ben de diyetteysem tatlı yiyemediğim için meyveyi çok yemek istiyorum..

@eclecticvegan sen meyveyi de bayağı yiyordun değil mi canım?Akşamları da aynı şekilde mi?yoksa gündüz mü tüketiyordun daha çok?

Ara öğünde meyve seni acıktırıyorsa 5 dk sonra 2/3kaşık yoğurt ye acıkmazsın. Ayranda olabilir...

Bende yiyorum öyle 6 dan sonra kuralım hiç olmadı. Yiyebilirsin bence,diyetisyenini dinle sözünden çıkma sen zaten vermezsen kilo listelerde değişiklik yapacaktır...

Patlama oldu sabah ben olay yerine 10km uzağım ama ev sallandı

Canımmm çok geçmiş olsun. Tabiki duyulur. Allah beterinden korusun hepimize yardım etsin inşallah...

Ya şimdi kardeşim geldi 50 kilo inan deli gibi yiyor ben kafamı duvarlara vuruyorum, ben 79,8im hedefim59 artık 3-5 yıla olur :)

Biraz disiplinli sıfır kaçamak + spor ile 4ay sonra 60 olursunda yaparsan eğer

Tünaydınlarrr
Dünkü menüm

Sabah 11.00; 1 parmak peynir, 50 gr çeçil, 4 zeytin, 1 yumurta, yarım domates, yarım salatalık, bir yeşil biber, 3 dal maydonoz, bir çay kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal, 1 bardak çay, 2 dilim ekmek

Öğle 15.00; 1 elma, 1 mandalina

Akşam 19.00; 1 porsiyon yağsız fırında balık, 1 dilim ekmek, salata

2 lt su

50 dk yürüyüş

nasıl karar verdin? bir anda mı? sigara bağımlılığı için de öyle diyorlar. ama içmediğim için bilemiyorum. ama benim gerçekten rafine şekere bir bağımlılığım var. bundan kurtuluş yolu olduğuna sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…