Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bana dokunuyor sanıırm black aprile de dokunuyor olabilir ben deneyimleyerek öğrendim mesela bana haşlanmış patates te dokunuyor çok kötü oluyorum ayda yılda bir yerim mesela
haşlanmış patatesin dokunduğunu ilk defa duydum
kızlar bir de yulafı pişirerek deneseniz ApriL_2007
ve şeyden olabilir mi siz yoğurda ya da inek sütüne katıyorsunuz. ben badem sütüne. belki ondan dokunmuyordur

demiştim 2 haftada hallolacak bir işti gerçekten ha gayret ben de diyetisyenin listesine uyayım azıcık totomu kaldırıp yemek yapayım da haftaya beraber listede olalım

Kıskançlık seziyorum ben sanki

ApriL_2007 sonuç listeleri bizde bu hafta galiba sen hazırlayacak mısın yardım lazım mı

Kuşummm yapasın mı var? İhtimalin az ise bende yaparım cansın düşünceli yardımcım bitanesin karar senin...

hmm bak bu çok mantıklı belkide süt ve yoğurtla birleşince oluyordur

Kuşummm yapasın mı var? İhtimalin az ise bende yaparım cansın düşünceli yardımcım bitanesin karar senin...
yaparım bne ama kontrol et tamam mı unutuyorum falan ya hemen düzeltelim bilirsin sonuç listesi yapmayı çok severim

ay yok aprilim yemin ederim merops ve dead mezun olsun çok istiyorum,ben sonra gelsem de olur. zaten terk edildim evde ayıcıklı pijamalarımla mutlu mesudum ben, 1 yılda gitsin kilo çok da tırt

Yulaf görmek istemiyorum o acıdan sonra badem ve yulaf yemem. Ama sütüme ve yoğurduma da dokundurtmam Hahahhyyy

hmm bak bu çok mantıklı belkide süt ve yoğurtla birleşince oluyordur

yaparım bne ama kontrol et tamam mı unutuyorum falan ya hemen düzeltelim bilirsin sonuç listesi yapmayı çok severim

Tamam o zaman yap bakalım sevinirim bende karar defterini güncellerim. Süperrr yardımcım seviyorum seni deadım

Bir sıralama yapmıştım atarım sana whatsapp dan sende karşılaştırırsın kuzummmmm

Kahvaltımlet, peynir, mihlama tadina baktim kızım yedi, ceviz bolca (10:00) mandalina
saat 2 gibi:1 hurma,3 kuru kayisi,10 findik 2 dilim yesil elma (ben ara öğün pek yapmiyorum ama kabızim ben hep boyle uğraşıyorum zeytinyag, kayısı, su)
Aksam yemegi 1 jase mercimek çorbası, mantar sote,1 kaşık kısır, 3 sarma, yogurt (kendim mayaliyorum)

Bugünkü menüm

Sabah 11.00; 1 parmak peynir, 1 parmak çeçil, 5 zeytin, çeyrek domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber, 1 yumurta, 1 çay kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal, 2 dilim ekmek, 1 çay

Öğle 16.00; 1 kase çorba, 1 dilim ekmek

Akşam 19.00; 1 porsiyon dan az mercimek köfte, 3 dal marul

2lt su (su hala 2 lt olmadı ama yatana kadar olur :)

50 dk yürüyüş

Selamlar güzellikler
Sabah erken 07:50 ballı süt
Kahvaltı 09:40 iki dilim ekmek omlet, bi sosis, peynir zeytin, yoğurt
12:40 5 antep fıstığı ve bir hurma
15:00 form bisküvi 1 adet ve nescafe
17:00 special k
20:30 yarım porsiyon bulgur pilavı ve bi kase cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…