ben yavaş kilo vermek istiyorum benim bünye malum lastik gibi,2 gün dikkat edeyim cort 1 kilo gidiyor. ama sen çok tıkandın,seni mezun edelim hepimiz halaya duracağızinşallah o listeye girelim hedefe ulaşalımda rahat rahat takılalım buralarda ya
haşlanmış patatesin dokunduğunu ilk defa duydumbana dokunuyor sanıırm black aprile de dokunuyor olabilir ben deneyimleyerek öğrendimmesela bana haşlanmış patates te dokunuyor çok kötü oluyorum ayda yılda bir yerim mesela
demiştim 2 haftada hallolacak bir işti gerçekten ha gayretben de diyetisyenin listesine uyayım azıcık totomu kaldırıp yemek yapayım da haftaya beraber listede olalım
evet baya halay çekelim ben mezun olunca partiler falan hakettim benceben yavaş kilo vermek istiyorum benim bünye malum lastik gibi,2 gün dikkat edeyim cort 1 kilo gidiyor. ama sen çok tıkandın,seni mezun edelim hepimiz halaya duracağız
evet baya halay çekelim ben mezun olunca partiler falan hakettim benceyeter artık bu kez son olsun ya
hmm bak bu çok mantıklı belkide süt ve yoğurtla birleşince oluyordurhaşlanmış patatesin dokunduğunu ilk defa duydum
kızlar bir de yulafı pişirerek denesenizApriL_2007
ve şeyden olabilir mi siz yoğurda ya da inek sütüne katıyorsunuz. ben badem sütüne. belki ondan dokunmuyordur
yaparım bne ama kontrol et tamam mı unutuyorum falan ya hemen düzeltelimKıskançlık seziyorum ben sanki
Kuşummm yapasın mı var? İhtimalin az ise bende yaparım cansındüşünceli yardımcım bitanesin karar senin...
ay yok aprilim yemin ederim merops ve dead mezun olsun çok istiyorum,ben sonra gelsem de olur. zaten terk edildim evde ayıcıklı pijamalarımla mutlu mesudum ben, 1 yılda gitsin kilo çok da tırtKıskançlık seziyorum ben sanki
Kuşummm yapasın mı var? İhtimalin az ise bende yaparım cansındüşünceli yardımcım bitanesin karar senin...
haşlanmış patatesin dokunduğunu ilk defa duydum
kızlar bir de yulafı pişirerek denesenizApriL_2007
ve şeyden olabilir mi siz yoğurda ya da inek sütüne katıyorsunuz. ben badem sütüne. belki ondan dokunmuyordur
haftada 2 ye bari kaptanım vallahi çok faydalıYulaf görmek istemiyorum o acıdan sonra badem ve yulaf yemem. Ama sütüme ve yoğurduma da dokundurtmam Hahahhyyy
hmm bak bu çok mantıklı belkide süt ve yoğurtla birleşince oluyordur
yaparım bne ama kontrol et tamam mı unutuyorum falan ya hemen düzeltelimbilirsin sonuç listesi yapmayı çok severim
haftada 2 ye bari kaptanım vallahi çok faydalı
canımsınTamam anlaştık o zaman üst üste yemem. Haftada iki olur çünkü önceleri de yiyordum bişey yapmıyordu. Denerim senin için canımmmm
Hangi siteden aldın memnun kaldın mi peki canımben almıştım canım.
Yulaf unu mu kullanıyorsunuzhayır canım sıcak sütün içine kaseye koyuyorum 5 dkbekletiyorum zaten şişiyor teşekkürler
Gittigdiyor dan set şeklinde almıştım deltaKızlar internetten plates malzemesi alan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?